Metal Gear Solid Delta: Snake Eater викликала помірний інтерес у гравців

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
koniyoto
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Metal Gear Solid Delta: Snake Eater викликала помірний інтерес у гравців

Та невже? Нарешті потяг сраних ремастерів лайна мамонта зламався?
Kattelia
Member

Повідомлення

Туда этот UE5-slop! Пока разработчики будут забивать на оптимизацию, игроки будут голосовать гривной. Если тебе пофиг на свою же игру, то почему не должно быть игрокам?
Keyser Soze
Member

Повідомлення

Пишут игроки, что физику груди для женщин не завезли - отсюда такие продажи :gigi: :lol: :up:
karokum
Member

Повідомлення

koniyoto
По перше це ремейк (як мінімум вони його так позиціонують)
По друге є багато прикладів якісних і успішних ремейків, як ті ж Resident Evil чи Silent Hill
Але конкретно цей екземпляр лайно ще те :rolleyes: Мені вистачило 10хв на стрімі щоб зрозуміти що з франшизою через цю гру я знайомства не бажаю :gigi:
man1242
Member

Повідомлення

Награв вже 12годин, усе топ :super: Працює без нарікань, ні єдиного статера не було помічено.
koniyoto
Member

Повідомлення

karokum: 02.09.2025 11:03 koniyoto
По перше це ремейк
По друге є багато прикладів якісних і успішних ремейків, як ті ж Resident Evil чи Silent Hill
Але конкретно цей екземпляр лайно ще те :rolleyes: Мені вистачило 10хв на стрімі щоб зрозуміти що з франшизою через цю гру я знайомства не бажаю :gigi:
Я теж трохи це потикав, на мій погляд це скоріше ремастер ніж ремейк. Хоча дуже погано пам'ятаю оригінал, але відчуття, що це стара гра - з'являється одразу і не зникає. Хоча довго не бігав і можливо "гра розкривається на двадцятій годині". Щодо оптимізації - проблем не побачив (1080р усе на максимум Радеон 9070 - жодних просадок ФПС не побачив, стабільні 60, на яких лок стояв). І я не вважаю, що успіх Resident Evil п'ять років тому якось виправдовує нескінченний потік ремейків/ремастерів усіх ігор від зародження життя на планеті, тим паче, що той ремейк був скоріше новою грою (я маю на увазі саме геймплей) ніж тупою спробою виїхати відомій назві. А от що усім сподобалось у ремейку Silent Hill 2 я не розумію досі. Розтягнули досить нудний геймплей майже у три рази у порівнянні з оригіналом, а сюжет - ну, можливо у 2001 році це і був прорив для ігор, але зараз не вражає. От як би у когось знайшлись яйця і вони щось змінили у "каноні". А так це було дуже нудно навіть для дружини яка якимось дивом не знала сюжет СХ2 на дату виходу ремейка.
man1242
Member

Повідомлення

koniyoto: 02.09.2025 11:19
karokum: 02.09.2025 11:03 koniyoto
По перше це ремейк
Я теж трохи це потикав, на мій погляд це скоріше ремастер ніж ремейк. Хоча дуже погано пам'ятаю оригінал, але відчуття, що це стара гра - з'являється одразу і не зникає. Хоча довго не бігав і можливо "гра розкривається на двадцятій годині". Щодо оптимізації - проблем не побачив (1080р усе на максимум Радеон 9070 - жодних просадок ФПС не побачив, стабільні 60, на яких лок стояв). І я не вважаю, що успіх Resident Evil п'ять років тому якось виправдовує нескінченний потік ремейків/ремастерів усіх ігор від зародження життя на планеті, тим паче, що той ремейк був скоріше новою грою (я маю на увазі саме геймплей) ніж тупою спробою виїхати відомій назві. А от що усім сподобалось у ремейку Silent Hill 2 я не розумію досі. Розтягнули досить нудний геймплей майже у три рази у порівнянні з оригіналом, а сюжет - ну, можливо у 2001 році це і був прорив для ігор, але зараз не вражає. От як би у когось знайшлись яйця і вони щось змінили у "каноні". А так це було дуже нудно навіть для дружини яка якимось дивом не знала сюжет СХ2 на дату виходу ремейка.
Орг мгс3 не грав, купляти емуль у стім за 650грн з 720р та 60фпс бажання не було :D Почав на високій складності, граю наразі каєф :-/ Як стелс аркада гра досі дає жару багатьом новим іграм. краще сх2 теж зробили такий ремастер ніж ото викатили з купою статерів
Shaolin_Style
Member

Повідомлення

Состояние порта дельты очень плачевное: нет поддержки ультравайда, лок в 60 фпс, не стабильность работы (краши ue5), хитчи-статтеры (у меня нет, но у многих они есть), странно раскладывает звук при 7.1 каналах. Если устранят эти проблемы, то можно будет играть.

В целом кто хотел, тот прошел оригинал еще 20 лет назад либо его ремастер который выходил недавно. Но все же как отправную точку в MGS данный римейк возьмусь советовать, но только если играть на консолях.
karokum
Member

Повідомлення

koniyoto
Про потік момент є, я в свою чергу не розумію успіху Облівіона
Це буквально мод на графіку за фул прайс. Як і даний МГС

А ось стосовно СХ я не згоден
Не знаю як з призми людини яка грала оригінал (більшість з них теж хвалять), але як для ньюфага це було вау. Після проходження для себе я її поставив вище всіх резидентів, хоча їх я теж дуже люблю. Чому? Бо у ній акцент зміщений на тому що мені більше імпонує - атмосфера, музика, головоломки, бектрекінг, дизайн локацій. Я від цього отримую задоволення, бо мало ігор можуть все це в купі запропонувати. Я не шукаю екшену чи дози дофаміну за кожним кутом
А сюжет? Його можна вмістити на листі А4 разом зі всіма персонажами. Гра ж розкриваються в іншому, в світі, в локаціях, в противниках. Все через метафори та алегорії. На тарілці нічого не підносять
Зрозуміло що для того хто зайшов просто побігати полякатися постріляти це все буде виглядати нецікаво, бо та ж боївка там постільки поскільки. Умовний Резидент з такою задачею справляється в рази краще
stoned
Member

Повідомлення

Геймплейно воно звісно вже прокисло давним-давно, боссфайти взагалі повний трешак.
Історія цікава, сказати нічого. Не без цікавості пройшов, бо в оригінал не довелось пограти.
помірний інтерес у гравців
У випадку пк й не дивно, порт ну дуже всратий в технічному плані а накатувати моди й редачити конфіги будуть не тільки лише всі.
На Високих гра виглядає краще, ніж на Ультра. :insane:
Кулібіни з Нексуса, на відмінну від девелоперів, за кілька годин до ранньої версії, котра за передзамовлення, прикрутили підтримку ультравайду, анлок і генератор кадрів й хардверний PT.

Відправлено через 1 хвилину 57 секунд:
Shaolin_Style: 02.09.2025 11:43нет поддержки ультравайда, лок в 60 фпс
https://www.nexusmods.com/metalgearsoli ... er/mods/27
Nortrom
Member

Повідомлення

Потому шо многие уже оригинал прошли, а так можно глянуть видос глазком.
Римейк то больше для новых игроков. ;)
waryag
Member

Повідомлення

Keyser Soze: 02.09.2025 10:53Пишут игроки, что физику груди для женщин не завезли - отсюда такие продажи :gigi: :lol: :up:
Для женщин или для Снейка? :popcorn:
Sanya94
Member

Повідомлення

Пройшов на 3080ti з дуже рідкісними просадками на декілька кадрів(високі налаштування, ультра текстури, dlss 4 якість), без жодних статерів. Грав на дуалсенсі. Так, це гра 2004 року з новою графікою. Локації дуже маленькі, але варіативності і всіляких неоднозначних фішок достатньо. Переговори по рації теж круто зроблені. Реально розумієш на скільки на свій час ця гра була проривною. Отримав нереальний кайф від даного проекту, навіть емоційно проникся і витер сльозу у фіналі. Press F таким іграм
Shaolin_Style
Member

Повідомлення

Sanya94: 02.09.2025 13:38 Пройшов на 3080ti з дуже рідкісними просадками на декілька кадрів(високі налаштування, ультра текстури, dlss 4 якість), без жодних статерів. Грав на дуалсенсі. Так, це гра 2004 року з новою графікою. Локації дуже маленькі, але варіативності і всіляких неоднозначних фішок достатньо. Переговори по рації теж круто зроблені. Реально розумієш на скільки на свій час ця гра була проривною. Отримав нереальний кайф від даного проекту, навіть емоційно проникся і витер сльозу у фіналі. Press F таким іграм
полностью согласен - игра лучшая в серии

вот бы еще 4-ку портировали :)
stakanctl
Member

Повідомлення

Kattelia: 02.09.2025 10:47 Туда этот UE5-slop! Пока разработчики будут забивать на оптимизацию, игроки будут голосовать гривной. Если тебе пофиг на свою же игру, то почему не должно быть игрокам?
UE5-slop 100%! Разработчики совсем обленились, требуют всякие 5090! Бойкот таким играм!
спойлер
Конфігурація ПК
Manli Gallardo GTX 1080Ti 11GB
спойлер
GeForce GTX 1080 Ti was launched on March 10th, 2017.
oh_boy
Member

Повідомлення

Гра виглядає, як лайно. Напевно, один із найлінівіших ремейків з усіх останніх. Чисто постригли фанатів :gigi:
Відповісти