А завтра скажуть приходить и фсьоwolf359: ↑ 27.05.2025 15:29У київстара також не треба нікуди ходити. Переноситься за пару хвилин через фірмовий додаток.Donate: ↑ 27.05.2025 15:24
Ну трабла тільки в тому щоб змінити телефон тобі потрібно йти до провайдеру, щоб він тобі дав новий QR код. Не всі дають змогу миттєво переїхати. У лайфа можна есімку нову через інтернет замовити і ввести на ній код переносу і не треба нікуди йти, але у київстара чи МТС я не знаю чи є така можливість
Новини
Останні статті і огляди
Выбор смартфона / коммуникатора
-
snapdragon999
Member
-
100sergo100
Member
Что фсьо? Несколько раз в день/неделю/месяц меняешь номер или телефон?snapdragon999: ↑ 27.05.2025 20:12А завтра скажуть приходить и фсьоwolf359: ↑ 27.05.2025 15:29
У київстара також не треба нікуди ходити. Переноситься за пару хвилин через фірмовий додаток.
Конечно же нет, но ведь нельзя просто взять и удержаться от критики чего то не китайского. К китайцам поди весь набор физических симок кладут, каждого оператора. Вместе с методичкой «Как правильно критиковать айфон и Самсунг в интернетах».
Отправлено спустя 4 минуты 30 секунд:
Налаштування мобільного інтернету. За замовчуванням прописано internet, але з таким налаштуванням не працює на Київстарі роздача інтернету з телефону (чомусь саме Київстар і на айфоні). Надо прописувати KS. Сумно те, що цю інформацію не кажуть в колл-центрі і довелося шукати по форумах
-
snapdragon999
Member
Так в китайцах в глобалках помимо 2 симок есть есим у многих. Нужен мне твой убогий огрызок сто лет100sergo100: ↑ 27.05.2025 21:58 Вместе с методичкой «Как правильно критиковать айфон и Самсунг в интернетах».
[
Просто у нас могут создать дополнительный гимор в любой момент.
-
1985god
Member
Куди приходити ? Кому і чого фсьо ?snapdragon999: ↑ 27.05.2025 20:12А завтра скажуть приходить и фсьоwolf359: ↑ 27.05.2025 15:29
У київстара також не треба нікуди ходити. Переноситься за пару хвилин через фірмовий додаток.
-
snapdragon999
Member
Не всегда и не везде можно подключиться онлайн, бывает много случаев когда требуется визит в офис.Лучше оба варианта иметь.Если номер зарегистрирован, то могут потребовать паспорт или дию и визит в офис, если ее нема, а так симку переставил и всё.Короче могут придумать какой то гимор, тем более в этой стране где могут тебя вынудить куда то прийти лишний раз.Неужели трудно добавить на нормальный телефон где есть и физически симка и есим или 2 симки, нет, надо брать какой то огрызок стремный. Мне не понять лично, тем более не в сша живёшь, тут такое покупать это бредятина, ещё за кучу бабок.За большую сумму должно быть 2 сим + есим, а там уже сам выбираешь чем пользоваться.
-
Andrew_R30
Member
Всім привіт, хочу придбати новий телефон на заміну Poco x3 Pro 8/256, відпав проць 
Бюджет: до 37к
Розглядаю Samsung S25+ 12/256, S24+
Цікавить не Китай-китайський аля дуджі
, шукаю щось топ/флагман/преміум, бажано з нового.
Порекомендуйте щось, можливо хтось шарить за ванплас, піксель та інші. Чи самсунг топ? Потрібен на тут та зараз.
Цікавить не Китай-китайський аля дуджі
Порекомендуйте щось, можливо хтось шарить за ванплас, піксель та інші. Чи самсунг топ? Потрібен на тут та зараз.
-
100sergo100
Member
Як це відпав проц на божественному смартфоні. Такого бути не може. Снапдрагон999, ти де, де обгрунтовані заперечення на таке посягання щодо якості і надійності Поко.Andrew_R30: ↑ 30.05.2025 11:39 Всім привіт, хочу придбати новий телефон на заміну Poco x3 Pro 8/256, відпав проць
Цікавить не Китай-китайський аля дуджі, шукаю щось топ/флагман/преміум, бажано з нового.
Соррі за оффтоп, однак тут дуже кумедний персонаж є.
По суті, особисто моя думка, що не пожалкуешь якщо візьмешь S серію самсунга. Єдине, що порадив би - бери Ультра версію. Можно і минулорічний С24 ультра. С таким кум ходить вже більше року, задоволений повністю. А дісплей, особливо його антиблік, це прям топ!
-
tribute
Member
минулорічна S24 ultra навіть цікавіша буде, за рахунок стилуса з блютузом. не всім це потрібно, але...100sergo100: ↑ 30.05.2025 12:31 По суті, особисто моя думка, що не пожалкуешь якщо візьмешь S серію самсунга. Єдине, що порадив би - бери Ультра версію. Можно і минулорічний С24 ультра. С таким кум ходить вже більше року, задоволений повністю. А дісплей, особливо його антиблік, це прям топ!![]()
-
snapdragon999
Member
Там ребол треба зробити це недорого ,в цієї моделі пайка чіпа бракована,заново його припаяти і буде ще робити довго і нудно. Як тут порадили краще вже с24у ,с25+ и с24+ камери не дуже за таку ціну,не рівня флагману.Andrew_R30: ↑ 30.05.2025 11:39 Всім привіт, хочу придбати новий телефон на заміну Poco x3 Pro 8/256, відпав проць
Цікавить не Китай-китайський аля дуджі, шукаю щось топ/флагман/преміум, бажано з нового.
- спойлер
Востаннє редагувалось 30.05.2025 13:11 користувачем snapdragon999, всього редагувалось 2 разів.
-
vdemeshko
Member
FYI у меня старый контракт 4G unlim (2018 года еще заключал там где еще домашний интернет 100мбит шел бонусом и карта дополнительно для мобильных девайсов) c обычной сим картой работает hot spot на стандартных настройках APN (internet)Васильович: ↑ 27.05.2025 17:16О, так - мене теж це люто вибісило в свій час.100sergo100: ↑ 27.05.2025 15:52А і ще, хот-спот на Київстарі з налаштуванням АПН по замовчуванням працювати не буде.
Потім вже нагуглив, що треба APN замінити з internet на KS![]()
-
Andrew_R30
Member
Ребол, розборка/збірка, порахували до 2700грн, але мені здаєтся воно того не вартує. Телефону вже 4 роки і там акб подихає.snapdragon999: ↑ 30.05.2025 13:07Там ребол треба зробити це недорого ,в цієї моделі пайка чіпа бракована,заново його припаяти і буде ще робити довго і нудно. Як тут порадили краще вже с24у ,с25+ и с24+ камери не дуже за таку ціну,не рівня флагману.Andrew_R30: ↑ 30.05.2025 11:39 Всім привіт, хочу придбати новий телефон на заміну Poco x3 Pro 8/256, відпав проць
- спойлер
З приводу камери, я навіть не знаю що може бути гірше за х3 про, бо там камера какаха.
Думаю брать S25+
-
snapdragon999
Member
Камери не дуже,шим більше чим в с24+ у 2 рази (240гц всього),при навантаженні дуже сильно тає батарея ,наприклад в іграх .Таке собі .Просто юзати то піде мабуть ,під нащі мережі він заточений ок.Якщо подобається шилдік самсунг ,саме те.Andrew_R30: ↑ 30.05.2025 13:16Ребол, розборка/збірка, порахували до 2700грн, але мені здаєтся воно того не вартує. Телефону вже 4 роки і там акб подихає.snapdragon999: ↑ 30.05.2025 13:07
Там ребол треба зробити це недорого ,в цієї моделі пайка чіпа бракована,заново його припаяти і буде ще робити довго і нудно. Як тут порадили краще вже с24у ,с25+ и с24+ камери не дуже за таку ціну,не рівня флагману.
- спойлер
З приводу камери, я навіть не знаю що може бути гірше за х3 про, бо там камера какаха.
Думаю брать S25+
Востаннє редагувалось 30.05.2025 13:22 користувачем snapdragon999, всього редагувалось 1 раз.
-
Andrew_R30
Member
Даа, на даний момент ціна S24 Ultra норм, але купувати я його не буду, він трішки застарів та і дизайн не дуже для мене.tribute: ↑ 30.05.2025 13:02минулорічна S24 ultra навіть цікавіша буде, за рахунок стилуса з блютузом. не всім це потрібно, але...100sergo100: ↑ 30.05.2025 12:31 По суті, особисто моя думка, що не пожалкуешь якщо візьмешь S серію самсунга. Єдине, що порадив би - бери Ультра версію. Можно і минулорічний С24 ультра. С таким кум ходить вже більше року, задоволений повністю. А дісплей, особливо його антиблік, це прям топ!![]()
Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB, мега конска ціна 41к за сіряк. Хоча норм, але нафіг нада.
Краще візьму S25+ сіряк та гарантія місяць.
-
100sergo100
Member
Это здорово. И я очень рад за тебя, однако мой опыт использования Киевстара на айфоне, как и опыт многих других людей, свидетельствует о наличии указанной проблемы. Причины мне неизвестны.vdemeshko: ↑ 30.05.2025 13:08FYI у меня старый контракт 4G unlim (2018 года еще заключал там где еще домашний интернет 100мбит шел бонусом и карта дополнительно для мобильных девайсов) c обычной сим картой работает hot spot на стандартных настройках APN (internet)Васильович: ↑ 27.05.2025 17:16
О, так - мене теж це люто вибісило в свій час.
Потім вже нагуглив, що треба APN замінити з internet на KS![]()
-
snapdragon999
Member
требе перевіряти щоб він був не лізінговий ,бо можуть заблокувати
-
Andrew_R30
Member
Магазин https://jabko.ua/product/samsung-galaxy ... 936-global
Я ніколи у них нічого не купував.
-
snapdragon999
Member
якесь жлобство ,місяц гарантія ,хоча б 3 давалиAndrew_R30: ↑ 30.05.2025 13:25Магазин https://jabko.ua/product/samsung-galaxy ... 936-global
Я ніколи у них нічого не купував.
-
YumaX
Member
Я міняв свій в АЛЛО, мені там зробили фізичну сім безкоштовно, ще можна перенести через додаток але я скинув всі налаштування на старому!Donate: ↑ 27.05.2025 15:24Ну трабла тільки в тому щоб змінити телефон тобі потрібно йти до провайдеру, щоб він тобі дав новий QR код.
-
Andrew_R30
Member
snapdragon999
Гляну, зазвичай якщо воно працює то працює.
Загалом я планував брати Pixel 9 Pro XL, але обрав S25+
-
snapdragon999
Member
там розстрочка є в ябко 3 міс без % .С24у краще бери ,він цікавіший набагатоAndrew_R30: ↑ 30.05.2025 13:32 snapdragon999
Отправлено спустя 18 минут 36 секунд:
Слушай в своё время это был отличный телефон за те деньги небольшие, до сих пор он многим нравится, а проблема у него ерундовая, съекономили на припое, со временем отходит проц. Снять старый припой и новый нанести. Будет ещё 100 лет работать. Это по сравнению с другими брендами и их проблемами вообще ни о чём. Я не буду сейчас лить тонну инфы по другим брендам, чтоб никого не утопить.100sergo100: ↑ 30.05.2025 12:31Як це відпав проц на божественному смартфоні. Такого бути не може. Снапдрагон999, ти де, де обгрунтовані заперечення на таке посягання щодо якості і надійності Поко.![]()
Соррі за оффтоп, однак тут дуже кумедний пе
Востаннє редагувалось 30.05.2025 13:54 користувачем snapdragon999, всього редагувалось 1 раз.