Новини
Останні статті і огляди
FAQ по звуковым картам
-
Bomchik
Member
Ізопропіловий спирт допоміг. Взяв десь півтора кубика, заляв половину, покрутив секунд 30, заляв іншу половину і знову покрутив. Тріскіт пропав, лівий канал перестав відвалюватись і навіть регулятор почав крутитися плавніше і легше. Навіть не очікував, що так легко можна відремонтувати, думав, що доведеться розбирати, щоб нормально залити спирт в регулятор. Дякую за допомогу.
-
feson
Member
Ще можна VD-40 прискати.
На 1-2 роки буде працювати поки не висохне VD-40.
На 1-2 роки буде працювати поки не висохне VD-40.
-
Usagi
Member
Теж ця проблема. Фіксив як ти і написав.Bomchik: ↑ 01.05.2025 21:56 Привіт. Маю Scarlett Solo 3 gen
Пару місяців тому нарешті продав цей мотлох
На заміну купив topping e2x2 за ту саму ціну скарлета але він тупо у всьому кращий. Рекомендую розглянути
-
feson
Member
Що прям так кодек topping-га АК46 кращий ніж кодек CS4270 у скарлета?Usagi: ↑ 07.05.2025 12:49Теж ця проблема. Фіксив як ти і написав.Bomchik: ↑ 01.05.2025 21:56 Привіт. Маю Scarlett Solo 3 gen
Пару місяців тому нарешті продав цей мотлох
На заміну купив topping e2x2 за ту саму ціну скарлета але він тупо у всьому кращий. Рекомендую розглянути
По USB і там і там X-MOS.
А що по підсилювачам на входах - у скарлета там свої розробки схем....а у топінга все на ОУшках.
Дуже бентежить мікроблоха підсилювача навушників у topping-га. Там знов кераміка біля нього навкруги.....біда....хоча може там якійсь топовий ES....чи TI....ці
мікроблохи зі світу мобільних телефонів часто здихають через деякий час....краще б поставили перевірену часом TPA6120.......вона від навушників здохнути не може....
-
Usagi
Member
feson
Не знаю, поживем побачим. Поки політ стабільний. Навушники 300ом. Буває можу і 80-100% накрутити з допгейном.
Гучність кручу ну просто постійно.
Одні із кіллерфіч для мене це крутілки на все можливе (% лупбеку + лупбек/аут) а також супер зручний софт максимальною кількістю налаштувань. В скарлета дуже не вистачало. Ну і ще приємно що найменша затримка 192к з мінімальним бафером
Відправлено через 2 хвилини 9 секунд:
Не знаю, поживем побачим. Поки політ стабільний. Навушники 300ом. Буває можу і 80-100% накрутити з допгейном.
Гучність кручу ну просто постійно.
Одні із кіллерфіч для мене це крутілки на все можливе (% лупбеку + лупбек/аут) а також супер зручний софт максимальною кількістю налаштувань. В скарлета дуже не вистачало. Ну і ще приємно що найменша затримка 192к з мінімальним бафером
Відправлено через 2 хвилини 9 секунд:
Ага. І саме головне швидший і не глючний. У скарлета в деяких іграх відвалюється. Іноді може захрипіти доки не перезавантажиш. А сам скарлет парадоксально краще працює БЕЗ драйверів і софта для регулювання. Я усталь від неїfeson: ↑ 07.05.2025 23:39 Що прям так кодек topping-га АК46 кращий ніж кодек CS4270 у скарлета?
-
Radio Bay
Member
Погана модаБуває можу і 80-100% накрутити з допгейном
-
Usagi
Member
Ага. Ну це так, на один трек для вайбу раз на тиждень). 110дб виходить. А так сиджу на 30-50%
-
Radio Bay
Member
Висновок лежить на поверхні, усі ці інтерфейси не для грати, а писати музику. Я про некоштовніUsagi: ↑ 19.05.2025 10:42 Я усталь від неї
-
Usagi
Member
Ні. Аудіоінтерфейс має робити прості речі. Конвертувати аналог в цифру і назад. І не важливо музика це чи ні. Задача одна і та ж. І так, для запису звуку я теж його використовую. У мене родподмік і преамп до нього. Оак от скарлет при вмиканні фантомного ще й дивний звук давав на мікрофонRadio Bay: ↑ 19.05.2025 11:17Висновок лежить на поверхні, усі ці інтерфейси не для грати, а писати музику. Я про некоштовніUsagi: ↑ 19.05.2025 10:42 Я усталь від неї
-
Radio Bay
Member
У автівки задача возити дупу, у ножа різати )Usagi: ↑ 19.05.2025 16:27Аудіоінтерфейс має робити прості речі. Конвертувати аналог в цифру і назад. І не важливо музика це чи ні. Задача одна і та ж
-
N00b
Member
Вітаю! Потрібна допомога. Шукаю зовнішню аудіокарту ,хочу підключити акустику 5.1 до ноутбуку . Підскажіть будь ласка , в кого є нормальні перевірені рішення.
п.с придбав з алі usb карту - додаток просто жах ,звучання теж. Зараз дивлюсь на Asus Xonar U5 -але судячи по відгукам з нею більше негативних моментів.
Дякую
п.с придбав з алі usb карту - додаток просто жах ,звучання теж. Зараз дивлюсь на Asus Xonar U5 -але судячи по відгукам з нею більше негативних моментів.
Дякую
-
Radio Bay
Member
N00b: ↑ 21.05.2025 21:55підключити акустику 5.1 до ноутбуку
- Якось так?
-
tablestikus
Member
AV-ресівер можна ще взятиN00b: ↑ 21.05.2025 21:55 Вітаю! Потрібна допомога. Шукаю зовнішню аудіокарту ,хочу підключити акустику 5.1 до ноутбуку . Підскажіть будь ласка , в кого є нормальні перевірені рішення.
Дякую![]()
-
N00b
Member
Я розімуію) але я вже взяв з алі , якість звуку просто жах. Можливо хтось купував карту чи ресівер(декодер) і має позитивний досвід в них?
Дивлюсь в сторону Асус чи Креатів
Дивлюсь в сторону Асус чи Креатів
-
tablestikus
Member
N00b
я не про китайський мотлох з алі. А наприклад щось типу такого
https://onkyo.com/emea/home-cinema-2/tx-nr5100
я не про китайський мотлох з алі. А наприклад щось типу такого
https://onkyo.com/emea/home-cinema-2/tx-nr5100
-
N00b
Member
Ого , норм штука)
-
Radio Bay
Member
Так тоді ОЛХ-ресівер. Я намагався знайти, щось простіше, дешевше.N00b: ↑ 22.05.2025 12:00Ого , норм штука
Колонки пасивні?
-
N00b
Member
Актив, Logitech Z906 5.1
-
Filabatya
Member
ресивер до цих лоджітек це оригінально 
любу зовнішню звукову карту, там однополосні фронти
любу зовнішню звукову карту, там однополосні фронти
-
Radio Bay
Member
Тому і спитавFilabatya: ↑ 22.05.2025 15:18ресивер до цих лоджітек це оригінально
- Так у Logitech Z906 5.1 є свій блок розподілення сигналу