Выбор наушников

Звуковые карты, акустика, гарнитуры
Відповісти
Автор
Повідомлення
Royter
Member

Повідомлення

Стоит брать Logitech G435 или лучше проводные? на олх предложили за 1500 но наверное подделка.
Вот ФОТО
спойлер
Зображення
Radio Bay
Member

Повідомлення

Royter: 10.07.2025 12:05Стоит брать Logitech G435
Логитеч вообще не стоит брать
SERGBILL
Member

Повідомлення

Купив чисто з цікавості IKF Y3, малогабаритні накладні, формат Porta Pro, PX100 і таке інше. По матеріалам та якості виготовлення все досить непогано, до кабеля та мікрофона теж питань нема, звук з рідними амбушурами крикливий та невиразний, але замінив на інші, які колись купував для Porta Pro по відгукам, але вони там абсолютно непідходящі. І з цими амбушурами звук став приблизно на рівень з тими ж Porta Pro, тільки навіть трохи краще збалансований, без випираючого басу.
якщо комусь цікаво, віддам по собівартості (500) з новими амбушурами.
Royter
Member

Повідомлення

Radio Bay: 10.07.2025 13:23
Royter: 10.07.2025 12:05Стоит брать Logitech G435
Логитеч вообще не стоит брать
Может есть лучше чем g435?
Radio Bay
Member

Повідомлення

Royter: 10.07.2025 14:03Может есть лучше чем g435?
Да какие-нибудь Takstar
OldGoodGames
Member

Повідомлення

Ostin: 10.07.2025 08:28 Від того,
З іншої сторони, зростання базової якості перетворення саме в технічному плані в бюджетному сегменті не може не радувати в загальному.
Так, і це стосується не тільки аудіо, і наприклад графіки, але чи стає якісніше контент при тому, що він краще технічно зроблений? Особисто я вважаю що ні, на якість контента більш впливає ідея, а технічне виконання другорядне, я не кажу що без гарного технічного не можна зовсім але воно не так важливо як ідея :idea:
Ostin
Member

Повідомлення

OldGoodGames: 11.07.2025 02:53чи стає якісніше контент при тому, що він краще технічно зроблений?
Ці явища не перетинаються в прямому сенсі і мають йти кожен своїм шляхом. Митці та творчі люди творять, інженери проектують\розробляють\вдосконалюють. Інженери досягли певного прогресу в цьому напрямку, але це більше стосується самого бюджетного звуку. Гарна апаратура за великі гроші навіть в 90-ті дуже добре звучала.
Що стосується імовірної кризи в творчому напрямку, то це важко оцінити через надзвичайно великий обсяг контенту, який став доступний пересічному. В минулому, до користувача доходили роботи лише високої якості, бо інші не тиражувались (не було як без підтримки). Зараз в тираж іде все, тому дійсно, може здатись, що контент став не настільки якісним.
Особисто я час від часу знаходжу щось цікаве і в нових, і в старих записах. Нові, зазвичай, записані і звучать краще. Тому най буде :beer:
lewerlin
Member

Повідомлення

OldGoodGames: 11.07.2025 02:53Так, і це стосується не тільки аудіо, і наприклад графіки, але чи стає якісніше контент при тому, що він краще технічно зроблений? Особисто я вважаю що ні, на якість контента більш впливає ідея, а технічне виконання другорядне, я не кажу що без гарного технічного не можна зовсім але воно не так важливо як ідея :idea:
Ми говоримо не про чисто аудіо, а про аудіозапис. А це майже виключно технічна річ. А зверху ще й цифра.
Radio Bay
Member

Повідомлення

OldGoodGames: 11.07.2025 02:53Особисто я вважаю що ні, на якість контента більш впливає ідея, а технічне виконання другорядне
Так, Так, тому я з задоволенням слухаю. як старі записи, наприклад Punetop Perkins, так і нові, наприклад Swingrogers та люблю концертники, де якість нижче порівняно зі студією, але є драйв та почуття справжності. Музики стало більше, тому далі справа справа смаку. Хто хоче, той може обирати. Просто вмикайте смак

Відправлено через 2 години 52 хвилини 52 секунди:
lewerlin: 11.07.2025 09:43А зверху ще й цифра.
А зверху цифри R2R та лампа, чудово :)
SERGBILL
Member

Повідомлення

Radio Bay: 11.07.2025 13:49 А зверху цифри R2R
який саме R2R юзаєш?
Radio Bay
Member

Повідомлення

SERGBILL: 11.07.2025 14:20який саме R2R юзаєш?
Musician Pegasus I
OldGoodGames
Member

Повідомлення

Ostin: 11.07.2025 08:27 Зараз в тираж іде все, тому дійсно, може здатись, що контент став не настільки якісним.
Ось це! Пошуки чогось справжнього у такій купі низкоякісного мотлоху відбиває усе бажання бо на пошук і аналіз йдуть усі сили і потім навіть яко шось знайдеш просто не залишається ні сил ні бажання шось слухати/дивитись/грати/читати...
Radio Bay
Member

Повідомлення

OldGoodGames: 12.07.2025 11:17Пошуки чогось справжнього у такій купі низкоякісного мотлоху відбиває усе бажання бо на пошук
Наприклад, я не шукаю, музика мене сам якось знаходить. Я не витрачаю на це час. Колекція під Тб, не мп3, що там ще шукати? А щось додатково знайшов, додав.
Не розумію у чому проблема
OldGoodGames
Member

Повідомлення

Radio Bay: 12.07.2025 11:42 Не розумію у чому проблема
Ostin: 11.07.2025 08:27
Що стосується імовірної кризи в творчому напрямку, то це важко оцінити через надзвичайно великий обсяг контенту, який став доступний пересічному. В минулому, до користувача доходили роботи лише високої якості, бо інші не тиражувались (не було як без підтримки). Зараз в тираж іде все, тому дійсно, може здатись, що контент став не настільки якісним.
тобто перенасиченість трешем через який дуже важко знаходити щось справжнє цікаве
Radio Bay
Member

Повідомлення

OldGoodGames: 12.07.2025 12:01тобто перенасиченість трешем через який дуже важко знаходити щось справжнє цікаве
*ля, от мене такого нема, може то з тобою щось не так?

Google: Fred Wesley
Дивишся з ким грав, вівчаєш.
Може по всяому

Google: music like bahama soul club
Одне з посилань (до букмарків додав навіть собі)

Через з рік приходь, там вистачить вивчати

Коли розумієш у музиці та маєш певній смак, вона сама тебе знаходить
От само залетіло, японки - вогонь, заслуговують лайк )
Це на рік вивчати, waiting for report :)

Відправлено через 14 хвилин 7 секунд:
Навіть у хом'яків нема проблем з музикою
:laugh: :laugh: :laugh:
OldGoodGames
Member

Повідомлення

Radio Bay: 12.07.2025 14:07
OldGoodGames: 12.07.2025 12:01тобто перенасиченість трешем через який дуже важко знаходити щось справжнє цікаве
*ля, от мене такого нема, може то з тобою щось не так?
ля.., а може з вами? :) це називається вкусовщина або потрєблядство коли змушують їсти усе що пхають з усіх боків,
усі різні, о смаках не сперичаються,
"слухай Петрику пісню про комбайн і не випендрюйся"©
всього найкращого, дякую за поради :)
tablestikus
Member

Повідомлення

OldGoodGames: 12.07.2025 12:01
Radio Bay: 12.07.2025 11:42 Не розумію у чому проблема
Ostin: 11.07.2025 08:27
тобто перенасиченість трешем через який дуже важко знаходити щось справжнє цікаве
В чому проблема послухати самому у себе на сетапі і якщо сподобається - залишити, не сподобається - видалити і більше не слухати? Здається ти шукаєш проблеми там де її нема.

Відправлено через 4 хвилини 8 секунд:
Мені он з останнього по складності оця зайшла пісня старенька

Steely Dan – Babylon Sisters
спойлер
Radio Bay
Member

Повідомлення

tablestikus: 12.07.2025 17:11В чому проблема послухати самому у себе на сетапі і якщо сподобається - залишити, не сподобається - видалити і більше не слухати? Здається ти шукаєш проблеми там де її нема.
Ага, Спотіфай, Ютьюб, Гугл, чатЖпт. Шукай, не хочу, я показав як це робиться
tablestikus
Member

Повідомлення

Radio Bay
мені особисто краще тримати у лослесс локально те що подобається, а шукати онлайн, так.
Filabatya
Member

Повідомлення

а яким плеєром флаки відтворюєте на пк?
Відповісти