Новини
Останні статті і огляди
be quiet! випустила лінійку «золотих» блоків живлення Pure Power 13 M стандарту ATX 3.1
-
Dilfin
Member
Не на правах реклами, вже більше 3 років працює 5 блоків Vinga 550W (VPS-550G) та 750W (VPS-750G), досить не погані, без навантаження беззвучні (вентилятор не крутиться), схемотехніка не погана, японські конденсатори, український збірник, гарантія 3 роки і не дорого коштують, комусь може буде цікаво...
-
Melofon
Member
Dilfin: ↑ 13.06.2025 11:54український збірник,
И где же у нас фабрики по сборке этих бп?
Сборка китайская от родного OEM Sama которые и разработали сею платформу, они же эти блоки ещё в куче стран по ходу продают под именем тех брендов которые там их заказывают, у нас это Vinga, в Польше это Modecom к примеру, и у нас не раз продавали эти же польские Modecom которые с виду и внутри ничем не отличались
Если есть деньги на партию в несколько тысяч (а может и тысячи хватит я не в курсе с какого кол-ва ты можешь заказать минимально) то можешь хоть своё имя написать на бп и продавать тут, только ещё налоги уплати за ввоз этой партии.
-
snapdragon999
Member
может крупноузловая сборка в брейнеMelofon: ↑ 13.06.2025 12:32Dilfin: ↑ 13.06.2025 11:54український збірник,![]()
И где же у нас фабрики по сборке этих бп?![]()
-
acm_fan
HWBOT OC Team
https://www.bequiet.com/en/powersupply/4068acm_fan: ↑ 12.06.2025 01:35По новости - так и не понял в чём задумка на фоне 12 серии. Завезли более слабые модели (по мощности)? Ладно, а с традиционными что нового?
PURE POWER 12 M
750W
https://www.bequiet.com/en/powersupply/5934Exceptionally silent 120mm be quiet! fan
(...)
2 strong 12V-rails
PURE POWER 13 M
750W
Плюс один кабель с 2 шт 6+2 VGA (наполнение вилками/гнёздами/кабелями может от мощности плавать) Такие дела.Exceptionally silent semi-passive 120mm be quiet! fan
Semi-passive construction for quiet and energy-saving operation
(...)
One massive high-performance 12V-rail
-
DuckRider
Member
Отвратительно. Я свой суперфлавер слышу как из пасива выходит, но это прям мерзостьacm_fan: ↑ 12.06.2025 13:15Тем временем Сиси со своими шарудящими вентиляторами:kairo: ↑ 12.06.2025 13:09Якщо у вас працює три вентиля, то ніякого сенсу в пасиві немає
А корпусные могут быть реально бесшумными (зависит от режима и бюджетов).
Отправлено спустя 2 минуты 5 секунд:
А я не можу. Купи нормальніkairo: ↑ 12.06.2025 13:23 На рахунок корпусних, я їх в повній тиші навіть на мінімалках можу почути, якщо захочу.
-
Dilfin
Member
Виготовляється в Китаї, але блоки не погані, я суджу по собі особисто і тих знайомих, яким купляв, блоки тихі, без навантаження працюють взагалі не включаючи вентилятор, при навантаженні гріються не сильно, 550 працював у збірці Ryzen 5 2600X і Radeon RX 7700 XT більше року без нарікань і перегріву. І суть не в тому, що є багато хороших блоків відомих брендів, які можливо і чимось кращі за ці, а суть в тому, що ціна - якісь цих блоків хороша і комусь можливо це згодиться. А якщо у Вас самий кращий блок від Seasonic чи SuperFlower то це не означає, що у всіх такі ж можливості, як у Вас придбати найдорожче і найкраще в більшості випадків піддавшись на хитрість маркетолухів.
Востаннє редагувалось 16.06.2025 13:52 користувачем Dilfin, всього редагувалось 1 раз.
-
Donate
Member
Виглядає більше як брак вентилятору. В мене на Г-450 можна було вентилятор почути тільки з ват 250+ навантаження...acm_fan: ↑ 12.06.2025 13:15Тем временем Сиси со своими шарудящими вентиляторами:kairo: ↑ 12.06.2025 13:09Якщо у вас працює три вентиля, то ніякого сенсу в пасиві немає
А корпусные могут быть реально бесшумными (зависит от режима и бюджетов).
Хоча в цілому я ще більше не жалкую про купівлю їх fanless
-
acm_fan
HWBOT OC Team
Проверьте, может их (его) уже заклинило?Dilfin: ↑ 16.06.2025 13:43без навантаження працюють взагалі не включаючи вентилятор
- спойлер

G-серия - последняя толковая (в аспекте про шумность вентилей), где ставили другие вентиляторы (ADDA). В престижных моделях тогда вообще вечные San Ice были, но время безвозвратно ушло.Donate: ↑ 16.06.2025 13:48В мене на Г-450
- спойлер

-
snapdragon999
Member
Поставил в свою сисоньку вентилятор от биквайтовского блока питания 850вт и теперь тишина и не надо покупать новый блок .На 3д принтере можно переходник напечатать за 100 гривен.Donate: ↑ 16.06.2025 13:48
Виглядає більше як брак вентилятору. В мене на Г-450 можна було вентилятор почути тільки з ват 250+ навантаження...
Хоча в цілому я ще більше не жалкую про купівлю їх fanlessВентилятор не вийде з ладу чи не буде гарантовано шурудіти якщо його немає
![]()
Отправлено спустя 8 минут 30 секунд:
и корпуса мне их нравяться ,недорого и качественно ,была парочка ,доволен .Dilfin: ↑ 16.06.2025 13:43Виготовляється в Китаї, але блоки не погані, я суджу по собі особисто і тих знайомих, яким купляв, блоки тихі, без навантаження працюють взагалі не включаючи вентилятор, при навантаженні гріються не сильно, 550 працював у збірці Ryzen 5 2600X і Radeon RX 7700 XT більше року без нарікань і перегріву. І суть не в тому, що є багато хороших блоків відомих брендів, які можливо і чимось кращі за ці, а суть в тому, що ціна - якісь цих блоків хороша і комусь можливо це згодиться. А якщо у Вас самий кращий блок від Seasonic чи SuperFlower то це не означає, що у всіх такі ж можливості, як у Вас придбати найдорожче і найкраще в більшості випадків піддавшись на хитрість маркетолухів.
-
Donate
Member
Ідея чудова але...snapdragon999: ↑ 16.06.2025 14:37Поставил в свою сисоньку вентилятор от биквайтовского блока питания 850вт и теперь тишина и не надо покупать новый блок .На 3д принтере можно переходник напечатать за 100 гривен.Donate: ↑ 16.06.2025 13:48
Виглядає більше як брак вентилятору. В мене на Г-450 можна було вентилятор почути тільки з ват 250+ навантаження...
Хоча в цілому я ще більше не жалкую про купівлю їх fanlessВентилятор не вийде з ладу чи не буде гарантовано шурудіти якщо його немає
![]()
Отправлено спустя 8 минут 30 секунд:и корпуса мне их нравяться ,недорого и качественно ,была парочка ,доволен .Dilfin: ↑ 16.06.2025 13:43
Виготовляється в Китаї, але блоки не погані, я суджу по собі особисто і тих знайомих, яким купляв, блоки тихі, без навантаження працюють взагалі не включаючи вентилятор, при навантаженні гріються не сильно, 550 працював у збірці Ryzen 5 2600X і Radeon RX 7700 XT більше року без нарікань і перегріву. І суть не в тому, що є багато хороших блоків відомих брендів, які можливо і чимось кращі за ці, а суть в тому, що ціна - якісь цих блоків хороша і комусь можливо це згодиться. А якщо у Вас самий кращий блок від Seasonic чи SuperFlower то це не означає, що у всіх такі ж можливості, як у Вас придбати найдорожче і найкраще в більшості випадків піддавшись на хитрість маркетолухів.
12 років гарантії в трубу
Потрібно ще гадати дає взагалі потрібне повітря той вентиль чи ні...
Хоча тут вже на першому пункті ідея лайно... Навіщо брати преміум блок і в ньому щось робити, він або працює як потрібно або йде по гарантії в СЦ
-
snapdragon999
Member
яка гарантія ,таке роблять ті ,в кого вже нема той гарантії))Там до 50% не вмикається вентіль взагалі ,а з моїм залізом не буває більше 50% навантаження,при такому він працює на мінімумі оборотів.Якщо на гарантії ,то звичайно це не варіант.І блок купляють із запасом 40-50% як правило,так що гадати там немає чого .Donate: ↑ 16.06.2025 15:34Ідея чудова але...snapdragon999: ↑ 16.06.2025 14:37
Поставил в свою сисоньку вентилятор от биквайтовского блока питания 850вт и теперь тишина и не надо покупать новый блок .На 3д принтере можно переходник напечатать за 100 гривен.
Отправлено спустя 8 минут 30 секунд:
и корпуса мне их нравяться ,недорого и качественно ,была парочка ,доволен .
Хоча тут вже на першому пункті ідея лайно... Навіщо брати преміум блок і в ньому щось робити, він або працює як потрібно або йде по гарантії в СЦ![]()
-
Donate
Member
Prime вийшли в 2017 році у продаж, так як там 12 років гарантії. То вони почнуть зніматися з гарантії десь у 29+ роках...snapdragon999: ↑ 16.06.2025 16:05яка гарантія ,таке роблять ті ,в кого вже нема той гарантії))Там до 50% не вмикається вентіль взагалі ,а з моїм залізом не буває більше 50% навантаження,при такому він працює на мінімумі оборотів.Якщо на гарантії ,то звичайно це не варіант.І блок купляють із запасом 40-50% як правило,так що гадати там немає чого .Donate: ↑ 16.06.2025 15:34
Ідея чудова але...
Хоча тут вже на першому пункті ідея лайно... Навіщо брати преміум блок і в ньому щось робити, він або працює як потрібно або йде по гарантії в СЦ![]()
Повертаємось
Прайми як раз вийшли на заміну X серії в якої якщо вірити acm_fan стояли взагалі чудові вентилі... Тобто як раз єкономія чи зміна вендору пішли як раз в нової лінійці. Зразу питання навіщо там щось змінювати?Поставил в свою сисоньку вентилятор от биквайтовского блока питания 850вт и теперь тишина и не надо покупать новый блок .На 3д принтере можно переходник напечатать за 100 гривен.
-
snapdragon999
Member
чудові як на відео ,хонг хуа дешманськіDonate: ↑ 16.06.2025 18:36 стояли взагалі чудові вентилі... Тобто як раз єкономія чи зміна вендору пішли як раз в нової лінійці. Зразу питання навіщо там щось змінювати?
Отправлено спустя 3 минуты 47 секунд:
яка гарантія на сірий блок не смеши.Відправишь невідомо куди за свій рахунок і вони скажуть що це норма ,так він і повинен працювати.Donate: ↑ 16.06.2025 18:36
Prime вийшли в 2017 році у продаж, так як там 12 років гарантії. То вони почнуть зніматися з гарантії десь у 29+ роках...
-
Donate
Member
Купувати не дешевий блок у яких в минулій лінійці були достатньо массові проблеми в минулому, без гарантії. Це геніально.snapdragon999: ↑ 16.06.2025 18:49чудові як на відео ,хонг хуа дешманськіDonate: ↑ 16.06.2025 18:36 стояли взагалі чудові вентилі... Тобто як раз єкономія чи зміна вендору пішли як раз в нової лінійці. Зразу питання навіщо там щось змінювати?
Отправлено спустя 3 минуты 47 секунд:яка гарантія на сірий блок не смеши.Відправишь невідомо куди за свій рахунок і вони скажуть що це норма ,так він і повинен працювати.Donate: ↑ 16.06.2025 18:36
Prime вийшли в 2017 році у продаж, так як там 12 років гарантії. То вони почнуть зніматися з гарантії десь у 29+ роках...
https://www.badcaps.net/forum/troublesh ... owering-up
https://forums.anandtech.com/threads/se ... st.2580133
і т.п.
Я сам був володарем G-450 за який мені повернули кошти дні за три...
У знайомого був G-550 картина 1 в 1... Тобто цих блоків було так скажем багатенько.
P.S: І отримати браковану вертушку до якої прийшлось шукати недешеву заміну і робити костилі... Офк геніальна логіка
-
snapdragon999
Member
В мене немає документів ніяких на нього,фірма з Європи привезла,5 років проробив и все ок ,вертушка 300 гривень біквайт сайлент вінгс ,запчастина від блоку 23 року .Які проблеми ?Теперь повна тиша .А вентіль по гарантії не прийняли б 100% ,бо це не брак ,це він так робить.Donate: ↑ 16.06.2025 19:19Купувати не дешевий блок у яких в минулій лінійці були достатньо массові проблеми в минулому, без гарантії. Це геніально.snapdragon999: ↑ 16.06.2025 18:49
чудові як на відео ,хонг хуа дешманські
Отправлено спустя 3 минуты 47 секунд:
яка гарантія на сірий блок не смеши.Відправишь невідомо куди за свій рахунок і вони скажуть що це норма ,так він і повинен працювати.
https://www.badcaps.net/forum/troublesh ... owering-up
https://forums.anandtech.com/threads/se ... st.2580133
і т.п.
Я сам був володарем G-450 за який мені повернули кошти дні за три...
У знайомого був G-550 картина 1 в 1... Тобто цих блоків було так скажем багатенько.
P.S: І отримати браковану вертушку до якої прийшлось шукати недешеву заміну і робити костилі... Офк геніальна логіка![]()
-
Melofon
Member
Я вовсе не говорил что это плохие бп и за свои деньги они были действительно лучшие, если бы винга выпустила ещё такие же но с новым стандартом АТХ3.1 и тоже на японских кондерах то был бы тоже бест-бай как в своё время линейка Vinga VPS-G.Dilfin: ↑ 16.06.2025 13:43Виготовляється в Китаї, але блоки не погані, я суджу по собі особисто і тих знайомих, яким купляв, блоки тихі, без навантаження працюють взагалі не включаючи вентилятор, при навантаженні гріються не сильно, 550 працював у збірці Ryzen 5 2600X і Radeon RX 7700 XT більше року без нарікань і перегріву. І суть не в тому, що є багато хороших блоків відомих брендів, які можливо і чимось кращі за ці, а суть в тому, що ціна - якісь цих блоків хороша і комусь можливо це згодиться. А якщо у Вас самий кращий блок від Seasonic чи SuperFlower то це не означає, що у всіх такі ж можливості, як у Вас придбати найдорожче і найкраще в більшості випадків піддавшись на хитрість маркетолухів.
Отправлено спустя 8 минут 34 секунды:
Вы же понимаете что звук на видео и реальный звук немного разные вещи особенно если вы выкрутили звук у себя слишком высоко, микрофон улавливает лучше, а в реальности (ну или если вы правильно настроите звук динамиков у себя ориентируясь на звук выключателя в видео) он далеко не такой громкий и мерзкий, просто если у вас комп не под столом а на столе и он в простое очень тихий то вы это услышите, если под столом то уже не особо или вовсе нет, у меня стоит на столе поэтому я слышал и решил заменить для полной тишины, а так он не то что бы сильно прям напрягал, тем более у моего последнего сисоника такой звук только при раскрутке вентиля был, а вот в первом фокусе да постоянный, но и сильно тише чем на видео если сравнивать его со звуком выключателя.DuckRider: ↑ 15.06.2025 15:04Отвратительно. Я свой суперфлавер слышу как из пасива выходит, но это прям мерзость
-
DedYehor
Junior
Продаю абсолютно новий блок живлення be quiet! Pure Power 13 M 650W (BP026). Куплений нещодавно, але так і не використовувався — просто не підійшов до моєї системи.
Характеристики:
Бренд: be quiet!
Тип: Блок живлення
Форм-фактор БЖ: ATX
Потужність сумарна, Вт: 650
Потужність по каналах +3,3 V і +5 V, Вт: 120
Потужність по каналам, сумарно по +12 V1, 12V2, ..., Вт: 650
Вихідний струм (А), по напрузі
+5 V: 20
+3.3 V: 20
+12 V1: 54.1
-12V: 0,3
+5 Vsb: 3
Кількість роз'ємів для підключення
Тип роз'єму підключення до материнської плати: 20 + 4pin
Тип роз'єму підключення живлення процесора: 1x4 + 4pin, 1x8pin
Molex: 2
SATA: 5
Роз'єми дод. живлення для відеокарт: 2x6+2pin, 1x16pin
Додатково
Вхідна напруга, В (діапазон): 100-240
Функція APFC (Active Power Factor Correction): є
Стандарт 80 PLUS: 80 PLUS Gold
ККД (%): 94.2
Стандарт ATX12V: 3.1
Розміри, мм: 160x150x86
Вентилятор, мм: 120
Рівень шуму, дБ: 30.2
Примітки: OPP/OTP/OVP/SCP/SIP/UVP/OCP
Ідеальний варіант для тих, хто хоче отримати новий якісний блок живлення зі знижкою!
Пишіть або звоніть за номером +380638925677
Характеристики:
Бренд: be quiet!
Тип: Блок живлення
Форм-фактор БЖ: ATX
Потужність сумарна, Вт: 650
Потужність по каналах +3,3 V і +5 V, Вт: 120
Потужність по каналам, сумарно по +12 V1, 12V2, ..., Вт: 650
Вихідний струм (А), по напрузі
+5 V: 20
+3.3 V: 20
+12 V1: 54.1
-12V: 0,3
+5 Vsb: 3
Кількість роз'ємів для підключення
Тип роз'єму підключення до материнської плати: 20 + 4pin
Тип роз'єму підключення живлення процесора: 1x4 + 4pin, 1x8pin
Molex: 2
SATA: 5
Роз'єми дод. живлення для відеокарт: 2x6+2pin, 1x16pin
Додатково
Вхідна напруга, В (діапазон): 100-240
Функція APFC (Active Power Factor Correction): є
Стандарт 80 PLUS: 80 PLUS Gold
ККД (%): 94.2
Стандарт ATX12V: 3.1
Розміри, мм: 160x150x86
Вентилятор, мм: 120
Рівень шуму, дБ: 30.2
Примітки: OPP/OTP/OVP/SCP/SIP/UVP/OCP
Ідеальний варіант для тих, хто хоче отримати новий якісний блок живлення зі знижкою!
Пишіть або звоніть за номером +380638925677
-
Melofon
Member
DedYehor
Это не место для продаж, для этого существует барахолка на этом сайте и там будет намного больше тех кто ищет б/у бп чем здесь.
Это не место для продаж, для этого существует барахолка на этом сайте и там будет намного больше тех кто ищет б/у бп чем здесь.