Новини
Останні статті і огляди
Metal Gear Solid Delta: Snake Eater викликала помірний інтерес у гравців
-
koniyoto
Member
Пропоную обговорити Metal Gear Solid Delta: Snake Eater викликала помірний інтерес у гравців
Та невже? Нарешті потяг сраних ремастерів лайна мамонта зламався?
Та невже? Нарешті потяг сраних ремастерів лайна мамонта зламався?
-
Kattelia
Member
Туда этот UE5-slop! Пока разработчики будут забивать на оптимизацию, игроки будут голосовать гривной. Если тебе пофиг на свою же игру, то почему не должно быть игрокам?
-
Keyser Soze
Member
Пишут игроки, что физику груди для женщин не завезли - отсюда такие продажи

-
karokum
Member
koniyoto
По перше це ремейк (як мінімум вони його так позиціонують)
По друге є багато прикладів якісних і успішних ремейків, як ті ж Resident Evil чи Silent Hill
Але конкретно цей екземпляр лайно ще те
Мені вистачило 10хв на стрімі щоб зрозуміти що з франшизою через цю гру я знайомства не бажаю 
По перше це ремейк (як мінімум вони його так позиціонують)
По друге є багато прикладів якісних і успішних ремейків, як ті ж Resident Evil чи Silent Hill
Але конкретно цей екземпляр лайно ще те
-
man1242
Member
Награв вже 12годин, усе топ
Працює без нарікань, ні єдиного статера не було помічено.
-
koniyoto
Member
Я теж трохи це потикав, на мій погляд це скоріше ремастер ніж ремейк. Хоча дуже погано пам'ятаю оригінал, але відчуття, що це стара гра - з'являється одразу і не зникає. Хоча довго не бігав і можливо "гра розкривається на двадцятій годині". Щодо оптимізації - проблем не побачив (1080р усе на максимум Радеон 9070 - жодних просадок ФПС не побачив, стабільні 60, на яких лок стояв). І я не вважаю, що успіх Resident Evil п'ять років тому якось виправдовує нескінченний потік ремейків/ремастерів усіх ігор від зародження життя на планеті, тим паче, що той ремейк був скоріше новою грою (я маю на увазі саме геймплей) ніж тупою спробою виїхати відомій назві. А от що усім сподобалось у ремейку Silent Hill 2 я не розумію досі. Розтягнули досить нудний геймплей майже у три рази у порівнянні з оригіналом, а сюжет - ну, можливо у 2001 році це і був прорив для ігор, але зараз не вражає. От як би у когось знайшлись яйця і вони щось змінили у "каноні". А так це було дуже нудно навіть для дружини яка якимось дивом не знала сюжет СХ2 на дату виходу ремейка.karokum: ↑ 02.09.2025 11:03 koniyoto
По перше це ремейк
Але конкретно цей екземпляр лайно ще теМені вистачило 10хв на стрімі щоб зрозуміти що з франшизою через цю гру я знайомства не бажаю
![]()
-
man1242
Member
Орг мгс3 не грав, купляти емуль у стім за 650грн з 720р та 60фпс бажання не булоkoniyoto: ↑ 02.09.2025 11:19Я теж трохи це потикав, на мій погляд це скоріше ремастер ніж ремейк. Хоча дуже погано пам'ятаю оригінал, але відчуття, що це стара гра - з'являється одразу і не зникає. Хоча довго не бігав і можливо "гра розкривається на двадцятій годині". Щодо оптимізації - проблем не побачив (1080р усе на максимум Радеон 9070 - жодних просадок ФПС не побачив, стабільні 60, на яких лок стояв). І я не вважаю, що успіх Resident Evil п'ять років тому якось виправдовує нескінченний потік ремейків/ремастерів усіх ігор від зародження життя на планеті, тим паче, що той ремейк був скоріше новою грою (я маю на увазі саме геймплей) ніж тупою спробою виїхати відомій назві. А от що усім сподобалось у ремейку Silent Hill 2 я не розумію досі. Розтягнули досить нудний геймплей майже у три рази у порівнянні з оригіналом, а сюжет - ну, можливо у 2001 році це і був прорив для ігор, але зараз не вражає. От як би у когось знайшлись яйця і вони щось змінили у "каноні". А так це було дуже нудно навіть для дружини яка якимось дивом не знала сюжет СХ2 на дату виходу ремейка.karokum: ↑ 02.09.2025 11:03 koniyoto
По перше це ремейк
Але конкретно цей екземпляр лайно ще теМені вистачило 10хв на стрімі щоб зрозуміти що з франшизою через цю гру я знайомства не бажаю
![]()
-
Shaolin_Style
Member
Состояние порта дельты очень плачевное: нет поддержки ультравайда, лок в 60 фпс, не стабильность работы (краши ue5), хитчи-статтеры (у меня нет, но у многих они есть), странно раскладывает звук при 7.1 каналах. Если устранят эти проблемы, то можно будет играть.
В целом кто хотел, тот прошел оригинал еще 20 лет назад либо его ремастер который выходил недавно. Но все же как отправную точку в MGS данный римейк возьмусь советовать, но только если играть на консолях.
В целом кто хотел, тот прошел оригинал еще 20 лет назад либо его ремастер который выходил недавно. Но все же как отправную точку в MGS данный римейк возьмусь советовать, но только если играть на консолях.
-
karokum
Member
koniyoto
Про потік момент є, я в свою чергу не розумію успіху Облівіона
Це буквально мод на графіку за фул прайс. Як і даний МГС
А ось стосовно СХ я не згоден
Не знаю як з призми людини яка грала оригінал (більшість з них теж хвалять), але як для ньюфага це було вау. Після проходження для себе я її поставив вище всіх резидентів, хоча їх я теж дуже люблю. Чому? Бо у ній акцент зміщений на тому що мені більше імпонує - атмосфера, музика, головоломки, бектрекінг, дизайн локацій. Я від цього отримую задоволення, бо мало ігор можуть все це в купі запропонувати. Я не шукаю екшену чи дози дофаміну за кожним кутом
А сюжет? Його можна вмістити на листі А4 разом зі всіма персонажами. Гра ж розкриваються в іншому, в світі, в локаціях, в противниках. Все через метафори та алегорії. На тарілці нічого не підносять
Зрозуміло що для того хто зайшов просто побігати полякатися постріляти це все буде виглядати нецікаво, бо та ж боївка там постільки поскільки. Умовний Резидент з такою задачею справляється в рази краще
Про потік момент є, я в свою чергу не розумію успіху Облівіона
Це буквально мод на графіку за фул прайс. Як і даний МГС
А ось стосовно СХ я не згоден
Не знаю як з призми людини яка грала оригінал (більшість з них теж хвалять), але як для ньюфага це було вау. Після проходження для себе я її поставив вище всіх резидентів, хоча їх я теж дуже люблю. Чому? Бо у ній акцент зміщений на тому що мені більше імпонує - атмосфера, музика, головоломки, бектрекінг, дизайн локацій. Я від цього отримую задоволення, бо мало ігор можуть все це в купі запропонувати. Я не шукаю екшену чи дози дофаміну за кожним кутом
А сюжет? Його можна вмістити на листі А4 разом зі всіма персонажами. Гра ж розкриваються в іншому, в світі, в локаціях, в противниках. Все через метафори та алегорії. На тарілці нічого не підносять
Зрозуміло що для того хто зайшов просто побігати полякатися постріляти це все буде виглядати нецікаво, бо та ж боївка там постільки поскільки. Умовний Резидент з такою задачею справляється в рази краще
-
stoned
Member
Геймплейно воно звісно вже прокисло давним-давно, боссфайти взагалі повний трешак.
Історія цікава, сказати нічого. Не без цікавості пройшов, бо в оригінал не довелось пограти.
На Високих гра виглядає краще, ніж на Ультра.
Кулібіни з Нексуса, на відмінну від девелоперів, за кілька годин до ранньої версії, котра за передзамовлення, прикрутили підтримку ультравайду, анлок і генератор кадрів й хардверний PT.
Відправлено через 1 хвилину 57 секунд:
Історія цікава, сказати нічого. Не без цікавості пройшов, бо в оригінал не довелось пограти.
У випадку пк й не дивно, порт ну дуже всратий в технічному плані а накатувати моди й редачити конфіги будуть не тільки лише всі.помірний інтерес у гравців
На Високих гра виглядає краще, ніж на Ультра.
Кулібіни з Нексуса, на відмінну від девелоперів, за кілька годин до ранньої версії, котра за передзамовлення, прикрутили підтримку ультравайду, анлок і генератор кадрів й хардверний PT.
Відправлено через 1 хвилину 57 секунд:
https://www.nexusmods.com/metalgearsoli ... er/mods/27Shaolin_Style: ↑ 02.09.2025 11:43нет поддержки ультравайда, лок в 60 фпс
-
Nortrom
Member
Потому шо многие уже оригинал прошли, а так можно глянуть видос глазком.
Римейк то больше для новых игроков.
Римейк то больше для новых игроков.
-
waryag
Member
Для женщин или для Снейка?Keyser Soze: ↑ 02.09.2025 10:53Пишут игроки, что физику груди для женщин не завезли - отсюда такие продажи![]()
![]()
-
Sanya94
Member
Пройшов на 3080ti з дуже рідкісними просадками на декілька кадрів(високі налаштування, ультра текстури, dlss 4 якість), без жодних статерів. Грав на дуалсенсі. Так, це гра 2004 року з новою графікою. Локації дуже маленькі, але варіативності і всіляких неоднозначних фішок достатньо. Переговори по рації теж круто зроблені. Реально розумієш на скільки на свій час ця гра була проривною. Отримав нереальний кайф від даного проекту, навіть емоційно проникся і витер сльозу у фіналі. Press F таким іграм
-
Shaolin_Style
Member
полностью согласен - игра лучшая в серииSanya94: ↑ 02.09.2025 13:38 Пройшов на 3080ti з дуже рідкісними просадками на декілька кадрів(високі налаштування, ультра текстури, dlss 4 якість), без жодних статерів. Грав на дуалсенсі. Так, це гра 2004 року з новою графікою. Локації дуже маленькі, але варіативності і всіляких неоднозначних фішок достатньо. Переговори по рації теж круто зроблені. Реально розумієш на скільки на свій час ця гра була проривною. Отримав нереальний кайф від даного проекту, навіть емоційно проникся і витер сльозу у фіналі. Press F таким іграм
вот бы еще 4-ку портировали
-
stakanctl
Member
UE5-slop 100%! Разработчики совсем обленились, требуют всякие 5090! Бойкот таким играм!Kattelia: ↑ 02.09.2025 10:47 Туда этот UE5-slop! Пока разработчики будут забивать на оптимизацию, игроки будут голосовать гривной. Если тебе пофиг на свою же игру, то почему не должно быть игрокам?
- спойлер
-
Конфігурація ПК
Manli Gallardo GTX 1080Ti 11GB- спойлер
-
GeForce GTX 1080 Ti was launched on March 10th, 2017.
-
oh_boy
Member
Гра виглядає, як лайно. Напевно, один із найлінівіших ремейків з усіх останніх. Чисто постригли фанатів