*Для їх використання власникам також буде потрібно встановити останню бета-версію програми NVIDIA App.*
Давай до свидания
це клон таркова на юе5 в джунглях? мені здається воно здохне в "дочасному доступі"Afit: ↑ 19.08.2025 16:21 Нічого собінавіть GZW враховують? Я її закинув рік тому. Нещодавно купу локалізацій зробили от тільки не нашу. Добре. Почекаємо ще. А так у гри є потенціал
Там фундаментальное отличия от таких игр как Тарков. С момента входа в игру, ты никогда не попадаешь в лобби. Это очень влияет на восприятия гемплея. Любителям хардкорно-реалистичного гемплея это явно понравится. Я не знаю английского, по этому постоянно переводить через камеру текст - запаривает. Будет локализация, я обязательно вернусьEnjthesilence: ↑ 19.08.2025 16:43це клон таркова на юе5 в джунглях? мені здається воно здохне в "дочасному доступі"Afit: ↑ 19.08.2025 16:21 Нічого собінавіть GZW враховують? Я її закинув рік тому. Нещодавно купу локалізацій зробили от тільки не нашу. Добре. Почекаємо ще. А так у гри є потенціал
По идее это генерация во всех играх на уровне драйвера с качеством лучше чем у других внешних генераторов типа того же лосслесс.Earanak: ↑ 19.08.2025 17:17 Так. А есть примеры когда есть толк от этого Smooth Motion ?
Его можно подрубить в Elden Ring/Dark Souls 1-3 и оно будет работать как Lossless Scaling ?
Или это что-то более специфическое и узконаправленное![]()
Так, на рівні драйвера. За якістю роботи гірший за нативний фг з гри, але краще за лослес скелінгEaranak: ↑ 19.08.2025 17:17 Так. А есть примеры когда есть толк от этого Smooth Motion ?
Его можно подрубить в Elden Ring/Dark Souls 1-3 и оно будет работать как Lossless Scaling ?
Тестировал версию 590(бета дрова) в игре WUCHANG: Fallen Feathers, работает очень на любителя(видны артефакты), заметно хуже frame generationEaranak: ↑ 19.08.2025 17:17 Так. А есть примеры когда есть толк от этого Smooth Motion ?
Драйверний генератор. Як я розумію, аналог AMD fluid motion. Чисто теоретично, можна юзати для відосиків, мабуть.Earanak: ↑ 19.08.2025 17:17 Так. А есть примеры когда есть толк от этого Smooth Motion ?
Там поплохеет в таком случае от задержек и артефактов.Геральт: ↑ 19.08.2025 18:00А ще можна спробувати накотити поверх ігрового і отримати x4 на RTX 4000
випущений минулого тижня, офіційно застарів
Можна сміливо скіпати і не заморочуватись встановленням зайвих апок.NVIDIA стверджує, що вона може майже вдвічі збільшити частоту кадрів. Сайт PC Gamer раніше протестував попередню версію Smooth Motion в іграх. Хоча подвоїти частоту кадрів не вдалося, вона все ж значно зросла — до +33,3% та +44%. Журналісти також передрікають можливість артефактів зображення, залежно від конкретної гри, попри гарну якість у Sons of the Forest та Peak.