Хто готовий ризикнути і оновити драйвер?
Новини
Останні статті і огляди
Драйвер GeForce 576.40 WHQL готовий до релізу DOOM: The Dark Ages
-
kairo
Member
Пропоную обговорити Драйвер GeForce 576.40 WHQL готовий до релізу DOOM: The Dark Ages
-
Alligator
Member
Драйвер GeForce 576.40 WHQL готовий до релізу DOOM: The Dark Ages

А нащо обновляти тим, хто не буде грати у DOOM: The Dark Ages?
-
kairo
Member
Я усі останні 15 років ставив найновіші драйвери. Зараз вже перестав))
-
Azerty
Member
А що трапилось?
-
Alligator
Member
Працює - не чіпай?Azerty: ↑ 12.05.2025 18:36А що трапилось?
А якщо серйозно, то я навіть не пам'ятаю коли останній раз перевстановлював вінду дома чи на робочому ПК. Якщо для віндовс 7 з зеленного обінника переустановлення раз у півроки реально була необхідність то для активованих ОЕМ ключем він 10, а тим паче 11 це взагалі не має сенсу якщо не вбити ОС лівим софтом.
-
kairo
Member
Отримав троттлінг карти, так як оберти керувались через Afterburner, а новий драйвер почав губити температуру після виходу із сну.Azerty: ↑ 12.05.2025 18:36 А що трапилось?
-
mult
Member
kairo
Я оновлююсь весь час, 4070ті.
Пару випусків їх драйверів назад була проблема, при оновленні драйвера зловив чорний екран і завис пк.
Оновлював через нвідія апп.
На реддіті читав щоб не оновлювали дрова через нього.
Рекомендують завантажити з оф сайту і поставити самому, що я тепер і роблю.
Після того чорного екрану перезавантажив пк, видалив з допомогою ddu і встановив новий.
Більше проблем не було.
Багато проблем бачу по відгуках з режимом сну і прогами типу афтербюрнер.
Я всим цим не користуюсь, тому мабуть і проблем немає.
Вводити пк в режим сну взагалі не бачу сенсу, почекати додаткову хвилину поки все запуститься мені не впадло.
Я повимикав ті гібернації і тп взагалі, тільки память займає, а я ним не користуюсь.
Ну пк використовую суто для іграшок.
Тому як там в робочих задачах мені не цікаво.
Пару випусків їх драйверів назад була проблема, при оновленні драйвера зловив чорний екран і завис пк.
Після того чорного екрану перезавантажив пк, видалив з допомогою ddu і встановив новий.
Більше проблем не було.
Вводити пк в режим сну взагалі не бачу сенсу, почекати додаткову хвилину поки все запуститься мені не впадло.
Я повимикав ті гібернації і тп взагалі, тільки память займає, а я ним не користуюсь.
-
kairo
Member
Я теж роками оновлювався і все було добре. А тепер маю регулярні чорні екрани при використанні Вайберу та двічі перегрів відеокарти через помилку в драйвері. І більше ризикувати не хочу. Хуангу треба повернути усіх інженерів, яких він звільнив та замінив на ЧатГПТ та терміново почати наводити лад із драйверами. Бо це треш.mult: ↑ 12.05.2025 18:59 kairo
-
mult
Member
kairo
Так, щось вони з цими новими відеокартами і драйверами добряче так накосячили
Я бачив декілька теорій чого, від того що хуанг добряче забив на геймерську лінійку, так і типу що є якісь проблеми з новими кристалами, які тепер програмно намагаються виправити.
Не знаю що там на справді, але проблем вистачає.
Перегрів карти може бути як я читав саме через проги типу афтербюрнер.
Я такими не користуюсь, в мене все в стоці, час від часу моніторю температури в іграх.
Поки все нормально.
Але за картою тепер треба більш пильно наглядати
Так, щось вони з цими новими відеокартами і драйверами добряче так накосячили
Я бачив декілька теорій чого, від того що хуанг добряче забив на геймерську лінійку, так і типу що є якісь проблеми з новими кристалами, які тепер програмно намагаються виправити.
Не знаю що там на справді, але проблем вистачає.
Перегрів карти може бути як я читав саме через проги типу афтербюрнер.
Я такими не користуюсь, в мене все в стоці, час від часу моніторю температури в іграх.
Поки все нормально.
Але за картою тепер треба більш пильно наглядати
-
Azerty
Member
я навіть бета версії ставлюmult: ↑ 12.05.2025 18:59 kairo
Більше проблем не було.
-
kairo
Member
В мене афтербьорнер керує обертами. Проблема була в тому, що драйвер губив температуру і АВ не піднімав оберти з мінімальних. Це виправили в хотфіксі, який ще треба було знайти на сайті, бо останнім драйвером був якраз проблемний:mult: ↑ 12.05.2025 20:09 Перегрів карти може бути як я читав саме через проги типу афтербюрнер.
https://www.guru3d.com/story/nvidia-dri ... orce-gpus/
"The most common problem reported with this driver is that temperature sensors on Nvidia graphics cards, including the RTX 30, 40, and 50 series, display inaccurate readings. Many users, including those with high-end models like the Asus ROG Astral RTX 5090, noticed that their GPUs always show a temperature of 25 degrees Celsius. This is clearly incorrect, and when using third-party software like MSI Afterburner or Fancontrol to manage fan speeds, the incorrect readings prevent the software from adjusting the fans properly. As a result, the system’s cooling might not function as efficiently as it should."
-
Afit
Member
Установил, готов. Сидим ждём DOOM, так сказать с надр043ным 
-
n6407
Member
Невидия, моё почтение
Это первый драйвер с 5060 ти в списке поддержки, поставил и на 5060ти 16 гб … перестал работать Обливион ремейк
просто супер 
+ подглючивание на рабочем столе и т.д
Вернул более ранний, драйвер который не поддерживал 5060ти и всё снова заработало нормально
Это первый драйвер с 5060 ти в списке поддержки, поставил и на 5060ти 16 гб … перестал работать Обливион ремейк
Вернул более ранний, драйвер который не поддерживал 5060ти и всё снова заработало нормально
-
erkins007
Member
Благодаря нашей таможне я в него поиграю только в двадцатых числах, а там и драйвер под 5060 ещё выйдет, так что этот ставить смысла нет.Alligator: ↑ 12.05.2025 18:26 Драйвер GeForce 576.40 WHQL готовий до релізу DOOM: The Dark Ages
А нащо обновляти тим, хто не буде грати у DOOM: The Dark Ages?![]()
-
Volodya811
Member
Глянув Ваш профіль. Також дивився на цю МСІшку. Але, поки чекаю зниження цін на версії з 3-ма вентиляторами і великою платою (щоб було тихо і не було перегріву).n6407: ↑ 12.05.2025 23:31 Невидия, моё почтение![]()
![]()
![]()
Это первый драйвер с 5060 ти в списке поддержки, поставил и на 5060ти 16 гб … перестал работать Обливион ремейкпросто супер
Вернул более ранний, драйвер который не поддерживал 5060ти и всё снова заработало нормально![]()
-
MessiaH
Member
kairo
Обновил, проблем нет
Отправлено спустя 1 минуту 17 секунд:
Отправлено спустя 4 минуты :
Обновил, проблем нет
Отправлено спустя 1 минуту 17 секунд:
А что стало с твоей 5090?erkins007: ↑ 12.05.2025 23:52Благодаря нашей таможне я в него поиграю только в двадцатых числах, а там и драйвер под 5060 ещё выйдет, так что этот ставить смысла нет
Отправлено спустя 4 минуты :
Каким образом из-за ошибки в драйвере может быть перегрев? Что за чёс, напруга и обороты вентиляторов зашиты в бивисе картыkairo: ↑ 12.05.2025 19:51та двічі перегрів відеокарти через помилку в драйвері.
-
powerpizza
Member
Магия по хуанговски,отвал мониторинга температуры что равно-0,соответственно карта думает шо ей холодно и ни 1 куллер не включитсяMessiaH: ↑ 13.05.2025 07:08 kairo
Обновил, проблем нет
Отправлено спустя 1 минуту 17 секунд:А что стало с твоей 5090?erkins007: ↑ 12.05.2025 23:52Благодаря нашей таможне я в него поиграю только в двадцатых числах, а там и драйвер под 5060 ещё выйдет, так что этот ставить смысла нет
Отправлено спустя 4 минуты :Каким образом из-за ошибки в драйвере может быть перегрев? Что за чёс, напруга и обороты вентиляторов зашиты в бивисе картыkairo: ↑ 12.05.2025 19:51та двічі перегрів відеокарти через помилку в драйвері.
-
waryag
Member
Сімка працювала роками.Alligator: ↑ 12.05.2025 18:46 А якщо серйозно, то я навіть не пам'ятаю коли останній раз перевстановлював вінду дома чи на робочому ПК. Якщо для віндовс 7 з зеленного обінника переустановлення раз у півроки реально була необхідність то для активованих ОЕМ ключем він 10, а тим паче 11 це взагалі не має сенсу якщо не вбити ОС лівим софтом.
Необхідність перевстановлення у мене виникала лише пару разів, через проблеми зі звуком. Мабуть, не найпоширеніша проблема.
-
kairo
Member
Що вам тут не зрозуміло?MessiaH: ↑ 13.05.2025 07:08 kairo
Каким образом из-за ошибки в драйвере может быть перегрев? Что за чёс, напруга и обороты вентиляторов зашиты в бивисе карты
"Many users, including those with high-end models like the Asus ROG Astral RTX 5090, noticed that their GPUs always show a temperature of 25 degrees Celsius. This is clearly incorrect, and when using third-party software like MSI Afterburner or Fancontrol to manage fan speeds, the incorrect readings prevent the software from adjusting the fans properly."
Добре хоч в карти є аварійний механізм, коли температури досягають 110 градусів, автоматично запускаються кулери на 100% на пару секунд.
-
Lekrs
Member
Серйозних трабл з новими дровами не помічав, але якщо комусь стрьомно, ставте студіо драйвер. Хоча навіщо...