Новини
Останні статті і огляди
Для S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl вийшов великий патч 1.5 та офіційний редактор модів
-
Ararat
Member
От млинець. Пійти перепройти зараз чи все ж дочекатися першого длц.
-
kiper
Member
І як тепер встановити мод на UE консоль? В 1.5 гра не запускається, постійні краші, в майстерні стіма такого мода не знаходжу
-
Lekrs
Member
Стандартне питанячко, грати вже можна? Чи ще пів року дати...
-
kairo
Member
Я дочекаюсь вже DLC і тоді почну. Із моїм беклогом поспішати немає куди.
-
kurasaki
Junior
пак оружия мод скорее бы . Производительность кстати упала судя по тестам
-
dext
Member
Бінокль це банальне зменшення кута зору/FOV тож для відкритого світу потрібно рендерити всі видимі NPC в нормальному (-більшому) FOV, що для UE складно, бо ресурси вже пожер довгоносик UE на "кінематеграфічну" картинкуAfit: ↑ 25.06.2025 19:06 В мене є припущення чому не роблять бінокль. Можливо тому що їм не має показати щось далекоСпавн в радіусі 100м не дозволить побачити NPC й вийшло б так, що ти розвідав, а прийшов би в зовсім не очікуване оточення. Чому ПНВ не добавляють? В мене навіть припущень немає
-
skyod69
Member
На моей RX6650XT потребление видеопамяти с 7700 упало до 6700Гиг и соответственно производительность немного подросла,опять же- пока не заметил катастрофического падения ФПС до 9-11,что в Припяти часто проявлялось.kurasaki: ↑ 25.06.2025 20:34 пак оружия мод скорее бы . Производительность кстати упала судя по тестам
-
den888
Member
Та можна, вже пройшов на 1.3Lekrs: ↑ 25.06.2025 19:38 Стандартне питанячко, грати вже можна? Чи ще пів року дати...
-
zooz1k
Junior
Місце на диску: 700 ГБ
Ого звісно …
Ого звісно …
-
Kashtan
Member
Це за що - 700 ГБ?
-
Mozdev
Member
Ти не розумієш, то не баг, а фічаAlextret: ↑ 25.06.2025 19:12 NPC так само спавняться з повітря ,за 300м?якщо так ,то дякую,буду далі грати в оригінальну трилогію
-
Donate
Member
Все уже давно розжовано сто пятьсот разів на ютубі для тих хто нічого не зрозумівAfit: ↑ 25.06.2025 16:34Я взагалі розчарований, що був не за неї. З Стрільця зробили незрозуміло що. Шрам придуркуватий. Мотивація головного героя взагалі не прописана. Це все заради квартири в хрущовці??? Really? Невже так важко було прописати всі ці ризики Скіфа за ради чійогось життя. Когось вилікувати з рідних треба наприклад, чи ще щось.Барбарис: ↑ 25.06.2025 15:52 Пропоную обговорити Для S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl вийшов великий патч 1.5 та офіційний редактор модів
Цікаво, цікаво. Може ще за варту спробувати?![]()
Я буду перепроходити, але ще пізніше. Хай палірнуть ідеальніше, та й з пам'яті вивітриться трохи
-
AFU_power
Member
Все чудово прописано, якщо зіграти за варту, тоді стане ясно хто справді Скіф такий, а фіксація його на тому "докопатися до правди" і "нема куди повертатись", мала б натякнути так само як фіксація Шрама та Стрільця на "зоні для кожного" і "зона ні для кого"Afit: ↑ 25.06.2025 16:34Я взагалі розчарований, що був не за неї. З Стрільця зробили незрозуміло що. Шрам придуркуватий. Мотивація головного героя взагалі не прописана. Це все заради квартири в хрущовці??? Really? Невже так важко було прописати всі ці ризики Скіфа за ради чійогось життя. Когось вилікувати з рідних треба наприклад, чи ще щось.Барбарис: ↑ 25.06.2025 15:52 Пропоную обговорити Для S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl вийшов великий патч 1.5 та офіційний редактор модів
Цікаво, цікаво. Може ще за варту спробувати?![]()
Я буду перепроходити, але ще пізніше. Хай палірнуть ідеальніше, та й з пам'яті вивітриться трохи
-
MqM
Member
Сдк це найкраще, що могли дати, надіюсь не криве
Відправлено через 15 хвилин 41 секунду:
Відправлено через 15 хвилин 41 секунду:
В поредніх заявах про мульт згадували
-
unlnu
Member
суперпатч! майже 550 годин награно, були вильоти дуже рідко і під час гри в тяжких моментах, а тут після патчу навіть не стартує і помилку видає. так тримати! знадобилось лише півроку щоб зламати гру і насрати зверху!
-
MqM
Member
Ще не встиг глянути, це повноцінне сдк чи казуальне для дітей з готовими пресетами?Enjthesilence: ↑ 25.06.2025 17:44 Дайте вже хардвейр люмен, ці відображення у воді - жах, вода ще й світиться. А от за модкіт - окрема подяка, ще й прямо в грі
Відправлено через 17 хвилин 38 секунд:
Це вони всі асети з вирізаним в сдк запхали? Зазвичай в слк дублюється гра, але навряд Сталкер 2 ствльки важить
-
avuremybe
Member
Інструментарій - це круто! Якось обов'язково доберуся, але наразі ковиряю іншу гру))
-
Барбарис
Member
Чомусь 2 рази була компіляція. Грається ніби так же, правда, не бачу сенсу в 3лінійці та обзиванні кольта корою.
-
Kashtan
Member
А я два. Мінімум.proos: ↑ 25.06.2025 16:39 Подожду ещё годик
-
mult
Member
unlnu
Може конфлікти з модами?
Або ще є варіант, деякі моди якщо поставити а потім видалити, можуть зламати подальшу гру, бо вони прописуються в збереженнях.
Багато чого може бути.
Чисту гру оновлення не повинно було зламати.
Може конфлікти з модами?
Або ще є варіант, деякі моди якщо поставити а потім видалити, можуть зламати подальшу гру, бо вони прописуються в збереженнях.
Багато чого може бути.
Чисту гру оновлення не повинно було зламати.