Легендарний сервіс Skype перестане працювати наступного тижня

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
AK_47
Member

Повідомлення

maxafon: 02.05.2025 13:45 rest in piss, найглючніший месенджер зі всіх
помню около 10 лет назад набрал там 1000+ контактов и с десяток конф, бесед по работе - он запускался несколько минут и работал с лагами, так же в то время была уязвимость когда злоумышленники мне делали пополнения, писали несколько диалогов и обращались в поддержку для восстановления и им конечно восстанавливали, приходилось потом так же обращаться туда и вести тупые диалоги с ними, одни негативные эмоции после использования его по работу/бизнесу.
KimRomik
Member

Повідомлення

russell-ander: 02.05.2025 15:27 Поступово Skype втратив популярність, через те, що сервіс купила Microsoft.
так
якби його не купила мілкомягка, то він вполне міг далі набирати популярність і стати як сучасний Телеграм
це упущені можливості, які на жаль більше не повторяться
Rucha
Member

Повідомлення

KimRomik

Не став би, бо застарілий код (застарілий він був вже в часи створення telegram). Його треба було б переписувати з нуля. Думаю, саме через це MS його закрили.
vsx
Member

Повідомлення

у меня там деньги лежат, интересно что с ними будет
Vigilante
Member

Повідомлення

vsx: 02.05.2025 19:45 у меня там деньги лежат, интересно что с ними будет
Аналогічно. Цікаво чи дядько Біллі закрисить мої чесно зароблені $9? Скоро дізнаємося.
Alligator
Member

Повідомлення

Vigilante: 02.05.2025 20:30
vsx: 02.05.2025 19:45 у меня там деньги лежат, интересно что с ними будет
Аналогічно. Цікаво чи дядько Біллі закрисить мої чесно зароблені $9? Скоро дізнаємося.
Можно дізнатись яким чином він їх поверне коли з моменту поповнення тричі перевипустив карточку? :gigi:
MaKCuMyC
Member

Повідомлення

Alligator: 02.05.2025 20:33Можно дізнатись яким чином він їх поверне коли з моменту поповнення тричі перевипустив карточку?
Це давно не проблема. Не знаю за інші банки, але на mono і приват мені повертались кошти на перевипущену картку.
Я так розумію, якщо перевипускати картку не змінюючи договору/IBAN то банк це фіксує, і ваша стара картка завжди залишається за вами.
Dragobes
Member

Повідомлення

После той анальной пенетрации, которую Скупу сделали Майки...
Закрытие смотрится как акт милосердия.
Ekz0rcyst
Member

Повідомлення

Нічого дивного. Так бездарно втратити сервіс, це ще вміти треба, мабуть у google вчились.
Shiper
Member

Повідомлення

Колись це був найпопулярніший інструмент для спілкування та дзвінків © Так і було, доки його не придбав Мікрософт. Треба якось боротися з практикою, коли гіганти, щоб не конкурувати, просто купляють конкурента і той гине, бо новому власнику на нього начхати - прибрав конкурента.
DioGren
Member

Повідомлення

Самое тупое решение в жизни от гиганта Майкрасофт, сначала купили скайп - потом его закрыли, в итоге потеря куча контактов для людей и отрицательная карма для майков по всему миру. А что продать снова - рука не поворачивалась? Денег лишних много?

Такая же тупое решение и с 11Виндой, где игры и все остальное работает хуже чем на 10тке.

Дно Дна а не компания, из за миллиардов в капитале - думают что можно творить херню и за это не чего не будет.
Dremjke
Member

Повідомлення

DioGren: 03.05.2025 08:10Такая же тупое решение и с 11Виндой, где игры и все остальное работает хуже чем на 10тке.
Маячня, яка не має нічого спільного з реальністю. Все ок з ігорями на він11.

Отправлено спустя 7 минут 27 секунд:
DioGren: 03.05.2025 08:10Самое тупое решение в жизни от гиганта Майкрасофт, сначала купили скайп - потом его закрыли, в итоге потеря куча контактов для людей и отрицательная карма для майков по всему миру. А что продать снова - рука не поворачивалась? Денег лишних много?
Якщо чесно, то якось пофіг. З однієї сторони - йде ціла епоха, але з іншої...
Skype до майків був "не ахти", але як такої альтернативи йому не було. З придбанням майків краще не став, але продовлужавали користуватись, поки в 2014-2015 його не витіснили конкуренти. На смартфонах Skype не прижився.
Alligator
Member

Повідомлення

MaKCuMyC: 02.05.2025 21:32
Alligator: 02.05.2025 20:33Можно дізнатись яким чином він їх поверне коли з моменту поповнення тричі перевипустив карточку?
Це давно не проблема. Не знаю за інші банки, але на mono і приват мені повертались кошти на перевипущену картку.
Я так розумію, якщо перевипускати картку не змінюючи договору/IBAN то банк це фіксує, і ваша стара картка завжди залишається за вами.
У 2010 перевести на приват карту яка закінчилась було неможливо, переказ відміняв сам банк, зараз такого немає, а під час війни з завершених по даті карт навіть всередині України можно переводити.
yuriy_dd
Member

Повідомлення

колись він був маленький, легенький, з можливістю кожний чат окреме вікно

але з часом ставав все гіршим
OldGoodGames
Member

Повідомлення

чергова жертва КОПРОрацій - купити щоб потім вбити :mad:
чому б не відкрити код для людей!? ніт ми просто його уб'ємо на очах усіх, нехай страждають - уся сутьність M$ :mad:
нагадало :laugh:
спойлер
Відправлено через 3 хвилини 7 секунд:
Dynamite: 02.05.2025 14:36 Странно что у них еще винда работает.
Поки працює, хоча справжньою Роботою це важко назвати :laugh:

Відправлено через 3 хвилини 7 секунд:
Rucha: 02.05.2025 19:00 KimRomik

Не став би, бо застарілий код (застарілий він був вже в часи створення telegram). Його треба було б переписувати з нуля. Думаю, саме через це MS його закрили.
legacy = optimised
modern = bloated

Відправлено через 1 хвилину :
DioGren: 03.05.2025 08:10 Самое тупое решение в жизни от гиганта Майкрасофт, сначала купили скайп - потом его закрыли, в итоге потеря куча контактов для людей и отрицательная карма для майков по всему миру. А что продать снова - рука не поворачивалась? Денег лишних много?

Такая же тупое решение и с 11Виндой, где игры и все остальное работает хуже чем на 10тке.

Дно Дна а не компания, из за миллиардов в капитале - думают что можно творить херню и за это не чего не будет.
:beer:
the lamer
Member

Повідомлення

Дрібном'які купили не програму, вони купили клієнтську базу.
Rucha
Member

Повідомлення

OldGoodGames: 03.05.2025 17:25
Rucha: 02.05.2025 19:00 KimRomik

legacy = optimised
modern = bloated
Отой optimized legacy на вінді ніяк не можна було переробити на таке ж optimized multiplatform.
OldGoodGames
Member

Повідомлення

the lamer: 03.05.2025 22:14
Дрібном'які купили не програму, вони купили клієнтську базу.
Програма=клієнтська база. Народ побачив що до чого і просто перестав цим користуватись. А програму як непотреб закрили.

Відправлено через 47 секунд:
Rucha: 03.05.2025 22:50
OldGoodGames: 03.05.2025 17:25
legacy = optimised
modern = bloated
Отой optimized legacy на вінді ніяк не можна було переробити на таке ж optimized multiplatform.
так скайп не тількі на вєнді був
Rucha
Member

Повідомлення

OldGoodGames: 03.05.2025 23:11 ]
Він не був багатоплатформений. Для кожної платформи його пиляли наново.
OldGoodGames
Member

Повідомлення

Rucha: 03.05.2025 23:15
OldGoodGames: 03.05.2025 23:11 ]
Він не був багатоплатформений. Для кожної платформи його пиляли наново.
ну я не настільки у темі розробки тут,
я до того те що він був представлений на багатьох платформах.
а шо змінює те що щого пилили окремо під кожну платформу?
і шо їм заважало зробити нормально?
Відповісти