Новини
Останні статті і огляди
Огляд ігрової миші ASUS ROG Harpe II Ace та килимка ROG Sheath II XXL
-
Олег963
Member
Пропоную обговорити Огляд ігрової миші ASUS ROG Harpe II Ace та килимка ROG Sheath II XXL
Ви мене можете бити ногами но ціна її десь до 2000 грн .
Ви мене можете бити ногами но ціна її десь до 2000 грн .
-
Telcontar
Member
Непогане залізо, тільки замаленька для мене і ціна як завжди у Asus x2 за бренд 
Килимок теж цікавий, може хто знає чи є якісь більш дешеві аналоги?
Килимок теж цікавий, може хто знає чи є якісь більш дешеві аналоги?
-
hohlid19
Member
Там материалы и железо не на 2кОлег963: ↑ 03.09.2025 12:14 Ви мене можете бити ногами но ціна її десь до 2000 грн .
-
Lekrs
Member
Купуєш гризуна за 100+, клаву за 150+ баксів, і граєш 90% часу на геймпаді... Якось так. 
-
Ostin
Member
А в чому недопрацювання? І які альтернативи? Бо на аліку воно ж все дорожче 2000 без питань. А тут гарантія місцева 24 місяці.Олег963: ↑ 03.09.2025 12:14ціна її десь до 2000 грн
То чому така довжина не підходить під долоню? Купа мишок 118-119, а тут цілих 126. То все від розміру рук залежить.Розміри 126,1×63,9×39,7
-
dead_rat
Member
Logitech G pro?
-
waryag
Member
Если отбросить маркетинговую лапшу, пользователю пофиг, стоит там пиксарт или его ребренд от асус, бионейлон или обычный, переключатели РОГ или аналоги. А это существенная часть наценки, помимо собственно бренда и неплохой гарантии.hohlid19: ↑ 03.09.2025 12:31 Там материалы и железо не на 2к
Разве что утилита будет получше, особенно, если у юзера уже есть экосистема асус. Хотя я лично скорее недоволен работой приложений асус, особенно армори крейт - неудобным тормозным комбайном.
-
leif
Member
А яких габаритів ви хочете мишу? Ви ж свою нинішню ту що в профілі, здається, нещодавно придбали, вона ще менше ніж сабж. Через те що маленька і хочете вже замінити?Telcontar: ↑ 03.09.2025 12:21 замаленька для мене
-
bes
Member
Да заплатить от 6000 грн и сидеть на армори крейт это конечно

-
Telcontar
Member
leif
Дякую, трохи вже забув по габаритах, моя коротша але "дупця" вища.
Дякую, трохи вже забув по габаритах, моя коротша але "дупця" вища.
-
Polybius
Member
Достаточно просто прочитать раздел про ПО, вместо написания глупого камента, чтобы знать, что эта модель по сути не нуждается в армори крейт:bes: ↑ 03.09.2025 13:59Да заплатить от 6000 грн и сидеть на армори крейт это конечно
Революційна зміна — повна відмова від сумнозвісного Armoury Crate на користь вебінтерфейсу ROG Gear Link.
Причому, Gear Link є не альтернативою Armoury Crate, як у ROG Keris II Origin чи ROG Azoth X, а саме єдиною можливістю налаштовувати більшість функцій ROG Harpe II Ace. Тільки синхронізація Aura Sync та сценарії потребують інсталювати ПЗ.
-
leif
Member
Це скоріше про обрану виробником ергономіку форми ніж про розміри.Telcontar: ↑ 03.09.2025 14:02 "дупця" вища.
7мм різниці по довжині ще й +1мм по ширині на додачу, мали б бути більш відчутними імхо, але від людини залежить, звісно
-
Дядя Діма
Member
Дякую за огляд і особливо за пункт:
Якщо об'єктивно, навіть для північноамериканського ринку вартість подібних рішень від Asus, Razer, Logitech тощо - зовсім не дешева. І в даному контексті подібні рішення - це більше про маркетинг, статус і почуття гедоністичного задоволення. Це соціальні технології, що допомагають продавати і нічого більше. Заради інтересу перевірив. Що стосується «живих» продажів, то особисто через нас до Східної Європи заїхало найбільше «офісних» мишей від Logitech і A4Tech (включаючи «ігрові»). На один куплений Razer припадає 638 куплених мишей від цих двох контор. Тому що ринок - це ще й про попит, а не тільки пропозицію. І так, якщо брати % повернень, то у офісних Logitech і офісних A4Tech він взагалі мінімальний. A4Tech «ігрові» - теж. Так, тут є об'єктивний факт того, що основна маса цих мишей йде в офіси десятками, і там ніхто не буде здавати по гарантії маніпулятор вартістю в 200-300 грн. Викинуть і куплять інші. Загалом, до чого я веду, щоб не розголошувати.
Особиста порада (інсайд) від сварливого діда:
- A4Tech X-710BK - 700 грн.
- A4Tech X7-300MP - 300 грн.
А на зекономлені 5 500 грн берете собі в подарунок, наприклад, iiyama ProLite XUB2497HSU, з 5-річною гарантією. 5 років у скромного монітора, проти 2 років у топової миші. Такі справи.
Його дуже не вистачає в будь-яких оглядах. Коли був молодшим, я завжди всі новинки тягнув собі, було не робоче місце, а суцільний plug and play. Що через нас проходило, все особисто пробував, щоб бути в курсі справ. Тому що тоді, молодому, це було цікаво. А потім офісне життя змінилося постійними переїздами і перельотами. Що стосується мишок, то завжди носив із собою мобільні миші від Microsoft, але вони постійно щотижня десь губилися. З 2014 року просто перейшов на тачпад. Вдома — Microsoft-RJG-00001, тому що особисто мені, трендець, яка зручна.Не сподобалося:
Якщо об'єктивно, навіть для північноамериканського ринку вартість подібних рішень від Asus, Razer, Logitech тощо - зовсім не дешева. І в даному контексті подібні рішення - це більше про маркетинг, статус і почуття гедоністичного задоволення. Це соціальні технології, що допомагають продавати і нічого більше. Заради інтересу перевірив. Що стосується «живих» продажів, то особисто через нас до Східної Європи заїхало найбільше «офісних» мишей від Logitech і A4Tech (включаючи «ігрові»). На один куплений Razer припадає 638 куплених мишей від цих двох контор. Тому що ринок - це ще й про попит, а не тільки пропозицію. І так, якщо брати % повернень, то у офісних Logitech і офісних A4Tech він взагалі мінімальний. A4Tech «ігрові» - теж. Так, тут є об'єктивний факт того, що основна маса цих мишей йде в офіси десятками, і там ніхто не буде здавати по гарантії маніпулятор вартістю в 200-300 грн. Викинуть і куплять інші. Загалом, до чого я веду, щоб не розголошувати.
Особиста порада (інсайд) від сварливого діда:
А на зекономлені 5 500 грн берете собі в подарунок, наприклад, iiyama ProLite XUB2497HSU, з 5-річною гарантією. 5 років у скромного монітора, проти 2 років у топової миші. Такі справи.
-
Ostin
Member
Іноді мене переслідує стійке відчуття, що всі ці наворочені штуки так ретельно обирають і використовують зовсім не ті люди, кого очікував би побачити в якості ЦА)
На прикладі дорогих високотехнологічних кросівок, не раз в житті спостерігав ситуацію, що власники подібного максимум в них по торгівельному центру ходять. А знайомий бігун, який ще в шкільні роки любив десяточку махнути, одягнув собі дешманські кеди і "погнав")
Так і з мишками "ігровими". Таке враження, що більшість цими сенсорами тільки в ютуб та на форумах тицяють, а справжні гравці-задроти беруть, що під рукою, і виносять в своїй стрілялці всіх, кого бачать)
Це не відміняє факту, що гарний спортсмен досягне кращих результатів з гарним обладнанням, нехай це кросівки чи мишка. Але також залишається фактом те, що більшість купуючих не досягнуть взагалі ніяких результатів, незважаючи на якість обладнання. А головний мотив для купівлі - в мене є гроші, я інвестую в комфорт. І це гарний маркетинговий результат, насправді. Коли ти продаєш щось, що більшості ніби й не треба, а вони все одно купують)
На прикладі дорогих високотехнологічних кросівок, не раз в житті спостерігав ситуацію, що власники подібного максимум в них по торгівельному центру ходять. А знайомий бігун, який ще в шкільні роки любив десяточку махнути, одягнув собі дешманські кеди і "погнав")
Так і з мишками "ігровими". Таке враження, що більшість цими сенсорами тільки в ютуб та на форумах тицяють, а справжні гравці-задроти беруть, що під рукою, і виносять в своїй стрілялці всіх, кого бачать)
Це не відміняє факту, що гарний спортсмен досягне кращих результатів з гарним обладнанням, нехай це кросівки чи мишка. Але також залишається фактом те, що більшість купуючих не досягнуть взагалі ніяких результатів, незважаючи на якість обладнання. А головний мотив для купівлі - в мене є гроші, я інвестую в комфорт. І це гарний маркетинговий результат, насправді. Коли ти продаєш щось, що більшості ніби й не треба, а вони все одно купують)
-
white_noise
Member
я не вмію тим сайтом користуватись, чи чого воно не находить жодну з моїх гризунів? ні Logitech G5, ні Roccat Kone XTD...
-
ackstarvinta
Member
так це ж G Pro X Superlight від Asus. Тільки дорожче.
А ще Asus спокійно працює на території рф, на відміну від Logitech, тому вибір очевидний
А ще Asus спокійно працює на території рф, на відміну від Logitech, тому вибір очевидний
-
bes
Member
на что бы такого глупого как ты просветить зашел на официальный сайтPolybius: ↑ 03.09.2025 14:06Достаточно просто прочитать раздел про ПО, вместо написания глупого камента, чтобы знать, что эта модель по сути не нуждается в армори крейт:bes: ↑ 03.09.2025 13:59Да заплатить от 6000 грн и сидеть на армори крейт это конечноРеволюційна зміна — повна відмова від сумнозвісного Armoury Crate на користь вебінтерфейсу ROG Gear Link.
Причому, Gear Link є не альтернативою Armoury Crate, як у ROG Keris II Origin чи ROG Azoth X, а саме єдиною можливістю налаштовувати більшість функцій ROG Harpe II Ace. Тільки синхронізація Aura Sync та сценарії потребують інсталювати ПЗ.
- спойлер
ну это конечно тоже ржака, асус могет. Фаерфокс
- спойлер
-
Polybius
Member
не меняет факт того, что эта модель работает с Gear Linkbes: ↑ 03.09.2025 14:59зашел на официальный сайт
Как и все остальные девайсы с подобным браузерным софтом.bes: ↑ 03.09.2025 14:59ну это конечно тоже ржака, асус могет. Фаерфокс
Лиса, к сожалению, не умеет работать с внешними устройствами, как это реализовано в хроме и браузерах на хромовом движке.
-
waryag
Member
Мишка очевидно застаріла і має купу конкурентів с кращою ергономікою, залізом і софтом (Доречі, вони переробили софт? Пару років тому тимчасово юзав х7 - виявилося, що вони просто оновлювали старе лайно мамонта з нульових під нові ОС).Дядя Діма: ↑ 03.09.2025 14:25Особиста порада (інсайд) від сварливого діда:
Коврик можно і гембірд якийсь, навряд чи є відмінності.
-
Afit
Member
Вот это я понимаю поработали над грызуном. И чем может крыть недавний рейзер, который на 40% дороже?