Новини
Останні статті і огляди
Кто во что играет?
-
MaxZema
Member
Вітаю з релізом Сілксонга
Годину не міг купити гру вчора , Стім оплата лежала
А коли купив , то ось тільки ліг відпочивати! Гра топ!
-
unique-neon
Member
Міні спойлерMaxZema: ↑ 05.09.2025 07:31Вітаю з релізом Сілксонга
- спойлер
- На старті є секретний хід з міні босом
Там сюрприз, нема вертикального удару в низ, тільки діагональний, тепер суттєво паркурити
-
Panasi
Member
Теж задавався цим питанням нещодавно і вирішив почати з kiwami 1. Все таки yakuza 0 була розроблена пізніше з розрахунком на те, що фанати вже грали в першу частину і знають лор і персонажів. Можливо я помиляюсь. Але сам не пожалкував про свій вибір, зараз закінчую першу частину, після куплю приквел.TypStar: ↑ 30.08.2025 14:49 Тут є знавці по Якудзі? починати потрібно з Якудза 0 потім Ківамі 1 і 2 ?
-
man1242
Member
Пройшов щойно MGS3 remaster, імхо навіть крізь 20 років все ще легенда
- спойлер
-
MaxZema
Member
unique-neon: ↑ 05.09.2025 10:25Міні спойлерMaxZema: ↑ 05.09.2025 07:31Вітаю з релізом СілксонгаВідправлено через 2 хвилини 43 секунди:
- спойлер
- На старті є секретний хід з міні босом
Там сюрприз, нема вертикального удару в низ, тільки діагональний, тепер суттєво паркурити
- спойлер
- Прямо як з'являєшся (падаєш з мосту і починається гра, і направо) секретка? Бо саме на початку я знайшов просту секретку (стіну зламати)
-
Sanya94
Member
Фінал ще й досі не відпускає, попаяло як від RDR2. She was a true patriot(man1242: ↑ 05.09.2025 14:34 Пройшов щойно MGS3 remaster, імхо навіть крізь 20 років все ще легенда![]()
не лагало не преділо, все працювало ідеально
- спойлер
-
man1242
Member
Рдр2 якось глибше була, хоча там часу по грі більше було щоб з`явилась емоціаональна прив`язаність. Як на мене Оцелот засулговує значно більше ніж Снейк, подарували перемогу імхо.Sanya94: ↑ 06.09.2025 22:05Фінал ще й досі не відпускає, попаяло як від RDR2. She was a true patriot(man1242: ↑ 05.09.2025 14:34 Пройшов щойно MGS3 remaster, імхо навіть крізь 20 років все ще легенда![]()
не лагало не преділо, все працювало ідеально
- спойлер
Скріна на шпалеру
- спойлер

-
destructX
Member
Хто в PUBG грає, у вас теж він зжирає всю врам?
-
Vader
Member
Играю в Cronos: The New Dawn. Больше пару часов,не вывожу эту игру-устаю.Для меня минус,сплошной мрак и включенный фонарь!Постоянная концентрация в одну точку.Проект предраспалагает играть в темное время суток
Атмосферно!Для меня сложно!На определенных этапах,можно отхватить люлей,много много раз..Необычная игра..Dead Space там не пахнет..как бы визуально не казалось.. 
-
OldGoodGames
Member
а погляд від першої особи якось можна увімкнути?Vader: ↑ 07.09.2025 00:03 Играю в Cronos: The New Dawn. Больше пару часов,не вывожу эту игру-устаю.Для меня минус,сплошной мрак и включенный фонарь!Постоянная концентрация в одну точку.Проект предраспалагает играть в темное время сутокАтмосферно!Для меня сложно!На определенных этапах,можно отхватить люлей,много много раз..Необычная игра..Dead Space там не пахнет..как бы визуально не казалось..
![]()
-
Vader
Member
OldGoodGames
Ні.
Ні.
-
Геральт
Member
Бо DS просто на 2 голови вище як по сюжету та і гейплейноDead Space там не пахнет.
-
Vader
Member
Геральт
По сюжету они разные..Если просто ити и не читать ничего по дороге,то конечно DS поярче сюжет
А вот если вникнуть в суть игры,то очень интересный сюжет..Я так понял,ты просто пострелять туда зашел и побродить..не вникая..
А ну вкратце сюжет!без подглядываний в ютуб
По сюжету они разные..Если просто ити и не читать ничего по дороге,то конечно DS поярче сюжет
А ну вкратце сюжет!без подглядываний в ютуб
-
destructX
Member
Насправді так, на папері в Кроносі сюжет дуже цікавий, не знаю як його реалізували але виглядає по опису круто
-
Vader
Member
destructX
Там все хорошо,по всем параметрам..Интересная история..Один раз пройти..Как книгу прочитать..Не больше-не меньше..Каких то сверх эмоций получить,врятли получится.
Хотя нервишки подсадить может..Просто пройти ее на одном дыхании,на мой взгляд,не реально.
Там все хорошо,по всем параметрам..Интересная история..Один раз пройти..Как книгу прочитать..Не больше-не меньше..Каких то сверх эмоций получить,врятли получится.
Хотя нервишки подсадить может..Просто пройти ее на одном дыхании,на мой взгляд,не реально.
-
Геральт
Member
Vader
Скафандр з отвором на голові потрапляє вкудись для порятунку попереднього скафандра.
Вгадав?
Скафандр з отвором на голові потрапляє вкудись для порятунку попереднього скафандра.
Вгадав?
-
Vader
Member
Геральт
Я все понял,в эту игру,ты не играл..Спасибо за развернутый ответ
Я все понял,в эту игру,ты не играл..Спасибо за развернутый ответ
-
Dremjke
Member
Дарма того сюжету, якщо геймплейно - це посередньої паршивості консольний шутерок часів х360/ps3.Vader: ↑ 07.09.2025 10:36А ну вкратце сюжет!без подглядываний в ютуб
-
Vader
Member
Dremjke
А что,эту игру,кто то позиционировал как революцию в жанре?
На Metacritic игра имеет средний балл 76% для ПК и 79% для PS5
Очень не плохие оценки,для такого рода игры..Не DS конечно,но..
-
Draqoon
Member
Тю блін, я і від медіума очікував сайлент хілу у двох вимірах і від коронсу очікував мертвого космосу, а вони знову зробили посереднє, нагадують мені французів фірми Spiders, які замах на долар, а реалізація на 25 центівVader: ↑ 07.09.2025 13:17 Dremjke