Покупки в Китае: aliexpress.com и другие площадки, доставляющие товар в Украину

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
InHale
Member

Повідомлення

Покупки в Китае: aliexpress.com и другие площадки, доставляющие товар в Украину

Пообсуждать сам товар - в тематических разделах (выбор "чего либо" и тп)

Покупки на amazon.com
Покупки на ebay.com
Покупки на newegg.com и в других магазинах США, где часто не принимают к оплате карты украинских банков
Покупки на computeruniverse.net

Экспресс доставка посылок в/из Украину со всего мира

Пообсуждать цены: Стоимость комплектухи: прогнозы, мысли, размышления

спойлер
Всем привет, ищу помощи у людей которые заказывают или заказывали товар с aliexpress. Почитал чучуть статей в интернете... но не сильно забрался.
За полнил форму профиля ( адрес получение посылки ):
http://i.piccy.info/i7/bfa3ae8d5567dcc7 ... Snymok.png" target="_blank
есть - privat internet card, для оплаты.
А что дальше делать не могу понять ))) я так понял что надо привязать к 1 с плтежных систем ? или сразу делать оплату с номера карточки ? :shuffle:
буду благодарен за помощь... :beer:
Востаннє редагувалось 22.11.2018 10:37 користувачем gehka3, всього редагувалось 1 раз.
Причина: !
Stanley
Member

Повідомлення

Zigrig: 09.05.2025 20:02краще шукати продавця, який відправляє Містом або НП?
Тоже не панацея. Искал последний заказ именно такого. В итоге значок есть, а отправил всё равно укрпочтой. К их чести дошло за 10 дней.
Hotspur
Member

Повідомлення

Stanley: 09.05.2025 20:46К их чести дошло за 10 дней.
магія
LiquidStorm
Member

Повідомлення

Жодної магії, укрпочка зараз реально менше 14 днів везе з Алі, але тіко то, шо стандартна доставка. Якщо там супер економі, або фор спешіал гудс, то 30+
1985god
Member

Повідомлення

Zigrig: 09.05.2025 20:02 Читав тут, що були проблеми з доставкою якщо користуватись стандартною поштою алі. Зараз ситуація покращилась чи краще шукати продавця, який відправляє Містом або НП?
Приїхало із запізненням в кілька місяців так що я вже і візі запит давав зо що 19$ потім віддав. Кажуть що налагодилось типу китайці перестали через рф відправляти залізницею в Україну важкі вантажі.
AlmostDef
Member

Повідомлення

Добрий день. Нагадайте, будь ласка, що зараз по митам і ПДВ для посилок з Алі - до 150 євро не оподатковується, чи вже змінили правила? І тоді інше питання, якщо ліміт 150 євро, то це на разову покупку чи на міяць?
Хочу купити пульт для FPV і комплектуючі в різних продавців на алі.
LiquidStorm
Member

Повідомлення

AlmostDef: 16.05.2025 15:54 Добрий день. Нагадайте, будь ласка, що зараз по митам і ПДВ для посилок з Алі - до 150 євро не оподатковується, чи вже змінили правила? І тоді інше питання, якщо ліміт 150 євро, то це на разову покупку чи на міяць?
Хочу купити пульт для FPV і комплектуючі в різних продавців на алі.
150 без змін, на 1 посилку.
AlmostDef
Member

Повідомлення

LiquidStorm
Дякую.
Hotspur
Member

Повідомлення

Такс, отримав посилку, нічого не вкрали :lol: . зайняло 3 тижні :mad: :mad: :mad: :mad:
acm_fan
HWBOT OC Team

Повідомлення

AlmostDef: 16.05.2025 15:54в різних продавців на алі
Это всё могут консолидировать в одну, например НП так любит делать, поэтому заказывайте с промежутком в несколько дней, чтобы не попасть на растаможку (при общей сумме больше 150 евро).
WalkMan
Member

Повідомлення

acm_fan: 16.05.2025 19:41например НП так любит делать
не залежить від перевізника
acm_fan: 16.05.2025 19:41поэтому заказывайте с промежутком в несколько дней
теж не 100% гарантія, варто додати декількох отримувачів з різними номерами телефонів (дружина, син, кіт + можна мати декілька esim)

у мене наприклад, є адреси доставки на мене: ім'я + прізвище; прізвище + ім'я і різні номери, достатньо, щоб контролювати можливу вартість об'єднаної посилки
LiquidStorm
Member

Повідомлення

WalkMan: 17.05.2025 00:16
acm_fan: 16.05.2025 19:41поэтому заказывайте с промежутком в несколько дней
теж не 100% гарантія
Якщо одна покупка - це чойс, а інша - ні, вони 100% не консолідуються при відправці. Різниця в тиждень для стандартної (не економі чи спешіал гудс) доставки теж унеможливить консолідацію, за умови, що продавани відправляють в той же чи наступний день.
З менш швидкими доставками - як карта ляже.
AlmostDef
Member

Повідомлення

acm_fan
Бгг, китайці не захотіли продавати мені багато і зразу, хоча в ліміт на покупки по карті я не перевищив. Захотіли підтвердження, що це моя карта. Спробую використати віртуальну.
Hotspur
Member

Повідомлення

AlmostDef: 17.05.2025 14:15Бгг, китайці не захотіли продавати мені багато і зразу, хоча в ліміт на покупки по карті я не перевищив.
цікаво. в мене ніколи не було такого, було що не хотіли доставляти і відміняли
LiquidStorm
Member

Повідомлення

Hotspur: 17.05.2025 16:15
AlmostDef: 17.05.2025 14:15Бгг, китайці не захотіли продавати мені багато і зразу, хоча в ліміт на покупки по карті я не перевищив.
цікаво. в мене ніколи не було такого, було що не хотіли доставляти і відміняли
Таке буває, якщо карта - нова, або замовлення по ній раніше були дріб'язкові, а тут раптом десятки/сотні зелених президентів.
AlmostDef
Member

Повідомлення

LiquidStorm
Так я цією картою на алі ще не користувався. Здається шо я шось не те ввожу, бо віртуальну карту вони також не схавали. В полі "card name" треба ж вводити ім'я власника, чи за 5 років вже щось змінилось (так останню робочу карту реєстрував давно і в неї вийшов термін).
AlteaXL
Member

Повідомлення

Вітаю. Підскажіть по ситуації (ніколи не стикався з розмитненням)- замовив товар (магнітола в авто) з алі вартістю 93.11$ (85.25$ з купоном). Вислали новою поштою, сьогодні приходить на пошту повідомлення що посилка потребую додаткових документів для митного оформлення (паспорт, ІПН, чек). В статусі замовлення висить "Package contains items that may be for commercial use". Я правильно зрозумів, митниця вважає що товар в одному екземплярі вартістю до 100$ купується для комерції? І який я повинен чек вислати новій пошті, якщо в приваті не береться квитанції по оплаті з aliexpress...
спойлер
33333.jpg
2222.jpg
Sachem
Member

Повідомлення

AlteaXL: 17.05.2025 21:48І який я повинен чек вислати новій пошті, якщо в приваті не береться квитанції по оплаті з aliexpress...
С разтаможкой Новой почты дел не имел. Но Мисту в Штатах, по совету бывалых, отсылал скрины заказа из магазина и скрины с карты в Привате24.
Когда были проблемы с Амазоном, то в Привате24 генерировал выписку по карте, развёрнутую, там есть все плтежи по карте, сколько и куда, в т.ч. Али. Выписку можно сгенерировать хоть на 1 день, когда платили.

А так, ждём "помощь зала".
Chirante
Junior

Повідомлення

AlteaXL: 17.05.2025 21:48 Вітаю. Підскажіть по ситуації (ніколи не стикався з розмитненням)- замовив товар (магнітола в авто) з алі вартістю 93.11$ (85.25$ з купоном). Вислали новою поштою, сьогодні приходить на пошту повідомлення що посилка потребую додаткових документів для митного оформлення (паспорт, ІПН, чек). В статусі замовлення висить "Package contains items that may be for commercial use". Я правильно зрозумів, митниця вважає що товар в одному екземплярі вартістю до 100$ купується для комерції? І який я повинен чек вислати новій пошті, якщо в приваті не береться квитанції по оплаті з aliexpress...
спойлер
33333.jpg

2222.jpg
это автоматическое сообщение, оно приходит так же когда товар не попадает под разтоможку, допустим зарядная станция, я не слал ничего...

так же такое пришло на повер банк за 50...
DEVES
Member

Повідомлення

AlteaXL: 17.05.2025 21:48 Вітаю. Підскажіть по ситуації (ніколи не стикався з розмитненням)- замовив товар (магнітола в авто) з алі вартістю 93.11$ (85.25$ з купоном). Вислали новою поштою, сьогодні приходить на пошту повідомлення що посилка потребую додаткових документів для митного оформлення (паспорт, ІПН, чек). В статусі замовлення висить "Package contains items that may be for commercial use". Я правильно зрозумів, митниця вважає що товар в одному екземплярі вартістю до 100$ купується для комерції? І який я повинен чек вислати новій пошті, якщо в приваті не береться квитанції по оплаті з aliexpress...
спойлер
33333.jpg

2222.jpg
Выписка в личном кабинете делается на любую транзакцию.
Сервіси - Послуги - Довідки - По картці/рахунку
Hotspur
Member

Повідомлення

AlteaXL: 17.05.2025 21:48 І який я повинен чек вислати новій пошті, якщо в приваті не береться квитанції по оплаті з aliexpress...
виписку по карті з якої платили розвернуту, скрін замовлення з алі, ссилку на товар на алі. все
Відповісти