Acer готує до релізу відеокарти Radeon RX 9060 XT лінійки Nitro

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Enjthesilence
Member

Повідомлення

byaka: 23.05.2025 11:26
Phos4: 23.05.2025 09:38 byaka

Ну це логічно, але яку думку це має довести? Що карти з 8 гб це хороший вибір?
Що оптимiзувати iгри пiд 8gb ще будуть мiнiмум декiлька рокiв.Але кому потрiбно думати, всiж хочуть на картах бюджетного сегменту увiмкнути экстримальнi налаштування i кричати що пам'ять закінчилася.
це просто маніпулятивний прийом, щоб засрати одного з вендорів і тикати "ініданою" на ултьрах з пастрейсингом, що б всі кекали яке ж це лайно карта, побачиш жоден з цих "незацікавлених" блогерів не зробить відео про те яка 8 гб 9060хт лайно і як вона крашить в індіані через нестачу врам)
такий самий як порівнювати 16гб карту і 8гб карту в іграх де у другої забитий пул врами на презентації, так головне ж пообіцяти рефи за мсрп, яких нема в природі. чи показати графіки з фреймгеном, як це робить жупан, дешевий маркетинг для ідіотів, але бачиш, він працює
byaka
Member

Повідомлення

Melofon: 23.05.2025 11:32
byaka: 23.05.2025 11:26Що оптимiзувати iгри пiд 8gb ще будуть мiнiмум декiлька рокiв.
Да, да, только не для ультра текстур а максимум для высоких, хотя не факт что только текстуры нужно будет снижать чтобы не выйти за рамки 8-ми гиг, может и тени придется кое-где, если уже щас есть такие игры то что говорить за несколько последующих лет.
2 роки назад менi червонi нефанати те саме писали.Неоптимiзованi iгри виходили завжди,в деяких навiть вiдеокарти з 16gb не можуть видати стабiльнi 60фпс.Давайте всi будемо хейтити rx7800XT за те що вона в сталкерi 2 не може тримати 60фпс в 2к.ГП теж може обмежувати продуктивнiсть!
Для деяких людей буде шоком, але я запускав сталкер 2 на gtx1060 6gb i там зовсiм не пам'ять обмежувала продуктивність.Причому вiдеокартi вже майже 10 рокiв!

Отправлено спустя 35 минут 56 секунд:
Enjthesilence: 23.05.2025 11:33
byaka: 23.05.2025 11:26
Що оптимiзувати iгри пiд 8gb ще будуть мiнiмум декiлька рокiв.Але кому потрiбно думати, всiж хочуть на картах бюджетного сегменту увiмкнути экстримальнi налаштування i кричати що пам'ять закінчилася.
це просто маніпулятивний прийом, щоб засрати одного з вендорів і тикати "ініданою" на ултьрах з пастрейсингом, що б всі кекали яке ж це лайно карта, побачиш жоден з цих "незацікавлених" блогерів не зробить відео про те яка 8 гб 9060хт лайно і як вона крашить в індіані через нестачу врам)
такий самий як порівнювати 16гб карту і 8гб карту в іграх де у другої забитий пул врами на презентації, так головне ж пообіцяти рефи за мсрп, яких нема в природі. чи показати графіки з фреймгеном, як це робить жупан, дешевий маркетинг для ідіотів, але бачиш, він працює
Ну це просто смiшно що сталкеру 2 з вiдкритим свiтом вистачає трохи бiльше 8gb(трохи бiльше через витiк пам'яті) ,а коридорному iндiанi нi. :lol:
Ось приклад iз дума де вiд текстур мiнiмальний вихлоп, але пам'яті вони зжерли нормально
lostsoulforever
Member

Повідомлення

Аціо: 22.05.2025 15:49 Ну що намінусили мене?
Не вірили? А я казав, і це тільки рекомендована вартість, а буде ще більше.
оце ти пророк, такого ж ніколи не було з жодною картою, може тобі значок почесного оверклокера дати? :lol:
Yaroslav308
Member

Повідомлення

byaka: 23.05.2025 11:26Що оптимiзувати iгри пiд 8gb ще будуть мiнiмум декiлька рокiв.
Пфф, кому это надо? Подстраиваться нужно под платёжеспособную аудиторию, а «пересічний» пользователь Steam, который играет на бюджетной пятилетней карте в десятилетние игры, взятые за пару долларов на распродаже, или в F2P-доильни, к ним не относится.
byaka
Member

Повідомлення

Yaroslav308: 23.05.2025 12:45
Пфф, кому это надо? Подстраиваться нужно под платёжеспособную аудиторию, а «пересічний» пользователь Steam, который играет на бюджетной пятилетней карте в десятилетние игры, взятые за пару долларов на распродаже, или в F2P-доильни, к ним не относится.
Знаєте людина яка знайшла 400$ на 4060ti/rtx5060ti,думаю знайде 70$ на улюблену гру.
Yaroslav308
Member

Повідомлення

byaka: 23.05.2025 12:48Знаєте людина яка знайшла 400$ на 4060ti/rtx5060ti,думаю знайде 70$ на улюблену гру.
Если человек раз в пару лет наскрёб всего 400 долларов на видеокарту, то рассчитывать получить с него 70 долларов за игру может только Rockstar.
byaka
Member

Повідомлення

Yaroslav308: 23.05.2025 12:55
byaka: 23.05.2025 12:48Знаєте людина яка знайшла 400$ на 4060ti/rtx5060ti,думаю знайде 70$ на улюблену гру.
Если человек раз в пару лет наскрёб всего 400 долларов на видеокарту, то рассчитывать получить с него 70 долларов за игру может только Rockstar.
Ну хтоcь любить гта,а хтось сталкера за 30$.Якщо говорити за якусь америку, то 70$ це декiлька раз сходити в мак.Якщо ж говорити за наш стiм, то там цiни набагато нижчi за 70$
Melofon
Member

Повідомлення

byaka: 23.05.2025 12:232 роки назад менi червонi нефанати те саме писали.Неоптимiзованi iгри виходили завжди,в деяких навiть вiдеокарти з 16gb не можуть видати стабiльнi 60фпс.Давайте всi будемо хейтити rx7800XT за те що вона в сталкерi 2 не може тримати 60фпс в 2к.ГП теж може обмежувати продуктивнiсть!
Спасибо КЭП за напоминание о том что в чип тоже может упор быть ;) дело не в этом, если я вижу что когда в игре на разных картах но на двух одинаковых чипах но с разным объёмом памяти фпс сильно ниже у той у которой 8ГБ а у той что 16гб более-менее норм то я делаю вывод что не хватает памяти, а не потому что упор в гпу, Л-логика :gigi:
byaka
Member

Повідомлення

Melofon: 23.05.2025 13:10
byaka: 23.05.2025 12:232 роки назад менi червонi нефанати те саме писали.Неоптимiзованi iгри виходили завжди,в деяких навiть вiдеокарти з 16gb не можуть видати стабiльнi 60фпс.Давайте всi будемо хейтити rx7800XT за те що вона в сталкерi 2 не може тримати 60фпс в 2к.ГП теж може обмежувати продуктивнiсть!
Спасибо КЭП за напоминание о том что в чип тоже может упор быть ;) дело не в этом, если я вижу что когда в игре на разных картах но на двух одинаковых чипах но с разным объёмом памяти фпс сильно ниже у той у которой 8ГБ а у той что 16гб более-менее норм то я делаю вывод что не хватает памяти, а не потому что упор в гпу, Л-логика :gigi:
Я вам говорю про те що гп може застарiти куди швидше нiж обсяг пам'яті i мiй приклад з 1060 6gb це доводить.
Yaroslav308
Member

Повідомлення

byaka: 23.05.2025 13:01Ну хтоcь любить гта,а хтось сталкера за 30$.Як що говорити за якусь америку, то 70$ це декiлька раз сходити в мак.Якщо ж говорити за наш стiм, то там цiни набагато нижчi за 70$
Ок, купит не одну игру за $70, а две за $35 — от этого больше прибыли геймдев-индустрии он не принесёт. Ситуация, когда человек любит игры, регулярно покупает новинки за полный прайс, но экономит на основном устройстве, отвечающем за комфортный гейминг, может быть разве что исключением. В открытом доступе статистики не нашёл, так что это только моё предположение, но я считаю, что, несмотря на свою массовость, пользователи бюджетных (хотя для 8 ГБ скорее ультрабюджетных) устройств генерируют меньше прибыли, чем те, кто на ступень выше.
byaka
Member

Повідомлення

Yaroslav308: 23.05.2025 14:01
byaka: 23.05.2025 13:01Ну хтоcь любить гта,а хтось сталкера за 30$.Як що говорити за якусь америку, то 70$ це декiлька раз сходити в мак.Якщо ж говорити за наш стiм, то там цiни набагато нижчi за 70$
Ок, купит не одну игру за $70, а две за $35 — от этого больше прибыли геймдев-индустрии он не принесёт. Ситуация, когда человек любит игры, регулярно покупает новинки за полный прайс, но экономит на основном устройстве, отвечающем за комфортный гейминг, может быть разве что исключением. В открытом доступе статистики не нашёл, так что это только моё предположение, но я считаю, что, несмотря на свою массовость, пользователи бюджетных (хотя для 8 ГБ скорее ультрабюджетных) устройств генерируют меньше прибыли, чем те, кто на ступень выше.
По такi логiцi покупцi PS5 взагалi бомжi i Cонi працює собі в збиток :D
Alex646
Member

Повідомлення

Знову срачі про 8 гб відеопам'яті. :rolleyes:

Їх буде вистачати до тих пір, поки актуальні теперешні консолі. Якщо в наступних консолях тільки на графу будуть виділяти по 12-16-20 гб відеопам'яті, то тоді всі 8 гігові карти різко застаріють. Фактор мультиплатформи нікуди не дівся. Розробникам ааашечок доводиться держати себе в рамках і приводити гру в порядок. Хоча низький фпс на консолях вже звичний. :gigi: Навіть срачі про це не такі інтенсивні.
Yaroslav308
Member

Повідомлення

byaka: 23.05.2025 14:28 По такi логiцi покупцi PS5 взагалi бомжi i Cонi працює собі в збиток :D
А плойка случайно ничем от ПК не отличается?
Alex646: 23.05.2025 14:30консолях тільки на графу будуть виділяти по 12
Уже.
byaka
Member

Повідомлення

Yaroslav308: 23.05.2025 15:25
byaka: 23.05.2025 14:28 По такi логiцi покупцi PS5 взагалi бомжi i Cонi працює собі в збиток :D
А плойка случайно ничем от ПК не отличается?
Ви ж напираєте на те що у людей з rtx4060ti коштiв нема на iгри, а значить i оптимiзувати iгри невигiдно для власникiв бюджетних вiдеокарт.
Ось тiльки ПС5 це теж доволi бюджетний спосiб пограти i якщо пiдрахувати всякi rtx3060ti,3070,4060,4060ti,5060...вийде що вiдеокарт навiть бiльше продано нiж пс5
Аціо
Member

Повідомлення

lostsoulforever: 23.05.2025 12:40
Аціо: 22.05.2025 15:49 Ну що намінусили мене?
Не вірили? А я казав, і це тільки рекомендована вартість, а буде ще більше.
оце ти пророк, такого ж ніколи не було з жодною картою, може тобі значок почесного оверклокера дати? :lol:
Давай два! А краще три!
waryag
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 23.05.2025 10:39Так, достатньо взяти 30 ігор під радік і додати 10 під нвідію та отримати потрібну статистику. Зараз би захищати слайди з презентації)))
Вже цікаво яка ж буде різниця з 16гб версією нвідії і різниця в їх прайсі, але напевно ти і в мсрп з їх слайдів повірив B-)
Набір ігор цілком адекватний. А якщо кого і хейтити за кончені тести, так це нвідіа. Там при плануванні задіяли весь спектр важкої наркоти.
Phos4
Member

Повідомлення

byaka
Так і є, купуємо мівіну а на здачу беремо карти амд з 8гб, щоб грати на своїх низько середніх і плакати вночі в подушку. :D
Ну а серйозно на яких налаштуваннях мають грати люди які купили з магазину вчора анонсовану карту? Це ж не те що ігри які потребують більше 8 гб врам вчора вийшли, деякі проекти і на середніх вже в неї впруться і деякі з них це навіть не цьогорічні проекти.
Enjthesilence
Member

Повідомлення

waryag: 23.05.2025 18:29
Enjthesilence: 23.05.2025 10:39Так, достатньо взяти 30 ігор під радік і додати 10 під нвідію та отримати потрібну статистику. Зараз би захищати слайди з презентації)))
Вже цікаво яка ж буде різниця з 16гб версією нвідії і різниця в їх прайсі, але напевно ти і в мсрп з їх слайдів повірив B-)
Набір ігор цілком адекватний. А якщо кого і хейтити за кончені тести, так це нвідіа. Там при плануванні задіяли весь спектр важкої наркоти.
як жалюгідно) продовжує виправдовувати улюблену корпорацію)) так, це нвідія компанія зла, все в неї погано і не так як має бути, амд інша справа, справжні альтруїсти, філантропи я би навіть сказав.
Yaroslav308
Member

Повідомлення

byaka: 23.05.2025 16:05Ви ж напираєте на те що у людей з rtx4060ti коштiв нема на iгри, а значить i оптимiзувати iгри невигiдно для власникiв бюджетних вiдеокарт.
Не то чтобы совсем нет, а значительно меньше.
Отсутствие оптимизации не означает нулевые продажи: достаточно, чтобы игра кое-как запустилась, настройки пониже, апскейл поагрессивнее — и 30 FPS потерпят, бояре. Сейчас во многих играх вообще забивают на оптимизацию, и они не лучшим образом работают даже на топовом железе, а об оптимизации под бюджетки можно только мечтать.
byaka: 23.05.2025 16:05Ось тiльки ПС5 це теж доволi бюджетний спосiб пограти i якщо пiдрахувати всякi rtx3060ti,3070,4060,4060ti,5060...вийде що вiдеокарт навiть бiльше продано нiж пс5
Да, бюджетный, но в среднем на игры для неё нужно тратить больше, чем на ПК.
Возможно, каких-либо чисел NVIDIA не называла.
waryag
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 23.05.2025 19:05як жалюгідно) продовжує виправдовувати улюблену корпорацію)) так, це нвідія компанія зла, все в неї погано і не так як має бути, амд інша справа, справжні альтруїсти, філантропи я би навіть сказав.
Жалюгідно виглядють нападки на АМД на фоні того, що творить з політикою оглядів нвідіа. :idea:
Відповісти