Hoyoverse

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
Kirakishou
Member

Повідомлення

Як же хочеться Фаенона. Мабуть, перший чоловік, якого хочу в гачі. Мало того, що по геймпею це друга Кафка і третя Ахерон, так ще й у нього один із ТРЬОХ моїх улюблений чоловічих сейю. Це той самий чувак, який озвучує Момонгу.
Ось ця фраза "шіявасе да" — вразалі моя ікона.
спойлер
Зображення
Але скоро Сейбер, тому терплю.
Kirakishou
Member

Повідомлення

Знову почав заносити гроші в гачі – по відчуттям, почало скамити ще сильніше. Наприклад, програв обидві 50/50 на банері Сейбер та на банері її сігни в ХСР. Після цього немає бажання заносити на її сінгу, хоч там вже гарант і заносити потрібно небагато. Навіть з’явилася думка взагалі дропнути ХСР до банера Сакури Яе та патча про Японію.

Навіть в ВуВу заніс грошей в пошуках Лупи, хоча гра мені не подобається, граю в неї тільки через дівчат. Але там такий же скам, як і в іграх Хойо.

В Нікке повезло виграти 2В, але не дає забрати А2, мабуть доведеться купувати за кешбек. Як і Еву та Рейвен з колаборації зі Стелар Блейд довелося купувати за кешбек.

Браун Даст 2 також заскамив на деяких банерах, але він періодично гарно дає вигравати. Тому до нього злості немає. Хоча це вже навіть не злість і не роздратування, а скоріше розчарування.

Геншин, після того як я не заходив в гру деякий час, дав виграти Скірк та її сігну. Причому Скірк забрав по гаранту на 76, але після цього вона ще раз випала на 3 крутці. Її сігна випала на 31 крутці, і одразу після цього на 1 крутці випав Небесний Атлас. Я на радощах заніс туди грошей і знову почався скам. Причому дуже добре відомий мені скам. Коли тобі типу дає гарант, бо програєш 50/50 на ранніх крутках, але у тебе немає чим крутити. Спеціально спокушають, щоб заніс хоч щось. Ну занеси, чувак, адже до гаранту залишилося трохи. Всього 50 баксів, чувак. Мабуть їм плювати, чи ти взагалі будеш грати в цю гру після того, як тобі зіпсували настрій. Їм головне, щоб ти зараз їм заніс.

Але в Нікке, БД2 і Зенлесс хоча б подобається грати, не зважаючи на періодичний скам. А ось навіщо я досі граю в Геншин, ХСР і ВуВу – не зрозуміло. Тим більше, що дівчата там майже всі зацензурені. Сюжету про улюблених дівчат або немає, або дуже мало. Єдине пояснення, яке приходить на думку, що там є деякі дівчата, які мені подобаються та інколи хочеться просто бігати ними в грі або бачити їх в сюжеті. Ну і той факт, що всі ці ігри не жаліють грошей на моїх улюблених японських сейю.

Частину відпускних просадив на гачі, іншу мабуть просаджу на алкоголь. Living the dream.
daesz
Member

Повідомлення

Kirakishou: 13.07.2025 19:00Браун Даст 2 також заскамив на деяких банерах, але він періодично гарно дає вигравати. Тому до нього злості немає. Хоча це вже навіть не злість і не роздратування, а скоріше розчарування.
В мене була довга череда програшів 5050 на хард піті, після того викрутив 3 персонажа на стандартному банері (точніше 2 персонажа і 1 вепон) вигравши 2х 5050 за всього 20 круток, вже подумав що нарешті мій лак повернувся який я мав на початку в гфл, але не тут було - крутив селектор банер до хард піті х(
(в гфл кожного великого івенту (це фактично кожен четвертий і тривалість апдейтів/івентів всього 3 тижні) дають селектор банер з 4 лімітованими персонажами де перший сср на банері - гарант)
daesz
Member

Повідомлення

Ніхто не пробував ума мусуме? З мого гфл2 гільд дискорду :
Зображення

Зображення

Зображення

:gigi:
Kirakishou
Member

Повідомлення

daesz
Я недавно завантажив, але далі реєстрації не пішов, бо хочу поки що пройти сюжет та івенти в Зенлесі та ХСР. Через роботу я відклав це діло в обох іграх, бо хотів почитати їх з нормальним настроєм, а не задовбаним після роботи. Хоча трохи шкодую, що не пройшов до кінця деякі івенти, бо крутки мені дуже треба.
Я сьогодні в Зенлесі ще й злив майже все на сігну Міябі та на нового персонажа – Юдзуху. І забрав їй скінчик за кешбек. Тому треба крутки, бо я мабуть і наступного персонажа хочу, а ще хочу сігну Евелін. Хоч і Міябі, і Евелін це вже старі персонажі і я колись навіть думав взагалі не забирати нікого і нічого на реранах, але поки що сильного паверкріпу в Зенлесі немає, ці персонажі ще актуальні і вони мені дуже подобаються, тому заберу їм сігни. Я недавно і Цезаря забрав на рерані по тій же причині, що вона досі гарний сапорт і взагалі гарний персонаж.
До речі, зараз проходжу сюжет колабу Фейта і він мені подобається. Навіть пробачив ХСР програні 50/50 на банері Сейбер та її сігни. Вкотре впевнююся, що слухати американських ютуберів не варто. Багато з них обісрали цей колаб, назвали його найгіршим колабом в історії гача-ігор. Типу Фейт жорстокий, а в ХСР це просто ванільна історія. Але я думаю, що насправді причина банальніша – він не озвучений англійською, а ці одноклітинні стрімери мабуть просто не вміють читати.
lewerlin
Member

Повідомлення

Kirakishou: 16.07.2025 18:49Вкотре впевнююся, що слухати американських ютуберів не варто
Не варто тому, що вони ігромеханічно мало в чому відстрілюють.
Kirakishou: 16.07.2025 18:49Але я думаю, що насправді причина банальніша
Головна причина, як і у всієї "преси", спровокувати падіння важливих показників і змусити компанію таки працювати, а не відбувати чергу. Я тільки за закидування лайном доти, доки Хойо не почнуть системно, а не епізодично, реагувати на проблеми.
Kirakishou: 16.07.2025 18:49він не озвучений англійською, а ці одноклітинні стрімери мабуть просто не вміють читати.
Відсутність озвучки десь у інді проєкті ніхто навіть не помітив би, бо бідне інді. Ті й же GFL2, чи азурці ніхто цього не закидає, всі від сейю кайфують. А тут вибачте. Хто там що не говорив, західний ринок приносить Хойо сотні мільйонів. Ігнор озвучування з такими фінансами, це показово "насрати на голову". Не згадуючи вже, що до цього акторів набирали і так вважай з вулиці. При чому, не те що інші розробники, самі Хойо, в тому ж Зенлессі її роблять(мабуть тому, що Сінгапур не Китай).
daesz
Member

Повідомлення

lewerlin: 17.07.2025 00:42Ті й же GFL2
В ГФЛ2 є озвучка, але тільки в основних (мейн сторі) івентах, в другорядних навіть не відомо чи коли-небудь додадуть :\

Відправлено через 1 годину 8 хвилин 54 секунди:
Доречі, ця гра яку я постив минулого місяця - вона більше схожа до slay the spire ніж darkest dungeon
спойлер
Пре-рег стартував вчора :)
lewerlin
Member

Повідомлення

daesz: 17.07.2025 04:32В ГФЛ2 є озвучка, але тільки в основних (мейн сторі) івентах
Англійської немає, саме про неї мова.
daesz
Member

Повідомлення

lewerlin: 17.07.2025 04:56
daesz: 17.07.2025 04:32В ГФЛ2 є озвучка, але тільки в основних (мейн сторі) івентах
Англійської немає, саме про неї мова.
Зроз :up:
Kirakishou
Member

Повідомлення

Знову забув пройти безодню в Зенлесі, а це три халявні крутки. Твою ж наліво. :facepalm:

Просто майже у всіх гачах одночасно літні івенти, тупо не знаєш, в що грати. Ще й літній аніме-сезон ну дуже чудовий. Вже дивлюся 17 тайтлів онгоїнгом, але в планах ще є кілька тайтлів. Перлина сезону це Sono Bisque Doll. Перший сезон дивився на початку повномасштабного вторгнення. Пам’ятаю, як у перші тижні нас попросили чергувати вночі на роботі, я лежав на матраці на підлозі і чекав поки вийде черговий епізод. Марін-чан це один із тих персонажів, який полюбиться вам назавжди.

Вчора пройшов до кінця колаб з Фейтом. Загалом мені сподобалося, але тільки завдяки Сейбер. Тепер розумію, чому його захейтили. Початок івенту, коли ви призиваєте собі слугу, цікавий. Потім також цікаво, коли ви знайомитеся з іншими майстрами та їх слугами. Але потім йде доволі довга та нудна частина в стилі німого кіно, та ще й персонажі підібрані не дуже вдало. Якщо її перетерпіти, то далі знову цікаво. Але хоч там і є спогади Сейбер і всякі дрібні відсилки до Фейту, загалом це історія про Пенаконію, просто з трьома персонажами Фейту. І я б не сказав, що у персонажів Фейту багато екранного часу. Це реально факап Хойо. Вже тільки за це я поставлю негативний відгук в опитуванні, бо я хотів би бачити більше Сейбер, а не персонажів Пенаконії. Вони взагалі дали чи не половину екранного часу навіть не ігровим персонажам типу Робін, а всяким неігровим персонажам, ще й не самим цікавим. Я б не називав це найгіршим колабом в історії гача-ігор, але колаб дійсно не відповідає очікуванням. Мабуть тому вони безкоштовно дали Арчера, який доволі сильний персонаж.

lewerlin
lewerlin: 17.07.2025 00:42Я тільки за закидування лайном доти, доки Хойо не почнуть системно, а не епізодично, реагувати на проблеми.
Я з цим погоджуюся. Просто мені не подобається, коли деякі стрімери одночасно з цим хвалять ВуВу, яка також має купу проблем. Типу гра супер щедра, супер цікава і тому подібне. Хоча потім розповідають, що майже вся історія ВуВи лайно, крім певних патчів, ендгейм крутий, але вони в нього не грають, бо їх цікавить виключно експлоринг і персонажі. Ну і їх реакція на стрімах, коли гра їх скамить, також показова. Мені взагалі здається, що ВуВа їх просто перекупила з умовою, що вони дропнуть ігри Хойо, будуть їх обсирати, а ВуВу хвалити.

Зараз із всіх ігор Хойо, в які я граю, тільки розробники Зенлесса молодці. І справа не тільки в дуже гарних жіночих персонажах, а в тому, що вони майже з кожним патчем додають всякі дрібні покращення. Сюжет без заморочок, це просто сюжет хорошого аніме. Його легко читати. Ще в цій грі одні із найцікавіших івентів серед всіх гача-ігор, в які я граю. Вони дуже різноманітні. Може бути перегляд кіно з персонажами, або аранжування квітів, а можуть бути бої на мехах, причому з купою різних налаштувань мехи. А PvP івенти з банбу, або той івент, де ви під час сутички можете зробити стоп-кадр і роздивитися персонажів, взагалі просто шедевральні.

ХСР зараз робить спроби виправитися, вони бафнули чотирьох старих персонажів, вони додали кнопку скіпу. Наприклад, Сільвер Вульф зараз накидає не рандомно, а для першого персонажа в пачці. Якщо там Ахерон, то вона буде накидати електро. Кафку також нормально бафнули, хоча на мою думку, їй це не допомогло, бо розробники просто забили на механіку ДоТів. Це начебто має виправити майбутній персонаж – Гесіленса, але я сумніваються, що навіть з нею ДоТи довго протримаються.

В Геншині я мрію про те, щоб вони додали туди кнопку скіпу, щоб я міг просто колекціонувати персонажів. Читати той згенерований штучним інтелектом сюжет мені не цікаво.

Втім на Reddit інколи показують фото з івентів ACG Expo або BiliBili World, там є така дошка з гача-іграми і відвідувачі ставлять магнітики на цю дошку. Червоні на улюблену гру, чорні на ненависну. Геншин і ХСР там найчервоніші, тобто гравців все влаштовує. А це означає, що надіятися на якісь глобальні зміни в цих іграх сенсу немає. Але і ВуВу я хвалити не збираюся, бо вона таке ж лайно від такої ж компанії з мільярдними доходами. Крім того, на відміну від ХРС чи Зенлесу, мені в Вуві ще й не подобається ендгейм. І особливо не подобається система ехо. Безкінечний грінд це найостанніше, що мене цікавить в іграх. Тому я буду обсирати і ХСР, і Геншин, і ВуВу. А хвалитиму Зенлесс і Браун Даст 2.

lewerlin: 17.07.2025 00:42При чому, не те що інші розробники, самі Хойо, в тому ж Зенлессі її роблять(мабуть тому, що Сінгапур не Китай).
Озвучуванням Зенлесу займається інша студія, яка просто працює, а не влаштовує страйки, як SAG-AFTRA.

Відправлено через 3 години 58 хвилин 3 секунди:
Лол. Вчора бачив відео у Тектона, де Браксофон крутить Арчера в ХСР, гра його скамить і він лається. Щойно вирішив зайти на канал Браксофона і подивитися, що він думає про гру. У нього свіже відео, де він починає перераховувати мінуси ХСР і чому він більше не буде випускати по ній гайди, а під кінець відео починає розповідати, що Хойо жадібні і платять 50% від того, що платять інші компанії. І каже, що зараз він працює на контракті Куро.

Gacha Smack, Tectone, Saintontas, Ryuuku Sensei, а тепер Braxophone (а це перший КК, який отримав доступ до приватного серверу для КК) майже одночасно почали хейтити ХСР і хвалити ВуВу. Я б ще зрозумів, якби вони просто хейтили ХСР. Але водночас вони хвалять ВуВу. Не якусь іншу гачу, а саме ВуВу. І разом з ХСР вони дропнули Зенлесс, хоча до Зенлессу у них претензій не було, крім Ryuuku Sensei, бо він гей і йому не подобаються дівчата в іграх. Не подобається ХСР, дропаєш ХСР. Навіщо ще й Зенлесс дропати, якщо до гри не було претензій? Ні, дропають всі ігри Хойо і грають в ВуВу. А потім виявляється, что Гача Смек летить у Китай і йому оплачують цю подорож, Браксофон і Тектон на контракті Куро.

А ви кажете про якісь високі цілі. Тут ціль одна – гроші. Я ще й впевнений, що жоден з них поза стрімами не грає ні в ВуВу, ні в решту ігор. Власне Тектон про це прямо казав про себе і підтвердив, що інші КК також користуються менеджерами аккаунтів.
lewerlin
Member

Повідомлення

Kirakishou: 18.07.2025 14:22Озвучуванням Зенлесу займається інша студія, яка просто працює, а не влаштовує страйки, як SAG-AFTRA.
Адекватні розробники самі працюють з акторами, а не через студії. І щось проблеми з "профспілкою" лише "економщиків", в іграх, з більш менш відомими голосами таких проблем немає.
Kirakishou: 18.07.2025 14:22Просто мені не подобається, коли деякі стрімери одночасно з цим хвалять ВуВу
По перше, коли ти когось "поливаєш", потрібно щось протиставляти. Поки не релізнулись Енфідл і компанія, крім ВуВи обирати нікого.
По друге, що важливо для західної аудиторії, ВуВа, прибери з неї гачу, таки високобюджетна гра на тверду четвірку. Їй більше аніме стилістика як п'ята нога. Ті ж катсцени показуєш людям, а вони "аніме тут зайве". Тому вона так не подобається вам і так заходить Заходу. Там буквально все для тамошньої аудиторії зроблено.
Массхейт Хойо від стрімерів - типовий "майдан", немає і не пахне там ніякими проплатами(як не було їх і на Майдані, хто б там що не розказував(я там був і всю кухню знаю з середини).).
Kirakishou
Member

Повідомлення

lewerlin: 18.07.2025 19:27По перше, коли ти когось "поливаєш", потрібно щось протиставляти. Поки не релізнулись Енфідл і компанія, крім ВуВи обирати нікого.
Тоді чому вони дропнули не тільки ХСР, а й Зенлесс, до якого у них претензій не було? Всі вони просто облизувалися на персонажів звідти, смакували майже кожним PV нових персонажів, а потім через Касторію відразу дропнули всі ігри Хойо. Часом не тому, що Хойо перестала їм платити, а відео і стріми по Зенлессу чомусь не користуються популярністю? Якраз перед цим були новини, що у Хойо відбуваються звільнення всяких модераторів та творців контенту. Крім того, деякі з них прямо кажуть, що співпрацюють з Куро. Як ось Браксофон в останньому своєму відео. До цього в якомусь із стрімів Тектон також казав щось подібне, якщо мені не зраджує пам'ять.
lewerlin: 18.07.2025 19:27Тому вона так не подобається вам і так заходить Заходу.
ВуВа мені не подобається в першу чергу через грінд. На момент виходу ВуВи я вже грав в штук п’ять гач і тупо не хотів починати грати в ще одну гру, яка вимагала б ще більше часу, ніж той же Геншин. Крім того, технічний стан гри на релізі був поганий. У мене хоч сильних статерів і не було, але мені не подобалося, що гра сильно завантажує ПК, я не люблю, коли відеокарта завантажена на 100%. Після цього я кілька разів скачував гру заново, щоб подивитися, що там. Ще пам’ятаю, що спочатку просто оновлював гру, але патч з оновленням важив майже так само, як сама гра. Було простіше видалити гру і завантажити її вже пропатчену. Я забрав на першому банері Їньлінь, потім дропнув гру на патчі 1.2, бо не захотів забирати безкоштовного персонажа чоловічої статі та й на той момент Зенлесс вже був моєю улюбленою грою. Потім пограв перед банером Чанлі, зміг її забрати. Потроху грав до банера Шоркіпер, але програв 50/50 і на емоціях просто видалив гру аж до банеру Кантарели. Її не вдалося забрати, та і після ситуації з цензурою вже й не хотілося. Тому я забрав Зані і її сігну, а після Зані вдалося виграти 50/50 на банері Картефії. Зараз закинув грошей на підписку і вже майже докрутив до піті на банері Лупи, але якщо не заберу її, то й не треба. Тоді спробую забрати Августу.
lewerlin
Member

Повідомлення

Kirakishou: 18.07.2025 21:10Тоді чому вони дропнули не тільки ХСР, а й Зенлесс, до якого у них претензій не було?
Претензії не до гри, а до політики корпорації. Проблеми ігор виходять з цього.
Kirakishou: 18.07.2025 21:10ВуВа мені не подобається в першу чергу через грінд. На момент виходу ВуВи я вже грав в штук п’ять гач і тупо не хотів починати грати в ще одну гру, яка вимагала б ще більше часу, ніж той же Геншин. Крім того, технічний стан гри на релізі був поганий. У мене хоч сильних статерів і не було, але мені не подобалося, що гра сильно завантажує ПК, я не люблю, коли відеокарта завантажена на 100%. Після цього я кілька разів скачував гру заново, щоб подивитися, що там. Ще пам’ятаю, що спочатку просто оновлював гру, але патч з оновленням важив майже так само, як сама гра. Було простіше видалити гру і завантажити її вже пропатчену. Я забрав на першому банері Їньлінь, потім дропнув гру на патчі 1.2, бо не захотів забирати безкоштовного персонажа чоловічої статі та й на той момент Зенлесс вже був моєю улюбленою грою. Потім пограв перед банером Чанлі, зміг її забрати. Потроху грав до банера Шоркіпер, але програв 50/50 і на емоціях просто видалив гру аж до банеру Кантарели. Її не вдалося забрати, та і після ситуації з цензурою вже й не хотілося. Тому я забрав Зані і її сігну, а після Зані вдалося виграти 50/50 на банері Картефії. Зараз закинув грошей на підписку і вже майже докрутив до піті на банері Лупи, але якщо не заберу її, то й не треба. Тоді спробую забрати Августу.
:lol: Ну показово ж. Жодного слова про геймплей. Ви і "англомовна" компашка в різних системах координат. Безглуздо щось комусь пред'являти. Їм начхати на гача складову, як на критерій, для них саме її існування апріорі мінус.
Kirakishou
Member

Повідомлення

lewerlin: 18.07.2025 21:28Жодного слова про геймплей.
А що про нього говорити, якщо він майже такий, як і в Геншині. Дослідження світу краще, звісно. А бойовка на мій смак така ж сама нудна. Ось Зенлесс – інша справа. В ньому я просто кайфую від бойовки. Мабуть до цього такий фан отримував коли грав в God of War на PSP та PS2. Що в Геншині, що в Вуві персонажі реагують з невеликою затримкою, особливо при переключені на іншого персонажа. В Зенлессі це відбувається миттєво, персонажі відразу реагують.

Крім того, в ВуВі зі старту був чоловічий персонаж, і два мої аккаунта гра заскамила чоловіками, тільки на третьому отримав Веріну з банера початківця. Було зрозуміло, що це гра для нормісів, які грають чоловічими персонажами, якщо вони чоловіки. Ну якраз для західної аудиторії, про яку ви говорите. В той час як в Зенлессі прямо зі старту купа фансервісу, і я маю на увазі не тільки всякі некомімі або сідниці на весь екран тобі в лице, а й сам сеттінг гри. Всі ці кінескопні телевізори, відеомагнітофони, касетні плеєри і таке інше. Потім музика з цією джазовою електрогітарою або сучасна електроніка. Навіть китайська попса в цій грі подобається. Виявляється, китаянки також гарно співають, якщо це анісон. Тому це теж вплинуло на відношення до ВуВи. І давайте будемо чесними, старт був провальним. На чоловіка багатьом було пофіг, а саме на Їньлінь люди почали заносити гроші, що аж їх ігрова платіжна система обвалилася. Зате чоловік на самому старті притягнув жіночу аудиторію, звідси і цензура жіночих персонажів, і купа чоловічих персонажів в грі. Це не моє, я в гачах збираю собі гарем жінок, що власне і є суттю класичних гача-ігор.
daesz
Member

Повідомлення

Kirakishou
я знайшов "плюси" в іграх де є чоловічі персонажі :
спойлер
ти можеш засейвити більше пулів на дівчат
спойлер
:lol:
Відправлено через 33 хвилини 31 секунду:
Qiuhua PV з гфл"а :)
спойлер
lewerlin
Member

Повідомлення

Kirakishou: 18.07.2025 22:18А що про нього говорити, якщо він майже такий, як і в Геншині.
Kirakishou: 18.07.2025 22:18А бойовка на мій смак така ж сама нудна.
В іграх принципово різні системи - така сама :gigi: . А DMC і Зельда однакові ігри :laugh: . Це немає сенсу обговорювати.
Вам найголовніше - дівчата. Для мене і вищезгаданої аудиторії, дівчата без геймплею -нічого не варті. Розумієте? Принципово протилежні позиції.
Причому сам геймплей, в базі, геншину мені в цілому подобається. Але його вбиває паверкріп, критично урізаючи різномаїття. В ХСР та сама історія.
Проблема Хойо, що вони скотились в тупий продаж вайфу, забивши на інші аспекти гри, роблячи їх для галочки. Вам ок, ви отримуєте своїх вайфу. Решті не ок.
І принципово, що Хойо є лідерами ринку. Їм наслідують. Це системна проблема. Тому відношення принципово інше, ніж до будь-якого іншого розробника/проєкту. Вам неприємно - вибачте, ваша улюблена компанія сере ринку на голову. Заслужила.
Kirakishou
Member

Повідомлення

daesz
Це правда. :lol:
Але водночас це притягує аудиторію нормісів та жіночу аудиторію, під яку розробники починають підлаштовуватися. А так можна просто скіпати якихось дівчат, які не в твоєму смаку.

Взагалі я моментами навіть дивуюся, як розробники Зенлесса тримаються і слідують своєму творчому баченню. Грою дійсно займаються люди високої культури, які в першу чергу самі отримують задоволення від фансервісу. Для прикладу, Ісюань в стандартному одязі бігає з оголеними ногами і при біганні ти чуєш звук тертя ніг, але в платному скінчику у неї колготки, і в цьому скінчику у неї при ходьбі чи біганні з’являється звук тертя ніг в колготках. Уявіть собі, яка увага до деталей. Це просто інший рівень. І це за смішні 1350, тоді як убогі скіни в ВуВі коштують по 1980. Правда на річницю вони розщедрились і подарували тимчасовий купон, який дає скидку, і з ним ціна 1680. W, this is so payer-friendly!
Тим часом Зенлесс на річницю подарував стандартного персонажа і сігну на вибір. Дав головним героям новий одяг, а зараз в патчі 2.1 дав ще й літній одяг.
Але не переплутайте, це Хойо жадібні, а Куро молодці.

Відправлено через 12 хвилин 43 секунди:
lewerlin
lewerlin: 18.07.2025 23:12В іграх принципово різні системи - така сама :gigi: . А DMC і Зельда однакові ігри :laugh: . Це немає сенсу обговорювати.
Чому? Я з задоволенням послухаю, які принципові відмінності ВуВи від Геншину. Перелічувати відмінності саме бойової системи не потрібно, я їх знаю, бо граю в обидві гри. На загальну картину це не виплаває, ігри однакові. За виключенням того, що в Геншині кращі персонажі.

Відправлено через 14 хвилин 17 секунд:
Ну і якось дивно чути, що для мене геймплей не має значення. Не подобається і не має значення це трохи різні поняття. Геймпей ХСР подобається, геймплей Зенлесса подобається. Геймплей Браун Дас 2 подобається. ВуВа і Геншин – не моє. Грати можна, але не цікаво. Хоча Геншин, звичайно, краще. Хоть якесь різноманіття. Система елементів доволі цікава. А в Вуві знай собі відбивай, ухиляйся та контратакуй. В Зенлессі це набагато краще реалізовано. Більш динамічно.
Якби не оця ваша позиція, що треба обсирати лідера, і якби на ринку зараз були Енфідл та Азур Промілія, ви б так само ВуВу захищали? Для розуміння чи вам дійсно гра подобається, чи це просто політична позиція. Бо мені Зенлесс дійсно подобається.
lewerlin
Member

Повідомлення

Kirakishou: 18.07.2025 23:33в Геншині кращі персонажі.
Це вже зовсім фанатство. Я ще розумію Зенлесс порівнювати, але Геншин...
Kirakishou: 18.07.2025 23:33які принципові відмінності ВуВи від Геншину.
Kirakishou: 18.07.2025 23:33Перелічувати відмінності саме бойової системи не потрібно, я їх знаю,
Так це і є принципові відмінності, важливі для переважної більшості. Це первинно.
Показова реакція Ніколаса(який ніколи не грав в гачі, і якого забайтив чат на ВуВу, Зенлесс і Геншин). В Вуву людина запоєм грала два дні, пішла в гашню, витримала дві години, дропнула, знову вува запоєм. Зенлесс йому сподобався. ХСР - дроп.
Анімешник, без контрактів, без досвіду гач. В якості прикладу.
Що, що, а Геншин на сьогодні - абсолютно відстійний. І замість радикальних змін/оновлення, Хойо лише зменшують кількість халтури, чого вже давно мало і гра ще більше відстає.
Kirakishou
Member

Повідомлення

lewerlin
Ну так я і кажу, що Зенлесс краще ВуВи. По всім основним пунктам – дівчата, геймплей, сюжет. На Геншин мені і самому вже пофіг. Ви ж кажете, що Зенлесс лайно, бо Хойо лайно. Мені цікаво чи це політична позиція, чи ви дійсно так думаєте? Бо особисто для мене це зараз найкраща гра. Я навіть передумав купувати Стеллар Блейд, бо Ева не дотягує до дівчат Зенлессу, а геймплей в Стеллар Блейд мені не сподобався. Я закинув ці гроші в гачі, в тому числі ВуВу, бо розумію, що Стеллар Блейд буде черговою грою в стімі, яку я куплю, але не гратиму.
Це вже зовсім фанатство. Я ще розумію Зенлесс порівнювати, але Геншин...
Дивлячись по яким параметрам порівнювати. Я легко міг би довести, що по моїм міркам (фізика погойдування, різні фансервісні елементи, кількість топових сейю) дівчата в Геншині кращі, але у мене в ВуВі немає всіх дівчат, а гра настільки убога, що не дає нормально роздивитися дівчат, яких у тебе немає. На відміну від Геншина, який дає можливість крутити і дивитися на дівчат, як ти бажаєш.
daesz
Member

Повідомлення

Kirakishou: 18.07.2025 23:48Грати можна, але не цікаво. Хоча Геншин, звичайно, краще.
Це тому що сторі паршивенькі. Імхо звичайно.
Якщо в грі посередня історія - її ніякий геймплей не спасе. Якщо це, звичайно, не якась кіберкотлета де сторі не потрібні від слова зовсім. Та й то - у валоранті є лор, в кс2 немає. Підказати яка із них популярніша? :)
Відповісти