Цікаво, цікаво. Може ще за варту спробувати?
Новини
Останні статті і огляди
Для S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl вийшов великий патч 1.5 та офіційний редактор модів
-
Барбарис
Member
Пропоную обговорити Для S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl вийшов великий патч 1.5 та офіційний редактор модів
-
Liam
Member
Дуже приємно, що розробники прислуховуються до аудиторії.
-
Drozd
Member
Ось тепер треба почати проходити 
-
Олег963
Member
Ще раз!
-
Afit
Member
Я взагалі розчарований, що був не за неї. З Стрільця зробили незрозуміло що. Шрам придуркуватий. Мотивація головного героя взагалі не прописана. Це все заради квартири в хрущовці??? Really? Невже так важко було прописати всі ці ризики Скіфа за ради чійогось життя. Когось вилікувати з рідних треба наприклад, чи ще щось.Барбарис: ↑ 25.06.2025 15:52 Пропоную обговорити Для S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl вийшов великий патч 1.5 та офіційний редактор модів
Цікаво, цікаво. Може ще за варту спробувати?![]()
Я буду перепроходити, але ще пізніше. Хай палірнуть ідеальніше, та й з пам'яті вивітриться трохи
-
NUN4AG
Member
Тільки почав сьогодні проходити (награв пару годин, зараз у Заліссі). Сподіваюсь, що це оновлення не видалить мої сейви і не зламає хоча б те, що працювало до цього
А то доведеться відкласти проходження вже до виходу сюжетних DLC (вони ж вийдуть хоча б через рік-півтора після релізу, вийдуть?)
-
stoned
Member
Про онлайн мовчать з надією, що всі забудуть й спустять як полякам? 
-
proos
Member
Подожду ещё годик
-
Afit
Member
Зря ты) Как говорится - если хочешь почувствовать силу, нужно побыть слабымproos: ↑ 25.06.2025 16:39 Подожду ещё годик
-
Барбарис
Member
Afit, мотивація як мотивація- нерухомість чи гроші це нормально. Лікування вже було. А придуркуваті там всі, хоча це не відміняє того, що всі минулі персонажі не мають нічого спільного з тими в С2.
-
Afit
Member
Та там два схрона или артефакт вынес, продал и уже с квартирой) В чём мотивация следовать бредням Далина, Рихтера, Шрама, Стрелка и всех остальных, если ты попадаешь в зону с возможностью заработать на всём добре вокруг, следуя только финансовым интересам? Для того чтобы была мотивация следовать их бредням, должна была быть прописана убедительная приманка, которая не позволяла бы нам отказыватьсяБарбарис: ↑ 25.06.2025 16:54 Afit, мотивація як мотивація- нерухомість чи гроші це нормально. Лікування вже було. А придуркуваті там всі, хоча це не відміняє того, що всі минулі персонажі не мають нічого спільного з тими в С2.
-
yariksom
Member
Згоден! я також буду чекати рік мінімум, однаково з Кінгдом ка 2.proos: ↑ 25.06.2025 16:39 Подожду ещё годик
-
MAKKACIN
Member
Крутяк, але спочатку пройду Відьмак 3) А потім знову Сталкер скачаю) Оце молодці, оце потужні! Може і фпс виросте поки знов грати і квестів побічних додадут) 
-
Enjthesilence
Member
-
MAKKACIN
Member
Enjthesilence
Storage
700 GB в епікстор пише в системних вимогах?

Storage
700 GB в епікстор пише в системних вимогах?
-
Ijachok
Member
Мотивація - він же каже, хочу видовищ, якщо за Варту. Ну і злість, яка спрямована на ЗонуAfit: ↑ 25.06.2025 16:34Я взагалі розчарований, що був не за неї. З Стрільця зробили незрозуміло що. Шрам придуркуватий. Мотивація головного героя взагалі не прописана. Це все заради квартири в хрущовці??? Really? Невже так важко було прописати всі ці ризики Скіфа за ради чійогось життя. Когось вилікувати з рідних треба наприклад, чи ще щось.Барбарис: ↑ 25.06.2025 15:52 Пропоную обговорити Для S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl вийшов великий патч 1.5 та офіційний редактор модів
Я буду перепроходити, але ще пізніше. Хай палірнуть ідеальніше, та й з пам'яті вивітриться трохи
-
Enjthesilence
Member
Afit: ↑ 25.06.2025 16:34Я взагалі розчарований, що був не за неї. З Стрільця зробили незрозуміло що. Шрам придуркуватий. Мотивація головного героя взагалі не прописана. Це все заради квартири в хрущовці??? Really? Невже так важко було прописати всі ці ризики Скіфа за ради чійогось життя. Когось вилікувати з рідних треба наприклад, чи ще щось.Барбарис: ↑ 25.06.2025 15:52 Пропоную обговорити Для S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl вийшов великий патч 1.5 та офіційний редактор модів
- спойлер
- Шрам нормально прописаний, то лише оболонка від людини, сам Шрам загинув в тому коридорі. А що стрілець? легендарний тіп, знає все, вміє все, хоче закрити зону - правильний варіант для нього. Короче злили майже всю еліту перших частин під нових зумерків дурників типу Ріхтера. А от скуф - це дійсно жарт, просто "відмичка", якою користуються всі абсолютно по черзі, максимально нецікавий персонаж. Кращі персонажи С2 - це доктор (нарешті про нього розповіли) і бродяга, але їм занадто мало часу відвели.
-
Hotspur
Member
Добре що покращують гру і добавляють нові стволи, трьох лінійка це добра штука. Є 2 речі які б сильно підняли якість гри - ПНВ і бінокль з плаваючим приближенням. І їх поки що немає, ПНВ взагалі маст хев не розумію чого його не роблять
-
Afit
Member
В мене є припущення чому не роблять бінокль. Можливо тому що їм не має показати щось далекоHotspur: ↑ 25.06.2025 18:14 Добре що покращують гру і добавляють нові стволи, трьох лінійка це добра штука. Є 2 речі які б сильно підняли якість гри - ПНВ і бінокль з плаваючим приближенням. І їх поки що немає, ПНВ взагалі маст хев не розумію чого його не роблять