Хочу можливість відкату системи до початкового стану

Обсуждение программ
Автор
Повідомлення
0kie
Member

Повідомлення

AssayMAS: 03.07.2025 12:43Вот я дос бокс на вин 7 поставил - всё летает...
Как эти умозаключения помогут автору темы? Никак. Читай его ТЗ (техническое задание) и давай ему рекомендации. Мне писать бесполезно - я перед собой таких задач не ставлю. ;) У меня всегда под рукой проверенный актуальный образ системы, сделанный Акронисом, и в случае проблем я моментально (около 5 минут) делаю откат. :-P
AssayMAS
Member

Повідомлення

0kie: 03.07.2025 13:40я перед собой таких задач не ставлю
опытного человека видно сразу - решил может и мне чего толкового по моим проблемам посоветует...
Ivan22
Junior

Повідомлення

0kie: 03.07.2025 13:40
AssayMAS: 03.07.2025 12:43Вот я дос бокс на вин 7 поставил - всё летает...
Читай его ТЗ (техническое задание) и давай ему рекомендации.
Дякую за поради. Буду пробувати. З точки зору ТЗ, доповню, що з цього моменту збираюсь грати лише в одну гру, quake champions (це щось типу Counter Strike з точки зору вимог - максимальний розгін всього , максимальний ФПС і мінімізація інпут лаг). Проблема в тому що з часом вінда сама себе модифіковує навіть якщо заблоковано буквально все, оновлення ітд. Ніяких бешкетів з вірусняком чи іншим гвалтуванням системи не планується.
0kie
Member

Повідомлення

Ivan22
Ставишь оригинальную Windows 11 IoT Enterprise 24Н2, лечишь таблеткой от жадности, нужный язык системы ставится через настройки ОС стандартными средствами, обновляешь до актуальной версии, ставишь "лимитное подключение" для интернета, ставишь нужный софт и игры, создаёшь архив системы Акронисом, который запускаешь с загрузочной флешки Стрельца и пользуешься. Это максимально чистая ОС от производителя. Ничего лишнего. Хорошая база для игровой системы. Проверено лично. :up:
Ekz0rcyst
Member

Повідомлення

0kie
Ну як сказати... Я до певного моменту теж користувався корпоративною редакцією, і такий підхід має право на існування, але рекомендувати таке точно нікому не варто. Що не кажи, а є різниця в оновленнях між корпоративною редакцією і Pro. Для домашнього користування Pro краща, аргументую це політикою самої Microsoft, що до функціоналу, - деякі функції будуть недоступні. Більшість софту буде працювати однаково.
Геральт
Member

Повідомлення

Можна спробувати зібрати свою загрузочну флешку (аля WinPE) з потрібними драйверами і вантажитись з неї. Ото і буде кожний раз чиста система.
avuremybe
Member

Повідомлення

Я щось не догнав за третій диск з лінуксом.
Стандартне меню вибору ОС прекрасно справляється з вибором ОС. Чи ні?
Відповісти