Кто во что играет?

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
MaxZema
Member

Повідомлення

Вітаю з релізом Сілксонга :super: Годину не міг купити гру вчора , Стім оплата лежала :lol: А коли купив , то ось тільки ліг відпочивати! Гра топ!
unique-neon
Member

Повідомлення

MaxZema: 05.09.2025 07:31Вітаю з релізом Сілксонга
Міні спойлер
спойлер
На старті є секретний хід з міні босом
Відправлено через 2 хвилини 43 секунди:
Там сюрприз, нема вертикального удару в низ, тільки діагональний, тепер суттєво паркурити
Panasi
Member

Повідомлення

TypStar: 30.08.2025 14:49 Тут є знавці по Якудзі? починати потрібно з Якудза 0 потім Ківамі 1 і 2 ?
Теж задавався цим питанням нещодавно і вирішив почати з kiwami 1. Все таки yakuza 0 була розроблена пізніше з розрахунком на те, що фанати вже грали в першу частину і знають лор і персонажів. Можливо я помиляюсь. Але сам не пожалкував про свій вибір, зараз закінчую першу частину, після куплю приквел.
man1242
Member

Повідомлення

Пройшов щойно MGS3 remaster, імхо навіть крізь 20 років все ще легенда :super:
спойлер
Зображення
не лагало не преділо, все працювало ідеально
MaxZema
Member

Повідомлення

unique-neon: 05.09.2025 10:25
MaxZema: 05.09.2025 07:31Вітаю з релізом Сілксонга
Міні спойлер
спойлер
На старті є секретний хід з міні босом
Відправлено через 2 хвилини 43 секунди:
Там сюрприз, нема вертикального удару в низ, тільки діагональний, тепер суттєво паркурити
спойлер
Прямо як з'являєшся (падаєш з мосту і починається гра, і направо) секретка? Бо саме на початку я знайшов просту секретку (стіну зламати)
Sanya94
Member

Повідомлення

man1242: 05.09.2025 14:34 Пройшов щойно MGS3 remaster, імхо навіть крізь 20 років все ще легенда :super:
спойлер
Зображення
Фінал ще й досі не відпускає, попаяло як від RDR2. She was a true patriot(
man1242
Member

Повідомлення

Sanya94: 06.09.2025 22:05
man1242: 05.09.2025 14:34 Пройшов щойно MGS3 remaster, імхо навіть крізь 20 років все ще легенда :super:
спойлер
Зображення
Фінал ще й досі не відпускає, попаяло як від RDR2. She was a true patriot(
Рдр2 якось глибше була, хоча там часу по грі більше було щоб з`явилась емоціаональна прив`язаність. Як на мене Оцелот засулговує значно більше ніж Снейк, подарували перемогу імхо.

Скріна на шпалеру B-)
спойлер
Зображення
той самий вираз обличчя коли програв але подарували пермогу :D
destructX
Member

Повідомлення

Хто в PUBG грає, у вас теж він зжирає всю врам?
Vader
Member

Повідомлення

Играю в Cronos: The New Dawn. Больше пару часов,не вывожу эту игру-устаю.Для меня минус,сплошной мрак и включенный фонарь!Постоянная концентрация в одну точку.Проект предраспалагает играть в темное время суток :gigi: Атмосферно!Для меня сложно!На определенных этапах,можно отхватить люлей,много много раз..Необычная игра..Dead Space там не пахнет..как бы визуально не казалось.. ;)
OldGoodGames
Member

Повідомлення

Vader: 07.09.2025 00:03 Играю в Cronos: The New Dawn. Больше пару часов,не вывожу эту игру-устаю.Для меня минус,сплошной мрак и включенный фонарь!Постоянная концентрация в одну точку.Проект предраспалагает играть в темное время суток :gigi: Атмосферно!Для меня сложно!На определенных этапах,можно отхватить люлей,много много раз..Необычная игра..Dead Space там не пахнет..как бы визуально не казалось.. ;)
а погляд від першої особи якось можна увімкнути?
Vader
Member

Повідомлення

OldGoodGames
Ні.
Геральт
Member

Повідомлення

Dead Space там не пахнет.
Бо DS просто на 2 голови вище як по сюжету та і гейплейно
Vader
Member

Повідомлення

Геральт
По сюжету они разные..Если просто ити и не читать ничего по дороге,то конечно DS поярче сюжет :lol: А вот если вникнуть в суть игры,то очень интересный сюжет..Я так понял,ты просто пострелять туда зашел и побродить..не вникая..
А ну вкратце сюжет!без подглядываний в ютуб :gigi:
destructX
Member

Повідомлення

Насправді так, на папері в Кроносі сюжет дуже цікавий, не знаю як його реалізували але виглядає по опису круто
Vader
Member

Повідомлення

destructX
Там все хорошо,по всем параметрам..Интересная история..Один раз пройти..Как книгу прочитать..Не больше-не меньше..Каких то сверх эмоций получить,врятли получится. ;)
Хотя нервишки подсадить может..Просто пройти ее на одном дыхании,на мой взгляд,не реально.
Геральт
Member

Повідомлення

Vader
Скафандр з отвором на голові потрапляє вкудись для порятунку попереднього скафандра.
Вгадав? :D
Vader
Member

Повідомлення

Геральт
Я все понял,в эту игру,ты не играл..Спасибо за развернутый ответ :lol:
Dremjke
Member

Повідомлення

Vader: 07.09.2025 10:36А ну вкратце сюжет!без подглядываний в ютуб
Дарма того сюжету, якщо геймплейно - це посередньої паршивості консольний шутерок часів х360/ps3.
Vader
Member

Повідомлення

Dremjke
А что,эту игру,кто то позиционировал как революцию в жанре?
На Metacritic игра имеет средний балл 76% для ПК и 79% для PS5
Очень не плохие оценки,для такого рода игры..Не DS конечно,но..
Draqoon
Member

Повідомлення

Vader: 07.09.2025 13:17 Dremjke
А что,эту игру,кто то позиционировал как революцию в жанре?
На Metacritic игра имеет средний балл 76% для ПК и 79% для PS5
Очень не плохие оценки,для такого рода игры..Не DS конечно,но..
Тю блін, я і від медіума очікував сайлент хілу у двох вимірах і від коронсу очікував мертвого космосу, а вони знову зробили посереднє, нагадують мені французів фірми Spiders, які замах на долар, а реалізація на 25 центів :gigi:
Відповісти