помню около 10 лет назад набрал там 1000+ контактов и с десяток конф, бесед по работе - он запускался несколько минут и работал с лагами, так же в то время была уязвимость когда злоумышленники мне делали пополнения, писали несколько диалогов и обращались в поддержку для восстановления и им конечно восстанавливали, приходилось потом так же обращаться туда и вести тупые диалоги с ними, одни негативные эмоции после использования его по работу/бизнесу.maxafon: ↑ 02.05.2025 13:45 rest in piss, найглючніший месенджер зі всіх
Останні статті і огляди
Новини
Легендарний сервіс Skype перестане працювати наступного тижня
-
AK_47
Member
-
KimRomik
Member
такrussell-ander: ↑ 02.05.2025 15:27 Поступово Skype втратив популярність, через те, що сервіс купила Microsoft.
якби його не купила мілкомягка, то він вполне міг далі набирати популярність і стати як сучасний Телеграм
це упущені можливості, які на жаль більше не повторяться
-
Rucha
Member
KimRomik
Не став би, бо застарілий код (застарілий він був вже в часи створення telegram). Його треба було б переписувати з нуля. Думаю, саме через це MS його закрили.
Не став би, бо застарілий код (застарілий він був вже в часи створення telegram). Його треба було б переписувати з нуля. Думаю, саме через це MS його закрили.
-
vsx
Member
у меня там деньги лежат, интересно что с ними будет
-
Vigilante
Member
Аналогічно. Цікаво чи дядько Біллі закрисить мої чесно зароблені $9? Скоро дізнаємося.vsx: ↑ 02.05.2025 19:45 у меня там деньги лежат, интересно что с ними будет
-
Alligator
Member
Можно дізнатись яким чином він їх поверне коли з моменту поповнення тричі перевипустив карточку?Vigilante: ↑ 02.05.2025 20:30Аналогічно. Цікаво чи дядько Біллі закрисить мої чесно зароблені $9? Скоро дізнаємося.vsx: ↑ 02.05.2025 19:45 у меня там деньги лежат, интересно что с ними будет

-
MaKCuMyC
Member
Це давно не проблема. Не знаю за інші банки, але на mono і приват мені повертались кошти на перевипущену картку.Alligator: ↑ 02.05.2025 20:33Можно дізнатись яким чином він їх поверне коли з моменту поповнення тричі перевипустив карточку?
Я так розумію, якщо перевипускати картку не змінюючи договору/IBAN то банк це фіксує, і ваша стара картка завжди залишається за вами.
-
Dragobes
Member
После той анальной пенетрации, которую Скупу сделали Майки...
Закрытие смотрится как акт милосердия.
Закрытие смотрится как акт милосердия.
-
Ekz0rcyst
Member
Нічого дивного. Так бездарно втратити сервіс, це ще вміти треба, мабуть у google вчились.
-
Shiper
Member
Колись це був найпопулярніший інструмент для спілкування та дзвінків © Так і було, доки його не придбав Мікрософт. Треба якось боротися з практикою, коли гіганти, щоб не конкурувати, просто купляють конкурента і той гине, бо новому власнику на нього начхати - прибрав конкурента.
-
DioGren
Member
Самое тупое решение в жизни от гиганта Майкрасофт, сначала купили скайп - потом его закрыли, в итоге потеря куча контактов для людей и отрицательная карма для майков по всему миру. А что продать снова - рука не поворачивалась? Денег лишних много?
Такая же тупое решение и с 11Виндой, где игры и все остальное работает хуже чем на 10тке.
Дно Дна а не компания, из за миллиардов в капитале - думают что можно творить херню и за это не чего не будет.
Такая же тупое решение и с 11Виндой, где игры и все остальное работает хуже чем на 10тке.
Дно Дна а не компания, из за миллиардов в капитале - думают что можно творить херню и за это не чего не будет.
-
Dremjke
Member
Маячня, яка не має нічого спільного з реальністю. Все ок з ігорями на він11.DioGren: ↑ 03.05.2025 08:10Такая же тупое решение и с 11Виндой, где игры и все остальное работает хуже чем на 10тке.
Отправлено спустя 7 минут 27 секунд:
Якщо чесно, то якось пофіг. З однієї сторони - йде ціла епоха, але з іншої...DioGren: ↑ 03.05.2025 08:10Самое тупое решение в жизни от гиганта Майкрасофт, сначала купили скайп - потом его закрыли, в итоге потеря куча контактов для людей и отрицательная карма для майков по всему миру. А что продать снова - рука не поворачивалась? Денег лишних много?
Skype до майків був "не ахти", але як такої альтернативи йому не було. З придбанням майків краще не став, але продовлужавали користуватись, поки в 2014-2015 його не витіснили конкуренти. На смартфонах Skype не прижився.
-
Alligator
Member
У 2010 перевести на приват карту яка закінчилась було неможливо, переказ відміняв сам банк, зараз такого немає, а під час війни з завершених по даті карт навіть всередині України можно переводити.MaKCuMyC: ↑ 02.05.2025 21:32Це давно не проблема. Не знаю за інші банки, але на mono і приват мені повертались кошти на перевипущену картку.Alligator: ↑ 02.05.2025 20:33Можно дізнатись яким чином він їх поверне коли з моменту поповнення тричі перевипустив карточку?
Я так розумію, якщо перевипускати картку не змінюючи договору/IBAN то банк це фіксує, і ваша стара картка завжди залишається за вами.
-
yuriy_dd
Member
колись він був маленький, легенький, з можливістю кожний чат окреме вікно
але з часом ставав все гіршим
але з часом ставав все гіршим
-
OldGoodGames
Member
чергова жертва КОПРОрацій - купити щоб потім вбити 
чому б не відкрити код для людей!? ніт ми просто його уб'ємо на очах усіх, нехай страждають - уся сутьність M$
нагадало

Відправлено через 3 хвилини 7 секунд:
modern = bloated
Відправлено через 1 хвилину :

чому б не відкрити код для людей!? ніт ми просто його уб'ємо на очах усіх, нехай страждають - уся сутьність M$

нагадало

- спойлер
Поки працює, хоча справжньою Роботою це важко назвати

Відправлено через 3 хвилини 7 секунд:
legacy = optimisedRucha: ↑ 02.05.2025 19:00 KimRomik
modern = bloated
Відправлено через 1 хвилину :
DioGren: ↑ 03.05.2025 08:10 Самое тупое решение в жизни от гиганта Майкрасофт, сначала купили скайп - потом его закрыли, в итоге потеря куча контактов для людей и отрицательная карма для майков по всему миру. А что продать снова - рука не поворачивалась? Денег лишних много?

-
the lamer
Member
Дрібном'які купили не програму, вони купили клієнтську базу.чергова жертва КОПРОрацій - купити щоб потім вбити
-
Rucha
Member
Отой optimized legacy на вінді ніяк не можна було переробити на таке ж optimized multiplatform.OldGoodGames: ↑ 03.05.2025 17:25legacy = optimisedRucha: ↑ 02.05.2025 19:00 KimRomik
modern = bloated
-
OldGoodGames
Member
Програма=клієнтська база. Народ побачив що до чого і просто перестав цим користуватись. А програму як непотреб закрили.the lamer: ↑ 03.05.2025 22:14Дрібном'які купили не програму, вони купили клієнтську базу.чергова жертва КОПРОрацій - купити щоб потім вбити
Відправлено через 47 секунд:
так скайп не тількі на вєнді бувRucha: ↑ 03.05.2025 22:50Отой optimized legacy на вінді ніяк не можна було переробити на таке ж optimized multiplatform.
-
Rucha
Member
Він не був багатоплатформений. Для кожної платформи його пиляли наново.
-
OldGoodGames
Member
ну я не настільки у темі розробки тут,
я до того те що він був представлений на багатьох платформах.
а шо змінює те що щого пилили окремо під кожну платформу?
і шо їм заважало зробити нормально?