Ostin: ↑
22.08.2025 09:37
Чому? Я свого часу брав Logitech G703 безпровідну. І в неї закономірно вмерло колесико. Офіційна гарантія дозволила вирішити питання безкоштовно і швидко. Мишка ж не 5 копійок вартує.
Ну тому, що актуальна продукція Лоджі не вартує своїх коштів та надій на гарантію. Сучасні китайські виробники роблять дуже круті мишаки - начинкою, якістю, ціною кращою та в цілому цікавішою за бренди представлені в наших магазинах. Звісно брак є усюди, але існує дуже багато відгуків та оглядів, навіть на цьому форумі, в порівнянні все пізнається дуже легко.
Ostin: ↑
22.08.2025 10:24
А які миші зараз гарні у китайців? Може, на пробу замовлю, поки вони знижки мають. В мене по формі ідеально лягає Roccat Kone Pure. Вказана вище Logitech G703 була трішки великою загалом. Рука в мене маленька.
Гарних багато. Залежить від бюджету, в першу чергу, та побажань по формі. З тих шо на хайпі то це lamzu, ninjutso, wlmouse, vaxee, це на багатому. Якшо якісне та подешевше - zaopin, scyrox, наприклад.
Можна ще довго перчислювати серед attack shark, ajazz, delux й т.д. У кожного бренда є декілька цікавих варіантів на свій бюджет, дуже багато оглядів на YT
Для порівняння та пошуку схожих є сайт
https://www.eloshapes.com/