InHale: ↑
20.04.2025 00:06
Дякую !
Дуже разпіарений бі кваєт, навіть його в список бажань добавив, але у мене були сумніви...
Тобто в принципі добра башня (не бі кваєт) має справитись
А якщо ноктуа чи вона з того огороду, що і бі кваєт ?
Ось відео яке включає всі "свіжі" кулери які вийшли на протязі останніх 6-9 місяців, включаючи з не нових термалрайти фантом спіріт та пірлес асасін.
спойлер
А ось ще одне відео де вже є купа старіших кулерів, в тому числі й згадані 2 термалрайти та дарк рок 5.
Хіба що саму нову D15 G2 - але вона дорога (180$) + важка (1.5кг) + потрібно ще розібратись яка саме із 3 вам потрібна (бо там одна краща для інтелів, одна для амд, навіть незнаю який гіммік у третьої) + в цю ціну вже краще взяти воду. Старі - не дуже вже й конкурують із новими кулерами.
daesz
У мене завдяки порадам (в доброму смислы цього) мабуть головоне питання з приводу води, якщо буду брати - Ryzen 9 9900X TDP/MTP, Вт 120, чи варто цим заморачуватись водою вцылому ? наче не такий вже ы горячий, плюсь може вийде зробити давнольт
Чи просто взяти добре повітря і все буде в шоколаді ? (з того відео, що Ви скинули, бачу пару гарних варіантів, які сподобавлись)
InHale: ↑
20.04.2025 08:05daesz
У мене завдяки порадам (в доброму смислы цього) мабуть головоне питання з приводу води, якщо буду брати - Ryzen 9 9900X TDP/MTP, Вт 120, чи варто цим заморачуватись водою вцылому ? наче не такий вже ы горячий, плюсь може вийде зробити давнольт
Чи просто взяти добре повітря і все буде в шоколаді ? (з того відео, що Ви скинули, бачу пару гарних варіантів, які сподобавлись)
На рахунок води то трохи не до мене запитання (я цікавлюсь ними на доволі поверхневому рівні), але 120 Вт тепла можна відвести хорошим повітрям без проблем (хоча тут всім радять арктики треті, бо вони і "потужні", і не дорогі ).
На рахунок повітря : все доволі стандатно - Peerless Assassin 120, чи чуть дорожчі Phantom Spirit 120 / Peerless Assassin 140? мало б бути достатньо, вони (умовно) не дорогі також. Можна докинути ще трохи та взяти Phantom Spirit 120 EVO, там уже якісно кращі пропелери також.
И опять про воду: много перепробовал разной водицы и все не то, то осадки, то эффективность низкая. Как то надыбал вот такую -
Mayhems XT-1 Nuke UV Blue Concentrate Coolant 100ml - прекрасный концентрат. Вот уже третий год он у меня залит, вопросов к нему нет. Не помутнел за это время, ничего не окрасил и без осадков. Но все же не мешало бы его уже и обновить, но проблема в том, что нигде не вижу его в продаже. Может кто подскажет или посодействует в этом вопросе ?
Таке питання: deepcool le720, є можливість привезти дуже дешево, як вона в порівнянні з арктиком? Манить ціна, суттєво менші розміри, суб'єктивно цікавіший зовнішній вигляд. Для профільного 14600к вистачить?
Count
Десь ті ж 3 роки залита EKWB EK-CryoFuel Premix Navy Blue 1000 мл.
Осаду нема, колір, стан все без змін. До того ж продається в наших магазах що зручно. Рекомендую.
super37: ↑
03.05.2025 09:02
це вже перевірено власним досвідом,
1) оверпрайс
2) якість дуже погана (водоблоки почали робить з люміні і просто нікіліровать)
О, а є якась може ссилка або відосік про водоблоки з люміні, я би подивився.
Колись була практика у EKWB випустити кіт 360 все з алюмінієвих компонентів. Туди входили фітінги, водоблок на проц і на відяху, радіатор, комборез, пропелери та шланг.
Але це було дуже давно