Новини
Останні статті і огляди
Valve оновила інструмент для моніторингу продуктивності в Steam
-
SPEC1AL1ST
Member
Предлагаю обсудить Valve оновила інструмент для моніторингу продуктивності в Steam
О прикольная фича про реальные и нарисованные кадры)
-
Draqoon
Member
Прикольно для міні пк(асус, леново, мсі, стімдек, зотак і т.д.) на стімос 
-
Reinmar
Member
Они все ОТрисованныеSPEC1AL1ST: ↑ 19.06.2025 11:13 Предлагаю обсудить Valve оновила інструмент для моніторингу продуктивності в Steam
-
l-m
Member
Маніпуляція.Reinmar: ↑ 19.06.2025 11:37Они все ОТрисованныеSPEC1AL1ST: ↑ 19.06.2025 11:13 Предлагаю обсудить Valve оновила інструмент для моніторингу продуктивності в Steam
О прикольная фича про реальные и нарисованные кадры)![]()
На "реальні" кадри дії гравця впливають, а на вигадані — ні. Тому що це просто інтерполяція вже існуючих реальних.
-
dmytro1399
Junior
Погано що там 4 пресета даних,не можна вибрати що виводити.
+ температуру процесора не показує.
З іншої сторони прикольна фіча,стім молодці.
-
taras_cs
Member
А чим відрізняється від оверлея АМД?dmytro1399: ↑ 19.06.2025 12:01 Погано що там 4 пресета даних,не можна вибрати що виводити.
Крім того, що підтримує всіх вендорів, звісно.
Я колись перемикався на бету, щоб створити родинну групу в Стімі, якщо в мене досі бета, спробую цю фішку.
-
Devijack
Member
В мене минулий оверлей викликаф фрізи
-
russell-ander
Member
У АМД давно так, драйвер виводить кадри з намальованими, а гра чи будь-який моніторинг показує реальні кадри.SPEC1AL1ST: ↑ 19.06.2025 11:13 Предлагаю обсудить Valve оновила інструмент для моніторингу продуктивності в Steam
-
avuremybe
Member
Це коронна фішка всих оверлеїв. Опус магнум їхнього існування.Devijack: ↑ 19.06.2025 13:55 В мене минулий оверлей викликаф фрізи
-
Yaroslav308
Member
Очень важная фича, ведь типичный юзер Steam не умеет делить на 2, 3 или 4.
-
Enjthesilence
Member
фреймген не множить фпс пропорційно свого значення, х2 фг - це не фпс помножити на 2, там виходить менше (в залежності від покоління карти) . + так можливо подивитись наскільки просідає нативний фпс при вмиканні фгYaroslav308: ↑ 19.06.2025 14:44 Очень важная фича, ведь типичный юзер Steam не умеет делить на 2, 3 или 4.
Востаннє редагувалось 19.06.2025 15:05 користувачем Enjthesilence, всього редагувалось 1 раз.
-
Yaroslav308
Member
Я где-то упоминал умножение?Enjthesilence: ↑ 19.06.2025 14:51 фреймген не множить фпс пропорційно свого значення, х2 фг - це не фпс помножити на 2, там виходить менше (в залежності від покоління карти) . + так можливо подивитись наскільки просідає нативний фпс при вмиканні фг
Если я вижу, что с FG x2 у меня 138 FPS, то и сам понимаю, что нативных из них только 69.
Не, ну есть фича — и есть, пускай будет, особенно если её можно отключить. Просто её полезность не слишком велика.
-
Enjthesilence
Member
ти правий, я неправильно виразився) так можна швидше побачити втрату нативного фпс з фгYaroslav308: ↑ 19.06.2025 14:59Я где-то упоминал умножение?Enjthesilence: ↑ 19.06.2025 14:51 фреймген не множить фпс пропорційно свого значення, х2 фг - це не фпс помножити на 2, там виходить менше (в залежності від покоління карти) . + так можливо подивитись наскільки просідає нативний фпс при вмиканні фг
Если я вижу, что с FG x2 у меня 138 FPS, то и сам понимаю, что нативных из них только 69.
Не, ну есть фича — и есть, пускай будет, особенно если её можно отключить. Просто её полезность не слишком велика.
-
Геральт
Active Member
CPU 119% 
-
VRoman
Member
Это когда большие ядра Интела задействованы на 100%, а всё что выше это когда включаются недоядра.
-
marvin1111
Member
если обязательным условием для пропуска в магазин будет корректная работа данного мониторинга, то это огромный плюс. температуры проца только не хватает.
-
Ekz0rcyst
Member
-
Sub-Zero
Member
Там нарисована стрелочка вверх. Это явно не процент загрузки. Он - 34%.