Выбор смартфона / коммуникатора

Смартфоны, планшеты, другие мобильные устройства и телекоммуникации
Відповісти
Автор
Повідомлення
DuckRider
Member

Повідомлення

GreenMile: 20.07.2025 14:19 Наступний :facepalm:
С чем не согласен?

Отправлено спустя 3 минуты 57 секунд:
GreenMile: 20.07.2025 14:22
JKrl: 20.07.2025 14:06 конкретно пятна в фото это отблески фонаря с улицы через шторы.
JKrl: 20.07.2025 13:28 1) на первой фотке 100% темнота,
:popcorn:
Из пустого в порожнее. У него на фото окно, небо, дома со светом. У него в принципе 100% темноты не может быть. С учётом того, что человеческий глаз подстраивается под свет, для него в комнате может быть абсолютно темно, что фактически не так, если б он поставил руками выдержку 30с/1минуту, то уже тени от света из-за окна можно было увидеть
JKrl
Member

Повідомлення

GreenMile: 20.07.2025 14:22
JKrl: 20.07.2025 14:03 отличная попытка.
теперь на 100% ясно что нормального телефона ты в руках даже не держал.
Звісно, не тримав : :rotate:
спойлер
lololo.jpg
JKrl: 20.07.2025 14:03И конечно у тебя есть фотки из твоего похода с 40-50кг рюкзаком? :lol:
цирк и кони
Ну, звісно, є :dontknow:
JKrl: 20.07.2025 14:03пара кіло фотопричиндалля не тяне навіть на беззеркалку з кітом. та що камери, бінокль важить кіло.
То було 25 років тому ))))) Якщо не дійшло одразу, я повторю - то була ера плівкових фотоапаратів, які кіти, господи, тоді таких слів ніхто не знав :) Зеніт-Е в чохлі з рідним Індустаром-50 важив десь кіло ))) А ФЕД-4 ще більше, і я нагадаю, що об'єктиви так просто не змінювались з одного на інший, скільки важать дві тушки з різними за призначенням об'єктивами самі порахуєте? Лул.

Відправлено через 34 секунди:
DuckRider: 20.07.2025 14:05

Источника света при фото с телефона физически не может не быть. Даже в закрытой комнате без любого света источником будет экран телефона и свет от него, который отбивается от поверхностей, так что это демагогия.
Наступний :facepalm:

Відправлено через 3 хвилини :
JKrl: 20.07.2025 14:06 конкретно пятна в фото это отблески фонаря с улицы через шторы.
JKrl: 20.07.2025 13:28 1) на первой фотке 100% темнота,
:popcorn:
ясно, фоток не будет, только слова :lol:
GreenMile
Member

Повідомлення

DuckRider: 20.07.2025 14:25
GreenMile: 20.07.2025 14:19 Наступний :facepalm:
С чем не согласен?

Из пустого в порожнее. У него на фото окно, небо, дома со светом. У него в принципе 100% темноты не может быть. С учётом того, что человеческий глаз подстраивается под свет, для него в комнате может быть абсолютно темно, что фактически не так, если б он поставил руками выдержку 30с/1минуту, то уже тени от света из-за окна можно было увидеть
Я втомився повторювати, якби світло заходило лише через вікно, в нього на фотці не було б таких чітких тіней від голови з руками і телефоном на стіні з цим же вікном :) Наявність тіні говорить про те, що джерело світла позаду було більш інтенсивне, ніж спереду от і все. Навіть камін його не перебив. Тобто, твердження про те, що там 100% темрява - брехня. Як би там телефон не витягав, фізику ви не обманете, якщо є тінь - то за преметом, який тінь відкидає було яскравіше, все.

Відправлено через 9 хвилин 51 секунду:
JKrl: 20.07.2025 14:26 ясно, фоток не будет, только слова :lol:
Ви вже трохи осоромились з твердженням про нормальний телефон, хочете ще? Ви ніколи не бачили, як люди в походи ходять, з рюкзаками чи що? Ну викладу, наприклад, я зараз фотку де видно людей з рюкзаками і шо далі? :dontknow:
DuckRider
Member

Повідомлення

GreenMile: 20.07.2025 14:40
DuckRider: 20.07.2025 14:25

С чем не согласен?

Я втомився повторювати, якби світло заходило лише через вікно, в нього на фотці не було б таких чітких тіней від голови з руками і телефоном на стіні з цим же вікном :) Наявність тіні говорить про те, що джерело світла позаду було більш інтенсивне, ніж спереду от і все. Навіть камін його не перебив. Тобто, твердження про те, що там 100% темрява - брехня. Як би там телефон не витягав, фізику ви не обманете, якщо є тінь - то за преметом, який тінь відкидає було яскравіше, все.

JKrl: 20.07.2025 14:26 ясно, фоток не будет, только слова :lol:
Ви вже трохи осоромились з твердженням про нормальний телефон, хочете ще? Ви ніколи не бачили, як люди в походи ходять, з рюкзаками чи що? Ну викладу, наприклад, я зараз фотку де видно людей з рюкзаками і шо далі? :dontknow:
С 100% темнотой разобрались, быть её не может, это фигура речи. Дальше по источникам света: да, сзади есть источник, правильно. Но тут склейка брекинга и алгоритмы вступают в дело, так мы видим на стуле свет (синий на сидушке) и тень направленную от окна примерно равную по освещенности тому свету, что приходит сзади автора. Это не чистое изображение в плане "выставил исо, поставил выдержку", это глубоко отредактированное фото, по которому тяжело судить о яркости источников
GreenMile
Member

Повідомлення

DuckRider: 20.07.2025 14:45
GreenMile: 20.07.2025 14:40 Я втомився повторювати, якби світло заходило лише через вікно, в нього на фотці не було б таких чітких тіней від голови з руками і телефоном на стіні з цим же вікном :) Наявність тіні говорить про те, що джерело світла позаду було більш інтенсивне, ніж спереду от і все. Навіть камін його не перебив. Тобто, твердження про те, що там 100% темрява - брехня. Як би там телефон не витягав, фізику ви не обманете, якщо є тінь - то за преметом, який тінь відкидає було яскравіше, все.

С 100% темнотой разобрались, быть её не может, это фигура речи. Дальше по источникам света: да, сзади есть источник, правильно. Но тут склейка брекинга и алгоритмы вступают в дело, так мы видим на стуле свет (синий на сидушке) и тень направленную от окна примерно равную по освещенности тому свету, что приходит сзади автора. Это не чистое изображение в плане "выставил исо, поставил выдержку", это глубоко отредактированное фото, по которому тяжело судить о яркости источников
Та і хрін би з ним, але чувак виклав фотку в кімнаті де є різні джерела світла (вулиця, ліхтар, камін), де світло перевідбивається від купи різних поверхонь і каже, що це те ж саме, що і вночі на вулиці сфоткати, де світла нема і перевідбиватись йому немає від чого :facepalm: Тобто спеціально постить повну хрінь, ще й обманює, на шо я і звернув увагу.
DuckRider
Member

Повідомлення

GreenMile: 20.07.2025 14:48
DuckRider: 20.07.2025 14:45
Та і хрін би з ним, але чувак виклав фотку в кімнаті де є різні джерела світла (вулиця, ліхтар, камін), де світло перевідбивається від купи різних поверхонь і каже, що це те ж саме, що і вночі на вулиці сфоткати, де світла нема і перевідбиватись йому немає від чого :facepalm: Тобто спеціально постить повну хрінь, ще й обманює, на шо я і звернув увагу.
Ну на вулиці вночі також є світло, наприклад від луни і воно ж відбите від поверхонь
JKrl
Member

Повідомлення

GreenMile: 20.07.2025 14:40 Ви вже трохи осоромились з твердженням про нормальний телефон, хочете ще? Ви ніколи не бачили, як люди в походи ходять, з рюкзаками чи що? Ну викладу, наприклад, я зараз фотку де видно людей з рюкзаками і шо далі? :dontknow:
далі будемо сперечатися за якість
до речі, на нормальний телефон ти теж не фоткаєш? 50 кг рюкзак зломав спину та з дому не виходиш?
хочаб кота фоткаеш?
спойлер
Зображення
GreenMile
Member

Повідомлення

DuckRider: 20.07.2025 14:51
GreenMile: 20.07.2025 14:48 Та і хрін би з ним, але чувак виклав фотку в кімнаті де є різні джерела світла (вулиця, ліхтар, камін), де світло перевідбивається від купи різних поверхонь і каже, що це те ж саме, що і вночі на вулиці сфоткати, де світла нема і перевідбиватись йому немає від чого :facepalm: Тобто спеціально постить повну хрінь, ще й обманює, на шо я і звернув увагу.
Ну на вулиці вночі також є світло, наприклад від луни і воно ж відбите від поверхонь
Від яких поверхонь? Від неба відбите, де основна "каша"? :lol: Сорі, якщо треба пояснювати як впливає кількість і якість поверхонь відбиття і відстань від них до об'єктива, то вам треба трохи підтягнути елементарну теорію. На нічному фото є вода, пісок і небо, а також світло на горизонті що ліпить прямо в об'єктив. Йому там фізично нема від чого відбиватись і підсвічувати, тому вийшла каша. Піксель там так само б обісрався на тому пляжі.
DuckRider
Member

Повідомлення

JKrl: 20.07.2025 14:53
GreenMile: 20.07.2025 14:40 Ви вже трохи осоромились з твердженням про нормальний телефон, хочете ще? Ви ніколи не бачили, як люди в походи ходять, з рюкзаками чи що? Ну викладу, наприклад, я зараз фотку де видно людей з рюкзаками і шо далі? :dontknow:
до речі, на нормальний телефон ти теж не фоткаєш? 50 кг рюкзак зломав спину та з дому не виходиш?
хочаб кота фоткаеш?
спойлер
Зображення
Давай краще без котів, а то піксель всереться зараз
JKrl
Member

Повідомлення

DuckRider: 20.07.2025 14:58
хочаб кота фоткаеш?
спойлер
Зображення
ну самсунг котів фоткати не може, як і дітей, шаттер спід на рівні 2015. нічого не поробиш :rotate:
DuckRider
Member

Повідомлення

JKrl: 20.07.2025 15:02
DuckRider: 20.07.2025 14:58

ну самсунг котів фоткати не може, як і дітей, шаттер спід на рівні 2015. нічого не поробиш :rotate:
А піксель може? https://drive.google.com/drive/folders/ ... TUkMpvIikB

Кажу ж, давай без котів, бо програєш
JKrl
Member

Повідомлення

я от читаю аналітику, і мабуть він думає в що в мене не має звичайної фотки, без найтмода з дефолт 4 сек. технологія стандарт з 2019 десь, але китайці пропустили. Першим гарним найтмодом іронично був p20 pro, але часи минають.
:rotate:
https://photos.app.goo.gl/YKCN4KyjprRPQ8Ez8

Отправлено спустя 56 секунд:
DuckRider: 20.07.2025 15:05
JKrl: 20.07.2025 15:02

на першій фотці мило замість шерсті.
але піксель не попав у колір.
і те і те погано :rotate:
DuckRider
Member

Повідомлення

JKrl: 20.07.2025 15:11
я от читаю аналітику, і мабуть він думає в що в мене не має звичайної фотки, без найтмода з дефолт 4 сек
:rotate:
https://photos.app.goo.gl/YKCN4KyjprRPQ8Ez8

Отправлено спустя 56 секунд:
DuckRider: 20.07.2025 15:05

на першій фотці мило замість шерсті.
але піксель не попав у колір.
і те і те погано :rotate:
Там де ти бачиш "шерсть" - то "намалював" піксель своїм овершарпом, він це любить, насправді обидва таку дрібну шерсть майже не бачать. В колір піксель на цьому коті ще не разу не попав. Буквально жодного за все життя цього кота. Кожен раз якесь сумне лайно з темними п'ятнами, яких нема
GreenMile
Member

Повідомлення

Це яким чином до теми відноситься?
Так, я вже підстаркуватий і не ходжу в походи, то була насичена юність, зараз я фізично не тягну ані походи, ані рюкзаки.
JKrl: 20.07.2025 14:53 хочаб кота фоткаеш?
Фоткаю. Ось вам дві фотки щойно зробив різними телефонами :dontknow:
JKrl
Member

Повідомлення

DuckRider: 20.07.2025 15:14 Там де ти бачиш "шерсть" - то "намалював" піксель своїм овершарпом, він це любить, насправді обидва таку дрібну шерсть майже не бачать. В колір піксель на цьому коті ще не разу не попав. Буквально жодного за все життя цього кота. Кожен раз якесь сумне лайно з темними п'ятнами, яких нема
так ти правий. знайшов фото трьохцвітних котів, мій теж не попадає в рижий.
що цікаво, в собаку попадає норм :rotate:

Отправлено спустя 2 минуты 40 секунд:
ну от, на другій фотці фейл рендерінга.
DuckRider
Member

Повідомлення

JKrl: 20.07.2025 15:26
DuckRider: 20.07.2025 15:14 Там де ти бачиш "шерсть" - то "намалював" піксель своїм овершарпом, він це любить, насправді обидва таку дрібну шерсть майже не бачать. В колір піксель на цьому коті ще не разу не попав. Буквально жодного за все життя цього кота. Кожен раз якесь сумне лайно з темними п'ятнами, яких нема

Я називаю це проблемою рудого кота :laugh: В колір попадає лише старий айфон 12 і соні. Палас, піксель і багато інших мимо стріляють
GreenMile
Member

Повідомлення

JKrl: 20.07.2025 15:26 ну от, на другій фотці фейл рендерінга.
То був режим 50Мр, стоковий 12Мр додав тепер також :)

Ну і так, один телефон - самс, другий - мото :)
Востаннє редагувалось 20.07.2025 15:36 користувачем GreenMile, всього редагувалось 1 раз.
JKrl
Member

Повідомлення

DuckRider: 20.07.2025 15:28
JKrl: 20.07.2025 15:26

Я називаю це проблемою рудого кота :laugh: В колір попадає лише старий айфон 12 і соні. Палас, піксель і багато інших мимо стріляють
Коли в мене був P20 pro він не попадав в мого кота, завжди темна пляма була.
West20105
Member

Повідомлення

Вітаю,тут є власники oneplus ace 3/5 цікавить як вони працюють зі зв'язком,сповіщеннями,чи є якийсь геморой? окрім того що пару годин треба щоб налаштувати все. Бо глобалки дорого коштують,а китайці набагато дешевше)
Mnemon
Member

Повідомлення

Як вам фотки "моїх" котів та білки? :D
спойлер
Зображення Зображення Зображення
Відповісти