Ремейк Gothic затримається до 2026 року, класична трилогія вийде на консолях

Обсуждение статей и новостей сайта
Ответить
Автор
Member

Пропоную обговорити Ремейк Gothic затримається до 2026 року, класична трилогія вийде на консолях
Хай переносять, головне щоб результат не розчарував.
kairo
Member

Підозрюю, що вийде шляпа на UE. Але буду радий, якщо помилюсь.
Georgin
Member

Lynch
Складно вгадати, що буде.
Подивився оце ролик:
спойлер
і тільки більше хвилюватися став. Не показали живого геймплею - тільки нарізку статики та пару шматків пререндеру.
DDt
Member

kairo: 02.08.2025 12:55 Підозрюю, що вийде шляпа на UE. Але буду радий, якщо помилюсь.
то что будет UE этот точно, а вот шляпа или нет - посмотрим на релизе, хотя демка вроде ж уже есть :/
BoKl
Member

Ремейк Gothic затримається до 2026 року
Ще не всі шкарпетки, футболки, гаманці, кружки, браслети і т.п. з наліпкою Gothic продали.
П.С. Gothic 1 Remake Collector's Edition - 199,99 € (This product will be released on 31 December 2025)
Lekrs
Member

Раніше, чи трішки пізніше... Не важливо.
Enjthesilence
Member

kairo: 02.08.2025 12:55 Підозрюю, що вийде шляпа на UE. Але буду радий, якщо помилюсь.
з щоденників розробки воно виглядає, як ремейк "обли", а ця гра потребує глибшого ремейку, бойової системи і тд. дійсно здається, що отримаємо статерфест з кривими анімаціями і корявою бойовкою, оригінальна гра морально застаріла і справа не тільки у графіці
Impulse101
Member

Хотілось би побачити також перевидання кращої в серії другої частини, та того шлака що називається готіка 3. може все це і буде, якщо першу частину не провалять. Подивимось.
KingofgamE
Member

Georgin: 02.08.2025 13:16 Lynch
Складно вгадати, що буде.
Подивився оце ролик:
спойлер
і тільки більше хвилюватися став. Не показали живого геймплею - тільки нарізку статики та пару шматків пререндеру.
Виглядає доволі сексі. Я б пошпілив :shuffle:
karokum
Member

Грав демку, єдине що вони на даний момент зробили - це графіка. Все інше це гра якій досі 20 років
Draqoon
Member

karokum: 03.08.2025 01:00 Грав демку, єдине що вони на даний момент зробили - це графіка. Все інше це гра якій досі 20 років
Це ж чудово :gigi:
avuremybe
Member

Georgin: 02.08.2025 13:16Не показали живого геймплею - тільки нарізку статики та пару шматків пререндеру.
Ти геть бахнутий, чи шо? Там демку третій раз оновили, згідно фідбека комьюніті, а ти тут заряджаєш про якісь пререндери.
Як не в темі - то просто проходь мимо.
Georgin
Member

avuremybe
Судячи з Вашого поводження, Ви - класичне бидло. Спробуйте хоч на цьому форумі вести себе як людина і не перетворювати його своєю бидлячістю на дегенеративну помийку на кшталт "оверклокерсру".

Відправлено через 1 хвилину 55 секунд:
KingofgamE
Залишилось дочекатись :) Я теж дуже люблю дилогію Gothic, навіть перший Risen мені сподобався.
avuremybe
Member

Georgin: 03.08.2025 08:02Судячи з Вашого поводження, Ви - класичне бидло. Спробуйте хоч на цьому форумі вести себе як людина і не перетворювати його своєю бидлячістю на дегенеративну помийку на кшталт "оверклокерсру".
Вау, який свіжий злив. З тих же років, що і "не читав, але то все рендер".
Жаль, не було відвертих граматичних помилок. Ставлю сотку - ти б ще й на них з'їхав.
Georgin
Member

avuremybe
Ви не сотку ставте, Ви кращє навчіться нормально спілкуватись. Новини для того і існують, щоб знайомити людей з новою інформацією чи нагадувати про якісь події тим,
у кого немає часу відслідковувати усі оновлення конкретних тем. Хочете щось розповісти, додати або у чомусь виправити - робіть це культурно. Невже це так складно зрозуміти?
Alukard
Junior

Жаль що перенесли, хотілось би раніше. Але краще так ніж ніяк )) Вампіров взагалі декілька раз вже переносили, я вже і предзамовлення відмінив.
avuremybe
Member

Georgin: 03.08.2025 09:13Новини для того і існують, щоб знайомити людей з новою інформацією чи нагадувати про якісь події тим,
у кого немає часу відслідковувати усі оновлення конкретних тем.
А в новині про чергове оновлення демки написано. Але ж ти її не читав, а пішов одразу висирати свої жарти з 2007-го
Ответить