Ось ця фраза "шіявасе да" — вразалі моя ікона.
- спойлер

В мене була довга череда програшів 5050 на хард піті, після того викрутив 3 персонажа на стандартному банері (точніше 2 персонажа і 1 вепон) вигравши 2х 5050 за всього 20 круток, вже подумав що нарешті мій лак повернувся який я мав на початку в гфл, але не тут було - крутив селектор банер до хард піті х(Kirakishou: ↑ 13.07.2025 19:00Браун Даст 2 також заскамив на деяких банерах, але він періодично гарно дає вигравати. Тому до нього злості немає. Хоча це вже навіть не злість і не роздратування, а скоріше розчарування.

Не варто тому, що вони ігромеханічно мало в чому відстрілюють.Kirakishou: ↑ 16.07.2025 18:49Вкотре впевнююся, що слухати американських ютуберів не варто
Головна причина, як і у всієї "преси", спровокувати падіння важливих показників і змусити компанію таки працювати, а не відбувати чергу. Я тільки за закидування лайном доти, доки Хойо не почнуть системно, а не епізодично, реагувати на проблеми.Kirakishou: ↑ 16.07.2025 18:49Але я думаю, що насправді причина банальніша
Відсутність озвучки десь у інді проєкті ніхто навіть не помітив би, бо бідне інді. Ті й же GFL2, чи азурці ніхто цього не закидає, всі від сейю кайфують. А тут вибачте. Хто там що не говорив, західний ринок приносить Хойо сотні мільйонів. Ігнор озвучування з такими фінансами, це показово "насрати на голову". Не згадуючи вже, що до цього акторів набирали і так вважай з вулиці. При чому, не те що інші розробники, самі Хойо, в тому ж Зенлессі її роблять(мабуть тому, що Сінгапур не Китай).Kirakishou: ↑ 16.07.2025 18:49він не озвучений англійською, а ці одноклітинні стрімери мабуть просто не вміють читати.
В ГФЛ2 є озвучка, але тільки в основних (мейн сторі) івентах, в другорядних навіть не відомо чи коли-небудь додадуть :\lewerlin: ↑ 17.07.2025 00:42Ті й же GFL2
Англійської немає, саме про неї мова.daesz: ↑ 17.07.2025 04:32В ГФЛ2 є озвучка, але тільки в основних (мейн сторі) івентах
Зрозlewerlin: ↑ 17.07.2025 04:56Англійської немає, саме про неї мова.daesz: ↑ 17.07.2025 04:32В ГФЛ2 є озвучка, але тільки в основних (мейн сторі) івентах
Я з цим погоджуюся. Просто мені не подобається, коли деякі стрімери одночасно з цим хвалять ВуВу, яка також має купу проблем. Типу гра супер щедра, супер цікава і тому подібне. Хоча потім розповідають, що майже вся історія ВуВи лайно, крім певних патчів, ендгейм крутий, але вони в нього не грають, бо їх цікавить виключно експлоринг і персонажі. Ну і їх реакція на стрімах, коли гра їх скамить, також показова. Мені взагалі здається, що ВуВа їх просто перекупила з умовою, що вони дропнуть ігри Хойо, будуть їх обсирати, а ВуВу хвалити.lewerlin: ↑ 17.07.2025 00:42Я тільки за закидування лайном доти, доки Хойо не почнуть системно, а не епізодично, реагувати на проблеми.
Озвучуванням Зенлесу займається інша студія, яка просто працює, а не влаштовує страйки, як SAG-AFTRA.lewerlin: ↑ 17.07.2025 00:42При чому, не те що інші розробники, самі Хойо, в тому ж Зенлессі її роблять(мабуть тому, що Сінгапур не Китай).
Адекватні розробники самі працюють з акторами, а не через студії. І щось проблеми з "профспілкою" лише "економщиків", в іграх, з більш менш відомими голосами таких проблем немає.Kirakishou: ↑ 18.07.2025 14:22Озвучуванням Зенлесу займається інша студія, яка просто працює, а не влаштовує страйки, як SAG-AFTRA.
По перше, коли ти когось "поливаєш", потрібно щось протиставляти. Поки не релізнулись Енфідл і компанія, крім ВуВи обирати нікого.Kirakishou: ↑ 18.07.2025 14:22Просто мені не подобається, коли деякі стрімери одночасно з цим хвалять ВуВу
Тоді чому вони дропнули не тільки ХСР, а й Зенлесс, до якого у них претензій не було? Всі вони просто облизувалися на персонажів звідти, смакували майже кожним PV нових персонажів, а потім через Касторію відразу дропнули всі ігри Хойо. Часом не тому, що Хойо перестала їм платити, а відео і стріми по Зенлессу чомусь не користуються популярністю? Якраз перед цим були новини, що у Хойо відбуваються звільнення всяких модераторів та творців контенту. Крім того, деякі з них прямо кажуть, що співпрацюють з Куро. Як ось Браксофон в останньому своєму відео. До цього в якомусь із стрімів Тектон також казав щось подібне, якщо мені не зраджує пам'ять.lewerlin: ↑ 18.07.2025 19:27По перше, коли ти когось "поливаєш", потрібно щось протиставляти. Поки не релізнулись Енфідл і компанія, крім ВуВи обирати нікого.
ВуВа мені не подобається в першу чергу через грінд. На момент виходу ВуВи я вже грав в штук п’ять гач і тупо не хотів починати грати в ще одну гру, яка вимагала б ще більше часу, ніж той же Геншин. Крім того, технічний стан гри на релізі був поганий. У мене хоч сильних статерів і не було, але мені не подобалося, що гра сильно завантажує ПК, я не люблю, коли відеокарта завантажена на 100%. Після цього я кілька разів скачував гру заново, щоб подивитися, що там. Ще пам’ятаю, що спочатку просто оновлював гру, але патч з оновленням важив майже так само, як сама гра. Було простіше видалити гру і завантажити її вже пропатчену. Я забрав на першому банері Їньлінь, потім дропнув гру на патчі 1.2, бо не захотів забирати безкоштовного персонажа чоловічої статі та й на той момент Зенлесс вже був моєю улюбленою грою. Потім пограв перед банером Чанлі, зміг її забрати. Потроху грав до банера Шоркіпер, але програв 50/50 і на емоціях просто видалив гру аж до банеру Кантарели. Її не вдалося забрати, та і після ситуації з цензурою вже й не хотілося. Тому я забрав Зані і її сігну, а після Зані вдалося виграти 50/50 на банері Картефії. Зараз закинув грошей на підписку і вже майже докрутив до піті на банері Лупи, але якщо не заберу її, то й не треба. Тоді спробую забрати Августу.lewerlin: ↑ 18.07.2025 19:27Тому вона так не подобається вам і так заходить Заходу.
Претензії не до гри, а до політики корпорації. Проблеми ігор виходять з цього.Kirakishou: ↑ 18.07.2025 21:10Тоді чому вони дропнули не тільки ХСР, а й Зенлесс, до якого у них претензій не було?
Kirakishou: ↑ 18.07.2025 21:10ВуВа мені не подобається в першу чергу через грінд. На момент виходу ВуВи я вже грав в штук п’ять гач і тупо не хотів починати грати в ще одну гру, яка вимагала б ще більше часу, ніж той же Геншин. Крім того, технічний стан гри на релізі був поганий. У мене хоч сильних статерів і не було, але мені не подобалося, що гра сильно завантажує ПК, я не люблю, коли відеокарта завантажена на 100%. Після цього я кілька разів скачував гру заново, щоб подивитися, що там. Ще пам’ятаю, що спочатку просто оновлював гру, але патч з оновленням важив майже так само, як сама гра. Було простіше видалити гру і завантажити її вже пропатчену. Я забрав на першому банері Їньлінь, потім дропнув гру на патчі 1.2, бо не захотів забирати безкоштовного персонажа чоловічої статі та й на той момент Зенлесс вже був моєю улюбленою грою. Потім пограв перед банером Чанлі, зміг її забрати. Потроху грав до банера Шоркіпер, але програв 50/50 і на емоціях просто видалив гру аж до банеру Кантарели. Її не вдалося забрати, та і після ситуації з цензурою вже й не хотілося. Тому я забрав Зані і її сігну, а після Зані вдалося виграти 50/50 на банері Картефії. Зараз закинув грошей на підписку і вже майже докрутив до піті на банері Лупи, але якщо не заберу її, то й не треба. Тоді спробую забрати Августу.
А що про нього говорити, якщо він майже такий, як і в Геншині. Дослідження світу краще, звісно. А бойовка на мій смак така ж сама нудна. Ось Зенлесс – інша справа. В ньому я просто кайфую від бойовки. Мабуть до цього такий фан отримував коли грав в God of War на PSP та PS2. Що в Геншині, що в Вуві персонажі реагують з невеликою затримкою, особливо при переключені на іншого персонажа. В Зенлессі це відбувається миттєво, персонажі відразу реагують.lewerlin: ↑ 18.07.2025 21:28Жодного слова про геймплей.
Kirakishou: ↑ 18.07.2025 22:18А що про нього говорити, якщо він майже такий, як і в Геншині.
Kirakishou: ↑ 18.07.2025 22:18А бойовка на мій смак така ж сама нудна.
Чому? Я з задоволенням послухаю, які принципові відмінності ВуВи від Геншину. Перелічувати відмінності саме бойової системи не потрібно, я їх знаю, бо граю в обидві гри. На загальну картину це не виплаває, ігри однакові. За виключенням того, що в Геншині кращі персонажі.lewerlin: ↑ 18.07.2025 23:12В іграх принципово різні системи - така сама. А DMC і Зельда однакові ігри
. Це немає сенсу обговорювати.
Kirakishou: ↑ 18.07.2025 23:33в Геншині кращі персонажі.
Kirakishou: ↑ 18.07.2025 23:33які принципові відмінності ВуВи від Геншину.
Так це і є принципові відмінності, важливі для переважної більшості. Це первинно.Kirakishou: ↑ 18.07.2025 23:33Перелічувати відмінності саме бойової системи не потрібно, я їх знаю,
Дивлячись по яким параметрам порівнювати. Я легко міг би довести, що по моїм міркам (фізика погойдування, різні фансервісні елементи, кількість топових сейю) дівчата в Геншині кращі, але у мене в ВуВі немає всіх дівчат, а гра настільки убога, що не дає нормально роздивитися дівчат, яких у тебе немає. На відміну від Геншина, який дає можливість крутити і дивитися на дівчат, як ти бажаєш.Це вже зовсім фанатство. Я ще розумію Зенлесс порівнювати, але Геншин...
Це тому що сторі паршивенькі. Імхо звичайно.Kirakishou: ↑ 18.07.2025 23:48Грати можна, але не цікаво. Хоча Геншин, звичайно, краще.