Новини
Останні статті і огляди
Выбор звуковой карты
-
Hotspur
Member
все відносно. можеш подивитись Sennheiser HD 650 Sennheiser HD 600. Вони більш детальні але мені занадто ніякі, я їх собі не купив. Загалом шось сильно краще 990 це дорого, в мене самого 880 Про 250 Ом, те що краще сильно дороще або штучне виробництво. Verum послухайанти__бот: ↑ 06.09.2025 16:31А ще цікавить чи є сенс купувати нові навушники до цього к7( замість Beyerdynamic DT 990 Pro 250 Ом)
-
анти__бот
Member
Hotspur
Дякую за поради, бо не сильно хотілося ще навушники купувати
Відправлено через 56 хвилин 40 секунд:
Hotspur
А ще є одне питання, краще к7 бт версію брати чи звичайну?
Дякую за поради, бо не сильно хотілося ще навушники купувати
Відправлено через 56 хвилин 40 секунд:
Hotspur
А ще є одне питання, краще к7 бт версію брати чи звичайну?
-
diman510
Member
Достатньо всього. Я запитав тебе без подеьобів . Все супер . Але коли ти кажешь шо джаз це таке то я розумію що ти ще молодий та це не проблема . А як на твою думку от ця може вокал тягнути чи ні ?Scoffer: ↑ 05.09.2025 20:56Я слухаю переважно метал кінця 70х-початку 80х, але не тільки, буває щось і з більш пізнього подобається.diman510: ↑ 05.09.2025 20:42Цікаво що ж ти слухаешь та на чому ?
Сьогодні слухаю на pioneer hrm7+sound blasterx g6, а так у мене ще fostex th909+rme adi-2 є. І купа самопальних колонок з підсилювачами різних класів, зроблених за роки радіогубительства. А шо, недостатньо козирні як на пересічного аудіофіла? Які треба навушники з підсилювачем щоб нарешті почути ваші провода?![]()
-
анти__бот
Member
Це Український хендмейд?Hotspur: ↑ 06.09.2025 16:34Verum
-
tablestikus
Member
Відправлено через 53 секунди:
Я як зібрав в 2022 перший свій сетап для музики як хотів - то підсів на джаз - бо він грати став)diman510: ↑ 06.09.2025 17:51Достатньо всього. Я запитав тебе без подеьобів . Все супер . Але коли ти кажешь шо джаз це таке то я розумію що ти ще молодий та це не проблема . А як на твою думку от цяScoffer: ↑ 05.09.2025 20:56
Я слухаю переважно метал кінця 70х-початку 80х, але не тільки, буває щось і з більш пізнього подобається.
Сьогодні слухаю на pioneer hrm7+sound blasterx g6, а так у мене ще fostex th909+rme adi-2 є. І купа самопальних колонок з підсилювачами різних класів, зроблених за роки радіогубительства. А шо, недостатньо козирні як на пересічного аудіофіла? Які треба навушники з підсилювачем щоб нарешті почути ваші провода?![]()
-
diman510
Member
Я як зібрав в 2022 не перший свій сетап для музики як хотів - то підсів на джаз - бо він грати ставtablestikus: ↑ 06.09.2025 19:08
Відправлено через 53 секунди:Я як зібрав в 2022 перший свій сетап для музики як хотів - то підсів на джаз - бо він грати став)diman510: ↑ 06.09.2025 17:51
Достатньо всього. Я запитав тебе без подеьобів . Все супер . Але коли ти кажешь шо джаз це таке то я розумію що ти ще молодий та це не проблема . А як на твою думку от ця![]()
Отправлено спустя 6 минут 43 секунды:
diman510: ↑ 06.09.2025 20:02Я як зібрав в 2022 не перший свій сетап для музики як хотів - то підсів на джаз - бо він грати ставtablestikus: ↑ 06.09.2025 19:08
Відправлено через 53 секунди:
Я як зібрав в 2022 перший свій сетап для музики як хотів - то підсів на джаз - бо він грати став)![]()
Тіки там було ще краще . Найшов чим сдивувати
![]()
-
Hotspur
Member
таканти__бот: ↑ 06.09.2025 19:04Це Український хендмейд?
Відправлено через 1 хвилину 21 секунду:
звичайно BT. там нормальні кодекианти__бот: ↑ 06.09.2025 17:35А ще є одне питання, краще к7 бт версію брати чи звичайну?
-
Scoffer
Member
Я може недостатньо точно висловився. Джаз це не те що я от сяду і цілеспрямовано буду слухати щоб отримати задовлення. Тим не менш джаз на фоні мене не дратує, що вже показник насправді, чого не можна сказати про полякову, так що слухати я її не буду, самі якось вирішуйте тягне вона чи ні. Під джаз гарно десь в барі квасити.diman510: ↑ 06.09.2025 17:51Але коли ти кажешь шо джаз це таке
-
Filabatya
Member
tablestikus
- спойлер
-
feson
Member
Почати можна з простих планарів - HIFIMAN HE400SE.
Необовязково брати Verum - який просто збирається з китайських комплектуючих
та має лише потужну назву......
-
StTechnik
Member
feson
Планары хромают низкими. И многим (включая меня) басов в них как котик написял. Не говоря о том, что требования к усилителю у них посерьезнее. Одно время хотел себе что то из Audeze, или Hifiman, но бросил эту идею.
Гениальная мысль. (Нет).Почати можна з простих планарів
Планары хромают низкими. И многим (включая меня) басов в них как котик написял. Не говоря о том, что требования к усилителю у них посерьезнее. Одно время хотел себе что то из Audeze, или Hifiman, но бросил эту идею.
-
feson
Member
Современные планары уже меньше хромают на НЧ. Так как мембрана стала уже тонкой - легкой и весьма подвижной.StTechnik: ↑ 07.09.2025 00:00 fesonГениальная мысль. (Нет).Почати можна з простих планарів![]()
И да - усилителя например в креативе G6 или АЕ5 вполне хватает для них.
Из дырки матплаты - не послушаешь их........
Отправлено спустя 4 минуты 56 секунд:
Ну а требования к усилителю....у меня китайская плата клон Акуфейса за 320грн и с 8шт BD140 BD139 по 10грн каждый.....вот и все требования к планарным наушникам выполнены....
-
Radio Bay
Member
Ну так, на кретивовських колонках до компа, музцентру або Koss UR20 від "Ella abraca Jobim" особливо не закайфуєшtablestikus: ↑ 06.09.2025 19:08Я як зібрав в 2022 перший свій сетап для музики як хотів - то підсів на джаз - бо він грати став
-
анти__бот
Member
Та в мене просто наушники вже э, то просто зацікавило шо то місцевий хендмейдfeson: ↑ 06.09.2025 23:48Почати можна з простих планарів - HIFIMAN HE400SE
-
Radio Bay
Member
Так, розкручений зі збору на Кікстартері. Молодец!анти__бот: ↑ 07.09.2025 11:32просто зацікавило шо то місцевий хендмейд
https://dev.ua/ru/news/mahnitni-navushn ... 1716814884
Відправлено через 51 хвилину 31 секунду:
Не мав бажання критикувати вибір Краетиву, а то це як завжди, прийшов з питанням на $100, уйшов з відповідями на $1000, але якщо вже так пішло, то підтримаю думку Hotspur про FiioHotspur: ↑ 06.09.2025 20:41звичайно BT. там нормальні кодеки . якщо телефон не дрова будеш з нього слухати. в них ще і апка є Fiio
-
анти__бот
Member
Radio Bay
Дякую
візьму fiio k7 bt
Дякую
-
Radio Bay
Member
Мені особливо сподобався варіант БТ при застосуванні смартфону. Я якось увесь час на дротах та уникаю бездротових з'єднань, але тут дуже в тему і по звуку девайс цікавіший буде. Там вже самому можна бути побавитися, як ліпше, коли вибір єанти__бот: ↑ 07.09.2025 12:54візьму fiio k7 bt
Відправлено через 8 хвилин 25 секунд:
Закінчила Національну музичну академію України ім. Чайковського, має диплом оперної співачки. Діапазон голосу — 3 октави.diman510: ↑ 06.09.2025 17:51може вокал тягнути чи ні ?
Вживу годину відпрацює без проблем. Навіть шукати не буду, хоча мав бахання подивитися рівень живих виступів
-
diman510
Member
Так ото ж .Radio Bay: ↑ 07.09.2025 13:37Мені особливо сподобався варіант БТ при застосуванні смартфону. Я якось увесь час на дротах та уникаю бездротових з'єднань, але тут дуже в тему і по звуку девайс цікавіший буде. Там вже самому можна бути побавитися, як ліпше, коли вибір єанти__бот: ↑ 07.09.2025 12:54візьму fiio k7 bt
Відправлено через 8 хвилин 25 секунд:Закінчила Національну музичну академію України ім. Чайковського, має диплом оперної співачки. Діапазон голосу — 3 октави.diman510: ↑ 06.09.2025 17:51може вокал тягнути чи ні ?
Вживу годину відпрацює без проблем. Навіть шукати не буду, хоча мав бахання подивитися рівень живих виступів
-
tablestikus
Member
Я вчора пів дня переробляв робочий стіл і комп був вимкнений - але слухав музику з телефона по бт тикнувшись до ресівера. Таки рятує бт в таких моментах)Radio Bay: ↑ 07.09.2025 13:37Мені особливо сподобався варіант БТ при застосуванні смартфону. Я якось увесь час на дротах та уникаю бездротових з'єднань, але тут дуже в тему і по звуку девайс цікавіший буде. Там вже самому можна бути побавитися, як ліпше, коли вибір єанти__бот: ↑ 07.09.2025 12:54візьму fiio k7 bt
-
Hotspur
Member
якщо телефон не дрова і вміє в кодеки. це важливоtablestikus: ↑ 08.09.2025 12:46Я вчора пів дня переробляв робочий стіл і комп був вимкнений - але слухав музику з телефона по бт тикнувшись до ресівера. Таки рятує бт в таких моментах)