Клуб поціновувачів старого заліза

Куратор теми: mklm
Общие вопросы по настройке и разгону. А также прочие околокомпьютерные вопросы
Відповісти
Автор
Повідомлення
saren
Member

Повідомлення

ApostolCV
та я бы не против, хотя у меня предпочтения к низкому уровню :rotate:
но озвученные гляну, благодарю :beer:
Бумик
Member

Повідомлення

Відеокарта GTX 560,що краще застосувати між чипом та теплорозподіильною кришкою?МХ 4 вистачить чи треба щось типу *рідкого металу*?
anatolikostis
Member

Повідомлення

а если просто 0.25мм фазовик кинуть: зазор больше?
есть ptm-7958 полужидкая (недолго после выхода на открытом солнышке). есть dow corning TC-5550.
мх-пасты давно мертвы для теплопереноса: китайцам удалось подделать и загадить подделками все вокруг.
Бумик
Member

Повідомлення

anatolikostis
Тобто,термо прокладку?Пробував,то гріється,але звичайна термуха.Також GD 900 мазав,теж погано.Зара СО прямо на чипі,але це екстрім-я вже так дві карти останнім часом *вграв*-зкол чипу при встановленні СО.Зара придбав СО для цієї карти,то хочу встановити замість Твін Турбо 2,бо цей Твін встановив тимчасово,до того,як знайду стоковий охлад.
saren
Member

Повідомлення

Бумик: 21.07.2025 11:50 Відеокарта GTX 560,що краще застосувати між чипом та теплорозподіильною кришкою?МХ 4 вистачить чи треба щось типу *рідкого металу*?
В идеале, конечно, жм. Не забудьте приклеить крышку, у меня недавно прикол был. :beer:
offece-trader
Member

Повідомлення

А кто каким мемтестом пользуется на фдд и юсб ? Юсб загрузка с когда появилась рабочая ?
spoglyadach
Member

Повідомлення

anatolikostis: 21.07.2025 11:52 а если просто 0.25мм фазовик кинуть: зазор больше?
есть ptm-7958 полужидкая (недолго после выхода на открытом солнышке). есть dow corning TC-5550.
мх-пасты давно мертвы для теплопереноса: китайцам удалось подделать и загадить подделками все вокруг.
Фазовий перехід топове рішення, але ж вартість майже як в тої GTX 560 вийде :-/
А оригінальну термопасту придбати не проблема, головне з аліекспрес не замовляти
sdbndfgn
Member

Повідомлення

Всіх вітаю! Хочу зібрати sleeer - сучасний ПК в корпусі якогось старого "жовтого" ПК. Тому шукаю щось з часів IBM - корпус, бажано з усіма заглушками, наприклад:
Зображення

Може тут хтось продає або підкінете з ОЛХ лотів.
Дякую заздалегідь.
Бумик
Member

Повідомлення

sdbndfgn
Ввечері сфоткаю два корпуси та зкину в ПП. :beer:
Один з них навіть з панелькою,що вказує частоту процесора.
radical
Member

Повідомлення

З панелькою то АТ корпус, туди АТХ плату за допомогою болгарки тільки втулити
Бумик
Member

Повідомлення

radical
Не побачив,що сучасний конфіг у старий корпус.Так вони що,самовар хочуть зібрати?Там вентиляції не буде ніякої,тільки що ззаду 80 мм та спереду один(та й то,як передній там продуває,бо отворів не було тоді та сіточок під фронтальний вентиль).
saren
Member

Повідомлення

Бумик
Наркоманы, Сэр. :gigi:
Есть шикарное видео, от toms hardware, где они ставят сжо на 462 сокет. Корпус там здоровый, но вентиляция ужасная.
offece-trader
Если без юсбы - никто не мешает сделать загрузочный винт... :beer:
Бумик
Member

Повідомлення

radical: 22.07.2025 11:48 З панелькою то АТ корпус, туди АТХ плату за допомогою болгарки тільки втулити
Зате АТ плата відмінно стає в якийсь міді АТХ кейс,тільки що в великому отворі для роз'ємів тільки ДІН 5 розташовується :gigi:Але якщо по феншую робити,то у продажі є шильди суцільні,а там роби отвори у ньому,які завгодно.
offece-trader
Member

Повідомлення

saren: 22.07.2025 13:33offece-trader
Если без юсбы - никто не мешает сделать загрузочный винт... :beer:
Чего то про такое решение я не подумал, все или с дискеты для старых компов или с юсб. Но с юсб там грузится типа линух и сразу стартует мемтест, а вот как сделать такое на хдд, потому как под дос мемтестов нормальных я не видел. Или можно как то тот исо с которого пишется флешка накатить на хдд ?
saren
Member

Повідомлення

offece-trader
А чего нет?
Та же bootice дает изнасиловать любой носитель...
offece-trader
Member

Повідомлення

saren: 23.07.2025 14:07 offece-trader
А чего нет?
Та же bootice дает изнасиловать любой носитель...
буду пробовать :) по идее 32х битный должен запускаться даже на 486 :)
anatolikostis
Member

Повідомлення

spoglyadach: 22.07.2025 00:20
anatolikostis: 21.07.2025 11:52 а если просто 0.25мм фазовик кинуть: зазор больше?
Фазовий перехід топове рішення, але ж вартість майже як в тої GTX 560 вийде :-/
А оригінальну термопасту придбати не проблема, головне з аліекспрес не замовляти
без понятия сколько она стоит, но если человек решил поиграться со снятием крышки, то ему финансовая сторона уже не так важна.
среди масс термопаст на рынке толковых и дюрабильных (которые можно поставить на +год и не переживать за расслой под нагрузкой) можно пересчитать на пальцах одной руки.
часть из них можно купить на этом форуме, а гелид экстрим поискать в хват-лайне, е-каталохе.
ApostolCV
Member

Повідомлення

Кажуть якщо сильно захотіти , то мрії збуваються... :shuffle:
спойлер
SL8K4_P4_3.4_G1_cpuz-z.JPG
radical
Member

Повідомлення

А можна для тих, хто у танку, чим такий цінний данний екземпляр? Типу топовий G1 під 478?
Ну у мене був колись аналогічний 3ГГц, купував наїбеї за кілька долярів з метою, тільки не смійтесь, встановлення у ноут. Ноут запрацював, але вентилятор видавав такі трелі, що прийшлося від того відмовитись. Ну й сам проц я десь пролюбив, так що, я лоханувся, виходить?
Відповісти