Покупки в Китае: aliexpress.com и другие площадки, доставляющие товар в Украину

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
InHale
Member

Повідомлення

Покупки в Китае: aliexpress.com и другие площадки, доставляющие товар в Украину

Пообсуждать сам товар - в тематических разделах (выбор "чего либо" и тп)

Покупки на amazon.com
Покупки на ebay.com
Покупки на newegg.com и в других магазинах США, где часто не принимают к оплате карты украинских банков
Покупки на computeruniverse.net

Экспресс доставка посылок в/из Украину со всего мира

Пообсуждать цены: Стоимость комплектухи: прогнозы, мысли, размышления

спойлер
Всем привет, ищу помощи у людей которые заказывают или заказывали товар с aliexpress. Почитал чучуть статей в интернете... но не сильно забрался.
За полнил форму профиля ( адрес получение посылки ):
http://i.piccy.info/i7/bfa3ae8d5567dcc7 ... Snymok.png" target="_blank
есть - privat internet card, для оплаты.
А что дальше делать не могу понять ))) я так понял что надо привязать к 1 с плтежных систем ? или сразу делать оплату с номера карточки ? :shuffle:
буду благодарен за помощь... :beer:
Востаннє редагувалось 22.11.2018 10:37 користувачем gehka3, всього редагувалось 1 раз.
Причина: !
AlteaXL
Member

Повідомлення

Дякую всім, наскидаю їм все що можна, нехай розбираються Якось не думав що можуть запитувати якісь документи при замовленні менше 150 євро.
Nouriel
Member

Повідомлення

acm_fan: 16.05.2025 19:41консолидировать в одну,
а в мене навпаки було :) в розділі де пакетні пропозиції мало бути все запхано в одну посилку приїхало окремо 6 посилок
Sachem
Member

Повідомлення

Что за прикол с количеством товара, которое доступно к заказу?
Вчера зашел посмотреть на хотелки, в последний день распродажи, и везде "Max. 1 pcs/shopper". Подумал, что так китайцы ограничивают халяву на распродаже. Сегодня распродажа закончилась, а "Max. 1 pcs/shopper" осталось. Ну и по 0.49 центов почти на всё за доставку стало.
daesz
Member

Повідомлення

Sachem
в деяких товарів/магазинів так було завжди :)
Hotspur
Member

Повідомлення

Sachem: 19.05.2025 22:30 Что за прикол с количеством товара, которое доступно к заказу?
Вчера зашел посмотреть на хотелки, в последний день распродажи, и везде "Max. 1 pcs/shopper". Подумал, что так китайцы ограничивают халяву на распродаже. Сегодня распродажа закончилась, а "Max. 1 pcs/shopper" осталось. Ну и по 0.49 центов почти на всё за доставку стало.
таке завжди було. просто не на всі товари
Nouriel
Member

Повідомлення

Sachem: 19.05.2025 22:30почти на всё за доставку стало
да змінилось, там де було безкоштовно - стало від 200 грн безкоштовно
AndP
Member

Повідомлення

AlteaXL: 18.05.2025 00:36 Дякую всім, наскидаю їм все що можна, нехай розбираються Якось не думав що можуть запитувати якісь документи при замовленні менше 150 євро.
могут и запрашивают , условно и за 5 баксов, если им кажется, или знают, что цена указана низкая.
Hotspur
Member

Повідомлення

AlteaXL: 18.05.2025 00:36Якось не думав що можуть запитувати якісь документи при замовленні менше 150 євро.
митниця настільки неадкватна що і по посилкам за 10 доларів можуть бути проблеми
tablestikus
Member

Повідомлення

якась срака з останнім замовленням, був варіант тіки з доставкою за 20 баксів через cianao - вже 1,5 місяця іде (

а за Нову пошту - інвойс з магазина де замовлявся товар завжди підходив.
AlteaXL
Member

Повідомлення

AlteaXL: 17.05.2025 21:48 замовив товар (магнітола в авто) з алі вартістю 93.11$ (85.25$ з купоном). Вислали новою поштою, сьогодні приходить на пошту повідомлення що посилка потребую додаткових документів для митного оформлення (паспорт, ІПН, чек). В статусі замовлення висить "Package contains items that may be for commercial use". Я правильно зрозумів, митниця вважає що товар в одному екземплярі вартістю до 100$ купується для комерції? І який я повинен чек вислати новій пошті, якщо в приваті не береться квитанції по оплаті з aliexpress...
і так, спершу скинув скріншоти замовлення та документ від продавця (там де вкузується хто покупець/продавець, вартість, і написано що подарунок). Відповіли ось так
спойлер
Дякую за надані документи, але необхідно надати також банківську квитанцію, не скріншот, а саме оригінал квитанції з реквізитами та печаткою банка (даний документ можна сформувати через онлайн банкінг). Якщо оплата проводилася через картку ПриватБанку, то у даному випадку в якості платіжного документа потрібно сформувати виписку за день, коли була проведена потрібна транзакція, де буде вказано отримувача платежу
після надання виписки (у виписці сума була не 85.25$, а більше 100$) товар пройшов митницю і поїхав в депо
movi
Member

Повідомлення

AlmostDef: 17.05.2025 19:17В полі "card name" треба ж вводити ім'я власника, чи за 5 років вже щось змінилось
У цьому полі потрібно вводити те саме ім'я що вказано на самій карточці.
LiquidStorm
Member

Повідомлення

movi: 22.05.2025 13:58
AlmostDef: 17.05.2025 19:17В полі "card name" треба ж вводити ім'я власника, чи за 5 років вже щось змінилось
По факту важливим є тільки чи нова карта, чи по ній вже були раніше обороти.
Ніхто то поле не перевіряє, ба більше, у віртуалок та неперсональних карт взагалі нема нічого, окрім номеру та решти реквізитів, то ж не є важливо, що саме вписати в "ім'я карти"
Hotspur
Member

Повідомлення

LiquidStorm: 22.05.2025 21:42ба більше, у віртуалок та неперсональних карт взагалі нема нічого
так
tablestikus
Member

Повідомлення

Ага, моя болісна посилка таки дійшла до України і попала на Укрпошту. проблема в тому що в мене там ціна для ромитнення і я ніколи через укрпошту такого не робив, легкий гугл каже що укрпошта не питає доки і ставить ціну розмитнення для таких товарів від балди. Чи хтось на таке попадав?

По трекінгу пише:
"Знаходиться в митниці: Нарахування митних платежів. Не потребує підтвердження вартості вкладення
03928 Україна ТЕРМІНАЛ"

Відправлено через 1 хвилину 46 секунд:
LiquidStorm: 22.05.2025 21:42
movi: 22.05.2025 13:58
По факту важливим є тільки чи нова карта, чи по ній вже були раніше обороти.
Ніхто то поле не перевіряє
Закордоном при онлайн-оплатах перевіряють часто.
LiquidStorm
Member

Повідомлення

tablestikus: 24.05.2025 11:00По трекінгу пише:
"Знаходиться в митниці: Нарахування митних платежів. Не потребує підтвердження вартості вкладення
03928 Україна ТЕРМІНАЛ"
Зайти по КЕП/банк ід в кабінет https://cabinet.customs.gov.ua/login/ там буде посилка і кнопки дій
tablestikus: 24.05.2025 11:00Закордоном при онлайн-оплатах перевіряють часто.
Жоден раз не перевіряли eBay, Amazon, Aliexpress, Shop.app, тощо.
tablestikus
Member

Повідомлення

Вже вичитав. Оплата буде у відділенні укрпошти при отриманні.

Ну я не раз помилявся вводячи призвище і мені давало відлуп при оплаті.
movi
Member

Повідомлення

LiquidStorm: 22.05.2025 21:42Ніхто то поле не перевіряє, ба більше, у віртуалок та неперсональних карт взагалі нема нічого, окрім номеру та решти реквізитів, то ж не є важливо, що саме вписати в "ім'я карти"
в мене форма не приймала карту поки не поміняв ім'я на те, що було написане на карті. може і збіг.
LiquidStorm
Member

Повідомлення

movi: 26.05.2025 16:44
LiquidStorm: 22.05.2025 21:42Ніхто то поле не перевіряє, ба більше, у віртуалок та неперсональних карт взагалі нема нічого, окрім номеру та решти реквізитів, то ж не є важливо, що саме вписати в "ім'я карти"
в мене форма не приймала карту поки не поміняв ім'я на те, що було написане на карті. може і збіг.
Якщо карта іменна - може бути.
tablestikus
Member

Повідомлення

ітого розмитнення пройшло за одну добу, доки не просили, в середину коробки не лізли, розмитнення поставили по ціні що поставив на лейбі на коробці продавець, а він зараз поставив не ціну товара, а ціну+доставку, ну таке, встряг на зайві $7 що не критично, але загалом на майбутнє буду знати що краще таке тягнути містом чи новою поштою, меньше варіантів встрягти на бабло.
AmigoPhoenix
Member

Повідомлення

Раніше при оформленні замовлення на алі ніколи не вибирав пункт видачі (Self-pickup).
Бо в списку були доступні лише відділення укрпошти.
На днях при оформленні покупки через Self-pickup обрав відділення НП в сусідній області.
В своїй не знайшов... Подумав, яка різниця, якщо пізніще через my.novaposhtaglobal.ua можна буде обрати бажане відділення.

Продавець посилку відправив.
В посилки трек-номер RK*********LV
По ходу поїде укрпоштою в сусідню область)

Підтримка укрпошти сказала:
"Переадресувати відправлення можливо лише після того як воно фізично надійде до відділення."

Називається хотів отримати посилку пошвидше...))

Питання. Яке відділення НП треба було обирати, щоб гарантовано поїхало НП?
Відповісти