Останні статті і огляди
Новини
Аудиторія The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered перевищила чотири мільйони гравців
-
Scoffer
Member
Earanak
Я вже не дуже пам'ятаю як там в облівіоні, а в моррі швидше було просто зі скель стрибатись, або з левітації. Головне хоч трішечки вижити в процесі)
Я вже не дуже пам'ятаю як там в облівіоні, а в моррі швидше було просто зі скель стрибатись, або з левітації. Головне хоч трішечки вижити в процесі)
-
Earanak
Member
Scoffer, ну эт понятно что там есть разные вариации на эту тему.
https://www.youtube.com/shorts/QlfgQpVTY64
https://www.youtube.com/shorts/QlfgQpVTY64
-
Klon
CG graphikos fan
це смішно - але флора в ванільному\модерскому Облівіоні була дійсно краще , зараз класично-реалістичний УЕ )spirit678: ↑ 27.04.2025 20:46трава у Облівіоні була зеленіша,
s1nedus
логіка працювала - тільки атлетика потім вже качалась тяжко, треба було нагружатись по максимуму та плавати ...
В цілому якшо не "арбузить" прокачку і не ставити нормально-високу складність, то така прокачка досить цікава для роліплея

-
Scoffer
Member
Klon
Атлетика зазвичай качалась методом "натиснув q і пішов спати"
Атлетика зазвичай качалась методом "натиснув q і пішов спати"

-
Klon
CG graphikos fan
Scoffer
я так більш скрит качав, атлетіку качав плавая впершись в міст Чейдінхолу
я так більш скрит качав, атлетіку качав плавая впершись в міст Чейдінхолу

-
Enjthesilence
Member
звичайно, коли порівнюєш з абсолютним лайном не так все і погано.waryag: ↑ 27.04.2025 19:18Классика серии, вместе с прыгающей походкой. Ещё можно качать блок-броню на слабых противниках.Earanak: ↑ 27.04.2025 14:55 Как же уморительно тут качать Скрытность можно. Просто нажал кнопку Q (автобег) и в присяди уперся лбом в кровать где спит NPC, и ушел себе в афк, получая каждые пару минут по +лвлу к скрытности. Чет Ultima Online вспомнилась с этими всеми UOPilot-ами и прокачкой стелса![]()
Відправлено через 4 хвилини 35 секунд:Между облой и ремастерами ГТА или масс эффект - пропасть.Enjthesilence: ↑ 27.04.2025 17:33максимально лінивий ремастер
-
KTi
Junior
Помню наиграл в обливион очень много часов, но больше как-то по инерции после морровинда. Ведь в обливионе было все то что мне так не нравится в серии тес и в рпг в целом: автоуровень, фаст тревел, автогенерация однообразных локаций и ущербный консольный интерфейс заточенный под геймпад.
Да, мыши плакали, кололись, но продолжали жевать кактус. Люблю я серию тес.
Ремастер конечно удивляет, но больше занимаемым объемом на диске
Да, мыши плакали, кололись, но продолжали жевать кактус. Люблю я серию тес.
Ремастер конечно удивляет, но больше занимаемым объемом на диске

-
daesz
Member
Ігри бетезди*Scoffer: ↑ 27.04.2025 13:19 ТЕС це не про безбажність чи оптимізацію.
-
waryag
Member
ГТА лайно, МЕ - типовий ремастер.Enjthesilence: ↑ 28.04.2025 00:57 звичайно, коли порівнюєш з абсолютним лайном не так все і погано.
Якщо не подобається, можна і з ремастерами від соні порівняти (деякі навіть гордо звуться рімейками) - десь підтягнули візуал, десь просто дали настроювання, давно доступні на ПК. З вас 10 (50, 70) баксів.

-
Voozy
Member
Скроллы никогда не были моим, увы.
Вот когда Фоллач 3 выпустят заново - уволюсь с работы
Вот когда Фоллач 3 выпустят заново - уволюсь с работы
-
proos
Member
Earanak
Мб утечка памяти, нужно мониторить
Отправлено спустя 2 минуты 55 секунд:
eilef
Я думаю что скоро все будет)
Мб утечка памяти, нужно мониторить
Отправлено спустя 2 минуты 55 секунд:
eilef
Я думаю что скоро все будет)
-
EvhenS
Member
Теж награв 30 годин, єдине нарікання - інвентар спортили. А так все гуд.
-
GSerjio
Junior
Непоганий ремастер, прийємно знову пройти класику, вперше пройдену в 2006.
Не по темі, але можливо хтось має посилання на мод який ребалансить складність? На адепті грати не цікаво бо дуже легко, а на експерті навпаки муки. Щось проміжне потрібно.
Не по темі, але можливо хтось має посилання на мод який ребалансить складність? На адепті грати не цікаво бо дуже легко, а на експерті навпаки муки. Щось проміжне потрібно.
-
Earanak
Member
GSerjio, на любой вкус настройки множителей сложности - https://www.nexusmods.com/oblivionremastered/mods/58GSerjio: ↑ 28.04.2025 13:35можливо хтось має посилання на мод який ребалансить складність?
Да, оригинальная сложность "Мастер" просто дичь. Вы наносите всего x0.167 своего урона а по вам наносят x6.0

-
Foxgl
Member
Особисто я чекаю на Морровінд, Облівіон запустив, так візуально непогано, але чесло кажучит поки грати бажання немає
-
uncle_doc
Member
Та гляди, там бага была в диалоге в Балморе с клинком и по сюжету дальше нельзя было продвинутсяdivinity: ↑ 27.04.2025 13:52 Scoffer
міток не було, бо в лор було записано типу піди до такої-то скали, зверни направо, побачиш те. Це не баг, а фіча. Скайрім, як і морроувінд, були іграбельні в версії 1.0. Облівіон - найгірша гра, якщо цю трійку брати, так і ремастер дійсно забагований вщент, так і по фпс просідає в 2 рази навіть порівняно з іншими натів UE5 іграми.
Оригінальний облівіон хоча б можна на стімдеку чи на емуляторі запустити та на будь-якій печатній машинці, а тут тормозить те, що не повинно тормозити взагалі.![]()
-
AceDeLaeda
Member
Я фанат беседки, знаю таких тут не багато, але такий я вже є. І я дуже чекав цей ремастер. І я дуже радий, що я його не придбав, а пограв в геймпасі... Бо воно не коштує 50 євро.
Так вони натягнули сучасну графіку на мертвий скелет і додали .... нічого. Вони нічого не додали. Ау. Як так? Воно не може гратись в 2025 році. Ігри зараз інші. Де наповнення світу? Де НПЦ? Де збільшені міста? Де ще багато чого? Я засмучений.
Так вони натягнули сучасну графіку на мертвий скелет і додали .... нічого. Вони нічого не додали. Ау. Як так? Воно не може гратись в 2025 році. Ігри зараз інші. Де наповнення світу? Де НПЦ? Де збільшені міста? Де ще багато чого? Я засмучений.
-
vansoul
Member
Уже 6 часов наиграл. Так то давно хотел перепройти облу, а тут как раз ремастер выкатили. Графон зачетный, радует что не стали менять ничего в оригинале (кроме графики собственно). 50 баксов потрачены не зря