Thermaltake демонструє корпус IX700 з імерсійним охолодженням, де всі компоненти занурені в рідину

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
leif
Member

Повідомлення

падажжітє, я пройшов по посиланню на томсхардваре, де вони заявляють про 2-3к за літр рідини для сабжу:
спойлер
Зображення
5 галонів це майже 19 літрів і ціна на сайті за таку бочечку стоїть 1.5 тисячі доларів. де тут "2-3к за літр"?

Відправлено через 3 хвилини 43 секунди:
NOVEC 7100 трошки дорожче, але ні про які 2-3к за літр мова не йде навіть приблизно. звідки ці цифри?
FastBullet
Member

Повідомлення

А де цей буратіна Erkins007? Він має це купити :lol: :lol: :lol:
erkins007
Member

Повідомлення

FastBullet: 24.05.2025 13:38 А де цей буратіна Erkins007? Він має це купити :lol: :lol: :lol:
Нет спасибо, то что у меня есть деньги не означает что я буду подобную дичь покупать - у меня в отличии от вас ещё и мозги есть.
Так что я как-то на hyte y70 touch посижу с обычной СЖО для видяхи и проца.
Hotspur
Member

Повідомлення

erkins007: 24.05.2025 13:56ещё и мозги есть
якась неоднозначна заява власника 5090 :lol:
Earanak
Member

Повідомлення

Дожили, уже шеймят за 5090 на этом форуме...
MaKCuMyC
Member

Повідомлення

Якось рибок ще не вистачає для відповідності акваріуму.
Востаннє редагувалось 24.05.2025 14:27 користувачем MaKCuMyC, всього редагувалось 1 раз.
erkins007
Member

Повідомлення

Earanak: 24.05.2025 14:11 Дожили, уже шеймят за 5090 на этом форуме...
Форумные войны, Эпизод II - Атака АМДшников :)
leif
Member

Повідомлення

Ага, новину виправили (будь ласка, нема за що) і тепер тим хто не піде читати оригінал новини може бути не до кінця зроз до чого мій комент вище :laugh:

Кароч, тут теж спочтаку скопіювали з першоджерела, що 1 літр рідини потрібної для роботи сабжу обійдеться щасливому власнику 2-3к, але щось з цим не сходиться :gigi:
Kanjo
Member

Повідомлення

erkins007: 24.05.2025 13:56
FastBullet: 24.05.2025 13:38 А де цей буратіна Erkins007? Він має це купити :lol: :lol: :lol:
Нет спасибо, то что у меня есть деньги не означает что я буду подобную дичь покупать - у меня в отличии от вас ещё и мозги есть.

Так что я как-то на hyte y70 touch посижу с обычной СЖО для видяхи и проца.
Ты реально отдал 20к за корпус?
Inqizitor2022
Member

Повідомлення

Kanjo: 24.05.2025 14:24Ты реально отдал 20к за корпус?
https://elmir.ua/housing/housing_cooler ... n-s00.html а сколько по-твоему стоит хороший корпус?!
Earanak
Member

Повідомлення

Kanjo
Не пон, просторный годный и красивый корпус для топ комплектухи за 20к грн это типа дорого нынче ? Или вопрос был про то что наоборот дешево по вашему ? Тут сложно понять на самом деле, прост большинство годных корпусов от 15к до 25к стоят и неясно к чему это. Не ну для тех кто как я не юзают корпуса, то все что дороже 25$ на каркас от открытого стенда с Алиэкспресса - это может и дорого :gigi:
jumanji
Member

Повідомлення

Как по мне мора топчик, и гораздо компактее а не серверный шкаф если сложить
_FYA_EXel
Member

Повідомлення

Earanak: 24.05.2025 14:11 Дожили, уже шеймят за 5090 на этом форуме...
Из-за того, что не шеймили, страна и скатилась в тотальную коррупцию. :learn:
Нет если ты крутой прогер с зп 100к - то думаю не проблема будет это указать, а когда у чинуши из сельрады появляется 5090 - то тут спросить бы, ведь ни правоохранительной, ни судовой системы у нас нету :popcorn:
А по теме, некоторые серваки давно уже в сухой воде охлаждают - 0% пыли :D
SergN
Member

Повідомлення

Якщо раніше така концепція (занурити все в рідину) була в рамках ідеї побудови безшумного ПК, то це ще було зрозуміло.
А зараз два величезних відра, між якими помпами качається рідина, а в результаті це ще пачкою вентиляторів обдувається задля відводу тепла в повітря, - це взагалі не про вирішення будь-яких практичних викликів, а просто, щоб було щось унікальне "не як у всіх".
Звичайні "водянки" це вирішують компактніше, дешевше і практичніше.
Rederst
Member

Повідомлення

А не простіше "цеглину" міді нагрівати?
dead_rat
Member

Повідомлення

Inqizitor2022: 24.05.2025 15:03
Kanjo: 24.05.2025 14:24Ты реально отдал 20к за корпус?
https://elmir.ua/housing/housing_cooler ... n-s00.html а сколько по-твоему стоит хороший корпус?!
Не знаю, але цей на хороший не схожий

Відправлено через 1 хвилину 21 секунду:
_FYA_EXel: 24.05.2025 15:50
Нет если ты крутой прогер с зп 100к - то
То час готуватися до безробіття :laugh:
freemannew
Member

Повідомлення

Люди і не в таке гроші вкладають, має право бути, чому ні.
Попит, практичність і т. п - це інше питання
Востаннє редагувалось 24.05.2025 15:58 користувачем freemannew, всього редагувалось 1 раз.
waryag
Member

Повідомлення

Невже не могли зробити шланги красиво?
Воно-то на че і добре, що зібрали зі стандартної комплектухи, але виглядає як колгоспна творчість...
Earanak
Member

Повідомлення

_FYA_EXel, будто только "прогреры" зарабатывают нормально. Я вот не программист, и с коррупцией никак не связан. Около 10 лет работал на удаленке по теме архивиза что бы дойти до норм ЗП. Страна то тут причем. Работай на буржуев, плати налоги местные и не будешь шарахаться от 20к за корпус и видяхи за 150к грн :dontknow:
Востаннє редагувалось 24.05.2025 16:09 користувачем Earanak, всього редагувалось 3 разів.
Відповісти