1234waltz: ↑
19.05.2025 15:42Ну тобто на безнадійне відставання по функціям AI редагування фото від буквально всіх гравців на ринку вам немає чого відповісти, ок

Ага, функція вирізати людину з фону - це вершина техпрогресу. Поки Apple фокуситься на оптимізації реальних сценаріїв, андроїд-табір женеться за магією вирізки колишньої зі своїх фото. Це серйозно так болить, що Apple не додає фішки для тіктоку, які ти два рази покажеш, щоб друзям показати?
P.S: А потім ти береш умовний салямі і розумієш що на останньому хайперос сяомі немає якихось базових функцій по адекватному мастабуванню системи. Воно офк мастабуешься але криво, в тот час як на дефолтному 15 відрі все масштабується як треба.
В Кожанкіна є підтримка, в АМД можно погратись з AMUSE...
Оце ти круто завернув тільки куртка розроблював це все достатньо давно, а АМД зайнята була виживанням із за своєї кінченої політики, треба було пилити зен і консольний ринок не втратити.
Тому коли пішли DLSS, нейронки і все такє у АМД не було буквально НІЧОГО. І потрібно завжди відповідати конкуренту хоч і завжди якось криво косо. Тому ось там в 9ххх лінійці ми маємо те що маємо.
Красні фани можуть хоч тепер не говорити що DLSS не потрібен і все такє. Тепер вже є хоч в якомусь адекватному вигляді.
А звідки про це знати юзерам Apple, у яких немає нормальної апаратної підтримки з будь-якою кількістю рами...
Ага, немає підтримки - але чомусь ваші 16 ГБ RAM і прискорювачі всього не дають того самого user experience. Інженерія не в кількості гігабайтів чи гігагерців.
Це вам не дядюшка Ляо збирає ПК з OLX.
Сенсу в цьому не бачу, бо будь-яким смартфоном, більше трьох років для мене моветон.
Це классика: мені не треба, значить, нікому не треба. А потім люди ходять з Galaxy S20 і плачуть, чому їм вже ніхто не шле нічого. Поки айфон 11 ще досі апдейтиться і працює плавніше, ніж деякі нові андроїд-флагмани. І взагалі навіщо вам апгрейдити смарт? Апгрейд задля апгрейду? Сиджу на пікселі 6ому взагалі не бачу хоч якихось приблизних варіантів апдейту. Ну ось для чого? Оновлення ще 1,5 роки будуть надходити. Система працює достатньо швидко. Іграшки тягне. Фото/відео навідь через декілька років одні з кращих. Щоб в мене був умовний 8 Elite який під навантаженням буде троттлити на 40-60%?
Був колись 6 піхєль, грівся як чайник, з тих часів до гуглофонів не торкаюсь. Юзаю самсу+сяомі, проблем не маю.
Це взагалі ОР вище гор. Десь в підвалі почув і все тепер це тема тижня.
Але ні всі телефони гріються
Added in 4 minutes 48 seconds:
tornadox: ↑
19.05.2025 16:52
Оце про 5-7 років оновлень — воно гарно звучить, але це чистий маркетинговий "булшит" від Епл, який гарненько так вводить покупця в оману.
Бо з кожним новим апдейтом їхній старий гаджет починає відверто тупити. Причому до тих апдейтів тебе ще й App Store активно штовхає, бо інакше купа програм просто перестане працювати.
А оскільки їхня система закрита, то ти і не перевіриш толком, чи прилетіли тобі всі обіцяні фічі нової iOS/macOS на твій умовний 5-річний девайс, чи тебе просто "підтягнули" до мінімальної сумісності, щоб ти міг далі користуватись апками (і бачити рекламу нових девайсів).
Це така собі гарна обгортка від цукерки, під якою не завжди смачна начинка.
Оцей булщит я від кожного чую, що драйвера нвідії тормозять карти що оновлення тормозять систему. Якщо там все зроблена як треба нічого тормозити не буде взагалі. Якщо там 2 індуса пишуть код то пробачте це проблеми вашого вендора.
Хочу бачити пруфи, поки з того що я бачив ніхто не міг НІЧОГО підтвердити
Зате iOS 18 додав по годині десь автономності смартфонам, але про це треба мовчати
Причому до тих апдейтів тебе ще й App Store активно штовхає, бо інакше купа програм просто перестане працювати.
Яка купа программ? Там с постраждалих від примусового переходу тільки володарі перехідних 6ок. Але смартфону то 10 років