Valve оновила інструмент для моніторингу продуктивності в Steam

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
SPEC1AL1ST
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить Valve оновила інструмент для моніторингу продуктивності в Steam

О прикольная фича про реальные и нарисованные кадры)
Draqoon
Member

Повідомлення

Прикольно для міні пк(асус, леново, мсі, стімдек, зотак і т.д.) на стімос :up:
Reinmar
Member

Повідомлення

SPEC1AL1ST: 19.06.2025 11:13 Предлагаю обсудить Valve оновила інструмент для моніторингу продуктивності в Steam

Они все ОТрисованные :rolleyes:
l-m
Member

Повідомлення

Reinmar: 19.06.2025 11:37
SPEC1AL1ST: 19.06.2025 11:13 Предлагаю обсудить Valve оновила інструмент для моніторингу продуктивності в Steam

Они все ОТрисованные :rolleyes:
Маніпуляція.
На "реальні" кадри дії гравця впливають, а на вигадані — ні. Тому що це просто інтерполяція вже існуючих реальних.
dmytro1399
Junior

Повідомлення

Погано що там 4 пресета даних,не можна вибрати що виводити.
+ температуру процесора не показує.
З іншої сторони прикольна фіча,стім молодці.
taras_cs
Member

Повідомлення

dmytro1399: 19.06.2025 12:01 Погано що там 4 пресета даних,не можна вибрати що виводити.
+ температуру процесора не показує.
З іншої сторони прикольна фіча,стім молодці.
А чим відрізняється від оверлея АМД?
Крім того, що підтримує всіх вендорів, звісно.
Я колись перемикався на бету, щоб створити родинну групу в Стімі, якщо в мене досі бета, спробую цю фішку.
Devijack
Member

Повідомлення

В мене минулий оверлей викликаф фрізи
russell-ander
Member

Повідомлення

У АМД давно так, драйвер виводить кадри з намальованими, а гра чи будь-який моніторинг показує реальні кадри.
avuremybe
Member

Повідомлення

Devijack: 19.06.2025 13:55 В мене минулий оверлей викликаф фрізи
Це коронна фішка всих оверлеїв. Опус магнум їхнього існування.
Yaroslav308
Member

Повідомлення

Очень важная фича, ведь типичный юзер Steam не умеет делить на 2, 3 или 4.
Enjthesilence
Member

Повідомлення

Yaroslav308: 19.06.2025 14:44 Очень важная фича, ведь типичный юзер Steam не умеет делить на 2, 3 или 4.
фреймген не множить фпс пропорційно свого значення, х2 фг - це не фпс помножити на 2, там виходить менше (в залежності від покоління карти) . + так можливо подивитись наскільки просідає нативний фпс при вмиканні фг
Востаннє редагувалось 19.06.2025 15:05 користувачем Enjthesilence, всього редагувалось 1 раз.
Yaroslav308
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 19.06.2025 14:51 фреймген не множить фпс пропорційно свого значення, х2 фг - це не фпс помножити на 2, там виходить менше (в залежності від покоління карти) . + так можливо подивитись наскільки просідає нативний фпс при вмиканні фг
Я где-то упоминал умножение?
Если я вижу, что с FG x2 у меня 138 FPS, то и сам понимаю, что нативных из них только 69.
Не, ну есть фича — и есть, пускай будет, особенно если её можно отключить. Просто её полезность не слишком велика.
Enjthesilence
Member

Повідомлення

Yaroslav308: 19.06.2025 14:59
Enjthesilence: 19.06.2025 14:51 фреймген не множить фпс пропорційно свого значення, х2 фг - це не фпс помножити на 2, там виходить менше (в залежності від покоління карти) . + так можливо подивитись наскільки просідає нативний фпс при вмиканні фг
Я где-то упоминал умножение?
Если я вижу, что с FG x2 у меня 138 FPS, то и сам понимаю, что нативных из них только 69.
Не, ну есть фича — и есть, пускай будет, особенно если её можно отключить. Просто её полезность не слишком велика.
ти правий, я неправильно виразився) так можна швидше побачити втрату нативного фпс з фг
Геральт
Active Member

Повідомлення

CPU 119% :D
VRoman
Member

Повідомлення

Это когда большие ядра Интела задействованы на 100%, а всё что выше это когда включаются недоядра. :gigi:
marvin1111
Member

Повідомлення

если обязательным условием для пропуска в магазин будет корректная работа данного мониторинга, то это огромный плюс. температуры проца только не хватает.
Ekz0rcyst
Member

Повідомлення

Може це *nix-вий варіант виводу завантаженості cpu ;) :shuffle:
Sub-Zero
Member

Повідомлення

Там нарисована стрелочка вверх. Это явно не процент загрузки. Он - 34%.
Відповісти