Выбор смартфона / коммуникатора

Смартфоны, планшеты, другие мобильные устройства и телекоммуникации
Відповісти
Автор
Повідомлення
snapdragon999
Member

Повідомлення

7mindfields: 16.05.2025 13:06
snapdragon999: 16.05.2025 13:03

1 модель из мото, которая меньше 6,5".
Факт того, що в лінійці мото ця модель йде з меншим розміром екрану не робить смартфон автоматично компактним вцілому, невже це так важко зрозуміти?
Для многих он компактный, а какой тебе ещё надо 6,1, так их мало и среди флагманов тем более.
7mindfields
Member

Повідомлення

snapdragon999: 16.05.2025 13:10 а какой тебе ещё надо 6,1, так их мало и среди флагманов тем более.
Мені не треба 6.1, я вже казав
dimon2277
Member

Повідомлення

Барбарис: 16.05.2025 12:47 dimon2277, дивно бачив інтерв'ю їх сео, він говорив саме так.
навіть якщо і так це для когось буде плюсом: є хто не хоче мати справу з китайцями (сяо, ббк група і так далі), а тут виходить європейський бренд
snapdragon999
Member

Повідомлення

7mindfields: 16.05.2025 13:13
snapdragon999: 16.05.2025 13:10 а какой тебе ещё надо 6,1, так их мало и среди флагманов тем более.
Так бери айфон,чего, как раз для таких как ты 6.1 :laugh:

Отправлено спустя 19 минут 33 секунды:
Donate: 16.05.2025 12:20
7mindfields: 16.05.2025 12:12
він на 3.2мм вище за не компактний iPhone 11, що ти мелеш
Так що ти хочеш від спедтрамагпт він побачив 6.4 значит компактний :D
Я не пойму что вы хотите, 6,1 не надо, 6,5 большой фаблет. Бред какой то городите.6,4 дюйма мало моделей, из тех что я знаю то мото и сяо 14,15, самсунг с24, 25 там 6,2".

Отправлено спустя 16 минут 46 секунд:
dimon2277: 16.05.2025 13:14
навіть якщо і так це для когось буде плюсом: є хто не хоче мати справу з китайцями (сяо, ббк група і так далі)
какая причина ?если качество ,то тот недотелефон ничем не лучше китайских брендов ,даже можно сказать хуже по характеристикам.За десятку даже nfc нету и 1 динамик ,о чем там говорить.
dimon2277
Member

Повідомлення

snapdragon999: 16.05.2025 13:51
7mindfields: 16.05.2025 13:13
Так бери айфон,чего, как раз для таких как ты 6.1 :laugh:

Отправлено спустя 19 минут 33 секунды:
Donate: 16.05.2025 12:20
Так що ти хочеш від спедтрамагпт він побачив 6.4 значит компактний :D
Я не пойму что вы хотите, 6,1 не надо, 6,5 большой фаблет. Бред какой то городите.6,4 дюйма мало моделей, из тех что я знаю то мото и сяо 14,15, самсунг с24, 25 там 6,2".

Отправлено спустя 16 минут 46 секунд:
dimon2277: 16.05.2025 13:14
навіть якщо і так це для когось буде плюсом: є хто не хоче мати справу з китайцями (сяо, ббк група і так далі)
какая причина ?если качество ,то тот недотелефон ничем не лучше китайских брендов ,даже можно сказать хуже по характеристикам.За десятку даже nfc нету и 1 динамик ,о чем там говорить.
скажи ще зарядка не 100В
а так ще раз подивись модель що запропонував, в 2 версії нфс є, по динаміках не знаю, але чого ти очікуєш від бюджетного смарту? (навіть суббренд асоціює себе як бюджетний)
gekka33
Junior

Повідомлення

Добрый день.Ищу замену своему старенькому Xiaomi note 7 .Одним из критериев поиска было наличие аудио-порта 3,5 мм. Пока остановился на Realme 12+ 5G ? Стоит ли брать ?
1985god
Member

Повідомлення

Вітаю власників свмсунга вже довший час як вийшов андроїд 15 з підтримкою vo wifi , але за вимогою наших Українських спецслужб лише з проміжком 15 хв після реєстрації в мережі при чому тільки в рідній , це для всіх так ( А в роумінгу зась взгалі
Чи працює VoWiFi в роумінгу?
Згідно з офіційною інформацією, жоден з українських операторів не підтримує VoWiFi в міжнародному роумінгу. Це означає, що навіть якщо ви перебуваєте за кордоном і підключені до Wi-Fi, ви не зможете здійснювати дзвінки через VoWiFi.

Відправлено через 19 хвилин 1 секунду:
Відповім на кілька останніх сторінок всім
Alexsandr: 11.05.2025 23:17 В житті сам пароль скажешь на смартфон. Сам смартфон також ломається. На жаль по гарному потрібно мати діловий номер окремо від телефону який носиться с собою.
Згоден.
Останні айфони не ламаються, загалом я давав посилання на сервіс яким спецслужби ламають смарфони, там ж є список смртфонів які ламаються , зрештою ви самостійно можете придбати у виробника цей софт і спробувати. Хоча ректальний криптоаналізатор таки дійсно працює швидше і краще.

Щодо е сім , з мого ніку можна здогадатися що я той мамонт який був одним з перших користувачів піпл нету і сдма україна і сдма мтс коннект так ось тоді те що номер вшивався в пристрій вважалося не зручним і навіть в сша старались переходити на фізичну сімку. Звісно він вшивався в диллера і це була процедура сервісна, а зараз це супер спрощено самостійно , тому й популярніше.

Щодо целглини і бренду , є в мене самсунг А55 в якого була кіллер фіча десь в 2-3 ночі перетворюватися в цеглу :rotate: через день гасити екран , допомогало перезавантаження спец комбінацією, через пару тижднів пройшло саме :super: зараз згадав про оновлення і вирішив оновити , того і не сплю ще :).

Відправлено через 2 хвилини 57 секунд:
snapdragon999: 12.05.2025 04:40
AFU_power: 12.05.2025 02:35

Я це зрозумів як вперше сюди зайшов, одне нахвалювання китайських полунонейм брендів, епл для дурнів, самсунг і піксель оверпрайс.
Самсунг это реально овер прайс, пиксель тоже, если новые модели. Никто ничего не нахваливает, просто снимаю розовые очки с тех кто любит переплачивать за бренд и маркетинг.
Каких полунойнейм брендов имелось ввиду? :mad:
Блін не купуй флагман на старті продажу , почекай пів року рік , купи минулорічний флагман, якраз на самсунги і на пікселі (більше) падають ціни

Відправлено через 13 хвилин 11 секунд:
Valdey377: 12.05.2025 17:47
snapdragon999: 12.05.2025 16:56
Потому что китайских много по разным ценам.Ачто ты можешь предложить по адекватным ценам не Китай?
Кто мне минусы ставит, того скоро не станет.От злости лопните :laugh:
Спор можно заканчивать, нету денег на айфон или Самсунг, бери китайца, вот и всё, если нету денег на джинсы Ливайс идёшь на базар и берёшь от Армена с Еревана, всё
Ще є ломбард / користоване / уцінка ( відкрита, пошкоджена упаковка, активовані ) , зараз нарвусь на купу хейтерів і закидають тапками :gigi: але в мене з купа смартфонів з ломбарду працює до сих пір і купа смартфонів працювала роками поки не тонула/розбивалась/ подавалась , і о жах - я свій айпад взяв в великому інтернет магазині, відомому, уцінений через місяць чи два після активації ( продавали активований) і що? на оф гарантії був працює вже 2 роки, те саме з планшетом сяомі :shuffle: його на пару місяців ранніше взяв , пошкоджена упаковка , реально кут упаковки зламаний : теж працює 2 + років , із списку за останніх 4-5 років з ломбарду/ уцінки хуавеї, сяомі, самсунги , повторюсь: або працюють, або продані через 2-3 роки користування, або померли неприродною смертью - втоплені розбиті :laugh:

Відправлено через 1 хвилину 41 секунду:
Valdey377: 12.05.2025 18:43
snapdragon999: 12.05.2025 18:29

Так а если китаец больше нравиться чем самсунг или айфон и есть деньги ?Ты вообще те самсунги когда юзал последний раз ?Там кроме ультра остальное откровенная шляпа,хуже китайца :laugh:
Ну так кому то и шитьё Армена больше нравится, так я самсунг юзаю с 2011 года, меня всё устраивает, а порнуха, с выезжающими камерами и вечно кривое ПО, ну не моё это, я за эти годы кроме как на Баде , особых косяков прошивки у гнусмаса особо не встречал, а вот китайцы этим славятся, особенно если почитать ветки смартфонов на форумах, так что брал и брать буду, пока не надоест
Хавей куплений перед ковідом з висувною камерою експлатується щодня , руль нарікань, куплений уціненим / активованим , смарт Z pro чи щось таке , прикольно так вжукає камера :lamer:
snapdragon999
Member

Повідомлення

1985god: 26.05.2025 00:12 Вітаю власників свмсунга вже довший час як вийшов андроїд 15 з підтримкою vo wifi , але за вимогою наших Українських спецслужб лише з проміжком 15 хв після реєстрації в мережі при чому тільки в рідній , це для всіх так ( А в роумінгу зась взгалі
Чи працює VoWiFi в роумінгу?
Згідно з офіційною інформацією, жоден з українських операторів не підтримує VoWiFi в міжнародному роумінгу. Це означає, що навіть якщо ви перебуваєте за кордоном і підключені до Wi-Fi, ви не зможете здійснювати дзвінки через VoWiFi.
:

Vowifi для всех так у нас. По моему 10 минут.
Он работает даже в самолетном режиме до 10 минут, думаю все равно где.
Однако не все Wi-Fi-сети поддерживают VoWiFi из-за возможных блокировок портов или ограничений провайдера.

Может имелось ввиду volte, то должно быть соглашение между операторами. Проще карточку местного оператора купить, тем более если есть есим. Оно у нас толком не работает, то там тем более шляпа.
kolesnukm
Member

Повідомлення

1985god мені теж лайф говорив про 15хв хоча на сайті пишуть 10, і вони із іншими пробують це на рівні законодавства зменшити, бо толку не так і багато із їх поточним покриттям . КС на початках взагалі працював тільки якщо інтернет на wi-fi роутері був їх, але зараз вже трохи збільшив список провайдерів
snapdragon999
Member

Повідомлення

kolesnukm: 26.05.2025 12:30 1985god мені теж лайф говорив про 15хв хоча на сайті пишуть 10, і вони із іншими пробують це на рівні законодавства зменшити, бо толку не так і багато із їх поточним покриттям . КС на початках взагалі працював тільки якщо інтернет на wi-fi роутері був їх, але зараз вже трохи збільшив список провайдерів
эта штука больше понт ,смысл в тех 10 минутах ,по крайней мере у нас ,в стране агрессора например есть по 2 часа .
Kamikadzon
Member

Повідомлення

Добрий день, хочу придбати iPhone, натрапив на варіанти лише з підтримкою esim (смачніші по ціні). Може у когось є досвід користування такими? Чи є сенс переплачувати за фізичну сімку? Дякую
Donate
Member

Повідомлення

Kamikadzon: 27.05.2025 14:27 Добрий день, хочу придбати iPhone, натрапив на варіанти лише з підтримкою esim (смачніші по ціні). Може у когось є досвід користування такими? Чи є сенс переплачувати за фізичну сімку? Дякую
Ну трабла тільки в тому щоб змінити телефон тобі потрібно йти до провайдеру, щоб він тобі дав новий QR код. Не всі дають змогу миттєво переїхати. У лайфа можна есімку нову через інтернет замовити і ввести на ній код переносу і не треба нікуди йти, але у київстара чи МТС я не знаю чи є така можливість
dimon2277
Member

Повідомлення

сьогодні в приваті прийшло повідомлення що у них можно купити есім і ні куди не треба йти
а по питанню бачив пару коментів, що "сірі" айфони гірше ловлять сигнал (особливо київстар)
wolf359
Member

Повідомлення

Donate: 27.05.2025 15:24
Kamikadzon: 27.05.2025 14:27 Добрий день, хочу придбати iPhone, натрапив на варіанти лише з підтримкою esim (смачніші по ціні). Може у когось є досвід користування такими? Чи є сенс переплачувати за фізичну сімку? Дякую
Ну трабла тільки в тому щоб змінити телефон тобі потрібно йти до провайдеру, щоб він тобі дав новий QR код. Не всі дають змогу миттєво переїхати. У лайфа можна есімку нову через інтернет замовити і ввести на ній код переносу і не треба нікуди йти, але у київстара чи МТС я не знаю чи є така можливість
У київстара також не треба нікуди ходити. Переноситься за пару хвилин через фірмовий додаток.
Kamikadzon
Member

Повідомлення

dimon2277: 27.05.2025 15:27 сьогодні в приваті прийшло повідомлення що у них можно купити есім і ні куди не треба йти
а по питанню бачив пару коментів, що "сірі" айфони гірше ловлять сигнал (особливо київстар)
Ну айфони лише з е-сім апріорі сірі) тому і цікавлюся, бо 15 без сімки 26к з сімкою 28к) хоча судячи по ціні що той що той сірий) особисто маю піксель, фізичною сімкою не користуюся. Але думка про те що такої можливості взагалі не буде, якось не дає спокою)
100sergo100
Member

Повідомлення

Kamikadzon: 27.05.2025 15:36
dimon2277: 27.05.2025 15:27 сьогодні в приваті прийшло повідомлення що у них можно купити есім і ні куди не треба йти
Ну айфони лише з е-сім апріорі сірі) тому і цікавлюся, бо 15 без сімки 26к з сімкою 28к) хоча судячи по ціні що той що той сірий) особисто маю піксель, фізичною сімкою не користуюся. Але думка про те що такої можливості взагалі не буде, якось не дає спокою)
Користуюся е-сим з 2020 року (ноут 20 ультра) , з квітня 2024 айфон 15ПМ. Проблем не побачив. Звʼязок, швидкість интернету все ок.
За останні 2 місяці порівняв водафон, Київстар та Лайф. Так от саме лайно це саме Київстар. В приміщеннях взагалі жах. І саме на ньому мені не приходять смс з-за кордону, тому не зміг активувати ай меседж та фейстайм по номеру телефону. На інших операторах такої проблеми нема.
А і ще, хот-спот на Київстарі з налаштуванням АПН по замовчуванням працювати не буде.
Kamikadzon
Member

Повідомлення

100sergo100: 27.05.2025 15:52
Kamikadzon: 27.05.2025 15:36

Користуюся е-сим з 2020 року (ноут 20 ультра) , з квітня 2024 айфон 15ПМ. Проблем не побачив. Звʼязок, швидкість интернету все ок.
За останні 2 місяці порівняв водафон, Київстар та Лайф. Так от саме лайно це саме Київстар. В приміщеннях взагалі жах. І саме на ньому мені не приходять смс з-за кордону, тому не зміг активувати ай меседж та фейстайм по номеру телефону. На інших операторах такої проблеми нема.
А і ще, хот-спот на Київстарі з налаштуванням АПН по замовчуванням працювати не буде.
Перепрошую, айфон у Вас лише е-сім підтримує? Бо зараз маю одну фізичну картку та іншу е-сім. Також все чудово, але питання саме в моделі яка не має фізичної. Чи доцільно заради економії пари тисяч обирати її?
100sergo100
Member

Повідомлення

Я взяв е-сим тільки. Незручностей не відчуваю. Зниження якості теж.
Васильович
Member

Повідомлення

100sergo100: 27.05.2025 15:52А і ще, хот-спот на Київстарі з налаштуванням АПН по замовчуванням працювати не буде.
О, так - мене теж це люто вибісило в свій час.
Потім вже нагуглив, що треба APN замінити з internet на KS :mad:
1985god
Member

Повідомлення

tribute: 12.05.2025 19:05 давайте влаштуємо срач :super:
пропонуйте телефон на заміну mi9t

Snapdragon чи Mediatek
12-16gb
512gb-1tb
бажано 3 камери
бажано USB-3 (otg)
бажано екран не водоспад
бажано адекватний прайс, і не екзотичну китайську діч з алі
Apple iPhone 16e 512GB :gigi: забув уточнити новий чи з допусками якщо з допусками то 15pro

Відправлено через 7 хвилин 41 секунду:
Васильович: 27.05.2025 17:16
100sergo100: 27.05.2025 15:52А і ще, хот-спот на Київстарі з налаштуванням АПН по замовчуванням працювати не буде.
О, так - мене теж це люто вибісило в свій час.
Потім вже нагуглив, що треба APN замінити з internet на KS :mad:
Що воно таке APN ? :shuffle:
Відповісти