хейту та жовчі від заздрощів у місцевих спеців...
Я як раз чудово на залізі розуміюся. Почав свій шлях та користування ПК ще з доісторичного Pentium 2 & 128Mb RAM

. Якби жив самотне/бездітне життя - вже б давно мав супер мега компуктер.. Але

Якщо тобі 34+ рочків та є діти.. То на певному етапі розвитку як Всебічно Розвиненої Особистості - приходить розуміння - що у житті є більш Важливі Речі - ніж супертехнологічні залізяки. До речі в мене з дитинства збереглась любов до залізяк.

Навіть у вимкненому стані - є щось у них таке притягуюче увагу. Просто з шкільних років та й взагалі - хто обзавівся сім'єю з форумчанів? - з цієї причини виявляється Набагато більше в житті є Важливішого за хоббі, та любові до залізяк. Розумію форум тематичний. Невже тут так мало Людей, хто має ширший світогляд та більшу
мудрість дурість, - ніж пояснювати шо я тупий/бідний та відсталий раз не розумію нашо ті герци?
Безперечний Профіт OLED монітору - це майже нульовий імпут лаг/ відсутність блюру/ та неймовірно соковита HDR картинка у тому ж СТАЛКЕР 2 - навіть на середніх налаштуваннях він виглядає крутіше ніж на самому суперпупер 100500Гц IPS з MAX графонієм. Власне кажучи заради сталкеру у купляв монітора за 49 999грн на старті продажів. Ні разу не жалкую про купівлю. Бонусом - малюки можуть дивитися мульти по вайфай - навіть якщо компутера забрав у відрядження.
Певно Для кожного наступного покоління таке речі як "топ за свої гроші" - має все менше сенсу. Бо більшість зумерів вже давно грає на ютубі в ААА ігри і судячи з кількості гайдів по запуску СТАЛКЕР 2 на старому залізі - таких дофіга. З кожнем днем все більше.
Думки Дорослої Відповідальної Людині:
1) Стаціонар ПК з RTX 5090 чи відкласти синам 5000$ на житло?
2) Стаціонар ПК з RTX 5090 чи меблі з натурального Ясеню у спальню?
3) Стаціонар ПК з RTX 5090 чи земельна ділянка під дачу біля озера?
4) Стаціонар ПК з RTX 5090 чи Розкішна відпустка усією сім'є на місяць? ну якщо вас такі питяння не турбують - то ВИ або олігархи/гривневі мільйонери або діти. Навіть дорослі завжди змушені робити вибір. особливо у нашій банановій республіці... тут топові залізяки - справжня розкіш. Вже давно