Розробники переведуть S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl на Unreal Engine 5.5.4 для кращої продуктивності

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
kairo
Member

Повідомлення

Keyser Soze: 13.08.2025 14:59Т.е. S.T.A.L.K.E.R. 2 - это то же, только, платно???
Сталкер, це сінгл-плеєр гра. Очевидно, що її треба порівнювати із сінгловими іграми. А фрітуплей парашу треба порівнювати із фрітуплей парашею.

Відправлено через 3 хвилини 26 секунд:
MqM: 13.08.2025 14:59Тільки хто їм подарує масу спеціалістів знаючих рушій?
Якби вони хоча би моддинг відкрили для своєї версії Red engine для CYberpunk 2077, то хоча би було би звідки братися. А так вони лише через багато років додумалися дозволити моддинг для Witcher 3.
Утримувати досвідчених спеціалістів, ростити нових. Те, що на Анріл можна набрати макак, які типу знають рушій, не сильно допомагає, судячи із оптимізації переважної більшості ігор на UE.
VovaII
Member

Повідомлення

Afit: 13.08.2025 13:44Та нет. Это действительно правильный шаг. Новые версии анриал существенно и фундаментально прокачались
Так. УЕ5 прокачались. Але ж ми про Сталкер2 говоримо. Вони рік "софтлоки правлять". То може їм краще не чіпати, те що хоч якось працює? :mad:
Earanak
Member

Повідомлення

Ну я не думаю что такие решения принимаются просто так без предварительного ресёрча плотного и совещания :dontknow:
Koluchiy
Member

Повідомлення

Геральт: 13.08.2025 12:32 З’явиться підвищений рівень складності. Гра отримає імерсивний візуальний режим, імовірно, без елементів інтерфейсу.

А оце цікаво, треба буде спробувати. Сподіваюсь, ще й економіку ускладнять, бо десь майже після релізу в якомусь з патчів її апнули і стало не так цікаво. Від виживалки з обмеженими ресурсами нічого не лишилось.
Коли проходив у мене і так час від часу інтерфейс повністю зникав. Приходилось повністю перезапускати гру, так що імерсивний візуальний режим я вже і так оцінив
AlcoRider
Member

Повідомлення

Ну...Чекаємо ще на декілька терабайт оновлень і десь через рік можна продовжити проходити. До того часу вже і GTA 6 буде на підході
Геральт
Active Member

Повідомлення

Keyser Soze: 13.08.2025 14:21 Для сравнения:
спойлер
stulker.jpg
Так в сталкері не було DLC, які б контенту додали. Про те й мова.
Отой пік невеличкий в 2077 якраз на Phantom liberty і припадає. Все логічно.
kairo
Member

Повідомлення

Earanak: 13.08.2025 15:35Ну я не думаю что такие решения принимаются просто так без предварительного ресёрча плотного и совещания
Хтось ж приймав рішення під час розробки Редфолу чи Конкорду)) Певен, що ті люди отримували серйозну оплату за свою роботу :laugh: Можливо навіть когось підвищили)

P.S. Той самий Кіберпанк, певен на 99%, що керівництво компанії прекрасно знало про стан гри і все одно вирішило релізнути її в такому стані.
bigmonstr666
Member

Повідомлення

IronWithin: 13.08.2025 14:53
bigmonstr666: 13.08.2025 13:37 я взагалі кажу, що вони могли просто забити на гру, бо продажі вже відбулися, гра себе відбила, стабільна версія є, ось на цьому і все. але вони пілять далі, хоча могли б забити. це викликає повагу.
ну а те що сира версія на релізі... ну це мінус, сподіваюсь наступні їх ігри вже будуть адекватно дороблені на момент виходу
Не можуть забити, тому що моєму попередньому замовленню вже 3 роки, в якому сказано 2 сюжетні длц!
Повагу? Попереднє замовлення відкрите за 2 роки до релізу це повага? брехня про технічний стан гри це повага? накрутка рейтингу рівнесенько до 70% це повага? Рік латають це корито без графіки і з примітивним геймплеєм, а про длц навіть чутки найменшої немає... напевно тут повага...
якщо ви сподіваєтесь на їх ігри в подальшому, то я після оцього сподіваюсь що ігри(принаймні масштабні) вони робити перестануть взагалі!
ну і? я теж за два роки до релізу придбав гру в стімі. так гра сира на релізі, так обіцянки були красиві але багато хто очікував такий стан. багато хто пройшов вже гру і можу сказати що гра кайфова. про длс, ще і року не пройшло з релізу, де було написано що длс будуть у перші пів року?
ну графон там адекватний, просто замініть 1080 якщо хочете покращити)

Отправлено спустя 37 секунд:
MqM: 13.08.2025 15:04
bigmonstr666: 13.08.2025 13:37 я взагалі кажу, що вони могли просто забити на гру, бо продажі вже відбулися, гра себе відбила, стабільна версія є, ось на цьому і все. але вони пілять далі, хоча могли б забити. це викликає повагу.
ну а те що сира версія на релізі... ну це мінус, сподіваюсь наступні їх ігри вже будуть адекватно дороблені на момент виходу
Коли в них це були відшліфровані релізи? Це коли вони гонки робили? :D
ну я написав адекватно :laugh:
STARL1GHT
Member

Повідомлення

Тех. патч це звісно добре, але що на рахунок наповнення світу?

Побігав у патчі 1.5.1 - щоб сильно щось змінилося геймплейно, то я б не сказав.

Навіщо брехати що є "а-лайф", коли його не має і NPC як були тупими так і залишилися. Імітація життя також на всратому рівні.
Наповненість квестами, особливо side - також на плачевному рівні.

Відчуття, що бродиш по пустому світі(в поганому сенсі) так і залишилося. :down:
MqM
Member

Повідомлення

kairo: 13.08.2025 15:14
Keyser Soze: 13.08.2025 14:59Т.е. S.T.A.L.K.E.R. 2 - это то же, только, платно???
Сталкер, це сінгл-плеєр гра. Очевидно, що її треба порівнювати із сінгловими іграми. А фрітуплей парашу треба порівнювати із фрітуплей парашею.

Відправлено через 3 хвилини 26 секунд:
MqM: 13.08.2025 14:59Тільки хто їм подарує масу спеціалістів знаючих рушій?
Якби вони хоча би моддинг відкрили для своєї версії Red engine для CYberpunk 2077, то хоча би було би звідки братися. А так вони лише через багато років додумалися дозволити моддинг для Witcher 3.
Утримувати досвідчених спеціалістів, ростити нових. Те, що на Анріл можна набрати макак, які типу знають рушій, не сильно допомагає, судячи із оптимізації переважної більшості ігор на UE.
Так в тому і справа, що навчати нових це час та гроші. Рішенням могла би бути доступність рушія, як той же Анріл, але вони навіть для модерів його не відкривали.
В той же час у Валв, яка завжди викладала сдк до своїх ігор, ніколи не було проблем зі знаходженням спеціалістів на Сорс, думаю та сама ситуація з Сорс 2
Volodymyr1985
Member

Повідомлення

Єдине чого бракує мені, то це війни угруповань і другорядних місій. Сподіваюсь, що це ще додадуть. А так, то вже два рази пройшов із задоволенням, і з багів бачив тільки два вильоти за весь час. Шикарний світ, але так, треба додавати контенту.
0kie
Member

Повідомлення

Имитация бурной деятельности - вот как это называется.
syavik2001
Member

Повідомлення

может этот обрубок через годик и доделают. Тогда и купим.
Бэта-тестеры, отдавшие свои деньги, не злитесь пожалуйста!
MqM
Member

Повідомлення

0kie: 13.08.2025 18:57 Имитация бурной деятельности - вот как это называется.
Судитимо по результатам, але дійсно темп оновлень повільний
Keyser Soze
Member

Повідомлення

syavik2001: 13.08.2025 19:11 может этот обрубок через годик и доделают. Тогда и купим.
Бэта-тестеры, отдавшие свои деньги, не злитесь пожалуйста!
А зачем его покупать? Если оно бесплатно лежит в геймпасс (в ультимэйт точно)??? :gigi: :up: Как Индиана Джонс и др. хлам.
Майки посмотрели на это "чудо" и сказали куда им дорога ;) :gigi: :lol: :up:
OldGoodGames
Member

Повідомлення

Розробники переведуть S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl на Unreal Engine 5.5.4 для кращої продуктивності
гра від цього краще/цікавіше не стане :shuffle:
0kie
Member

Повідомлення

Keyser Soze: 13.08.2025 21:12оно бесплатно лежит в геймпасс
За "геймпасс" тоже надо платить, не? Денег оно точно не стоит. Платить надо не на волне патриотизма или "атмосферности", а за качество продукта. Там нет качества, там нет контента, там ничего нет. Кроме патриотизма и ностальгии. Завышенные ожидания оказались полным разочарованием. Поэтому да - отдавшим свои деньги за "это" можно только посочувствовать....
kairo
Member

Повідомлення

0kie
Не треба вже розводити плач Єремії. Так гра недороблена, так оптимізація погана і тому подібне. Але судячи із відгуків, вона людям подобається. На Стім, 81% на основі 89 тис рецензій. У Сталкера онлайн вдвічі більший за АС Шедоуз, який підозрюю, має бюджет в п'ять разів вищий за гру від GSC.
Donate
Member

Повідомлення

Koluchiy: 13.08.2025 15:46
Геральт: 13.08.2025 12:32 З’явиться підвищений рівень складності. Гра отримає імерсивний візуальний режим, імовірно, без елементів інтерфейсу.

А оце цікаво, треба буде спробувати. Сподіваюсь, ще й економіку ускладнять, бо десь майже після релізу в якомусь з патчів її апнули і стало не так цікаво. Від виживалки з обмеженими ресурсами нічого не лишилось.
Коли проходив у мене і так час від часу інтерфейс повністю зникав. Приходилось повністю перезапускати гру, так що імерсивний візуальний режим я вже і так оцінив
Достатньо esc натиснути щоб війти в меню і потім в гру цього достатньо. Цеж баг нульового патчу...
Hotspur
Member

Повідомлення

нові прилади нічного бачення і бінокль - найкраще що треба було зразу зробити

Відправлено через 5 хвилин 25 секунд:
Volodymyr1985: 13.08.2025 18:25 Єдине чого бракує мені, то це війни угруповань і другорядних місій. Сподіваюсь, що це ще додадуть. А так, то вже два рази пройшов із задоволенням, і з багів бачив тільки два вильоти за весь час. Шикарний світ, але так, треба додавати контенту.
війна є в певному роді, не повна, а от місій треба реально в 7-12 разів більше бо в старих іграх їх було просто вагон
Відповісти