Новини
Останні статті і огляди
Продажі ПК-версії Stellar Blade подолали мільйон копій за три дні після релізу
-
proos
Member
Предлагаю обсудить Продажі ПК-версії Stellar Blade подолали мільйон копій за три дні після релізу
Вообще не понимаю хайпа этой игры, сис и пис? Ну такое
-
Nekros
Member
Думаєш що тільки через це такі продажі?proos: ↑ 16.06.2025 12:30 Вообще не понимаю хайпа этой игры, сис и пис? Ну такое
-
Enjthesilence
Member
погоджуюсь, як слешер нічого нового, з візуалом чи саундтреком також без одкровень. ну жиглінг бубасів завезли, цього сучасному геймеру достатньоproos: ↑ 16.06.2025 12:30 Предлагаю обсудить Продажі ПК-версії Stellar Blade подолали мільйон копій за три дні після релізу
-
Donate
Member
Дизайнер там відомийproos: ↑ 16.06.2025 12:30 Предлагаю обсудить Продажі ПК-версії Stellar Blade подолали мільйон копій за три дні після релізу
-
ДядяСаша
Member
Дуже гарно виглядають дівчата! Бо їх малювали з живих моделей. Shin Jae-eun витягла щасливий квиток!
Як на мене дуже детально промальована фізика рухів героїні, особливо ніг та стегон, сідниць, тощо. Ще такого ніде не було!
Як на мене дуже детально промальована фізика рухів героїні, особливо ніг та стегон, сідниць, тощо. Ще такого ніде не було!
Востаннє редагувалось 16.06.2025 12:50 користувачем ДядяСаша, всього редагувалось 1 раз.
-
Enjthesilence
Member
де ви бачили таких "живих" моделей? воно ж гіпертрофіроване максимальноДядяСаша: ↑ 16.06.2025 12:46 Дуже гарно виглядають дівчата! Бо їх малювали з живих моделей.
-
Reinmar
Member
Enjthesilence
так слешерів мало виходить, один на пару років. Взагалі які слешери виходили за останні років 5? Я люблю цей жанр, але прискіпливо не слідкує і мені здається, що це було 2 гри: ДМС 5 і God of War ragnarok і все. Тому якісний слешер вже очікуєма гра
так слешерів мало виходить, один на пару років. Взагалі які слешери виходили за останні років 5? Я люблю цей жанр, але прискіпливо не слідкує і мені здається, що це було 2 гри: ДМС 5 і God of War ragnarok і все. Тому якісний слешер вже очікуєма гра
-
Vlaad13
Member
Якщо вдуматися то ігри які пропонують щось нове можна порахувати по пальцях однієї руки(Елден Рінг чи Стрендінг)Enjthesilence: ↑ 16.06.2025 12:39погоджуюсь, як слешер нічого нового, з візуалом чи саундтреком також без одкровень. ну жиглінг бубасів завезли, цього сучасному геймеру достатньоproos: ↑ 16.06.2025 12:30 Предлагаю обсудить Продажі ПК-версії Stellar Blade подолали мільйон копій за три дні після релізу
Всі інші ігри являють собою старі повтори з якимись варіаціями
Он у гонках взагалі нічого роками не змінюється і люди якось грають
Тут ми маємо гарний візуал+ гарну бойовику + норм сюжет+ гарну оптимізацію
Що вам ще треба?
-
Enjthesilence
Member
бойовка тут нецікава, який норм "сюжет?" ти серйозно? оптимізація гарна, але візуал простенький, це 4 анріал. середня гра за всіма показниками, хіба що дійсно як вище сказали "на безриб'ї" серед слешерів воно більш менш. прайс явно має бути меншимVlaad13: ↑ 16.06.2025 12:59Якщо вдуматися то ігри які пропонують щось нове можна порахувати по пальцях однієї руки(Елден Рінг чи Стрендінг)Enjthesilence: ↑ 16.06.2025 12:39
погоджуюсь, як слешер нічого нового, з візуалом чи саундтреком також без одкровень. ну жиглінг бубасів завезли, цього сучасному геймеру достатньо
Що вам ще треба?
-
Kilo
Member
Ну такое,на вкус и цвет у всех фломастеры разные.Я попробовал демку в стиме около часа и вот вообще никак не зацепила.
-
taras_cs
Member
Слайди! (с)ДядяСаша: ↑ 16.06.2025 12:46Як на мене дуже детально промальована фізика рухів героїні, особливо ніг та стегон, сідниць, тощо. Ще такого ніде не було!
Тобто, гіфки давайте.
У середині 70-х років на сільському клубі з'являється оголошення:
"Лекція "Види кохання". Показ слайдів."
На лекцію приходить все село.
На трибуну виходить лектор і починає:
Перший вид кохання – це кохання чоловіка і жінки.
Народ: Слайди! Слайди!
Лектор: Слайди будуть згодом. Другий вид кохання - це кохання чоловіка і чоловіка.
Лектор: Слайди будуть згодом. Третій вид кохання – це кохання жінки та жінки.
Лектор: Четвертий вид кохання – це любов до Батьківщини. І ОСЬ ТЕПЕР БУДУТЬ СЛАЙДИ!
-
deangelis
Member
Гру не грав але судячи з відео це нагадує щось типу Nier Automata, також дуже розпіарений і розхвалений слешер...її так хвалили що я вирішив її все таки пройти. І був на диво розчарований на скільки це посередня гра буквально по всіх параметрах, мене ледве на одну кінцівку хватило, і продовжувати не було ніякого бажання (хоча мені розказували що сюжет тільки після другої-третьої кінцівки починає розкриватися). Так що я думаю що ця стеллар це так само дуже посередня гра але дуже розпіарена
-
mythorns
Junior
Шо за ху*ту ти висрав??У середині 70-х років на сільському клубі з'являється оголошення:
"Лекція "Види кохання". Показ слайдів."
На лекцію приходить все село.
На трибуну виходить лектор і починає:
Перший вид кохання – це кохання чоловіка і жінки.
Лектор: Слайди будуть згодом. Другий вид кохання - це кохання чоловіка і чоловіка.
Лектор: Слайди будуть згодом. Третій вид кохання – це кохання жінки та жінки.
Лектор: Четвертий вид кохання – це любов до Батьківщини. І ОСЬ ТЕПЕР БУДУТЬ СЛАЙДИ!
-
taras_cs
Member
mythorns
Ви щось не те з'їли зранку?
Ви щось не те з'їли зранку?
-
Donate
Member
Тому що в нірі сюжет написаний з кінцяdeangelis: ↑ 16.06.2025 13:29 Гру не грав але судячи з відео це нагадує щось типу Nier Automata, також дуже розпіарений і розхвалений слешер...її так хвалили що я вирішив її все таки пройти. І був на диво розчарований на скільки це посередня гра буквально по всіх параметрах, мене ледве на одну кінцівку хватило, і продовжувати не було ніякого бажання (хоча мені розказували що сюжет тільки після другої-третьої кінцівки починає розкриватися). Так що я думаю що ця стеллар це так само дуже посередня гра але дуже розпіарена
-
Conqistador
Member
жанр эротика, у корейцев много игр на эту тему, есть ещё одна только с пушками
- спойлер

-
Megaclite
Member
Це такі байкиДядяСаша: ↑ 16.06.2025 12:46 Дуже гарно виглядають дівчата! Бо їх малювали з живих моделей. Shin Jae-eun витягла щасливий квиток!
там від реальної моделі нічого нема, бачив я її фотки, лице інше і вона дошка по суті
а ігрова модель пишна в низу з вузькими плечами
- дошка 45кг

А пропорції в Eve ось такі
-
123456
Member
Игра просто кайф.Той тип ігр де ти бігаешь під гарну мелодійну музику на чілі.Качав гілку паріка - виживати стало легше.
Графон поставив все на ультра 4к текстури - красота.Хоть и анриал 4. 13.5 Гб врам ігра заняла.
Доложи 5 тисіч і бери 5070, а не 5060 Ті 16 - думаю скоро стануть новими лохаами як власники 3070 Ти.Феррари може 360, а їде 180 із-за памяті.
Поки дойшов до Лілі і команда пішла в велике місто.Просто в один прессет неможливо відірватись було.

Графон поставив все на ультра 4к текстури - красота.Хоть и анриал 4. 13.5 Гб врам ігра заняла.
Доложи 5 тисіч і бери 5070, а не 5060 Ті 16 - думаю скоро стануть новими лохаами як власники 3070 Ти.Феррари може 360, а їде 180 із-за памяті.
Поки дойшов до Лілі і команда пішла в велике місто.Просто в один прессет неможливо відірватись було.
-
Vlaad13
Member
а де тоді гарна бойовка по вашому - якщо тут нецікава?Enjthesilence: ↑ 16.06.2025 13:04бойовка тут нецікава, який норм "сюжет?" ти серйозно? оптимізація гарна, але візуал простенький, це 4 анріал. середня гра за всіма показниками, хіба що дійсно як вище сказали "на безриб'ї" серед слешерів воно більш менш. прайс явно має бути меншимVlaad13: ↑ 16.06.2025 12:59
Якщо вдуматися то ігри які пропонують щось нове можна порахувати по пальцях однієї руки(Елден Рінг чи Стрендінг)
Що вам ще треба?
Відправлено через 1 хвилину 9 секунд:
у 4к грають одиниці123456: ↑ 16.06.2025 13:50 Игра просто кайф.Той тип ігр де ти бігаешь під гарну мелодійну музику на чілі.Качав гілку паріка - виживати стало легше.
Поки дойшов до Лілі і команда пішла в велике місто.Просто в один прессет неможливо відірватись було.![]()
![]()
![]()
у 1080 та 1440 все гаразд
-
123456
Member
Vlaad13
Хочешь прикол - в ФХД 12,5 занімає врам в коридорах.В великому місті 13,5 Врам.
Там є 4к текстуры - які і в ФХД можна ставити.В 4к ігра хаває на ультрах 14 Гб на 4к текстурах))))))))))
Власники 5070 на великій бутілці.
Драйвер зробить свою роботу розкини всю память десь підмилить і тд...Но це такий редфлаг я би сказав.
Хочешь прикол - в ФХД 12,5 занімає врам в коридорах.В великому місті 13,5 Врам.
Там є 4к текстуры - які і в ФХД можна ставити.В 4к ігра хаває на ультрах 14 Гб на 4к текстурах))))))))))
Драйвер зробить свою роботу розкини всю память десь підмилить і тд...Но це такий редфлаг я би сказав.