шикардосза рекомендованою ціною від €599 і €649 за 8- і 16-гігабайтну модель відповідно.
Новини
Останні статті і огляди
Acer готує до релізу відеокарти Radeon RX 9060 XT лінійки Nitro
-
KoB6acKa
Member
Пропоную обговорити Acer готує до релізу відеокарти Radeon RX 9060 XT лінійки Nitro

-
Keyser Soze
Member
THE BEST!!!
Нет, я, конечно, слышал/читал новости про очень быстро наступающую гиперинфляцию в США и во всём мире, но чтобы такими темпами ....
почти +100% за пару дней-неделю
Тогда, лучше RX9700 взять...
- спойлер
Востаннє редагувалось 22.05.2025 15:54 користувачем Keyser Soze, всього редагувалось 3 разів.
-
Enjthesilence
Member
Востаннє редагувалось 22.05.2025 15:54 користувачем Enjthesilence, всього редагувалось 1 раз.
-
Аціо
Member
Ну що намінусили мене?
Не вірили? А я казав, і це тільки рекомендована вартість, а буде ще більше.
Не вірили? А я казав, і це тільки рекомендована вартість, а буде ще більше.
-
Nortrom
Member
EMEA regionEnjthesilence: ↑ 22.05.2025 15:42 скільки? але ж той реф з рендерів презентації... невже знову "надулі?"
https://pausehardware.com/acer-nitro-in ... 060-xt-oc/
-
Аціо
Member
Побачите, але вже буде запізно, Містер Куртка таку незламну потужність усім тощо зробить.
І вихід лише один - АМД має почати робити власні карти, відсікаючи корупційно шахрайських вендорів на 100%.
І вихід лише один - АМД має почати робити власні карти, відсікаючи корупційно шахрайських вендорів на 100%.
-
Enjthesilence
Member
фух, ну добре що ми не Європа і в нас буде дешевшеNortrom: ↑ 22.05.2025 15:53EMEA regionEnjthesilence: ↑ 22.05.2025 15:42 скільки? але ж той реф з рендерів презентації... невже знову "надулі?"![]()
![]()
https://pausehardware.com/acer-nitro-in ... 060-xt-oc/
-
Аціо
Member
Не дякуйте - я вас виправив
-
Enjthesilence
Member
я бачу шановний ви спокушаєте місцевих поціновувачів пофармити вам мінусів?
-
Аціо
Member
Ну що поробиш - якщо хейтять та булять за правду, це насправді не моя проблема, хоч вони цього і не второпають.Enjthesilence: ↑ 22.05.2025 15:58я бачу шановний ви спокушаєте місцевих поціновувачів пофармити вам мінусів?
-
Enjthesilence
Member
у самурая немає мети, є тільки шляхАціо: ↑ 22.05.2025 16:02Ну що поробиш - якщо хейтять та булять за правду, це насправді не моя проблема, хоч вони цього і не второпають.Enjthesilence: ↑ 22.05.2025 15:58
я бачу шановний ви спокушаєте місцевих поціновувачів пофармити вам мінусів?
-
Аціо
Member
Це як от знімає людина злочин, а хейтять та звинувачують не злочинців, а того хто зняв та виклав відео.
Це лише каже що люди патологічно не розуміють сенсу та наслідкового зв'язку, не хочу ображати рибок гуппі, тому далі не буду продовжувати, ви мене зрозумієте певен, а мінусатори ні.
Це лише каже що люди патологічно не розуміють сенсу та наслідкового зв'язку, не хочу ображати рибок гуппі, тому далі не буду продовжувати, ви мене зрозумієте певен, а мінусатори ні.
-
kairo
Member
Хлопці, даремно ви хейтите! Це оверклокерські версії за які навіть 600 Євро не шкода! Розігнані 8ГБ GDDR6 пам'яті дадуть вам можливість грати в нативі без цих ваших дегенераторів!
-
Аціо
Member
Enjthesilence: ↑ 22.05.2025 16:03у самурая немає мети, є тільки шляхАціо: ↑ 22.05.2025 16:02
Ну що поробиш - якщо хейтять та булять за правду, це насправді не моя проблема, хоч вони цього і не второпають.
Гарний гумор так дякуюkairo: ↑ 22.05.2025 16:07 Хлопці, даремно ви хейтите! Це оверклокерські версії за які навіть 600 Євро не шкода! Розігнані 8ГБ GDDR6 пам'яті дадуть вам можливість грати в нативі без цих ваших дегенераторів!
-
Vlaad13
Member
Чекаю наших червоних друзів які хейтили 5060 з ціною у 16к 
-
Аціо
Member
Зараз вони вас незламно тощо запотужать мінусом, не переймайтесь.
-
Conqistador
Member
-
MaKCuMyC
Member
Щось я проґавив коли це Sapphire перейменували в Acer.
-
Nortrom
Member
Довольно небольшие карты
-
Melofon
Member
Что вы так радуетесь, чуда не случилось, 9060хт дороже чем 5060ти и при этом немного быстрее (процентов на 9-10 по общей производительности) что не делает её бест-баем, я надеялся что она будет дешевле 5060ти и тогда она бы была реально крутой, та хотябы на ровне уже было бы лучше, но нет, печально.
Отправлено спустя 1 минуту 36 секунд:
и это за младшую карту!!! 
Отправлено спустя 1 минуту 36 секунд:
В чем шикардос? в неадекватной цене? 650 евро за 16ГБ версию этоKoB6acKa: ↑ 22.05.2025 15:37 Пропоную обговорити Acer готує до релізу відеокарти Radeon RX 9060 XT лінійки Nitroшикардосза рекомендованою ціною від €599 і €649 за 8- і 16-гігабайтну модель відповідно.![]()