Останнє оновлення S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl поліпшило продуктивність

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
MqM
Member

Повідомлення

MAKKACIN: 26.06.2025 10:25 Я докину ложку дьогтю АЛЕ в останьому патчі поламали гру :dontknow:
Багато в кого незапуски, вильоти, персонажі літають в стратосферу, краші модів і т.д :banan:
Чекаємо патч 1.5.1 найлижчими днями короче) Але гра цікаві і іграбельна... була :laugh:
Бо моди не сумісні, ну скільки людям пояснювати. Що правка коду впливає прямо на моди

Відправлено через 2 хвилини 55 секунд:
VovaII: 26.06.2025 14:54 А навіщо тут мультиплеєр, і яким Ви його бачите? Що в ньому робити?
Те саме, що і в оригіналах набивати фрагів та ганятися за артефактами:)
Взагалу було би бадання можна аигпдпти багато режимів, як з Дум

Відправлено через 1 хвилину 55 секунд:
VovaII: 26.06.2025 15:05
item2: 26.06.2025 14:59A-Life наче має гарно паралелетись?
Чомусь подумалось, що мультиплеєр, то запасний варіант, якщо із A-Life не вийде? Для мультиплеєру A-Life не потрібен, там свій A-Life. Крім того мультиплеєр на папері виглядає як щось не складне...
Мультиплеєр це буквально дезматч, а не аналог мморпг, це не про велику зону з гравцями. Як мультиплеєр може бути запасним варіантом сінгплеєра?

Відправлено через 2 хвилини 8 секунд:
Earanak: 26.06.2025 16:49
VovaII: 26.06.2025 14:54А навіщо тут мультиплеєр, і яким Ви його бачите? Що в ньому робити?
Дык в первой части был же. Наверное таким и будет. Мы в комп-клубе рубились.
Там разные режимы были, с относительно большими картами.
Артефактами (аналог захвата флага), Аномалиями. Норм мультиплеер был на то время ))
И если что это был не какой то васянский 'мод'
chrome_aC0rvTlcpk.jpg
Я теж грав, і гоалося специфічно особливо через фірмову стрільбу, але було весело
neonglaу
Member

Повідомлення

MAKKACIN: 26.06.2025 10:25 Я докину ложку дьогтю АЛЕ в останьому патчі поламали гру :dontknow:
Багато в кого незапуски, вильоти, персонажі літають в стратосферу, краші модів і т.д :banan:
Чекаємо патч 1.5.1 найлижчими днями короче) Але гра цікаві і іграбельна... була :laugh:
Чому у мене все в порядку? Я вірю, що у вас проблеми, але хочу докопатись до причин. :beer:
MAKKACIN
Member

Повідомлення

neonglaу
Дивився стріми нової версії сталкер і там таке було) Я пройшов на релізі без проблем і через 4 патчі знов і також без проблем окрім софтлоку Шрама в ангарі :shuffle:
Keyser Soze
Member

Повідомлення

Сталкер 2 мёртвый. Смысл выпускать под него патчи я не вижу. Тем более, толку от них мало. NPC как улетали в небо от попадания в голову - так и улетают. Как видели тебя через стены, кусты и деревья - так и видят. И т.д. и т.п.
Разрабы уже настолько охренели, что за конструктивную критику в свою сторону тупо банят. :down:
Диалога с игроками - ноль! :gigi: :lol:
MAKKACIN
Member

Повідомлення

Keyser Soze
:facepalm: оце "авторитетна" думка, на :baby:
скільки рублів отримав за цей коментар?
:popcorn:
byaka
Member

Повідомлення

MAKKACIN: 03.07.2025 15:05 Keyser Soze
:facepalm: оце "авторитетна" думка, на :baby:
скільки рублів отримав за цей коментар?
:popcorn:
Статистику онлайна в стiмi подивіться, 4к онлайн
А як же бicять перестiлки по таймеру, на хвилину зупинився карту глянути i тут починається перестрiлка i якщо ви три раза зупинились то буде три пересрiлки.
Просто неможливо грати с таким лайном в грi :insane:
longaro
Member

Повідомлення

Не зря Боготворю Метро игры , ну просто любую возьми - Божественно :rolleyes:
Sashkotem
Member

Повідомлення

В мене після патчу гра не стартує, спасіба разраби
Відповісти