Огляд ігрової миші ASUS ROG Harpe II Ace та килимка ROG Sheath II XXL

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Олег963
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Огляд ігрової миші ASUS ROG Harpe II Ace та килимка ROG Sheath II XXL

Ви мене можете бити ногами но ціна її десь до 2000 грн .
Telcontar
Member

Повідомлення

Непогане залізо, тільки замаленька для мене і ціна як завжди у Asus x2 за бренд :rotate:
Килимок теж цікавий, може хто знає чи є якісь більш дешеві аналоги? :beer:
hohlid19
Member

Повідомлення

Олег963: 03.09.2025 12:14 Ви мене можете бити ногами но ціна її десь до 2000 грн .
Там материалы и железо не на 2к
Lekrs
Member

Повідомлення

Купуєш гризуна за 100+, клаву за 150+ баксів, і граєш 90% часу на геймпаді... Якось так. :rotate:
Ostin
Member

Повідомлення

Олег963: 03.09.2025 12:14ціна її десь до 2000 грн
А в чому недопрацювання? І які альтернативи? Бо на аліку воно ж все дорожче 2000 без питань. А тут гарантія місцева 24 місяці.
Розміри 126,1×63,9×39,7
То чому така довжина не підходить під долоню? Купа мишок 118-119, а тут цілих 126. То все від розміру рук залежить.
dead_rat
Member

Повідомлення

Logitech G pro?
waryag
Member

Повідомлення

hohlid19: 03.09.2025 12:31 Там материалы и железо не на 2к
Если отбросить маркетинговую лапшу, пользователю пофиг, стоит там пиксарт или его ребренд от асус, бионейлон или обычный, переключатели РОГ или аналоги. А это существенная часть наценки, помимо собственно бренда и неплохой гарантии.

Разве что утилита будет получше, особенно, если у юзера уже есть экосистема асус. Хотя я лично скорее недоволен работой приложений асус, особенно армори крейт - неудобным тормозным комбайном.
leif
Member

Повідомлення

Telcontar: 03.09.2025 12:21 замаленька для мене
А яких габаритів ви хочете мишу? Ви ж свою нинішню ту що в профілі, здається, нещодавно придбали, вона ще менше ніж сабж. Через те що маленька і хочете вже замінити?
bes
Member

Повідомлення

Да заплатить от 6000 грн и сидеть на армори крейт это конечно :laugh: :lol:
Telcontar
Member

Повідомлення

leif
Дякую, трохи вже забув по габаритах, моя коротша але "дупця" вища.
спойлер
https://www.eloshapes.com/mouse/compare ... rpe-ii-ace
Polybius
Member

Повідомлення

bes: 03.09.2025 13:59Да заплатить от 6000 грн и сидеть на армори крейт это конечно
Достаточно просто прочитать раздел про ПО, вместо написания глупого камента, чтобы знать, что эта модель по сути не нуждается в армори крейт:
Революційна зміна — повна відмова від сумнозвісного Armoury Crate на користь вебінтерфейсу ROG Gear Link.
Причому, Gear Link є не альтернативою Armoury Crate, як у ROG Keris II Origin чи ROG Azoth X, а саме єдиною можливістю налаштовувати більшість функцій ROG Harpe II Ace. Тільки синхронізація Aura Sync та сценарії потребують інсталювати ПЗ.
leif
Member

Повідомлення

Telcontar: 03.09.2025 14:02 "дупця" вища.
Це скоріше про обрану виробником ергономіку форми ніж про розміри.

7мм різниці по довжині ще й +1мм по ширині на додачу, мали б бути більш відчутними імхо, але від людини залежить, звісно
Дядя Діма
Member

Повідомлення

Дякую за огляд і особливо за пункт:
Не сподобалося:
Його дуже не вистачає в будь-яких оглядах. Коли був молодшим, я завжди всі новинки тягнув собі, було не робоче місце, а суцільний plug and play. Що через нас проходило, все особисто пробував, щоб бути в курсі справ. Тому що тоді, молодому, це було цікаво. А потім офісне життя змінилося постійними переїздами і перельотами. Що стосується мишок, то завжди носив із собою мобільні миші від Microsoft, але вони постійно щотижня десь губилися. З 2014 року просто перейшов на тачпад. Вдома — Microsoft-RJG-00001, тому що особисто мені, трендець, яка зручна.
Якщо об'єктивно, навіть для північноамериканського ринку вартість подібних рішень від Asus, Razer, Logitech тощо - зовсім не дешева. І в даному контексті подібні рішення - це більше про маркетинг, статус і почуття гедоністичного задоволення. Це соціальні технології, що допомагають продавати і нічого більше. Заради інтересу перевірив. Що стосується «живих» продажів, то особисто через нас до Східної Європи заїхало найбільше «офісних» мишей від Logitech і A4Tech (включаючи «ігрові»). На один куплений Razer припадає 638 куплених мишей від цих двох контор. Тому що ринок - це ще й про попит, а не тільки пропозицію. І так, якщо брати % повернень, то у офісних Logitech і офісних A4Tech він взагалі мінімальний. A4Tech «ігрові» - теж. Так, тут є об'єктивний факт того, що основна маса цих мишей йде в офіси десятками, і там ніхто не буде здавати по гарантії маніпулятор вартістю в 200-300 грн. Викинуть і куплять інші. Загалом, до чого я веду, щоб не розголошувати.
Особиста порада (інсайд) від сварливого діда:
- A4Tech X-710BK - 700 грн.
- A4Tech X7-300MP - 300 грн.

А на зекономлені 5 500 грн берете собі в подарунок, наприклад, iiyama ProLite XUB2497HSU, з 5-річною гарантією. 5 років у скромного монітора, проти 2 років у топової миші. Такі справи.
Ostin
Member

Повідомлення

Іноді мене переслідує стійке відчуття, що всі ці наворочені штуки так ретельно обирають і використовують зовсім не ті люди, кого очікував би побачити в якості ЦА)
На прикладі дорогих високотехнологічних кросівок, не раз в житті спостерігав ситуацію, що власники подібного максимум в них по торгівельному центру ходять. А знайомий бігун, який ще в шкільні роки любив десяточку махнути, одягнув собі дешманські кеди і "погнав")
Так і з мишками "ігровими". Таке враження, що більшість цими сенсорами тільки в ютуб та на форумах тицяють, а справжні гравці-задроти беруть, що під рукою, і виносять в своїй стрілялці всіх, кого бачать)
Це не відміняє факту, що гарний спортсмен досягне кращих результатів з гарним обладнанням, нехай це кросівки чи мишка. Але також залишається фактом те, що більшість купуючих не досягнуть взагалі ніяких результатів, незважаючи на якість обладнання. А головний мотив для купівлі - в мене є гроші, я інвестую в комфорт. І це гарний маркетинговий результат, насправді. Коли ти продаєш щось, що більшості ніби й не треба, а вони все одно купують)
white_noise
Member

Повідомлення

я не вмію тим сайтом користуватись, чи чого воно не находить жодну з моїх гризунів? ні Logitech G5, ні Roccat Kone XTD...
ackstarvinta
Member

Повідомлення

так це ж G Pro X Superlight від Asus. Тільки дорожче.

А ще Asus спокійно працює на території рф, на відміну від Logitech, тому вибір очевидний
bes
Member

Повідомлення

Polybius: 03.09.2025 14:06
bes: 03.09.2025 13:59Да заплатить от 6000 грн и сидеть на армори крейт это конечно
Достаточно просто прочитать раздел про ПО, вместо написания глупого камента, чтобы знать, что эта модель по сути не нуждается в армори крейт:
Революційна зміна — повна відмова від сумнозвісного Armoury Crate на користь вебінтерфейсу ROG Gear Link.
Причому, Gear Link є не альтернативою Armoury Crate, як у ROG Keris II Origin чи ROG Azoth X, а саме єдиною можливістю налаштовувати більшість функцій ROG Harpe II Ace. Тільки синхронізація Aura Sync та сценарії потребують інсталювати ПЗ.
на что бы такого глупого как ты просветить зашел на официальный сайт
спойлер
Без-имени-1.jpg
Отправлено спустя 4 минуты 9 секунд:
Polybius: 03.09.2025 14:06
Революційна зміна — на користь вебінтерфейсу ROG Gear Link.
ну это конечно тоже ржака, асус могет. Фаерфокс :lol:
спойлер
Без-имени-2.jpg
Polybius
Member

Повідомлення

bes: 03.09.2025 14:59зашел на официальный сайт
не меняет факт того, что эта модель работает с Gear Link
bes: 03.09.2025 14:59ну это конечно тоже ржака, асус могет. Фаерфокс
Как и все остальные девайсы с подобным браузерным софтом.
Лиса, к сожалению, не умеет работать с внешними устройствами, как это реализовано в хроме и браузерах на хромовом движке.
waryag
Member

Повідомлення

Дядя Діма: 03.09.2025 14:25Особиста порада (інсайд) від сварливого діда:
- A4Tech X-710BK - 700 грн.
- A4Tech X7-300MP - 300 грн.
Мишка очевидно застаріла і має купу конкурентів с кращою ергономікою, залізом і софтом (Доречі, вони переробили софт? Пару років тому тимчасово юзав х7 - виявилося, що вони просто оновлювали старе лайно мамонта з нульових під нові ОС).
Коврик можно і гембірд якийсь, навряд чи є відмінності.
Afit
Member

Повідомлення

Вот это я понимаю поработали над грызуном. И чем может крыть недавний рейзер, который на 40% дороже?
Відповісти