Для S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl вийшов великий патч 1.5 та офіційний редактор модів

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Барбарис
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Для S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl вийшов великий патч 1.5 та офіційний редактор модів

Цікаво, цікаво. Може ще за варту спробувати? :gigi:
Liam
Member

Повідомлення

Дуже приємно, що розробники прислуховуються до аудиторії.
Drozd
Member

Повідомлення

Ось тепер треба почати проходити :)
Олег963
Member

Повідомлення

Drozd: 25.06.2025 16:03 Ось тепер треба почати проходити :)
Ще раз! :beer:
Afit
Member

Повідомлення

Барбарис: 25.06.2025 15:52 Пропоную обговорити Для S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl вийшов великий патч 1.5 та офіційний редактор модів

Я взагалі розчарований, що був не за неї. З Стрільця зробили незрозуміло що. Шрам придуркуватий. Мотивація головного героя взагалі не прописана. Це все заради квартири в хрущовці??? Really? Невже так важко було прописати всі ці ризики Скіфа за ради чійогось життя. Когось вилікувати з рідних треба наприклад, чи ще щось.
Я буду перепроходити, але ще пізніше. Хай палірнуть ідеальніше, та й з пам'яті вивітриться трохи
NUN4AG
Member

Повідомлення

Drozd: 25.06.2025 16:03 Ось тепер треба почати проходити :)
Тільки почав сьогодні проходити (награв пару годин, зараз у Заліссі). Сподіваюсь, що це оновлення не видалить мої сейви і не зламає хоча б те, що працювало до цього :laugh:
А то доведеться відкласти проходження вже до виходу сюжетних DLC (вони ж вийдуть хоча б через рік-півтора після релізу, вийдуть?) :-/
stoned
Member

Повідомлення

Про онлайн мовчать з надією, що всі забудуть й спустять як полякам? :gigi:
proos
Member

Повідомлення

Подожду ещё годик
Afit
Member

Повідомлення

proos: 25.06.2025 16:39 Подожду ещё годик
Зря ты) Как говорится - если хочешь почувствовать силу, нужно побыть слабым :gigi: Потом при перепрохождении ещё и от отладки дополнительно кайфонёшь) А так будет как данность восприниматься)
Барбарис
Member

Повідомлення

Afit, мотивація як мотивація- нерухомість чи гроші це нормально. Лікування вже було. А придуркуваті там всі, хоча це не відміняє того, що всі минулі персонажі не мають нічого спільного з тими в С2.
Afit
Member

Повідомлення

Барбарис: 25.06.2025 16:54 Afit, мотивація як мотивація- нерухомість чи гроші це нормально. Лікування вже було. А придуркуваті там всі, хоча це не відміняє того, що всі минулі персонажі не мають нічого спільного з тими в С2.
Та там два схрона или артефакт вынес, продал и уже с квартирой) В чём мотивация следовать бредням Далина, Рихтера, Шрама, Стрелка и всех остальных, если ты попадаешь в зону с возможностью заработать на всём добре вокруг, следуя только финансовым интересам? Для того чтобы была мотивация следовать их бредням, должна была быть прописана убедительная приманка, которая не позволяла бы нам отказываться
yariksom
Member

Повідомлення

proos: 25.06.2025 16:39 Подожду ещё годик
Згоден! я також буду чекати рік мінімум, однаково з Кінгдом ка 2.
MAKKACIN
Member

Повідомлення

Крутяк, але спочатку пройду Відьмак 3) А потім знову Сталкер скачаю) Оце молодці, оце потужні! Може і фпс виросте поки знов грати і квестів побічних додадут) :super:
Enjthesilence
Member

Повідомлення

Дайте вже хардвейр люмен, ці відображення у воді - жах, вода ще й світиться. А от за модкіт - окрема подяка, ще й прямо в грі
Вкладення
Снимок экрана 2025-06-25 174244.png
MAKKACIN
Member

Повідомлення

Enjthesilence
Storage

700 GB в епікстор пише в системних вимогах? :dontknow: :puzzle:
Ijachok
Member

Повідомлення

Afit: 25.06.2025 16:34
Барбарис: 25.06.2025 15:52 Пропоную обговорити Для S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl вийшов великий патч 1.5 та офіційний редактор модів

Я взагалі розчарований, що був не за неї. З Стрільця зробили незрозуміло що. Шрам придуркуватий. Мотивація головного героя взагалі не прописана. Це все заради квартири в хрущовці??? Really? Невже так важко було прописати всі ці ризики Скіфа за ради чійогось життя. Когось вилікувати з рідних треба наприклад, чи ще щось.
Я буду перепроходити, але ще пізніше. Хай палірнуть ідеальніше, та й з пам'яті вивітриться трохи
Мотивація - він же каже, хочу видовищ, якщо за Варту. Ну і злість, яка спрямована на Зону
Enjthesilence
Member

Повідомлення

Afit: 25.06.2025 16:34

спойлер
Шрам нормально прописаний, то лише оболонка від людини, сам Шрам загинув в тому коридорі. А що стрілець? легендарний тіп, знає все, вміє все, хоче закрити зону - правильний варіант для нього. Короче злили майже всю еліту перших частин під нових зумерків дурників типу Ріхтера. А от скуф - це дійсно жарт, просто "відмичка", якою користуються всі абсолютно по черзі, максимально нецікавий персонаж. Кращі персонажи С2 - це доктор (нарешті про нього розповіли) і бродяга, але їм занадто мало часу відвели.
Hotspur
Member

Повідомлення

Добре що покращують гру і добавляють нові стволи, трьох лінійка це добра штука. Є 2 речі які б сильно підняли якість гри - ПНВ і бінокль з плаваючим приближенням. І їх поки що немає, ПНВ взагалі маст хев не розумію чого його не роблять
Afit
Member

Повідомлення

Hotspur: 25.06.2025 18:14 Добре що покращують гру і добавляють нові стволи, трьох лінійка це добра штука. Є 2 речі які б сильно підняли якість гри - ПНВ і бінокль з плаваючим приближенням. І їх поки що немає, ПНВ взагалі маст хев не розумію чого його не роблять
В мене є припущення чому не роблять бінокль. Можливо тому що їм не має показати щось далеко :-/ Спавн в радіусі 100м не дозволить побачити NPC й вийшло б так, що ти розвідав, а прийшов би в зовсім не очікуване оточення. Чому ПНВ не добавляють? В мене навіть припущень немає
Alextret
Member

Повідомлення

NPC так само спавняться з повітря ,за 300м?якщо так ,то дякую,буду далі грати в оригінальну трилогію
Востаннє редагувалось 25.06.2025 19:13 користувачем Alextret, всього редагувалось 1 раз.
Відповісти