Хоча колись Diablo було моєю улюбленою грою. Допоки не вийшли Готіка та Відьмак і я зрозумів, що РПГ в ізометричній проекції для мене померли
Відправлено через 9 хвилин 1 секунду:
І PoE 2 немає нічого цікавого для сюжетного проходження. Постійна висока складність і нескінченні бої, в кожному з яких ти можеш здохнути, якщо завтикаєш. При цьому немає азарту в погоні за лутом, як було в Diablo. Тобто луту практично немає. Ти як пилосос змітаєш все сміття на своєму шляху, щоб здати на вторинну переробку і отримати якісь матеріали для покращення того, в чому ти вже пів гри бігаєш.Polaroid1962: ↑ 02.08.2025 13:18Конкретно мій підкол стосується лише сьогодення. Блізи довго та цілеспрямованно скатувались з Д3 та Д4. У той час як безкоштовна (монетизація є але вона дійсно адекватна) ПоЕ має купу контенту, якісного геймплею та уваги до дрібниць.zalizo_org: ↑ 02.08.2025 12:40
Я задав цілком нормальне питання. В силу того, що не бавився ні Path of Exile, ні Titan Quest 2, спитав по суті - а завдяки чому ці ігри заслуговують на увагу, ми ж маємо Diablo? І замість того, щоб дати якусь внятну відповідь, креветки просто мінусують.![]()
А грати в такі ігри вічно я не планую, тому онлайн режими і додаткові активності мене не цікавлять зовсім.
Є купа класних ігр і немає часу рік чи більше витрачати на якусь онлайн др...льню.