Выбор смартфона / коммуникатора

Смартфоны, планшеты, другие мобильные устройства и телекоммуникации
Відповісти
Автор
Повідомлення
shnok
Member

Повідомлення

Alexsandr: 13.07.2025 00:03
stnl79: 12.07.2025 04:22 4 рік війни. Щоночі півтисячі Шхедів зроблених на 60% з китайських деталей знищують цю країну. А люди всерйоз обговорюючи яке китайське лайно взяти і проспосорувати вбивства...
Думаю мінусів з 30 точно вліплять :super:
Ну можете взять американский айфон, собранный в Китае и проспонсировать отжатие наших месторождений, без особой помощи.
Рідкісні копалини і так до простих смертних не доходили, тому простий народ ніяких змін стосовно цього не відчуває, + як я зрозумів угода тільки на нові родовища, а от кожної ночі мопеди над головою літають , то інша справа. Я вже мовчу про витрачене майно та людські життя.
Автору, якщо хоче 5+ більше років потрібно брати айфон, якщо виживемо звісно...
Artem_K
Member

Повідомлення

Більша частина техніки зібрана в Китаї, це факт, з яким нічого не зробити. Вибирати можна тільки країну, яка отримає більшу частину прибутку від пристрою (замовник) та що буде закладено у прошивку - слідкувати буде "компартія Китаю" або "Гугл з Метою".
Як не відключай рекламні ідентифікатори, не відмовляйся від всього підряд, при включених камерах або мікрофонах має бути індикатор на Андроїді .. ага. Все, що відбувається на телефоні або в його присутності, вже за годину випливає рекламою в Інсті чи ФБ.
PS. Після початку війни намагаюсь використовувати "західне" або "умовно західне", але все як було made in China, так і залишається.
YumaX
Member

Повідомлення

Дочці як і обіцяв за здачу НМТ купив iphone, вибір пав на 16 pro, в Ябко новий вийшов 44к, ну думаю подивлюсь на хвалену камеру, сфоткав на iphone і свою 50 ultra, різниці по деталізації і шумах не помітив, айфон злегка насичені кольори, потім зробив фото на доньчин 50 neo, мені це фото сподобалось найбільше, питаю малу чи вона бачить різницю, відповідає - "Ні, але ж аура!", занавєс... :rotate:
EvgeniyK86
Member

Повідомлення

Ну можете взять американский айфон, собранный в Китае и проспонсировать отжатие наших месторождений, без особой помощи.
А звідки така інформація?
alumem
Member

Повідомлення

YumaX
Ну так у вас инфа по камерам устарела лет едак на 3+ вот в те времена была совсем иная ситуация
YumaX
Member

Повідомлення

alumem: 13.07.2025 15:17Ну так у вас инфа по камерам устарела лет едак на 3+ вот в те времена была совсем иная ситуация
3 роки тому в мене був mi11, я не бачу радикальних змін по фото з того часу, не знаю про що ви!
Alexsandr
Member

Повідомлення

shnok: 13.07.2025 02:54 Рідкісні копалини і так до простих смертних не доходили, тому простий народ ніяких змін стосовно цього не відчуває, + як я зрозумів угода тільки на нові родовища, а от кожної ночі мопеди над головою літають , то інша справа. Я вже мовчу про витрачене майно та людські життя.

Они были как НЗ. Даже если не использовали, их можно было использовать. От продажи пока прибытку не видали, оружия не добавилось.
shnok
Member

Повідомлення

Alexsandr: 13.07.2025 22:20
shnok: 13.07.2025 02:54 Рідкісні копалини і так до простих смертних не доходили, тому простий народ ніяких змін стосовно цього не відчуває, + як я зрозумів угода тільки на нові родовища, а от кожної ночі мопеди над головою літають , то інша справа. Я вже мовчу про витрачене майно та людські життя.

Они были как НЗ. Даже если не использовали, их можно было использовать. От продажи пока прибытку не видали, оружия не добавилось.
да так и есть, Трамп ещё тот... Но когда простые люди думают что конкретно от этих ископаемых их жизнь ухудшится... Тут ещё неизвестно что будет, потому о этих ископаемых можно просто забыть. Целые города стёрты с земли, в общем не мне вам рассказать, все живём здесь ( большинство), просто кто остался без авто, в кто без кв, а тут человек думает как бы подорвать экономику Китая, не купив китайский телефон. Да почти все делается в Китае, и мы простые люди не можем на это повлиять. Никакие они не были НЗ, + сделка как понимаю на новые ископаемые, да не выгодно для нас, но что ранее вообще людям не доносили информацию, что они есть.
В стране к сожалению большая коррупция каждый день, то один себе в карман положил миллион то другой, а сколько ещё не словили..ребята снимите розовые очки
Ostin
Member

Повідомлення

Хлопці, потрібен простий смарт середнього розміру (не найбільшого) на заміну застарілому для людини, яка не потребує грати в ігри.
Із швидкого пошуку щось типу Motorola G54 Power - Motorola Edge 40 Neo - Samsung A16 (або 26) - Poco X7 - Motorola Edge 50 Neo - Motorola Edge 50-60 Fusion - Samsung Galaxy A36 - Poco X7 Pro (це вже як кінець бюджету, десь до 400 доларів).
Суть питання - дорожче в даному випадку є краще? Чи все буде працювати +\- для невибагливого користувача? Із наведених моделей можна обирати чи є якісь інші \кращі пропозиції в бюджеті? Гарантія наша обов'язкова. Із побажань (враховуючи відсутність потреби в потужному залізі) - пристойний екран, який потенційно не створить проблем з очима (раніше був IPS, все було ок).
tribute
Member

Повідомлення

якщо потрібний IPS беріть Motorola G54 Power - в цілому гарний телефон за свої гроші (дружина користується вже півроку, раніше був note 7)...
Ostin
Member

Повідомлення

Зупинились на Мото G54. Ціна вирішила) За коментар дякую :beer:
Donate
Member

Повідомлення

Ostin: 14.07.2025 10:10 Хлопці, потрібен простий смарт середнього розміру (не найбільшого) на заміну застарілому для людини, яка не потребує грати в ігри.
Із швидкого пошуку щось типу Motorola G54 Power - Motorola Edge 40 Neo - Samsung A16 (або 26) - Poco X7 - Motorola Edge 50 Neo - Motorola Edge 50-60 Fusion - Samsung Galaxy A36 - Poco X7 Pro (це вже як кінець бюджету, десь до 400 доларів).
Суть питання - дорожче в даному випадку є краще? Чи все буде працювати +\- для невибагливого користувача? Із наведених моделей можна обирати чи є якісь інші \кращі пропозиції в бюджеті? Гарантія наша обов'язкова. Із побажань (враховуючи відсутність потреби в потужному залізі) - пристойний екран, який потенційно не створить проблем з очима (раніше був IPS, все було ок).
Тут основний тейк що там людина буде робити на тому смарті. Якщо вона сидить дома і втикає там в телеграм ютуб і т.п 12/7.
Купуєш смартфон мінімального классу по типу Redmi A3 + планшет. 12 дюймова бандура завжди буде краще за будь який топовий смарт...
Це як сидіти на 15,6 і кричати що мені норм, а потім сісти за 27" 2K від якого не злізиш.

На рахунок того що брати. Кращий soc = довше протримається аппарат.
Ostin
Member

Повідомлення

Donate: 14.07.2025 15:02Кращий soc =
вища ціна.
Іноді це виправдано, іноді ні. В даному випадку треба базовий смарт для дзвінків, месенджерів та набору звичних застосунків (пошта, банкінг, ...). На заміну старому, в якого вже батарея не тримає і сам тупить. Виходячи з потреб, не бачу доцільності збільшувати бюджет. У відгуках вказують, що 15 андроід стає автоматично, тому норм. Дивитись щось геть простіше теж якби немає сенсу, бо гроші є і на дорожче, але потреби немає.
Планшет тема окрема і доцільна, якщо є потреба в портативному девайсі вдома.
ADv
Member

Повідомлення

Ещё рекомендую перед покупкой ознакомиться с обсуждениями на 4пда по выбранному аппарату, чтоб иметь представление о негативных сторонах. Есть ли текущие проблемы и как сложно они решаемы, отличия китайской и евро версии если таковые имеются, нормально ли работает радиочасть или есть жалобы...
YumaX
Member

Повідомлення

ADv: 14.07.2025 16:02Ещё рекомендую перед покупкой ознакомиться с обсуждениями на 4пда по выбранному аппарату,
В мого малого цей апарат, 1.5 роки політ нормальний, Андрюша 15 прилетів, єдиний мінус скло камер покрилось ніби оксидною плівкою, допускаю, що це не самі сприятливі умови експлуатації :) фото стали виходити ніби в тумані, прийшлось полірнути авто пастою forecla різної зернистості, стало норм :dontknow:
JKrl
Member

Повідомлення

YumaX: 13.07.2025 12:13 Дочці як і обіцяв за здачу НМТ купив iphone, вибір пав на 16 pro, в Ябко новий вийшов 44к, ну думаю подивлюсь на хвалену камеру, сфоткав на iphone і свою 50 ultra, різниці по деталізації і шумах не помітив, айфон злегка насичені кольори, потім зробив фото на доньчин 50 neo, мені це фото сподобалось найбільше, питаю малу чи вона бачить різницю, відповідає - "Ні, але ж аура!", занавєс... :rotate:
разница между современными телефонами видна в сложных условиях и сценах, а не фотках двора днем.
сфоткай на моторолу например вот так.
спойлер
Зображення
там временем владельцы моторол не видят разницы (50 нео) :rotate:
спойлер
Зображення
я не спорю что китайцы могут нормально фоткать, только эти китайцы стоят дороже айфона про :dontknow:
Filabatya
Member

Повідомлення

what a view
1985god
Member

Повідомлення

stnl79: 12.07.2025 04:22 4 рік війни. Щоночі півтисячі Шхедів зроблених на 60% з китайських деталей знищують цю країну. А люди всерйоз обговорюючи яке китайське лайно взяти і проспосорувати вбивства...
Думаю мінусів з 30 точно вліплять :super:
Так наші fpv теж с китаю :eek:

Відправлено через 10 хвилин 50 секунд:
0trog0 ну якщо на 5 років то брати останній
  • самсунг
, чи останній передостанній яблуко , існує міф що яблука це надовго, ну я ще в минулому році нормально покористувався айфон 8 з новою не оригінал ною акб :rotate: в минулому році на ньому гальм не було, а це на секунду 2017 рік випуску перестав оновлюватися лише в 2024, якраз на 7 років норм, і приємно здивувала камера 4к і відео 4к що було не у всіх нових андроїдах 2024. Як він мені дістався ? Дівчина часто користувалась ним в душі/ ванній, а оскільки то вже була не перша заміна акб Тож він промок і після ремонту пішов новому власнику з новим акб за 3500 грн. Поки продавав 3-4 дні користувався ним :).
Тож думаю : якщо маленьке то айфон 15-16 про, чи той же гнусмас s24- s25 . Якось в серйоз китайців типу моторола сяомі і таке інше не розглядаю.
JKrl
Member

Повідомлення

А какой там нынче на телефоне за 1500$ андройд стоит? топовый сам опаздывающий на пол года - год это не тот экспериенс который мне нравится, если честно.
Donate
Member

Повідомлення

JKrl: 17.07.2025 22:45 А какой там нынче на телефоне за 1500$ андройд стоит? топовый сам опаздывающий на пол года - год это не тот экспериенс который мне нравится, если честно.
Дак це спеціально все робиться щоб ти побіг купувати новий смарт, а те що ти відвалів 1.5к та пів року чекаєш нове відро то вже нікого не хвилює :lol: Поки піпл хаває про те що апдейти не потрібні і все таке вендори просто луплять ціни на смарт побільше а підтримку ну як бачиш...
Ось з турботою про тебе навідь зарядний пристрій вже не кладуть. Спочатку всі кекали з яблука, а потім зрозуміли що це плюс гроші :laugh:
Відповісти