Вот ФОТО
- спойлер

Логитеч вообще не стоит братьRoyter: ↑ 10.07.2025 12:05Стоит брать Logitech G435
Может есть лучше чем g435?Radio Bay: ↑ 10.07.2025 13:23Логитеч вообще не стоит братьRoyter: ↑ 10.07.2025 12:05Стоит брать Logitech G435
Да какие-нибудь TakstarRoyter: ↑ 10.07.2025 14:03Может есть лучше чем g435?
Так, і це стосується не тільки аудіо, і наприклад графіки, але чи стає якісніше контент при тому, що він краще технічно зроблений? Особисто я вважаю що ні, на якість контента більш впливає ідея, а технічне виконання другорядне, я не кажу що без гарного технічного не можна зовсім але воно не так важливо як ідеяOstin: ↑ 10.07.2025 08:28 Від того,
З іншої сторони, зростання базової якості перетворення саме в технічному плані в бюджетному сегменті не може не радувати в загальному.
Ці явища не перетинаються в прямому сенсі і мають йти кожен своїм шляхом. Митці та творчі люди творять, інженери проектують\розробляють\вдосконалюють. Інженери досягли певного прогресу в цьому напрямку, але це більше стосується самого бюджетного звуку. Гарна апаратура за великі гроші навіть в 90-ті дуже добре звучала.OldGoodGames: ↑ 11.07.2025 02:53чи стає якісніше контент при тому, що він краще технічно зроблений?
Ми говоримо не про чисто аудіо, а про аудіозапис. А це майже виключно технічна річ. А зверху ще й цифра.OldGoodGames: ↑ 11.07.2025 02:53Так, і це стосується не тільки аудіо, і наприклад графіки, але чи стає якісніше контент при тому, що він краще технічно зроблений? Особисто я вважаю що ні, на якість контента більш впливає ідея, а технічне виконання другорядне, я не кажу що без гарного технічного не можна зовсім але воно не так важливо як ідея
Так, Так, тому я з задоволенням слухаю. як старі записи, наприклад Punetop Perkins, так і нові, наприклад Swingrogers та люблю концертники, де якість нижче порівняно зі студією, але є драйв та почуття справжності. Музики стало більше, тому далі справа справа смаку. Хто хоче, той може обирати. Просто вмикайте смакOldGoodGames: ↑ 11.07.2025 02:53Особисто я вважаю що ні, на якість контента більш впливає ідея, а технічне виконання другорядне
А зверху цифри R2R та лампа, чудовоlewerlin: ↑ 11.07.2025 09:43А зверху ще й цифра.
який саме R2R юзаєш?Radio Bay: ↑ 11.07.2025 13:49 А зверху цифри R2R
Musician Pegasus ISERGBILL: ↑ 11.07.2025 14:20який саме R2R юзаєш?
Ось це! Пошуки чогось справжнього у такій купі низкоякісного мотлоху відбиває усе бажання бо на пошук і аналіз йдуть усі сили і потім навіть яко шось знайдеш просто не залишається ні сил ні бажання шось слухати/дивитись/грати/читати...Ostin: ↑ 11.07.2025 08:27 Зараз в тираж іде все, тому дійсно, може здатись, що контент став не настільки якісним.
Наприклад, я не шукаю, музика мене сам якось знаходить. Я не витрачаю на це час. Колекція під Тб, не мп3, що там ще шукати? А щось додатково знайшов, додав.OldGoodGames: ↑ 12.07.2025 11:17Пошуки чогось справжнього у такій купі низкоякісного мотлоху відбиває усе бажання бо на пошук
Radio Bay: ↑ 12.07.2025 11:42 Не розумію у чому проблема
тобто перенасиченість трешем через який дуже важко знаходити щось справжнє цікавеOstin: ↑ 11.07.2025 08:27
Що стосується імовірної кризи в творчому напрямку, то це важко оцінити через надзвичайно великий обсяг контенту, який став доступний пересічному. В минулому, до користувача доходили роботи лише високої якості, бо інші не тиражувались (не було як без підтримки). Зараз в тираж іде все, тому дійсно, може здатись, що контент став не настільки якісним.
*ля, от мене такого нема, може то з тобою щось не так?OldGoodGames: ↑ 12.07.2025 12:01тобто перенасиченість трешем через який дуже важко знаходити щось справжнє цікаве
ля.., а може з вами?Radio Bay: ↑ 12.07.2025 14:07*ля, от мене такого нема, може то з тобою щось не так?OldGoodGames: ↑ 12.07.2025 12:01тобто перенасиченість трешем через який дуже важко знаходити щось справжнє цікаве
В чому проблема послухати самому у себе на сетапі і якщо сподобається - залишити, не сподобається - видалити і більше не слухати? Здається ти шукаєш проблеми там де її нема.OldGoodGames: ↑ 12.07.2025 12:01Radio Bay: ↑ 12.07.2025 11:42 Не розумію у чому проблематобто перенасиченість трешем через який дуже важко знаходити щось справжнє цікавеOstin: ↑ 11.07.2025 08:27
Що стосується імовірної кризи в творчому напрямку, то це важко оцінити через надзвичайно великий обсяг контенту, який став доступний пересічному. В минулому, до користувача доходили роботи лише високої якості, бо інші не тиражувались (не було як без підтримки). Зараз в тираж іде все, тому дійсно, може здатись, що контент став не настільки якісним.
Ага, Спотіфай, Ютьюб, Гугл, чатЖпт. Шукай, не хочу, я показав як це робитьсяtablestikus: ↑ 12.07.2025 17:11В чому проблема послухати самому у себе на сетапі і якщо сподобається - залишити, не сподобається - видалити і більше не слухати? Здається ти шукаєш проблеми там де її нема.