Лояльная фанбаза. За свои же деньги отстаивают эту унылую поделку, иначе придётся признать, что они лохи и потратились на то, что денег недостойно. Такова психология современного бизнеса - срубить денег, а там хоть трава не расти. Все их потуги с якобы обновлениями и улучшениями - это пыль в глаза западным инвесторам, которые за такие фокусы с игрой и унылыми продажами могут и по судам затаскать. Обанкротить и без того на ладан дышащую контору. Им плевать на мнения фанатов и почитателей серии. Деньги недополучены и там уже вопросы начали задавать. Вот создатели и имитируют бурную деятельность. Закончится всё грандиозным шухером. Более крутые студии сходили с Олимпа, а тут какая-то засратая криворукая шпана.kairo: ↑ 13.08.2025 22:55Але судячи із відгуків, вона людям подобається
Новини
Останні статті і огляди
Розробники переведуть S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl на Unreal Engine 5.5.4 для кращої продуктивності
-
0kie
Member
-
Panasi
Member
Це дуже гарна новина. Відкладав гру на потім саме через сирість і погану оптимізацію. Якщо в них вийде зменшити кількість мікростаттерів, то не дарма чекав так довго.
-
MqM
Member
Якщо продукт поганий, то його і безкоштовно не грають.0kie: ↑ 13.08.2025 22:43За "геймпасс" тоже надо платить, не? Денег оно точно не стоит. Платить надо не на волне патриотизма или "атмосферности", а за качество продукта. Там нет качества, там нет контента, там ничего нет. Кроме патриотизма и ностальгии. Завышенные ожидания оказались полным разочарованием. Поэтому да - отдавшим свои деньги за "это" можно только посочувствовать....Keyser Soze: ↑ 13.08.2025 21:12оно бесплатно лежит в геймпасс
А ща рекламу піраських сайтів однозначно мінус. Вже мало бути давно зрозуміло, що в пристойному середовищі викладати посилання на вкрадений контент неадекватно
-
Vpupkin
Member
А нормальні тіні слабо зробити, чи передовий рушій такого не вміє?
-
DuckRider
Member
Нужен второй пчел, который будет показывать, что их игры - ужасное мыльное овно с их убогим таа.Earanak: ↑ 13.08.2025 11:35 Бедолаги конечно. Буквально на каждом Анриал Фесте или State of Unreal находиться 'какой то' пчел который час по сцене ходит бродит и показывает всем как сделать что бы их игры не статтерили и не фризили. Но видимо это не особо помогаетЯ уже таких видосов видел штук с пять
![]()
Это уже превращают в развлекательную программу по выявлению статтеров и фризов![]()
-
IronWithin
Member
багато хто очікував такий стан (с)bigmonstr666: ↑ 13.08.2025 16:42ну і? я теж за два роки до релізу придбав гру в стімі. так гра сира на релізі, так обіцянки були красиві але багато хто очікував такий стан. багато хто пройшов вже гру і можу сказати що гра кайфова. про длс, ще і року не пройшло з релізу, де було написано що длс будуть у перші пів року?IronWithin: ↑ 13.08.2025 14:53
Не можуть забити, тому що моєму попередньому замовленню вже 3 роки, в якому сказано 2 сюжетні длц!
Повагу? Попереднє замовлення відкрите за 2 роки до релізу це повага? брехня про технічний стан гри це повага? накрутка рейтингу рівнесенько до 70% це повага? Рік латають це корито без графіки і з примітивним геймплеєм, а про длц навіть чутки найменшої немає... напевно тут повага...
якщо ви сподіваєтесь на їх ігри в подальшому, то я після оцього сподіваюсь що ігри(принаймні масштабні) вони робити перестануть взагалі!
ну графон там адекватний, просто замініть 1080 якщо хочете покращити)
Отправлено спустя 37 секунд:ну я написав адекватно![]()
Це їх хоч краплю виправдовує? Запустили б вони передчасний доступ, слова б їм не сказав, а за банальний обман і махінації нехай отримують що заслужили!
багато хто пройшов вже гру(с)
Це 23.5% які зараз в стімі Стрелка зустріли, чи 9% які були пів року тому?
і можу сказати що гра кайфова (с)
Ну классика фанатика
про длс, ще і року не пройшло з релізу, де було написано що длс будуть у перші пів року? (с)
А має рік пройти, чи скільки? В дорожній карті хоч є, чи досі «колись там» зроблять? Кожне буде більше року в розробці? Одні питання і жодних відповідей
ну графон там адекватний, просто замініть 1080 якщо хочете покращити) (с)
Браво, тут прекрасне все, ви хоч розумієте різницю між графікою та деталізацією? Бачу що не дуже, зате з порадами перші)
Пограйте в horizon другу, привида цусіми, ласт оф ас, бога війни, резіденти(ремейки), дед спейс(ремейк) тощо, може зрозумієте яку хрінь тут намагаєтесь мені втюхати!
Сподіваюсь ви відгук грі написали більш змістовний аніж мені тут відповідь))
P.S побачив що ви qa, це чорт забирай щось!
-
kairo
Member
Не вигадуйте. Немає в Сталкера настільки великої фанбази, щоб 81% із 89 тис рецензій були позитивними.0kie: ↑ 14.08.2025 00:16Лояльная фанбаза. За свои же деньги отстаивают эту унылую поделку, иначе придётся признать, что они лохи и потратились на то, что денег недостойно.
Яким інвесторам? Які суди? Що це за фантазії?))Все их потуги с якобы обновлениями и улучшениями - это пыль в глаза западным инвесторам, которые за такие фокусы с игрой и унылыми продажами могут и по судам затаскать.
Звідки інфа?))Деньги недополучены и там уже вопросы начали задавать.
-
avuremybe
Member
Взагалі-то західна фан-база сталкера, на момент ще неіснування другої частини, оцінювалась як в 3-4 рази більша від пост-радянської.kairo: ↑ 14.08.2025 04:38Не вигадуйте. Немає в Сталкера настільки великої фанбази, щоб 81% із 89 тис рецензій були позитивними.0kie: ↑ 14.08.2025 00:16Лояльная фанбаза. За свои же деньги отстаивают эту унылую поделку, иначе придётся признать, что они лохи и потратились на то, что денег недостойно.
-
mult
Member
0kie
Не розумію вашого лютого хейту в сторону сталкер, ви за нього навіть гроші не платили
Насправді гра чудова і гарною атмосферою.
Просто її треба дороблювать.
Прикладів такого море, кібер панк, No Man's Sky і тп
І ця гра як і люба інша гра, комусь подобається, а комусь ні.
Це ж з усіма іграми так, немає такої гри в світі яка подобається абсолютно всім.
Не зайшла вам гра, це абсолютно нормально.
І тут діло абсолютно не в патріотизмі.
Якщо є проблеми мені пофіг звідки розробники і про проблеми я писав не раз.
Мені було дуже цікаво награти 150 годин в сталкер 2.
Зараз чекаю доробки гри, для цього є купа інших ігор не менш цікавих.
Мені наприклад не подобаються онлайн змагальні ігри, від слова зовсім.
Той же батлфілд 6 і інші такі ігри.
З таким успіхом я можу хейтити їх теж при кожній згадці і там є за що.
Та любу гру можна захейтити.
Я помітив, що основна частина хейтерів, це ті кому гра не зайшла, але це природньо для любої гри.
І ті хто очікував від сталкера геймплею типу кол оф дюті чи батли, не розуміючи в чому сама фішка сталкера
Але гру ще треба дуже сильно допрацьовувать, що розробники і роблять.
А що в них вийде, надіюсь побачим, бо зараз такі часи що можем і не побачить.
Не розумію вашого лютого хейту в сторону сталкер, ви за нього навіть гроші не платили
Насправді гра чудова і гарною атмосферою.
Просто її треба дороблювать.
Прикладів такого море, кібер панк, No Man's Sky і тп
І ця гра як і люба інша гра, комусь подобається, а комусь ні.
Це ж з усіма іграми так, немає такої гри в світі яка подобається абсолютно всім.
Не зайшла вам гра, це абсолютно нормально.
І тут діло абсолютно не в патріотизмі.
Якщо є проблеми мені пофіг звідки розробники і про проблеми я писав не раз.
Мені було дуже цікаво награти 150 годин в сталкер 2.
Зараз чекаю доробки гри, для цього є купа інших ігор не менш цікавих.
Мені наприклад не подобаються онлайн змагальні ігри, від слова зовсім.
Той же батлфілд 6 і інші такі ігри.
З таким успіхом я можу хейтити їх теж при кожній згадці і там є за що.
Та любу гру можна захейтити.
Я помітив, що основна частина хейтерів, це ті кому гра не зайшла, але це природньо для любої гри.
І ті хто очікував від сталкера геймплею типу кол оф дюті чи батли, не розуміючи в чому сама фішка сталкера
Але гру ще треба дуже сильно допрацьовувать, що розробники і роблять.
А що в них вийде, надіюсь побачим, бо зараз такі часи що можем і не побачить.
-
VovaII
Member
Тобто нові? Спочатку ж ніяких не було?Hotspur: ↑ 13.08.2025 23:51нові прилади нічного бачення
-
0kie
Member
mult: ↑ 14.08.2025 07:58 гра чудова і гарною атмосферою
В чём эта "фишка", в чём выражена "атмосферность" игры? Смотрел на первые части этой игры и не нашёл ничего интересного. Само собой, нет ничего взрывного в текущей. Ближайшая игра по "атмосферности" и с аналогичными "фишками" - это ...барабанная дробь... первый Кризис. Там корейцы - тут ОПГ. Там остров - тут зона отчуждения. Там инопланетяне с их аномалиями - тут своя аномалия. Там линейный сюжет - здесь тоже без беготни туда-сюда игру не пройти. К третьей части атмосферность Кризиса сдулась - здесь тоже уже всё не то и не так. Каждой игре своё время. Опоздали разработчики с этой игрой. Нужно было выпускать во время ковидобесия, когда вся планета сидела под замком - был бы фурор и просто гора денег. Даже на 4-м Анриле игра зашла бы многим. Сейчас уже поздно. Поезд ушёл. По составляющей и перспективах тоже не всё радужно. Что они там попытаются сделать в DLC? Разновидность Дайза или Скама? Серьёзно? Онлайновая составляющая тоже под вопросом - всё тот же Дайз/Скам или аналог Арены Брейкаута? Всё давно изобретено и реализовано. Под новой вывеской "Сталкер-2" старые игровые задумки не продать. Это никому не интересно и не заставит бежать покупать игру. Даже тупой шутер типа дополнения к Кризису - Warhead - и тот не зайдёт, ибо тоже есть во многих играх и также не заставит купить игру. Или хотя бы вернуться в неё. Ты сам пишешь, что онлайновые выживалки/стрелялки тебе не интересны.mult: ↑ 14.08.2025 07:58не розуміючи в чому сама фішка сталкера
Что в сухом остатке? Ничего. Я не хейчу игру. Просто очередная неинтересная поделка, коих вагон и тележка уже вышло и ещё будут выходить. Рынок игровой индустрии перенасыщен разнообразием и при этом большинство проектов уже на релизе сделаны качественно - один два патча для полировки и всё. Здесь уже почти год топтания на месте и конца-края не видно. Поэтому вывод - имитация бурной деятельности. Для спонсоров проекта в надежде на то, что не опустят ниже плинтуса и дадут ещё денег. Бывают провальные проекты, бывают выходящие "в ноль", бывают такие как Сталкер-2 - ни рыба, ни мясо. Аналогично в кинематографе. Не свезло.... С причинами вы там сами разбирайтесь. А я пошёл дальше жить. Платить за такое даже мысли не возникало. Разве что на распродаже за 100 гривен когда-нибудь куплю в коллекцию - дети или внуки поиграют, если им такое будет интересно. На данный момент старший сын заинтересовался игрой, но поиграть не смог - забрали на войну. Младший вообще не проявил интереса. На их вкусы и предпочтения я никак не влиял - у них с малых лет свои ПК и они сами играют в то, что им нравится. Такая вот статистика...
-
IronWithin
Member
Це здогадка?avuremybe: ↑ 14.08.2025 05:25Взагалі-то західна фан-база сталкера, на момент ще неіснування другої частини, оцінювалась як в 3-4 рази більша від пост-радянської.kairo: ↑ 14.08.2025 04:38
Не вигадуйте. Немає в Сталкера настільки великої фанбази, щоб 81% із 89 тис рецензій були позитивними.
-
VovaII
Member
— Схоже Ви не в курсі що це за гра. — На попередніх іграх зроблено купу модів, деякі з яких є, по суті, окремими іграми. Тобто придбавши Сталкер ТЧ гравці, з часом, безкоштовно, отримали ще декілька цікавих ігор. Точну кількість не скажу, бо кожний оцінює по своєму. Десь в районі десятка нових ігор.0kie: ↑ 14.08.2025 00:16За свои же деньги отстаивают эту унылую поделку,
Аналогічна ситуація очікується і з Сталкер2. З невідомої мені причини, розробники розпорошують свої зусилля між виправленням технічних проблем(в т.ч. оптимізація), ігрових, новим контентом, "модернізацією" попередніх Сталкерів. — Обрані напрямки необхідні, але складається враження, що хватаються відразу за все, а людей не вистачає. Можливо тому таке і виходить: скрізь по троху зробили, але ні одне до ладу не довели.
-
Геральт
Active Member
А що там розуміти. Мєсто сідєнія апріділяєт точку зрєніяmult: ↑ 14.08.2025 07:58 0kie
Пройшов сабж з задоволенням на релізі, без критичних багів і відчутних статерів. Вийде DLC - ще раз пройду.
А тут далі розписують, яка гра нецікава і крива. Вже який місяць
-
mult
Member
0kie
Як я і писав вище, все дуже просто, і стосується абсолютно любої гри
Комусь та чи інша гра заходить, комусь ні.
Вам не зайшов сталкер, в цьому нема нічого поганого.
Комусь зайшов, в цьому теж нема нічого поганого.
А про фішки і атмосферність ви все одно не поймете, якщо вам не зайшла гра, це стосується не тільки сталкера
Треба грати в те що подобається, адже для цього є різні ігри.
По сталкер 2 ще не поставлена крапка, тут говорити про щось рано.
Один тільки факт що розробники наважились на оновлення рушію, що навіть ярі фанати не сподівались на таке, каже про їх (розробників) притомність і розуміння своєї гри.
Там ще нові квести обіцяють і купу всього.
Як я і писав вище, є купа ігор з такими самими проблемами на старті, які виправлялись роками
І я не фанат сталкер, не захищаю їх, вони реально випустили сирий продукт, але таке робили і інші, це вже реалії нашого часу.
Я просто люблю такий жанр ігор, я не люблю онлайн ігри, але це не значить онлайн ігри погані.
Кожному своє
Як я і писав вище, все дуже просто, і стосується абсолютно любої гри
Комусь та чи інша гра заходить, комусь ні.
Вам не зайшов сталкер, в цьому нема нічого поганого.
Комусь зайшов, в цьому теж нема нічого поганого.
А про фішки і атмосферність ви все одно не поймете, якщо вам не зайшла гра, це стосується не тільки сталкера
Треба грати в те що подобається, адже для цього є різні ігри.
По сталкер 2 ще не поставлена крапка, тут говорити про щось рано.
Один тільки факт що розробники наважились на оновлення рушію, що навіть ярі фанати не сподівались на таке, каже про їх (розробників) притомність і розуміння своєї гри.
Там ще нові квести обіцяють і купу всього.
Як я і писав вище, є купа ігор з такими самими проблемами на старті, які виправлялись роками
І я не фанат сталкер, не захищаю їх, вони реально випустили сирий продукт, але таке робили і інші, це вже реалії нашого часу.
Я просто люблю такий жанр ігор, я не люблю онлайн ігри, але це не значить онлайн ігри погані.
Кожному своє
-
washburn_t15
Member
0kie
- спойлер
-
kairo
Member
Звідки така інфа?avuremybe: ↑ 14.08.2025 05:25Взагалі-то західна фан-база сталкера, на момент ще неіснування другої частини, оцінювалась як в 3-4 рази більша від пост-радянської.
-
avuremybe
Member
З якоїсь статті років 10-12ххkairo: ↑ 14.08.2025 13:43Звідки така інфа?avuremybe: ↑ 14.08.2025 05:25Взагалі-то західна фан-база сталкера, на момент ще неіснування другої частини, оцінювалась як в 3-4 рази більша від пост-радянської.
Якщо ти фанат сталкера - ця інфа не мала б тебе здивувати. Там дійсно сформувалась велика і міцна фан-база.
Це, банально, з модів можна спостерігати.
-
kairo
Member
Та я і не є фанатом. Перша частина сподобалась в свій час, другу ще не грав, чекаю на повне видання. На рахунок оцінок фанбази, вони якраз можуть бути найбільшими хейтерами. Яскравий приклад - Цив 7 з оцінкою 47%, хоча у серії величезна фанбаза.avuremybe: ↑ 14.08.2025 14:17Якщо ти фанат сталкера - ця інфа не мала б тебе здивувати. Там дійсно сформувалась велика і міцна фан-база.
-
VovaII
Member
Це ж там зробили оновлений рушій для Сталкера. Буквально років з 5-6 тому. А що саме на нього переносили і що випускали, я вже не відслідковував.avuremybe: ↑ 14.08.2025 14:17Там дійсно сформувалась велика і міцна фан-база.
Це, банально, з модів можна спостерігати.