PhoenixTMS
типова набита фоамами недорога пластмасова клавіатура від цілком норм виробника. Для невибагливого юзера — все ок з нею, можна брати.
Відправлено через 4 години 57 хвилин 35 секунд:
- спойлер

Перезмащую сьогодні один зі своїх трьох сетів черрі блеків, той, який у мене з пц філмами ТХ та пружинами TX long 55гр. До цього в якості експерименту я пробував його юзати зі змащенням
лише ліф + ніжки на стемі + пружина, тобто без змащення рейлів в боттом хаузінгу та стема. але так мені не зайшло

при чому, скажімо, hmx цілком прикольні в такому варіанті змащення (лише пружина та ліф), а от черрі — ні, потрібне повноцінне змащення усього окрім pole, інакше нема сатисфакції (тепер перевірено)
Відправлено через 1 хвилину 44 секунди:
Сьогодні змащую не по фен-шую, розсортовуючи всі складові розібраних світчів по окремих ємностях, а по хардкору, розкидуючи все просто по столу як прийдеться
Відправлено через 3 хвилини :
Взагалі я мав би змащувати отримані вчора світчі дезігну алексотоса, але давно треба було пофіксити цей сет блеків і рука не піднялась спочатку зайнятись granit'ами. All hail to the king
Відправлено через 25 хвилин 8 секунд:
фан60 юзається під час змащування тому що:
- вона з пбт-капами, за які я не переживатиму, якщо треба набрати щось на ній не ідеально чистими руками
(зі слідами 3204 або gpl105) в процесі
- вона з усіх моїх бордів найбільш компактна і не заважає займати всю вільну площу стола розібраними світчами