Новости
Последние статьи и обзоры
Ремейк Gothic затримається до 2026 року, класична трилогія вийде на консолях
-
Lynch
Member
Пропоную обговорити Ремейк Gothic затримається до 2026 року, класична трилогія вийде на консолях
Хай переносять, головне щоб результат не розчарував.
Хай переносять, головне щоб результат не розчарував.
-
kairo
Member
Підозрюю, що вийде шляпа на UE. Але буду радий, якщо помилюсь.
-
Georgin
Member
Lynch
Складно вгадати, що буде.
Подивився оце ролик:
Подивився оце ролик:
- спойлер
-
DDt
Member
то что будет UE этот точно, а вот шляпа или нет - посмотрим на релизе, хотя демка вроде ж уже естьkairo: ↑ 02.08.2025 12:55 Підозрюю, що вийде шляпа на UE. Але буду радий, якщо помилюсь.
-
BoKl
Member
Ще не всі шкарпетки, футболки, гаманці, кружки, браслети і т.п. з наліпкою Gothic продали.Ремейк Gothic затримається до 2026 року
П.С. Gothic 1 Remake Collector's Edition - 199,99 € (This product will be released on 31 December 2025)
-
Lekrs
Member
Раніше, чи трішки пізніше... Не важливо.
-
Enjthesilence
Member
з щоденників розробки воно виглядає, як ремейк "обли", а ця гра потребує глибшого ремейку, бойової системи і тд. дійсно здається, що отримаємо статерфест з кривими анімаціями і корявою бойовкою, оригінальна гра морально застаріла і справа не тільки у графіціkairo: ↑ 02.08.2025 12:55 Підозрюю, що вийде шляпа на UE. Але буду радий, якщо помилюсь.
-
Impulse101
Member
Хотілось би побачити також перевидання кращої в серії другої частини, та того шлака що називається готіка 3. може все це і буде, якщо першу частину не провалять. Подивимось.
-
KingofgamE
Member
Виглядає доволі сексі. Я б пошпіливGeorgin: ↑ 02.08.2025 13:16 Lynch
Подивився оце ролик:і тільки більше хвилюватися став. Не показали живого геймплею - тільки нарізку статики та пару шматків пререндеру.
- спойлер
-
karokum
Member
Грав демку, єдине що вони на даний момент зробили - це графіка. Все інше це гра якій досі 20 років
-
Draqoon
Member
Це ж чудовоkarokum: ↑ 03.08.2025 01:00 Грав демку, єдине що вони на даний момент зробили - це графіка. Все інше це гра якій досі 20 років
-
avuremybe
Member
Ти геть бахнутий, чи шо? Там демку третій раз оновили, згідно фідбека комьюніті, а ти тут заряджаєш про якісь пререндери.Georgin: ↑ 02.08.2025 13:16Не показали живого геймплею - тільки нарізку статики та пару шматків пререндеру.
Як не в темі - то просто проходь мимо.
-
Georgin
Member
avuremybe
Судячи з Вашого поводження, Ви - класичне бидло. Спробуйте хоч на цьому форумі вести себе як людина і не перетворювати його своєю бидлячістю на дегенеративну помийку на кшталт "оверклокерсру".
Відправлено через 1 хвилину 55 секунд:
KingofgamE
Залишилось дочекатись
Я теж дуже люблю дилогію Gothic, навіть перший Risen мені сподобався.
Судячи з Вашого поводження, Ви - класичне бидло. Спробуйте хоч на цьому форумі вести себе як людина і не перетворювати його своєю бидлячістю на дегенеративну помийку на кшталт "оверклокерсру".
Відправлено через 1 хвилину 55 секунд:
KingofgamE
Залишилось дочекатись
-
avuremybe
Member
Вау, який свіжий злив. З тих же років, що і "не читав, але то все рендер".Georgin: ↑ 03.08.2025 08:02Судячи з Вашого поводження, Ви - класичне бидло. Спробуйте хоч на цьому форумі вести себе як людина і не перетворювати його своєю бидлячістю на дегенеративну помийку на кшталт "оверклокерсру".
Жаль, не було відвертих граматичних помилок. Ставлю сотку - ти б ще й на них з'їхав.
-
Georgin
Member
avuremybe
Ви не сотку ставте, Ви кращє навчіться нормально спілкуватись. Новини для того і існують, щоб знайомити людей з новою інформацією чи нагадувати про якісь події тим,
у кого немає часу відслідковувати усі оновлення конкретних тем. Хочете щось розповісти, додати або у чомусь виправити - робіть це культурно. Невже це так складно зрозуміти?
Ви не сотку ставте, Ви кращє навчіться нормально спілкуватись. Новини для того і існують, щоб знайомити людей з новою інформацією чи нагадувати про якісь події тим,
у кого немає часу відслідковувати усі оновлення конкретних тем. Хочете щось розповісти, додати або у чомусь виправити - робіть це культурно. Невже це так складно зрозуміти?
-
Alukard
Junior
Жаль що перенесли, хотілось би раніше. Але краще так ніж ніяк )) Вампіров взагалі декілька раз вже переносили, я вже і предзамовлення відмінив.
-
avuremybe
Member
А в новині про чергове оновлення демки написано. Але ж ти її не читав, а пішов одразу висирати свої жарти з 2007-гоGeorgin: ↑ 03.08.2025 09:13Новини для того і існують, щоб знайомити людей з новою інформацією чи нагадувати про якісь події тим,
у кого немає часу відслідковувати усі оновлення конкретних тем.