Ну тепер цей корпус справжній акваріум
Новини
Останні статті і огляди
Thermaltake демонструє корпус IX700 з імерсійним охолодженням, де всі компоненти занурені в рідину
-
Nekros
Member
Пропоную обговорити Thermaltake демонструє корпус IX700 з імерсійним охолодженням, де всі компоненти занурені в рідину
-
leif
Member
падажжітє, я пройшов по посиланню на томсхардваре, де вони заявляють про 2-3к за літр рідини для сабжу:
5 галонів це майже 19 літрів і ціна на сайті за таку бочечку стоїть 1.5 тисячі доларів. де тут "2-3к за літр"?
Відправлено через 3 хвилини 43 секунди:
NOVEC 7100 трошки дорожче, але ні про які 2-3к за літр мова не йде навіть приблизно. звідки ці цифри?
5 галонів це майже 19 літрів і ціна на сайті за таку бочечку стоїть 1.5 тисячі доларів. де тут "2-3к за літр"?
Відправлено через 3 хвилини 43 секунди:
NOVEC 7100 трошки дорожче, але ні про які 2-3к за літр мова не йде навіть приблизно. звідки ці цифри?
-
FastBullet
Member
А де цей буратіна Erkins007? Він має це купити

-
erkins007
Member
Нет спасибо, то что у меня есть деньги не означает что я буду подобную дичь покупать - у меня в отличии от вас ещё и мозги есть.
Так что я как-то на hyte y70 touch посижу с обычной СЖО для видяхи и проца.
-
Hotspur
Member
якась неоднозначна заява власника 5090erkins007: ↑ 24.05.2025 13:56ещё и мозги есть
-
Earanak
Member
Дожили, уже шеймят за 5090 на этом форуме...
-
erkins007
Member
Форумные войны, Эпизод II - Атака АМДшниковEaranak: ↑ 24.05.2025 14:11 Дожили, уже шеймят за 5090 на этом форуме...
-
leif
Member
Ага, новину виправили (будь ласка, нема за що) і тепер тим хто не піде читати оригінал новини може бути не до кінця зроз до чого мій комент вище
Кароч, тут теж спочтаку скопіювали з першоджерела, що 1 літр рідини потрібної для роботи сабжу обійдеться щасливому власнику 2-3к, але щось з цим не сходиться
Кароч, тут теж спочтаку скопіювали з першоджерела, що 1 літр рідини потрібної для роботи сабжу обійдеться щасливому власнику 2-3к, але щось з цим не сходиться
-
Kanjo
Member
Ты реально отдал 20к за корпус?erkins007: ↑ 24.05.2025 13:56Нет спасибо, то что у меня есть деньги не означает что я буду подобную дичь покупать - у меня в отличии от вас ещё и мозги есть.
Так что я как-то на hyte y70 touch посижу с обычной СЖО для видяхи и проца.
-
Inqizitor2022
Member
https://elmir.ua/housing/housing_cooler ... n-s00.html а сколько по-твоему стоит хороший корпус?!Kanjo: ↑ 24.05.2025 14:24Ты реально отдал 20к за корпус?
-
Earanak
Member
Kanjo
Не пон, просторный годный и красивый корпус для топ комплектухи за 20к грн это типа дорого нынче ? Или вопрос был про то что наоборот дешево по вашему ? Тут сложно понять на самом деле, прост большинство годных корпусов от 15к до 25к стоят и неясно к чему это. Не ну для тех кто как я не юзают корпуса, то все что дороже 25$ на каркас от открытого стенда с Алиэкспресса - это может и дорого
Не пон, просторный годный и красивый корпус для топ комплектухи за 20к грн это типа дорого нынче ? Или вопрос был про то что наоборот дешево по вашему ? Тут сложно понять на самом деле, прост большинство годных корпусов от 15к до 25к стоят и неясно к чему это. Не ну для тех кто как я не юзают корпуса, то все что дороже 25$ на каркас от открытого стенда с Алиэкспресса - это может и дорого
-
jumanji
Member
Как по мне мора топчик, и гораздо компактее а не серверный шкаф если сложить
-
_FYA_EXel
Member
Из-за того, что не шеймили, страна и скатилась в тотальную коррупцию.Earanak: ↑ 24.05.2025 14:11 Дожили, уже шеймят за 5090 на этом форуме...
Нет если ты крутой прогер с зп 100к - то думаю не проблема будет это указать, а когда у чинуши из сельрады появляется 5090 - то тут спросить бы, ведь ни правоохранительной, ни судовой системы у нас нету
А по теме, некоторые серваки давно уже в сухой воде охлаждают - 0% пыли
-
SergN
Member
Якщо раніше така концепція (занурити все в рідину) була в рамках ідеї побудови безшумного ПК, то це ще було зрозуміло.
А зараз два величезних відра, між якими помпами качається рідина, а в результаті це ще пачкою вентиляторів обдувається задля відводу тепла в повітря, - це взагалі не про вирішення будь-яких практичних викликів, а просто, щоб було щось унікальне "не як у всіх".
Звичайні "водянки" це вирішують компактніше, дешевше і практичніше.
А зараз два величезних відра, між якими помпами качається рідина, а в результаті це ще пачкою вентиляторів обдувається задля відводу тепла в повітря, - це взагалі не про вирішення будь-яких практичних викликів, а просто, щоб було щось унікальне "не як у всіх".
Звичайні "водянки" це вирішують компактніше, дешевше і практичніше.
-
Rederst
Member
А не простіше "цеглину" міді нагрівати?
-
dead_rat
Member
Не знаю, але цей на хороший не схожийInqizitor2022: ↑ 24.05.2025 15:03https://elmir.ua/housing/housing_cooler ... n-s00.html а сколько по-твоему стоит хороший корпус?!Kanjo: ↑ 24.05.2025 14:24Ты реально отдал 20к за корпус?
Відправлено через 1 хвилину 21 секунду:
То час готуватися до безробіття
-
freemannew
Member
Люди і не в таке гроші вкладають, має право бути, чому ні.
Попит, практичність і т. п - це інше питання
Попит, практичність і т. п - це інше питання
Востаннє редагувалось 24.05.2025 15:58 користувачем freemannew, всього редагувалось 1 раз.
-
waryag
Member
Невже не могли зробити шланги красиво?
Воно-то на че і добре, що зібрали зі стандартної комплектухи, але виглядає як колгоспна творчість...
Воно-то на че і добре, що зібрали зі стандартної комплектухи, але виглядає як колгоспна творчість...
-
Earanak
Member
_FYA_EXel, будто только "прогреры" зарабатывают нормально. Я вот не программист, и с коррупцией никак не связан. Около 10 лет работал на удаленке по теме архивиза что бы дойти до норм ЗП. Страна то тут причем. Работай на буржуев, плати налоги местные и не будешь шарахаться от 20к за корпус и видяхи за 150к грн 
Востаннє редагувалось 24.05.2025 16:09 користувачем Earanak, всього редагувалось 3 разів.