Продажі ПК-версії Stellar Blade подолали мільйон копій за три дні після релізу

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
ДядяСаша
Member

Повідомлення

Я хотів сказати, що в грі наголос робили на попку, стегна і довгі ноги, а не на груди, як це за звичай буває. Оскільки юзер бачить героїню з заднього ракурсу, тобто від 3 лиця, цілком виграшна стратегія гарно намалювати жіночі принади.
Не дивно, що гра розлетілась.
В ютубі повно відео, особливо в зеленому вбранні. :up:
[media]https://youtube.com/shorts/2wC8fqSivk4?feature=shared[/media]
Востаннє редагувалось 16.06.2025 14:49 користувачем ДядяСаша, всього редагувалось 1 раз.
Enjthesilence
Member

Повідомлення

ДядяСаша: 16.06.2025 14:44 Я хотів сказати, що в грі наголос робили на попку, стегна і довгі ноги, а не на груди, як це за звичай буває. Оскільки юзер бачить героїню з заднього ракурсу, тобто від 3 лиця, цілком виграшна стратегія гарно намалювати жіночі принади.
дядя Саша, а ти таки поціновувач.
fantomrulezz
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 16.06.2025 12:48де ви бачили таких "живих" моделей? воно ж гіпертрофіроване максимально
Модель героїні явно малювали однією рукою іф ю ноу вот ай мін люди, яки живих жінок в реальному світі не бачили, а надихалися найгіршими прикладами силіконових акторок фільмів для дорослих.
Там буквально стегна вдвічі ширші за талію, що в природі без втручання пластичного хірурга в принципі не зустрічається, особливо у азіаток.
Нічого спільного з так званими прототипом не видно взагалі.
І приліплене до всього цього лице 15-річної дівчинки. Мрія пе...філа.
Зображення

Хто знає вже не нексусі моди не ті, про які ви всі подумали, а які приводять модель головної героїні до більш реалістичного вигляду?
Хочу спробувати пограти, але не в це силіконове одоробло.
Stamb
Member

Повідомлення

fantomrulezz
ви ще скажіть, що космодесантників в реальному світі не існує, а в іграх є :rotate:
FarCry
Member

Повідомлення

Знаем мы, как такие игры за "глубокий сюжет" покупают. :D Народ за долгие годы повесточек изголодался по жопаткам, а так же корректной симуляции булок и батонов.

Хотя, ради справедливости должен отметить - сам в своё время покупал Nier:Automata за одно... а остался из за интересной истории и системы с кучей концовок.
Востаннє редагувалось 16.06.2025 16:45 користувачем FarCry, всього редагувалось 1 раз.
fantomrulezz
Member

Повідомлення

Stamb: 16.06.2025 15:44ви ще скажіть, що космодесантників в реальному світі не існує
Щось я не бачив ігор, де б нам пропагували би якість фізичної моделі сідниць та епічно майоріючих на вітру піструнів космодесантників :lol:
Stamb
Member

Повідомлення

fantomrulezz
я тільки приклад навів, якщо буде попит на те що ви описали то появляться
ця гра ж не заявляється як симулятор реального світу, то чому до пропорцій тіла є претензії?
худодник намалював як бачить
і як бачимо ми по продажах - все правильно зробив
Dremjke
Member

Повідомлення

fantomrulezz
Якісь дивні притензії - доколупатись до відеогри (зокрема до героїні) за те, що це.... відеогра! :D
fantomrulezz: 16.06.2025 16:25Щось я не бачив ігор, де б нам пропагували би якість фізичної моделі сідниць та епічно майоріючих на вітру піструнів космодесантників
Так тобі реально приклад навели, а ти сів у лужу. Притензії "ні о чєм".
Vladys77
Member

Повідомлення

Гра не шедевр. Але це явний натяк видавцям, що гравці хочуть бачити красивих, сексуальних і здебільшого гетеросексуальних персонажів. Бо це вигаданий світ і хочеться щоб він був красивим.
А страшних представників ЛГБТК спільноти більшості не подобається бачити в грі, а тим більше грати за них.

Магія Голівуду полягала в тій красивій казці, яку він показує у фільмах. А страшна і гнітюча реальність - це фільми не для масового глядача. Як і ігри з навмисно спотвореними головними героями та нетрадиційною орієнтацією. Такі ігри стають популярними лише якщо сама гра шедевр і вже на всі повєсточки не звертають уваги. Як з The Last of Us 1-2.

А якщо гра посередня, та ще й з нав'язуванням нетрадиційних цінностей... Вже купа таких ігор, як і фільмів, провалились в продажах.

Відправлено через 8 хвилин 3 секунди:
fantomrulezz: 16.06.2025 14:55
Enjthesilence: 16.06.2025 12:48де ви бачили таких "живих" моделей? воно ж гіпертрофіроване максимально
Модель героїні явно малювали однією рукою іф ю ноу вот ай мін люди, яки живих жінок в реальному світі не бачили, а надихалися найгіршими прикладами силіконових акторок фільмів для дорослих.
Там буквально стегна вдвічі ширші за талію, що в природі без втручання пластичного хірурга в принципі не зустрічається, особливо у азіаток.
Зображення

Хто знає вже не нексусі моди не ті, про які ви всі подумали, а які приводять модель головної героїні до більш реалістичного вигляду?
Вам не вгодиш. Ви мабуть за ігри, де головна героїня - це натуралістична мужеподібна представниця ЛГБТК спільноти зі страшним обличчям?

Гра - це вигаданий світ. Аніме з такими формами дуже популярні. Там ніхто не думає про реалістичність. Більшість звичайних жінок без втручяння хірургів виглядають зовсім не ідеально. Кому сподобаєттся дивитись на страшних жінок в грі? Як в останьому кримінальному англійському серіалі на Netflix, де підібрали таких страшних акторів, що я просто був в шоці. Може в Британії реально всі такі страшні :laugh: ? Але це весь час відволікало від сюжету, бо фокус чиплявся др страшних облич героїв .

Відправлено через 9 хвилин 14 секунд:
ДядяСаша: 16.06.2025 14:44 Я хотів сказати, що в грі наголос робили на попку, стегна і довгі ноги, а не на груди, як це за звичай буває. Оскільки юзер бачить героїню з заднього ракурсу, тобто від 3 лиця, цілком виграшна стратегія гарно намалювати жіночі принади.
[media]https://youtube.com/shorts/2wC8fqSivk4?feature=shared[/media]
Все залежить від цільової аудиторії

В США максимально популяризують та зациклюються на на великих цицьках. В давні часи цицьки в багатьох культурах не вважались ознакою сексуальності і тяга до цицьок була збоченням, бо це орган доя вигодовування дітей :D .

А от в Європі більше цінують сідниці, як елемент сексуальності. І це підтвердження історичних і біологічних об'єктивних причин. Бо широкі стегна, а відповідно і великі сідниці - це ознака того, що жінка без проблем може народжувати.

Україна - це Європа! Тому нам чужі ті американські цицькаті тітки :D . Ми за гарні сідниці!
Доречі сідниці в грі я б не назвав сексуальними, вони просто великі :-/
Геральт
Active Member

Повідомлення

Спробував демо, вистарчило на 15хв, зніс. Як вже зазначали: ні бойовки ні сюжету. Ігролад примітивний.
fantomrulezz
Member

Повідомлення

Dremjke: 16.06.2025 16:33Так тобі реально приклад навели, а ти сів у лужу. Притензії "ні о чєм".
Приклад чого?
Того, як просрати суть розмови, принести в неї повну маячню, а потім героїчно самого себе спростовувати?
Ну так, ти це зміг. Десь там в калюжі серед таких само ідіотів, які читати не вміють. :facepalm:

Дискусія йшла про наявність в цій грі нібито "реалізму" і почалась з ось цього поста:
ДядяСаша: 16.06.2025 12:46Дуже гарно виглядають дівчата! Бо їх малювали з живих моделей. Shin Jae-eun витягла щасливий квиток!
Як на мене дуже детально промальована фізика рухів героїні, особливо ніг та стегон, сідниць, тощо. Ще такого ніде не було!
Тобто чувак буквально стверджував, що модель головної героїні неймовірно реалістична і заснована на моделі реальної акторки.

На що автору цього опуса детально і з пруфами довели, що:
1. Ні, взагалі не схожа. На фото доросла жінка з дорослим лицем і невеликими стегнами і грудьми. Нормальна реальна доволі симпатична жінка. В грі - силіконова кукла 120/60/120 з прифотошопленим лицем дитини.
2. Ні, взагалі не реалістична. Такий охват талії до стегон в природі неможливий.

А потім вже набігли ідіоти, які не розрізняють взагалі сутність "реалістичний" (що є об'єктивними поняттям, предмет або може існувати в реальності або ні) і сутність "привабливий" (що повністю суб'єктивно і так, для когось привабливим може бути і сабж.
І почали нести ахінею про а у вас негрів лінчують, а ви віделі госдолг сша, ви что любіте лгбт і т.д.

Коли ж ви вже навчитесь спочатку читати, а потім писати маячню :facepalm:
Lekrs
Member

Повідомлення

Ненапряжний слешер з красивими героями, ось і продажі.
Ektalion
Member

Повідомлення

fantomrulezz: 16.06.2025 17:16 На що автору цього опуса детально і з пруфами довели, що:
1. Ні, взагалі не схожа. На фото доросла жінка з дорослим лицем і невеликими стегнами і грудьми. Нормальна реальна доволі симпатична жінка. В грі - силіконова кукла 120/60/120 з прифотошопленим лицем дитини.
2. Ні, взагалі не реалістична. Такий охват талії до стегон в природі неможливий.
Раджу менше приділяти увагу фільмам для дорослих і частіше на вулицю виходити :laugh:
спойлер
https://www.instagram.com/kaylasimmmons ... mg_index=1
Як приклад. Нуль силікону, якщо що.
fantomrulezz
Member

Повідомлення

Ektalion: 16.06.2025 17:48Як приклад. Нуль силікону, якщо що.
Лол, ти хоч сам дивився на свої псевдоспростування?

Тут на фото охват стегон до талії десь 1,3-1,5.
В класичній "ідеальній фігурі" 90/60/90 також 1,5.

В сабжа в грі охват стегон до талії 2x. Дупа буквально вдвічі більша за талію!
В природі без втручання плстичного хірурга такий франкенштейн апріорі неможливий.
Ektalion: 16.06.2025 17:48Раджу менше приділяти увагу фільмам для дорослих і частіше на вулицю виходити
Саме це рекомендую зробити всім фанатам силіконових кукол з дойками 5-го розміру, лицем 15-річної дитини і охватом стегон до талії 2x.
Інакше вам секс в реальному житті взагалі не світить.
Hagen
Junior

Повідомлення

fantomrulezz:
Ваша риторика звучить чомусь схоже на той анекдот "Я 3 кілометри бігла за вами щоб сказати наскільки ви мені байдужі" :laugh:
byaka
Member

Повідомлення

123456: 16.06.2025 14:01 Vlaad13
Хочешь прикол - в ФХД 12,5 занімає врам в коридорах.В великому місті 13,5 Врам.
Там є 4к текстуры - які і в ФХД можна ставити.В 4к ігра хаває на ультрах 14 Гб на 4к текстурах)))))))))) :D :gigi:Власники 5070 на великій бутілці.
Драйвер зробить свою роботу розкини всю память десь підмилить і тд...Но це такий редфлаг я би сказав.
Давайте чесно,в таку красу порiбно грати в 8к VR i я не впвнений що 16гб вистачить :D
sonhador93
Member

Повідомлення

Так господа, руки на стол и пошли играть, требую больше нарядов :banan:
Gold_Star
Member

Повідомлення

fantomrulezz: 16.06.2025 14:55
Зображення

Будь-ласка, не показуйте цьому лівому перфекціоністу 2-й трейлер GTA VI :gigi: :lol:
Kirakishou
Member

Повідомлення

Питання по темі. Ніхто не знає, той скін, що давали за передзамовлення, буде тільки в тих, хто придбав гру до релізу? Бо я почитав на реддіті і там люди, які грають в гру на плейстейшн, пишуть, що десь знайшли цей скін. Просто я був завантажений роботою і провтикав передзамовити гру, а зараз якось неприємно від того факту, що я за ті ж гроші отримаю на один скін менше. Я звісно придбаю гру, коли розгребуся з роботою та тими іграми, в які зараз граю, але оцей факт, що матиму на один офіційний скін менше, мене трохи бентежить. Заздрю тим, хто встиг передзамовити гру.
BoKl
Member

Повідомлення

fantomrulezz: 16.06.2025 17:55 ...
В природі без втручання плстичного хірурга такий франкенштейн апріорі неможливий.
Єва - це генетично модифікована людина, створена для боротьби з Нейтіба.
П.С. Побігав в демці, гра сподобалась, за фулл прайс ні, а от на зимових розпродажах можна буде взяти.
Відповісти