Щодо накінечників, всім дякую за поради. Є ще німецькі haupa - хто готовий платити за бренд і якість , беріть
Хотів глянути ще раз ціну так у вайбері за 6 серпня файл вже не доступний , на компі зберіг Ще раз схему перемалював і вийшло вже менше накінечників щось біля 25 штук на перемички і ще 4 на той корпусний автомат, щодо проводу пв-3 на перемички переміряв остаточно з запасом 3 метра, до інвертора може ще по 1 метру на плюс і мінус, макисмум всього 5 метрів, В мене є фірмові провди від пілонтеч, якраз 2+2 метра, але там класні майже пропріетарні розʼєми на кінцях, обрізати їх рука не підіймається, знизив ціну на олх, може хто купить
Ось такий комплект
https://vitox.com.ua/ua/p2333055505-kom ... ntech.html а як некуплять то може й блюзнірсько поріжу Там таки дійсно 25 мм. Перегляну різницю в цінах перепитаю на електротехнічній фірмі , якщо прям дуже сутєво то може і 25 мм візьму. Ще жаба душить за балансир віддавати 1800 за корситований чи 2500 за новий .
Як найкращий найтиповіший предстаник українського менталітету , поки петух не клюне в дупу , певно ніц і не робитиму , а як клюне то може попродаю ті акумулятори і візьму цілий фірмовий , або обжиматиму і збиратиму при світлі інших інверторів в часи блекауту , Віри тим всім фелісіті біом дайнес і тому подібне нема , при таких цінах в мене щось велика підозра що там всюди грейд Б

і щось мені здається що той же power queen для американського ринку таки краще ніж якийсь біом чи аксіома чи ще щось типу redodo скльопане конкретно під нас і для нас .
Відправлено через 1 хвилину 23 секунди:
Не реклама просто згадав
http://www.haupa.com.ua/
Відправлено через 10 хвилин 25 секунд:
P.S. якийсь рандомний 1 дядько дуже хвалив панелі n-type порівняно з лонги , каже при розсіяному світлі в 5-10 раз більше виробітка , а от вдень лонги трошки краще. Дядько обіцяв скинути відео порівняння де два аналогічних стрінги лонгі проти тонгвей, але щось не скинув, спробую завтра йому нагадати як не забуду
Не в тему, але знайомого під час останього москальского обстрілу Львова ранило осколком в голову

лежить мужик в реанімації, жив в каркасному будинку / дачі біля авіаційного заводу на вулиці авіаційній

я тільки сьогодні дізнався , набрав його, а трубку дочка взяла , каже в реанімації . Шкода , війна ближче ніж здається і навіть у Львові дістає , тож ходіть у підвал хоча б якщо живете біля ккритичних обєктів , та простотходіть в укриття/ підвал сховище . Триндец короче кажучи друга жертва війни в моєму оточенні серед цивільних

а каркасне будівництво - гівно, стіни з мінвати/ пінопласту гіпсокартону та фанери вас навіть від осколка не врятують , дайте хоч ряд з цегли