Кінець ери Asetek: закінчився термін дії патенту на вбудовану у водоблок помпу

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
daesz
Member

Повідомлення

Alligator
(1) стейтмент наче був в скільки разів кастом кращий за АІО, а не в скільки разів кастом кращий за ебмієнт у порівнянні з АІО.
(2) 🤡 вище навіть не вказав яка у нього кімнатна.
(3) ніхто не порівнює охолодження відносно нуля (ну хіба за винятком 🤡 вище), порівнюють дельту одне відносно одного, на скільки змінилось.
(4) але навіть вам підіграю, нехай в обох випадках кімнатна була 20 : 69.5*-20*=49.5, 65-20=45, 49.5/45 = абсолютно неймовірні 1.1 рази. МОСЧЬ.
І якщо у випадку з атмосом - кімнатна була вказана між 19 та 21 *С, то у 🤡 вище було цілих 25. Порахувати в скільки раз кастом кращий за вас? Чи справитесь і без мене?

Yappers gonna yap
Зображення

edt. пофіксив "математику".
longaro
Member

Повідомлення

Тип конечно смешон , разы считает он .. Когда 80-90 показывает на 420 воде и уже прям ничего не сделать , кроме как накинуть кастом , который скинет 10-20 градусов , так еще и частоты увеличит .. Ну для Меня например это в разы лучше , просто субъективное выражение . Лол ... лучше и красивее ж уже некуда будет ; так что да , лучше и красивее в разы . Примерно как переход с полуторного кулька на любую воду . Имх0 :laugh:
daesz
Member

Повідомлення

longaro: 12.05.2025 04:43просто субъективное выражение
Приношу вибачення, я думав у нас тут форум техногіків, а не домогосподарок. My fault.
anyname
Member

Повідомлення

saren: 08.05.2025 11:16
daesz: 07.05.2025 23:51 І після всіх цих "в рази" - перевага в 20 градусів (1.25 рази) :gigi:

Ладно пішов я працювати, важко вести діалог з людиною, яка незнає значень слів. Ну чи намагається тролити.
ты дурачек, или прикидываешься? я прекрасно помню времена. когда ради 3-4* мы шлифовали на зеркале, притирочной пастой. кривые, горбатые днища кулеров. термалрайта в частности.
,
В Термалрайтів горб був не благом а фічею.бо він давав потужний прижим саме там де "за часів войовод богів та царів" під кришкою був кристал ЦП.
Alexsandr
Member

Повідомлення

Afit: 07.05.2025 15:18 А чому "патентний троль"? Вони своїми мізками, я так розумію перші до цього дійшли. Так можна було б назвати всім відому технологію, яку хтось присвоїв і "тролить" на бабки.
Ой не факт. Могли просто первыми получить патент. сейчас патентуют все, даже размеры, яблоко прямоугольник с закругленными углами помнится пыталась, есть патенты на складывающиеся мониторы (самих мониторов нет) а патент есть и когда промышленность сможет выпускать, окажется, что нельзя выпускать. Патенты на сейчас только тормозят развитие.
Afit
Member

Повідомлення

Alexsandr: 16.05.2025 12:19
Afit: 07.05.2025 15:18 А чому "патентний троль"? Вони своїми мізками, я так розумію перші до цього дійшли. Так можна було б назвати всім відому технологію, яку хтось присвоїв і "тролить" на бабки.
Ой не факт. Могли просто первыми получить патент. сейчас патентуют все, даже размеры, яблоко прямоугольник с закругленными углами помнится пыталась, есть патенты на складывающиеся мониторы (самих мониторов нет) а патент есть и когда промышленность сможет выпускать, окажется, что нельзя выпускать. Патенты на сейчас только тормозят развитие.
Ну так это не их случай. Они разработали технологию и до сих пор используют её
Alexsandr
Member

Повідомлення

Afit: 16.05.2025 12:31 Ну так это не их случай. Они разработали технологию и до сих пор используют её
Можно представить ситуацию по другому, к моменту когда технологию стало возможно за доступные деньги реализовать они первыми застолбили её. Это когда появляются резцы по дереву и тут же идет патент на вырезание по дереву острым предметом по типу резца по дереву. Кто первым застолбил того и будет и он будет использовать эту технологию.
Scoffer
Member

Повідомлення

Afit: 07.05.2025 15:18А чому "патентний троль"? Вони своїми мізками, я так розумію перші до цього дійшли. Так можна було б назвати всім відому технологію, яку хтось присвоїв і "тролить" на бабки.
Патент початково мав на меті розкриття технології виробництва в обмін на патентні збори. Задля конкуренції, щоб не ховали всі свої ноухау.
А до того прийшли? Вірно, ноухау ховають як і ховали, а патентують всяку байду, котра відтворюється "на око" виключно щоб вищезгадану конкуренцію задушити. Не для цього патенти робили, не для цього.
Раз воно не працює як задумано, то треба його ліквідувати.

Відправлено через 1 хвилину 8 секунд:
Або зобов'язати розкривати всі до єдиної технології примусово на такому рівні, що дозволить їх відтворити сторонній конторі. Одне з двох. І видача дозволів на технології має проходити через патентне бюро, а не через власника патента. А то почнеться, тому дам, тому не дам. І знову ж таки, технології котрі можуть відтворюватись без подробного опису патентуватись не повинні.
Відповісти