Мышь для Геймера! На чем остановиться?

Клавиатуры, мыши и прочая периферия
Відповісти
Автор
Повідомлення
leif
Member

Повідомлення

zelenuchka: 20.08.2025 12:00Для этого и существуют сервисы, на который указали.
оцінка форми по вказаних виробником розмірам це одне, враження IRL -- інше.
zelenuchka: 20.08.2025 12:00Так в чем будет важно мнение "рандомного" пользователя?
перевірка ваги на домашніх вагах, якість збірки, пластику, звук та відчуття від кліків (адже це визначає не тільки використана модель перемикачів), це все і не тільки це -- цілком собі суб'єктивна (крім ваги :gigi: ), але корисна інформація, як на мене. якщо вам не треба -- не запитуйте, але навіщо ви написали пост вище і до чого це було -- :dontknow:

Відправлено через 37 секунд:
karokum: 20.08.2025 12:10Зараз би прийти на форум і розповідати що думка випадкових людей не має сенсу
:laugh: :up:
destructX
Member

Повідомлення

zelenuchka: 20.08.2025 12:00
leif: 20.08.2025 11:49
форма миші завжди грала велику роль ще з часів, коли миші були кулькові і це обговорювалось в розрізі вибору. і так, також в форматі "зручно/не зручно", розуміючи, що іншому юзеру це може і не підійти, те, що підійшло тобі. але все одно, якщо, скажімо, величезна кількість народу погоджувалась, що інтелімаус має класну форму під долоню середнього+ розміру, то це суб'єктивно чи об'єктивно зручна миша? так що це цілком корисно позбирати таку інфу і враження інших людей від форми, особливо коли мишей багато різних.
С формой абсолютно согласен, это самый главный аспект, так как руки у всех разные. Для этого и существуют сервисы, на который указали.
Тут не вижу противоречий.
А дальше?
Технические аспекты известны, начиная от микриков и чипа и заканчивая "кривостью" или нет ПО (последнее правится обновлением для свежих девайсов).
Так в чем будет важно мнение "рандомного" пользователя? Цепкости пластика, тембру звуку работы, автономность (что тоже субъективно)? Это же тоже все индивидуально ... зависит от того, с чем сравнивать и в каких сценариях.
"Минусующим" спасибо. Ваша "аргументированная" реакция очень важна! :up:
Дядько, це називається розмова між людьми про девайси на технофорумі :D

Сетувати на суб'єктивність в данному випадку недоречно, як мінімум через те, що людина просто відповість на конкретне питання, конкретної людини. Тим паче, чиясь думка може мати об'єктивні речі, чому ні?

пС. Рекомендую ромашковий чай з м'ятою.
Melofon
Member

Повідомлення

Bender911: 18.08.2025 14:30
Melofon: 18.08.2025 12:50

Да что вы говорите :lol: у меня мышка 50г с аккумом на 250мАч и её хватает на неделю (и нет проблем пользоваться мышкой когда она на заряде через провод т.к. там есть такая функция как и на большинстве беспроводных на аккуме ;) ), а у многих легких мышек есть аккумы и на 500мАч и на 800мАч как у той что я писал выше MCHOSE G7 (800мАч, 59г)которая по форме такая же классная а по весу намного лучше и будет держать недели две и более, а та же MCHOSE G7 Pro (500мАч, 55г) будет не только по форме такая же крутая но и по всем остальным параметрам намного круче вашей логитек, в том то и дело эта мышка будет вам казаться и чувствоваться намного круче логитека бо так и есть, а ещё у неё нет этих галимых боковых резинок которые на логитеках стираются, у этой мышки нечему стираться и она и через пару лет будет выглядеть как новая в отличие от логитека у которого будет стертая резина, знаю что говорю бо у друга такая же логи да и в инете видел много жалоб на эти резинки которые можно стереть до дыр. И от этой мышки вы так же не будете уставать т.к. она такая же удобная как логи, но только легче реально в два раза что ещё меньше даст руке напрягаться и уставать.
https://www.mchose.store/products/mchos ... 1937082663
Ви її так розхвалюєте, наче виправдовує свій вибір. Мишка яка тиждень до зарядки - для мене просто невдалий продукт. Для вас ок, це нормально. У кожного свої уявлення про комфорт і різні сценарії використання. + бачу що по Bluetooth вона не вміє працювати, відповідно не зможе замінити мої безпровідні Logitech, які дозволяють одночасно працювати на 3-х пристроях. До Макбуку щоб підєднати треба горобити якісь перехідники на Type C. Суцільний комфорт у моєму випадку:)

Я вже років 15 їх мишками Logitech користуюсь і на роботі, і дома, тому знаю що від них очікувати. Тому їсторії про щось там стерлось, мені не релевантні.

Відправлено через 3 хвилини 13 секунд:
feniks_tm: 18.08.2025 12:53
Заряджати будь-яким зручним для себе ультрагнучким і легким шнурком чи бути прикутим до убогого логовського, що ж обрати... :rotate:
Звісно що обираю не заряджати замість тиканьння шнурка раз на тиждень. Я ще розумію раз на 3 місяці замінити батарею дюрасел.
Лучше бы признались что просто жалко денег на мышку вот и всё, но говорить о том что шнурок лучше чем заряжать раз в неделю это конечно :facepalm:
И вы даже не в курсе что вместо пальчиковых дюраселл уже давно существуют в продаже пальчиковые литий-ионные аккумы которые во первых легче, во вторых дольше держат заряд и в третьих сильно выгодней и экономней т.к. окупят свою стоимость за три-четыре зарядки т.к. он один аккум стоит как три-четыре дюраселл. ;) ну и ещё один плюс - заряжается он за два часа а не за 16+ как металл-гидридные аккумы у которых 1,2в а у Li-Ion 1,5в что тоже иногда важно, я себе такие купил и ставлю везде где нужны пальчики, бомба, есть и мини-пальчики (ААА).
Bender911
Member

Повідомлення

Melofon: 21.08.2025 18:47 Лучше бы признались что просто жалко денег на мышку вот и всё, но говорить о том что шнурок лучше чем заряжать раз в неделю это конечно :facepalm:
И вы даже не в курсе что вместо пальчиковых дюраселл уже давно существуют в продаже пальчиковые литий-ионные аккумы которые во первых легче, во вторых дольше держат заряд и в третьих сильно выгодней и экономней т.к. окупят свою стоимость за три-четыре зарядки т.к. он один аккум стоит как три-четыре дюраселл. ;) ну и ещё один плюс - заряжается он за два часа а не за 16+ как металл-гидридные аккумы у которых 1,2в а у Li-Ion 1,5в что тоже иногда важно, я себе такие купил и ставлю везде где нужны пальчики, бомба, есть и мини-пальчики (ААА).
Друже, ваша агресивна риторіка не додає вам ваги. Намагаєтесь якось уколоти і але навіть логічні висновки вам не вдаються:

1.Жалко грошей тому хто йде на аліекспрес за китайськой мишкой, а не тому хто йде за офіційной Logtech в нормальний магазин.
2. Я вже декілька раз казав що не відчув значення ваги, а ви намагаєтесь мені доказати що я не шукав легші батарей. Навіщо б я шукав, якщо не відчив потребу в менші вазі? :lol:
3. Спочатку кажете що гроші жалію, а потім пишете як би я міг зекономити як би брав акумулятори. Л - логіка.
destructX
Member

Повідомлення

Bender911: 21.08.2025 22:00
1.Жалко грошей тому хто йде на аліекспрес за китайськой мишкой, а не тому хто йде за офіційной Logtech в нормальний магазин.
Засуджую, максимально безглуздий тейк
Ostin
Member

Повідомлення

destructX: 22.08.2025 09:13Засуджую, максимально безглуздий тейк
Чому? Я свого часу брав Logitech G703 безпровідну. І в неї закономірно вмерло колесико. Офіційна гарантія дозволила вирішити питання безкоштовно і швидко. Мишка ж не 5 копійок вартує.
Telcontar
Member

Повідомлення

Bender911: 21.08.2025 22:00 1.Жалко грошей тому хто йде на аліекспрес за китайськой мишкой, а не тому хто йде за офіційной Logtech в нормальний магазин.
:lol:
Переплатити в кілька разів за застарілі миші з поганими глайдами і вбогим коліщатком, що регулярно ламається і в цілому дивно працює? Мати високий шанс на атракціон дабл-кліків через півроку-рік?
Я б ще зрозумів тейк за Razer, там хоч і дорого, але вони реально зараз стараються і постійно покращують свої продукти.

Відправлено через 1 хвилину 30 секунд:
Ostin: 22.08.2025 09:37 Чому? Я свого часу брав Logitech G703 безпровідну. І в неї закономірно вмерло колесико. Офіційна гарантія дозволила вирішити питання безкоштовно і швидко. Мишка ж не 5 копійок вартує.
Бо вже давно не ті часи, Logitech застрягли і не випускають цікавих продуктів.
Ostin
Member

Повідомлення

Telcontar: 22.08.2025 09:55Бо вже давно не ті часи, Logitech застрягли і не випускають цікавих продуктів
Можливо. Але сама мова про гарантійку за дорогий продукт може мати місце. Чому ні?
Telcontar
Member

Повідомлення

Ostin
Звісно, що може. Кожен обирає те, що подобається. Наприклад я собі краще візьму 3-4 китайські нові миші з кращим залізом за вартість однієї миші від Logitech :shuffle:
Ostin
Member

Повідомлення

Telcontar: 22.08.2025 10:03китайські нові миші з кращим залізом
А які миші зараз гарні у китайців? Може, на пробу замовлю, поки вони знижки мають. В мене по формі ідеально лягає Roccat Kone Pure. Вказана вище Logitech G703 була трішки великою загалом. Рука в мене маленька.
Patruletz
Member

Повідомлення

Telcontar: 22.08.2025 09:55Переплатити в кілька разів за застарілі миші з поганими глайдами і вбогим коліщатком, що регулярно ламається і в цілому дивно працює? Мати високий шанс на атракціон дабл-кліків через півроку-рік?
два лоджитеха на руках, в суперлайті колесо загриміло на 2міс використання, але пройшов вже рік і воно ще не вмерло синій ттс голд dustproof, кнопки взагалі якась гібридна оптика проблем немає
destructX
Member

Повідомлення

Ostin: 22.08.2025 09:37
destructX: 22.08.2025 09:13Засуджую, максимально безглуздий тейк
Чому? Я свого часу брав Logitech G703 безпровідну. І в неї закономірно вмерло колесико. Офіційна гарантія дозволила вирішити питання безкоштовно і швидко. Мишка ж не 5 копійок вартує.
Ну тому, що актуальна продукція Лоджі не вартує своїх коштів та надій на гарантію. Сучасні китайські виробники роблять дуже круті мишаки - начинкою, якістю, ціною кращою та в цілому цікавішою за бренди представлені в наших магазинах. Звісно брак є усюди, але існує дуже багато відгуків та оглядів, навіть на цьому форумі, в порівнянні все пізнається дуже легко.

Ostin: 22.08.2025 10:24
Telcontar: 22.08.2025 10:03китайські нові миші з кращим залізом
А які миші зараз гарні у китайців? Може, на пробу замовлю, поки вони знижки мають. В мене по формі ідеально лягає Roccat Kone Pure. Вказана вище Logitech G703 була трішки великою загалом. Рука в мене маленька.
Гарних багато. Залежить від бюджету, в першу чергу, та побажань по формі. З тих шо на хайпі то це lamzu, ninjutso, wlmouse, vaxee, це на багатому. Якшо якісне та подешевше - zaopin, scyrox, наприклад.
Можна ще довго перчислювати серед attack shark, ajazz, delux й т.д. У кожного бренда є декілька цікавих варіантів на свій бюджет, дуже багато оглядів на YT

Для порівняння та пошуку схожих є сайт https://www.eloshapes.com/
Востаннє редагувалось 22.08.2025 10:51 користувачем destructX, всього редагувалось 1 раз.
Ostin
Member

Повідомлення

Я зайшов на AE і перший пошук по Lamzu видав мені ціни від 120+ доларів. Це ніяк не гармоніює з
візьму 3-4 китайські нові миші з кращим залізом за вартість однієї миші від Logitech
Повернусь на початок) Я очікував побачити ігрові мишки від китайців за 10-20-30 доларів, які можуть скласти конкуренцію логітечу в ціні 100. Такі загалом є, чи мова про якісь 100+ миші, які кращі за логітеч?
Востаннє редагувалось 22.08.2025 10:52 користувачем Ostin, всього редагувалось 1 раз.
destructX
Member

Повідомлення

Ostin: 22.08.2025 10:50 Я зайшов на AE і перший пошук по Lamzu видав мені ціни від 120+ доларів. Це ніяк не гармоніює з
візьму 3-4 китайські нові миші з кращим залізом за вартість однієї миші від Logitech
бо це один з найдорожчих брендів ;)

Відправлено через 6 хвилин 41 секунду:
Ostin: 22.08.2025 10:50 Повернусь на початок) Я очікував побачити ігрові мишки від китайців за 10-20-30 доларів, які можуть скласти конкуренцію логітечу в ціні 100. Такі загалом є, чи мова про якісь 100+ миші, які кращі за логітеч?
Конкретика якась буде в моделях-побажаннях чи буде продовжуватись клоунада з конкурентністю 10-20$ vs 100 logi? :rotate: Більшість актуальних мишок в діапазоні 40-60~ баксів кращі, або на рівні з 100 лоджі :D
Telcontar
Member

Повідомлення

Ostin: 22.08.2025 10:50 Повернусь на початок) Я очікував побачити ігрові мишки від китайців за 10-20-30 доларів, які можуть скласти конкуренцію логітечу в ціні 100. Такі загалом є, чи мова про якісь 100+ миші, які кращі за логітеч?
Так давайте більше конкретики? Я собі взяв мишку за 47$ - але це найжирніша модель лінійки, можна взяти простішу і майже нічого не втратити. Актуальні Логі як приклад PRO X SUPERLIGHT 2 DEX має MSRP 160$(6к+ грн. у нас), важить значно більше, дуже погані глайди, які чіпляють і шоркають за килимок і їх треба одразу під заміну, а також має кінчене коліщатко. Можете глянути її огляд:
спойлер
На YouTube дуже багато оглядів на сучасні китайські миші і більшість оглядачів сходиться на тому, що "А-бренди" вже давно не актуальні за свої гроші. І можна отримати таку саму чи ще кращу якість за ціну в N-разів менше.
Ostin
Member

Повідомлення

Telcontar
Ваша VGN Dragon Y2 ultra+ повністю варта уваги? Форма мені +\- подобається
feniks_tm
Member

Повідомлення

Ostin: 22.08.2025 11:54 Telcontar
Ваша VGN Dragon Y2 ultra+ повністю варта уваги? Форма мені +\- подобається
Та в принципі будь-які новіші ATK/VGN варті уваги. Зі всякими attack shark, ajazz, delux прямо вдалі лише конкретні моделі. Mchose теж непогані, але також лише новіші моделі, у старих глайди так собі були і реалізація кліків.

Відправлено через 5 хвилин 5 секунд:
Ostin: 22.08.2025 10:50 Я зайшов на AE і перший пошук по Lamzu видав мені ціни від 120+ доларів. Це ніяк не гармоніює з
Повернусь на початок) Я очікував побачити ігрові мишки від китайців за 10-20-30 доларів, які можуть скласти конкуренцію логітечу в ціні 100. Такі загалом є, чи мова про якісь 100+ миші, які кращі за логітеч?
Якщо мова конкретно про форму GPX, то до 20-30 баксів це ATK A9/A9 Plus. Якщо піднятись до 40, то там уже більше цікавих опцій, але найбільш вдалі знову ж таки ATK A9 Pro та Incott G23v2.

Отут було порівнняня -
Telcontar
Member

Повідомлення

Ostin: 22.08.2025 11:54 Ваша VGN Dragon Y2 ultra+ повністю варта уваги? Форма мені +\- подобається
Я не є експертом у мишах, але імхо - варта, брав собі і другу - обидва задоволені. Краще подивіться ще огляди на конкурентів, що рекомендують вам у цій темі, а там вже вирішите.
Барбарис
Member

Повідомлення

feniks_tm, g23 класна та й тримає акум довго.
feniks_tm
Member

Повідомлення

Барбарис: 22.08.2025 12:36 feniks_tm, g23 класна та й тримає акум довго.
G23/G24 по-своєму унікальні і фактично без конкурентів, бо не згадаю такої зручної реалізації хотсвапу у інших. Єдине що трошки важчі, але якщо ти ще не прикипів до ~50гр мишок, то це і не проблема взагалі. Шкода, що у v2 відійшли від хотсвапу, враховуючи, що все ж залишились на механіці.
Відповісти